I ti ga pretjera nihco jarane.Nismo još vidjeli spisak, i ako bude tih 17 igrača bez ikoga novog to je pravo loše jer ispada da su svi drugi budale, a da smo samo mi "pametni" jer ne zovemo nikoga novog.Ali govoriti da se raspadamo, da nam kola idu nizbrdo i slične stvari je glupost, izvini ali takve priče su glupe.nihco je napisao/la:Nece mu biti jasno ali bi ,sada vec , ostalim trebalo biti jasno da je vrijeme da se dignu ruke od pokusaja da se nesto promijeni ! Tu smo gdje jesmo, ..Susicu majstore , bosna je uz tebe !
Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Vidjećeš moj Amare kad nas Grci dernu na Bilinom 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisu te price glupe, one su realne ! igraci preziru Susica, sa savezom je , ocigledno, u ne bas sjajnim odnosima, jos samo fali jedan rezultatski flop i sve ce isplivati ali necemo o tome .bagrcavi je napisao/la:I ti ga pretjera nihco jarane.Nismo još vidjeli spisak, i ako bude tih 17 igrača bez ikoga novog to je pravo loše jer ispada da su svi drugi budale, a da smo samo mi "pametni" jer ne zovemo nikoga novog.Ali govoriti da se raspadamo, da nam kola idu nizbrdo i slične stvari je glupost, izvini ali takve priče su glupe.nihco je napisao/la:Nece mu biti jasno ali bi ,sada vec , ostalim trebalo biti jasno da je vrijeme da se dignu ruke od pokusaja da se nesto promijeni ! Tu smo gdje jesmo, ..Susicu majstore , bosna je uz tebe !
Naprijed Bosno i Susicu !
Sent from my Commodore 64
- katalinski
- Kontakt:
Ma ja mislim da nas selektor ima samo cudan humor,i pokusava biti saljivdzija ...sigurno vidio ljudi vole amara I njegove dosjetke I sale....pa sad kopira njega
Ajvatar
Joj, on i njegov humor.....On uopce nije smijesan, i bolje mu je da ne pokusava humorisati jer uvijek nesto bezveze izvali....
Mi kao da se borimo da ne budemo zadnji a ne kao da smo prvi, cuj igraci preziru selektora, sa savezom problemi, nista ne valja ...nihco je napisao/la: Nisu te price glupe, one su realne ! igraci preziru Susica, sa savezom je , ocigledno, u ne bas sjajnim odnosima, jos samo fali jedan rezultatski flop i sve ce isplivati ali necemo o tome .

Koji se igrac pozalio na reprezentaciju, ko to prezire ? Kakvi problemi, losi odnosi ?
Jedva cekas neki kiks pa prosipas pamet ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Po**rem se u njihov "Susic se saopstit spisak u 11.00" Puuuu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Kol'ko sam ja skont'o da je Pape danas poslao pozive a da će spisak objaviti tek u petaksajo10 je napisao/la:Po**rem se u njihov "Susic se saopstit spisak u 11.00" Puuuu!

Ako odluci da ne proba nijednog novog igraca mislim da bi to bila greska treba barem nekog zvat da se vidi kako igra imal kvalitete za repku il ne a ako vec nikog ne zove novog treba iskoristit i postavit ekipu koja bi igrala protiv grcke i probat.
- molotovljev
Pokušavaš, al' ne ide...Ovakvim postovima samo govoriš o sebi, odnosno o lošim namjerama kojenihco je napisao/la:Nisu te price glupe, one su realne ! igraci preziru Susica, sa savezom je , ocigledno, u ne bas sjajnim odnosima, jos samo fali jedan rezultatski flop i sve ce isplivati ali necemo o tome .bagrcavi je napisao/la:I ti ga pretjera nihco jarane.Nismo još vidjeli spisak, i ako bude tih 17 igrača bez ikoga novog to je pravo loše jer ispada da su svi drugi budale, a da smo samo mi "pametni" jer ne zovemo nikoga novog.Ali govoriti da se raspadamo, da nam kola idu nizbrdo i slične stvari je glupost, izvini ali takve priče su glupe.nihco je napisao/la:Nece mu biti jasno ali bi ,sada vec , ostalim trebalo biti jasno da je vrijeme da se dignu ruke od pokusaja da se nesto promijeni ! Tu smo gdje jesmo, ..Susicu majstore , bosna je uz tebe !
pokušavaš prezentovati, ispiranjem mozga, široj narodnoj masi. Kako je kod nas podijeljena narodna masa,
i kako sve ima svoju publiku, logično je da će određeni procenat ljudi povjerovati u tu tvoju priču.
