Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
moze i bacardi rum obicni pa neki sok, nije problem, samo da ne budem derpas 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Usput, sretna vam NG. Lijepo se provedite, puno zdravlja, sreće, novaca, dobitaka na kladionici, upisanih ocjena, pronađenih i odrađenih poslova, žena (muškaraca), a što manje nerviranja, problema i kojekakvih pi*darija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zaboravio si manje banovaMonolog je napisao/la:Usput, sretna vam NG. Lijepo se provedite, puno zdravlja, sreće, novaca, dobitaka na kladionici, upisanih ocjena, pronađenih i odrađenih poslova, žena (muškaraca), a što manje nerviranja, problema i kojekakvih pi*darija.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Želim svim forumašima sretnu Novu i da budu zdravi te uspješni u onome čime se trenutno bave.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Godina
I ja da se nadovežem,želim vam sretnu Novu Godinu,isto tako i ovo malo stare,provedite se ovaj dan,zapamtite ga,pa da u Novu udjemo aBd sa puno zdravlja i sreće,pa neka i koja para uleti.Želim vam puno uspijeha u poslu i ljubavi.
Keep walking.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sretna nova godina, zelim vam svima ponajvise zdravlja i da budete dobri prema roditeljima i bratu, sestri ako ih imate. Sve ostalo je manje bitno
Sretna Nova svima, et' da je proslavite u veselju, da se ne olešite, u slučaju da zatreba poentirat', i da uđemo svi malo bolji u novu godinu.
Posebne želje su namjenjene legendi, da se oženi uskoro, da Monolog prestane banovat' raju, da cashman dobije ono što želi, da dex bude još vetji frajer
da cautinho prestane odgovarati svima i pravdati se, da se raji manje kvare računari
da ćema odabere telefon ako već nije
i da hodža zbari kakvu u svojoj zajednici 
Posebne želje su namjenjene legendi, da se oženi uskoro, da Monolog prestane banovat' raju, da cashman dobije ono što želi, da dex bude još vetji frajer

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Monolog je napisao/la:Usput, sretna vam NG. Lijepo se provedite, puno zdravlja, sreće, novaca, dobitaka na kladionici, upisanih ocjena, pronađenih i odrađenih poslova, žena (muškaraca), a što manje nerviranja, problema i kojekakvih pi*darija.
Ja te volim, volim Željo..
Zdravlje je navaznije, a valjda ce novci i ostalo doci na svoje vremenom.
Da nama svima bude bolje u ovoj nakaradnoj drzavi.
Da nama svima bude bolje u ovoj nakaradnoj drzavi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sve najbolje ljudi, da vam ova nova bude bolja od stare. Zivili.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
raja i od mene vam sretna nova godina, jer ujutro kad dodjem vjerovatno necu biti u mogucnosti pisati
od srca zelim da vam se sve zelje ispune

od srca zelim da vam se sve zelje ispune

sretna nova godina svim forumasima, lijepo se provedite večeras 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Svima sretna nova,sve najbolje i zabavite se večeras kao nikad.
I nemojte s alkoholom pretjerat
I nemojte s alkoholom pretjerat

Ja sam od onih sto mrze sve praznike i proslave, tako da vama zelim da se dobro provedete, meni ostaje filmski program. Uzdravlje 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U R my broPuma je napisao/la:Ja sam od onih sto mrze sve praznike i proslave, tako da vama zelim da se dobro provedete, meni ostaje filmski program. Uzdravlje

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- tyler durden
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Ja sam od onih sto mrze sve praznike i proslave, tako da vama zelim da se dobro provedete, meni ostaje filmski program. Uzdravlje
Nemas muda da slavis, ha

+1. nova godina je postala obični 'izgovor' da se napiješ ko stoka. (što možeš uraditi bilo kojeg drugog vikenda). također što sam stariji, vidim sve manju svrhu u tom prazniku(osim već navedenog).Bosniacum Lilium je napisao/la:U R my broPuma je napisao/la:Ja sam od onih sto mrze sve praznike i proslave, tako da vama zelim da se dobro provedete, meni ostaje filmski program. Uzdravlje
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mislim da mi je ovo treca ili cetvrta godina, prije budalesanje, alkohol, kurave, da ne kazem sta vise od toga...viKK je napisao/la:+1. nova godina je postala obični 'izgovor' da se napiješ ko stoka. (što možeš uraditi bilo kojeg drugog vikenda). također što sam stariji, vidim sve manju svrhu u tom prazniku(osim već navedenog).Bosniacum Lilium je napisao/la:U R my broPuma je napisao/la:Ja sam od onih sto mrze sve praznike i proslave, tako da vama zelim da se dobro provedete, meni ostaje filmski program. Uzdravlje

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Prije da nemam volje i zanimanja za to. Jednostavno je "isparilo" i nema mi nikakav znacaj. Isto kao i 1.maj, nekad mi bio najdrazi, a sad najmrzi prazniktyler durden je napisao/la:Puma je napisao/la:Ja sam od onih sto mrze sve praznike i proslave, tako da vama zelim da se dobro provedete, meni ostaje filmski program. Uzdravlje
Nemas muda da slavis, ha

Call the coroner!
Da vam i ovdje zazelim sve najbolje u 2014. godini, najprije puno zdravlja, srece i cura jer bez toga ne ide
. Nemojte pretjerat veceras 

RIP CITY!