Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la bagrcavi » 22 jan 2013, 13:11

nihco je napisao/la:Nece mu biti jasno ali bi ,sada vec , ostalim trebalo biti jasno da je vrijeme da se dignu ruke od pokusaja da se nesto promijeni ! Tu smo gdje jesmo, ..Susicu majstore , bosna je uz tebe !
I ti ga pretjera nihco jarane.Nismo još vidjeli spisak, i ako bude tih 17 igrača bez ikoga novog to je pravo loše jer ispada da su svi drugi budale, a da smo samo mi "pametni" jer ne zovemo nikoga novog.Ali govoriti da se raspadamo, da nam kola idu nizbrdo i slične stvari je glupost, izvini ali takve priče su glupe.
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jan 2013, 13:12

Vidjećeš moj Amare kad nas Grci dernu na Bilinom :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nihco

Post Postao/la nihco » 22 jan 2013, 13:26

bagrcavi je napisao/la:
nihco je napisao/la:Nece mu biti jasno ali bi ,sada vec , ostalim trebalo biti jasno da je vrijeme da se dignu ruke od pokusaja da se nesto promijeni ! Tu smo gdje jesmo, ..Susicu majstore , bosna je uz tebe !
I ti ga pretjera nihco jarane.Nismo još vidjeli spisak, i ako bude tih 17 igrača bez ikoga novog to je pravo loše jer ispada da su svi drugi budale, a da smo samo mi "pametni" jer ne zovemo nikoga novog.Ali govoriti da se raspadamo, da nam kola idu nizbrdo i slične stvari je glupost, izvini ali takve priče su glupe.
Nisu te price glupe, one su realne ! igraci preziru Susica, sa savezom je , ocigledno, u ne bas sjajnim odnosima, jos samo fali jedan rezultatski flop i sve ce isplivati ali necemo o tome .
Naprijed Bosno i Susicu !
Sent from my Commodore 64

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 22 jan 2013, 13:33

Ma ja mislim da nas selektor ima samo cudan humor,i pokusava biti saljivdzija ...sigurno vidio ljudi vole amara I njegove dosjetke I sale....pa sad kopira njega
Ajvatar

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jan 2013, 13:38

Joj, on i njegov humor.....On uopce nije smijesan, i bolje mu je da ne pokusava humorisati jer uvijek nesto bezveze izvali....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jan 2013, 13:39

nihco je napisao/la: Nisu te price glupe, one su realne ! igraci preziru Susica, sa savezom je , ocigledno, u ne bas sjajnim odnosima, jos samo fali jedan rezultatski flop i sve ce isplivati ali necemo o tome .
Mi kao da se borimo da ne budemo zadnji a ne kao da smo prvi, cuj igraci preziru selektora, sa savezom problemi, nista ne valja ... :lol: Boga ti jesi ti dobar ?

Koji se igrac pozalio na reprezentaciju, ko to prezire ? Kakvi problemi, losi odnosi ?

Jedva cekas neki kiks pa prosipas pamet ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jan 2013, 13:51

Po**rem se u njihov "Susic se saopstit spisak u 11.00" Puuuu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 jan 2013, 14:01

sajo10 je napisao/la:Po**rem se u njihov "Susic se saopstit spisak u 11.00" Puuuu!
Kol'ko sam ja skont'o da je Pape danas poslao pozive a da će spisak objaviti tek u petak :)

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 22 jan 2013, 14:06

Ako odluci da ne proba nijednog novog igraca mislim da bi to bila greska treba barem nekog zvat da se vidi kako igra imal kvalitete za repku il ne a ako vec nikog ne zove novog treba iskoristit i postavit ekipu koja bi igrala protiv grcke i probat.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 jan 2013, 15:40

nihco je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Nisu te price glupe, one su realne ! igraci preziru Susica, sa savezom je , ocigledno, u ne bas sjajnim odnosima, jos samo fali jedan rezultatski flop i sve ce isplivati ali necemo o tome .
Pokušavaš, al' ne ide...Ovakvim postovima samo govoriš o sebi, odnosno o lošim namjerama koje
pokušavaš prezentovati, ispiranjem mozga, široj narodnoj masi. Kako je kod nas podijeljena narodna masa,
i kako sve ima svoju publiku, logično je da će određeni procenat ljudi povjerovati u tu tvoju priču.
S druge strane, oni koji znaju da ta tvoja priča nema veze sa istinom, i da si ti karakterno negativana i
opterećena osoba, refleksno će reagovati kako bi skrenuli pažnju i alarmirali širu narodnu masu na
prisutnost negativne energije koja se širi, u ovom slučaju na forumu.
Što se tiče foruma i pravila na istom, ti si prešao i onaj zadnji prag tolerancije.
F.K.SARAJEVO

