TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
@legendo, jesi li ti ili neko drugi probao "uhvatiti" ove srpske kanale što se preko polarisa emituju na Hellas satu na
39°E, tu su i arene i prva...
Arene su davno napustile taj paket,ne znam šta je ostalo, guglaj Bulsatcom to je taj paket paš vidit šta ima od kanala da se može otključat emuom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisam, motor mi slab(onda bi pogubio ovo vamo Hotbird,Astru,Digi), teško je ufatiti, a one ne mogu sa ovim običnim Ccam, nego moraš imati ono Oscam(nešto tako).hilmo je napisao/la:@legendo, jesi li ti ili neko drugi probao "uhvatiti" ove srpske kanale što se preko polarisa emituju na Hellas satu na
A Prva će ubrzo ući u Digi Srbija(tako sam čuo), a nadam se i Arenam, najavili su nove kanale ubrzo

madridist je napisao/la:Arene su davno napustile taj paket,ne znam šta je ostalo, guglaj Bulsatcom to je taj paket paš vidit šta ima od kanala da se može otključat emuom.
Nisu Arene(4 srpske) i Arena 1 BIH su i dalje u ovom paketu Polaris na 39E, imaju još B92 i B92Info, RTS 1 i 2, Prva i još par ovih srpskih nebitnih

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako me iritiraju ovi reality (Farma i Veliki brat) pa to nije normalno, kad onog Ekrema vidim na TV-u tačno mi padne mrak na oči...
Da mi nije sportskih kanala radije bih gledao prenos zasjedanja skupštine KS nego reality.....
Kakvo je vaše mišljenje o Farmi i VB-u?
Da mi nije sportskih kanala radije bih gledao prenos zasjedanja skupštine KS nego reality.....
sve najgorehilmo je napisao/la:Kako me iritiraju ovi reality (Farma i Veliki brat) pa to nije normalno, kad onog Ekrema vidim na TV-u tačno mi padne mrak na oči...

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ne vrijedi vremena, ne znam stvarno ko to može gledat, boli mene ona stvar šta oni rade, svi smotani, prodali se par dinara
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
[quote="hilmo"
Kakvo je vaše mišljenje o Farmi i VB-u?[/quote]
Zamlacivanje vec zamlacenog naroda.
Kakvo je vaše mišljenje o Farmi i VB-u?[/quote]
Zamlacivanje vec zamlacenog naroda.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Takva sranja su i napravljena da ispiru mozak narodu i ubiju ono malo solidarnosti u nama, nikad nisam gledao nit ću. Samo mi je žao današnje djece jer nemaju izbora pa gledaju to sranje, ma ustvari imaju izbora ali čovjek se brzo za to zalijepi.Trebali bi plaćati porez za šund kao u bivšoj Jugi 

Pustiću sunce da topi ljubav!
U moru sranja Big brothera Farmi i ostalih retard produckija ova emisija jedno pravo osvježenje a emitira se već nekoliko godina.Pogledao sam većinu epizoda i sve pohvale za glavnog urednika Krešimir Mišak mister x.Tribalian je napisao/la:

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za mene na ovom nasem govornom podrucju bolje nema.Saurman je napisao/la:
U moru sranja Big brothera Farmi i ostalih retard produckija ova emisija jedno pravo osvježenje a emitira se već nekoliko godina.Pogledao sam većinu epizoda i sve pohvale za glavnog urednika Krešimir Mišak mister x.
Dobra je emisija, pogledao sam dosta epizoda, iako ima i onih koje su pale sa ruba znanostiTribalian je napisao/la:Za mene na ovom nasem govornom podrucju bolje nema.Saurman je napisao/la:
U moru sranja Big brothera Farmi i ostalih retard produckija ova emisija jedno pravo osvježenje a emitira se već nekoliko godina.Pogledao sam većinu epizoda i sve pohvale za glavnog urednika Krešimir Mišak mister x.

- legenda reala
- Kontakt:
Još novih kanala na Thor-u
Fox Crime HR
Fox Life HR
Cinestar HR
CineStar Action & Thriller Hrvatska
24 Sata TV
11977 H 28000
Digi postaje najjači

Fox Crime HR
Fox Life HR
Cinestar HR
24 Sata TV
11977 H 28000
Digi postaje najjači

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hvala na obavijesti . Odmah sam potrazio ove kanale. Ovi ce se Cinestari malo cesce gledati.legenda reala je napisao/la:Još novih kanala na Thor-u![]()
Fox Crime HR
Fox Life HR
Cinestar HR
24 Sata TV
11977 H 28000
Digi postaje najjači

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
+1Saurman je napisao/la:U moru sranja Big brothera Farmi i ostalih retard produckija ova emisija jedno pravo osvježenje a emitira se već nekoliko godina.Pogledao sam većinu epizoda i sve pohvale za glavnog urednika Krešimir Mišak mister x.Tribalian je napisao/la:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ima na yt emisija gdje je Mišak gost, mislim da je iz 2 dijela, podavno sam gledo. Govori o teoriji zavjere, jako je zanimljivo, ako naletim postavit ću link ovdje, iako mislim da ste gledali 

Ma ima svega i svacega i teorija zavere i propaganda i kosmicke energije , sad u ponedeljak je bilo o kvantnoj medicini,ja sam onako gledao s vremena na vreme , jer sam piskarao ovde po forumu . Do sad je u emisji bilo gostiju za svako postovanje , neverovatnih ljudi koji na televiziji ne dobijaju bas puno vremena za razliku od prodavacica ljubavi ili kako ih ono zovu sad ...a da , pevacice novo komponovane muzike.hoshafka je napisao/la:ima na yt emisija gdje je Mišak gost, mislim da je iz 2 dijela, podavno sam gledo. Govori o teoriji zavjere, jako je zanimljivo, ako naletim postavit ću link ovdje, iako mislim da ste gledali
Slažem se s tobom, ali mislim da me nisi skontao, ja govorim o emisiji na nekoj drugoj televiziji gdje je voditelj emisije "Na rubu znanosti" Krešimir Mišak gost i govori o novom svjetskom poretku. Odlična emisija gdje Mišak pokazuje kako je pametanTribalian je napisao/la:Ma ima svega i svacega i teorija zavere i propaganda i kosmicke energije , sad u ponedeljak je bilo o kvantnoj medicini,ja sam onako gledao s vremena na vreme , jer sam piskarao ovde po forumu . Do sad je u emisji bilo gostiju za svako postovanje , neverovatnih ljudi koji na televiziji ne dobijaju bas puno vremena za razliku od prodavacica ljubavi ili kako ih ono zovu sad ...a da , pevacice novo komponovane muzike.hoshafka je napisao/la:ima na yt emisija gdje je Mišak gost, mislim da je iz 2 dijela, podavno sam gledo. Govori o teoriji zavjere, jako je zanimljivo, ako naletim postavit ću link ovdje, iako mislim da ste gledali

evo to je ta " onclick="window.open(this.href);return false;
hahaha ,j*bi ga ,desava sehoshafka je napisao/la: Slažem se s tobom, ali mislim da me nisi skontao, ja govorim o emisiji na nekoj drugoj televiziji gdje je voditelj emisije "Na rubu znanosti" Krešimir Mišak gost i govori o novom svjetskom poretku. Odlična emisija gdje Mišak pokazuje kako je pametan![]()
evo to je ta " onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.