S druge strane, oni koji znaju da ta tvoja priča nema veze sa istinom, i da si ti karakterno negativana i
opterećena osoba, refleksno će reagovati kako bi skrenuli pažnju i alarmirali širu narodnu masu na
prisutnost negativne energije koja se širi, u ovom slučaju na forumu.
Što se tiče foruma i pravila na istom, ti si prešao i onaj zadnji prag tolerancije.
F.K.SARAJEVO
Pokusavate vi, 15 godina , ali ne ide. Tamo smo gdje smo bili 2000. Ne izigravaj psihoanaliticara nego se osvrni oko sebe. Nije moja krivica sto zivite u stanju kolektivne hipnoze i uvjerenja da smo najbolji i da je sve u redu , a nigdje nas nema ! kazna za to je neminovna ! Sto se tice opterecenosti, apsulutno sam opterecen stanjem stvari i svijesti u nasoj drzavi,da nas ima vise, bilo bi bolje .molotovljev je napisao/la: Pokušavaš, al' ne ide...Ovakvim postovima samo govoriš o sebi, odnosno o lošim namjerama koje
pokušavaš prezentovati, ispiranjem mozga, široj narodnoj masi. Kako je kod nas podijeljena narodna masa,
i kako sve ima svoju publiku, logično je da će određeni procenat ljudi povjerovati u tu tvoju priču.
S druge strane, oni koji znaju da ta tvoja priča nema veze sa istinom, i da si ti karakterno negativana i
opterećena osoba, refleksno će reagovati kako bi skrenuli pažnju i alarmirali širu narodnu masu na
Što se tiče foruma i pravila na istom, ti si prešao i onaj zadnji prag tolerancije.
A poziv na odstrel i banovanje ljudi koji ukazuju na nepravilnosti u drustvima kao nase i li srpsko, je poznata stvar, Stoga uzivaj, sve smo blizi istocnim susjedima !
Stvari u nasem fudbalu su daleko od zadovoljavajucih, ko se stim miri, slijep je i uslijediti ce popravni !
Sent from my Commodore 64
Koje gluposti. Tako se raspadamo da smo prvi u grupi,imamo odlicnu gol razliku,dobru atmosferu u ekipi,4-5 dobrih mladih igraca koji dolaze,a ljudi prizeljkuju raspad.Kukaju ,a nemaju niti jedan argument da smo losi. Naravno da se moze desiti i da izgubimo od Grcke,ali unaprijed se veseliti tome,to ne mogu da shvatim.
Isto rezimiranje Susicevih izjava,odredjivanje koga treba isprobati mi ne ide u glavu. Ti si bolan forumas,autolimar u privatnom zivotu ostavi se selektorskog posla.
Raspadaju se vasi mozgovi a ne repka.Ugodan dan...
Isto rezimiranje Susicevih izjava,odredjivanje koga treba isprobati mi ne ide u glavu. Ti si bolan forumas,autolimar u privatnom zivotu ostavi se selektorskog posla.
Raspadaju se vasi mozgovi a ne repka.Ugodan dan...
- molotovljev
Upravo to, o tome ti pričam sve vrijeme. Još uvijek živiš u vremenu bojkota, raznih afera itd.nihco je napisao/la:Pokusavate vi, 15 godina , ali ne ide. Tamo smo gdje smo bili 2000. Ne izigravaj psihoanaliticara nego se osvrni oko sebe. Nije moja krivica sto zivite u stanju kolektivne hipnoze i uvjerenja da smo najbolji i da je sve u redu , a nigdje nas nema ! kazna za to je neminovna ! Sto se tice opterecenosti, apsulutno sam opterecen stanjem stvari i svijesti u nasoj drzavi,da nas ima vise, bilo bi bolje .molotovljev je napisao/la: Pokušavaš, al' ne ide...Ovakvim postovima samo govoriš o sebi, odnosno o lošim namjerama koje
A poziv na odstrel i banovanje ljudi koji ukazuju na nepravilnosti u drustvima kao nase i li srpsko, je poznata stvar, Stoga uzivaj, sve smo blizi istocnim susjedima !
Stvari u nasem fudbalu su daleko od zadovoljavajucih, ko se stim miri, slijep je i uslijediti ce popravni !
To je vrijeme iza nas. Konkretno, dolaskom g. Ivice Osima na čelo Saveza, mnoge stvari su se promijenile,
krenulo je na bolje, poklopilo se i to da smo dobili jednu sjajnu generaciju igrača, selektora, kojem je lično
g. Osim ukazao povjerenje, i prema tome, od mene kao idividualca, ova reprezentacija ima punu podršku,
i svakako da vjerujem i nadam se, kao i većina, da konačno možemo otići na jedno veliko takmičenje,
jer to zaista i zaslužujemo. Naravno da tu nije sve sjajno i da treba neke stvari korigovati, ali cilj je jasan.