nihco

Post Postao/la nihco » 22 jan 2013, 15:47

molotovljev je napisao/la: Pokušavaš, al' ne ide...Ovakvim postovima samo govoriš o sebi, odnosno o lošim namjerama koje
pokušavaš prezentovati, ispiranjem mozga, široj narodnoj masi. Kako je kod nas podijeljena narodna masa,
i kako sve ima svoju publiku, logično je da će određeni procenat ljudi povjerovati u tu tvoju priču.
S druge strane, oni koji znaju da ta tvoja priča nema veze sa istinom, i da si ti karakterno negativana i
opterećena osoba, refleksno će reagovati kako bi skrenuli pažnju i alarmirali širu narodnu masu na
Što se tiče foruma i pravila na istom, ti si prešao i onaj zadnji prag tolerancije.
Pokusavate vi, 15 godina , ali ne ide. Tamo smo gdje smo bili 2000. Ne izigravaj psihoanaliticara nego se osvrni oko sebe. Nije moja krivica sto zivite u stanju kolektivne hipnoze i uvjerenja da smo najbolji i da je sve u redu , a nigdje nas nema ! kazna za to je neminovna ! Sto se tice opterecenosti, apsulutno sam opterecen stanjem stvari i svijesti u nasoj drzavi,da nas ima vise, bilo bi bolje .
A poziv na odstrel i banovanje ljudi koji ukazuju na nepravilnosti u drustvima kao nase i li srpsko, je poznata stvar, Stoga uzivaj, sve smo blizi istocnim susjedima !
Stvari u nasem fudbalu su daleko od zadovoljavajucih, ko se stim miri, slijep je i uslijediti ce popravni !
Sent from my Commodore 64

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 jan 2013, 15:55

Koje gluposti. Tako se raspadamo da smo prvi u grupi,imamo odlicnu gol razliku,dobru atmosferu u ekipi,4-5 dobrih mladih igraca koji dolaze,a ljudi prizeljkuju raspad.Kukaju ,a nemaju niti jedan argument da smo losi. Naravno da se moze desiti i da izgubimo od Grcke,ali unaprijed se veseliti tome,to ne mogu da shvatim.
Isto rezimiranje Susicevih izjava,odredjivanje koga treba isprobati mi ne ide u glavu. Ti si bolan forumas,autolimar u privatnom zivotu ostavi se selektorskog posla.
Raspadaju se vasi mozgovi a ne repka.Ugodan dan...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 jan 2013, 16:15

nihco je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: Pokušavaš, al' ne ide...Ovakvim postovima samo govoriš o sebi, odnosno o lošim namjerama koje
Pokusavate vi, 15 godina , ali ne ide. Tamo smo gdje smo bili 2000. Ne izigravaj psihoanaliticara nego se osvrni oko sebe. Nije moja krivica sto zivite u stanju kolektivne hipnoze i uvjerenja da smo najbolji i da je sve u redu , a nigdje nas nema ! kazna za to je neminovna ! Sto se tice opterecenosti, apsulutno sam opterecen stanjem stvari i svijesti u nasoj drzavi,da nas ima vise, bilo bi bolje .
A poziv na odstrel i banovanje ljudi koji ukazuju na nepravilnosti u drustvima kao nase i li srpsko, je poznata stvar, Stoga uzivaj, sve smo blizi istocnim susjedima !
Stvari u nasem fudbalu su daleko od zadovoljavajucih, ko se stim miri, slijep je i uslijediti ce popravni !
Upravo to, o tome ti pričam sve vrijeme. Još uvijek živiš u vremenu bojkota, raznih afera itd.
To je vrijeme iza nas. Konkretno, dolaskom g. Ivice Osima na čelo Saveza, mnoge stvari su se promijenile,
krenulo je na bolje, poklopilo se i to da smo dobili jednu sjajnu generaciju igrača, selektora, kojem je lično
g. Osim ukazao povjerenje, i prema tome, od mene kao idividualca, ova reprezentacija ima punu podršku,
i svakako da vjerujem i nadam se, kao i većina, da konačno možemo otići na jedno veliko takmičenje,
jer to zaista i zaslužujemo. Naravno da tu nije sve sjajno i da treba neke stvari korigovati, ali cilj je jasan.
Vjeruj mi, da je bilo ko drugi selektor naše reprezentacije, od mene bi imao podršku, isto kao što je ima i Pape.
F.K.SARAJEVO