Vjeruj mi, da je bilo ko drugi selektor naše reprezentacije, od mene bi imao podršku, isto kao što je ima i Pape.
F.K.SARAJEVO
- BenjooJutub
- Kontakt:
Okupljanje naših navijača će biti na autobuskoj stanici u 15.00Zekoo je napisao/la:Znaš li gdje odsjeda naša reprezentacija ?Edviin je napisao/la: Pozz. radni narode... Evo ja sam bas malo prije kupio za starog jos tri karte, i to na sektoru za familije, ostalo je sve prodano, karte po 23e bi dosle u obzir samo ako se ove po 18 nebi prodale... Ljudi jih vec prodavaju na internetu ima ova stranica http://www.bolha.com" onclick="window.open(this.href);return false; pa si malo pogledajte...
A i za sve sto ce dolazit na utakmicu, cuo sam da ce biti organizovan skup navijaca bosne na glavnoj željezniskoj stanici u 3 sata...
I ako ko bude imo informacije gdje je 100% okupljanje navijač nek napiše..
I znal neko kad Pape objavljuje spisak ?

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 22 jan 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Druže "NIHCO" u dosta tvari si u pravu..liga nam je nikakva,država i društvo su nam u q u r c u,moralne norme,poštovanje,samilost,toga više nema..ali de nas brate pusti da normalno pogledamo tekmu,pusti nas da se nadamo,da likujemo i da se razočaramo,da pjevamo i da psujemo.Nije mi jasno samo kakav je to tebe TEŠKI CRNJAK spucao.Pa kada bih sa tobom otišao na kafu poslije sat vremena bi se vratio i pištolj direktno se u čelenku zveknuo..neboj bolan da širiš tu neku negativnu energiju..pa 90% raje je svjesno ko smo,šta smo i gdje smo...de drug moj malo OPTIMIZMA nije naodmet.
[quote="aqarius"Pa kada bih sa tobom otišao na kafu poslije sat vremena bi se vratio i pištolj direktno se u čelenku zveknuo[/quote]

Nad tobom sunce najljepše sja
Ovaj Katanec koristi istu taktiku kao ovi sto brane Susica. Dizu protivnika u nebesa i onda i ako bude losa utakmica, sta se moze, protivnik odlican. Cuj mi medju 10 ekipa Svijeta. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Nije sve bas tako crno na bijelo. To se zove "taktika" il' ti smicalica. Nada se da ce se nasi igaci dici u nebesa, a on ce svoje da nabrije i onda lavovska borba.Cartman je napisao/la:Ovaj Katanec koristi istu taktiku kao ovi sto brane Susica. Dizu protivnika u nebesa i onda i ako bude losa utakmica, sta se moze, protivnik odlican. Cuj mi medju 10 ekipa Svijeta.
Ma nema on sta nabrijavat, to je jednostavno da ako izgubi (a vjerovatno i hoce), da ima izgovor.AÐ_Official je napisao/la:Nije sve bas tako crno na bijelo. To se zove "taktika" il' ti smicalica. Nada se da ce se nasi igaci dici u nebesa, a on ce svoje da nabrije i onda lavovska borba.Cartman je napisao/la:Ovaj Katanec koristi istu taktiku kao ovi sto brane Susica. Dizu protivnika u nebesa i onda i ako bude losa utakmica, sta se moze, protivnik odlican. Cuj mi medju 10 ekipa Svijeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Pa nema tu izgovora niti mu je potreban. Njih bi trebao nas selektor dizat u nebesa jer bi nama trebao izgovor ako izgubimo. Oni ako izgube(i hoce) njima nije potreban izgovor da opravdaju sto su izgubili od bolje i mocnije ekipe.Cartman je napisao/la:Ma nema on sta nabrijavat, to je jednostavno da ako izgubi (a vjerovatno i hoce), da ima izgovor.AÐ_Official je napisao/la:Nije sve bas tako crno na bijelo. To se zove "taktika" il' ti smicalica. Nada se da ce se nasi igaci dici u nebesa, a on ce svoje da nabrije i onda lavovska borba.Cartman je napisao/la:Ovaj Katanec koristi istu taktiku kao ovi sto brane Susica. Dizu protivnika u nebesa i onda i ako bude losa utakmica, sta se moze, protivnik odlican. Cuj mi medju 10 ekipa Svijeta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.