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 22 jan 2013, 16:17

Zekoo je napisao/la:
Edviin je napisao/la: Pozz. radni narode... Evo ja sam bas malo prije kupio za starog jos tri karte, i to na sektoru za familije, ostalo je sve prodano, karte po 23e bi dosle u obzir samo ako se ove po 18 nebi prodale... Ljudi jih vec prodavaju na internetu ima ova stranica http://www.bolha.com" onclick="window.open(this.href);return false; pa si malo pogledajte...

A i za sve sto ce dolazit na utakmicu, cuo sam da ce biti organizovan skup navijaca bosne na glavnoj željezniskoj stanici u 3 sata...
Znaš li gdje odsjeda naša reprezentacija ?

I ako ko bude imo informacije gdje je 100% okupljanje navijač nek napiše..

I znal neko kad Pape objavljuje spisak ?
Okupljanje naših navijača će biti na autobuskoj stanici u 15.00 :D
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 22 jan 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 22 jan 2013, 16:18

Druže "NIHCO" u dosta tvari si u pravu..liga nam je nikakva,država i društvo su nam u q u r c u,moralne norme,poštovanje,samilost,toga više nema..ali de nas brate pusti da normalno pogledamo tekmu,pusti nas da se nadamo,da likujemo i da se razočaramo,da pjevamo i da psujemo.Nije mi jasno samo kakav je to tebe TEŠKI CRNJAK spucao.Pa kada bih sa tobom otišao na kafu poslije sat vremena bi se vratio i pištolj direktno se u čelenku zveknuo..neboj bolan da širiš tu neku negativnu energiju..pa 90% raje je svjesno ko smo,šta smo i gdje smo...de drug moj malo OPTIMIZMA nije naodmet.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2013, 16:31

[quote="aqarius"Pa kada bih sa tobom otišao na kafu poslije sat vremena bi se vratio i pištolj direktno se u čelenku zveknuo[/quote]

:lol: :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jan 2013, 16:50

Ovaj Katanec koristi istu taktiku kao ovi sto brane Susica. Dizu protivnika u nebesa i onda i ako bude losa utakmica, sta se moze, protivnik odlican. Cuj mi medju 10 ekipa Svijeta. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 22 jan 2013, 16:54

Cartman je napisao/la:Ovaj Katanec koristi istu taktiku kao ovi sto brane Susica. Dizu protivnika u nebesa i onda i ako bude losa utakmica, sta se moze, protivnik odlican. Cuj mi medju 10 ekipa Svijeta. :lol:
Nije sve bas tako crno na bijelo. To se zove "taktika" il' ti smicalica. Nada se da ce se nasi igaci dici u nebesa, a on ce svoje da nabrije i onda lavovska borba.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jan 2013, 16:56

AÐ_Official je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ovaj Katanec koristi istu taktiku kao ovi sto brane Susica. Dizu protivnika u nebesa i onda i ako bude losa utakmica, sta se moze, protivnik odlican. Cuj mi medju 10 ekipa Svijeta. :lol:
Nije sve bas tako crno na bijelo. To se zove "taktika" il' ti smicalica. Nada se da ce se nasi igaci dici u nebesa, a on ce svoje da nabrije i onda lavovska borba.
Ma nema on sta nabrijavat, to je jednostavno da ako izgubi (a vjerovatno i hoce), da ima izgovor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 22 jan 2013, 17:00

Cartman je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
Ma nema on sta nabrijavat, to je jednostavno da ako izgubi (a vjerovatno i hoce), da ima izgovor.
Pa nema tu izgovora niti mu je potreban. Njih bi trebao nas selektor dizat u nebesa jer bi nama trebao izgovor ako izgubimo. Oni ako izgube(i hoce) njima nije potreban izgovor da opravdaju sto su izgubili od bolje i mocnije ekipe.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.