Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Target imam jedno pitanje za tebe a glasi , zašto Luigi Lamonica na Avataru ? Pitanje je onako čisto informativno.TaRgEt_ je napisao/la:PA ne bojimo se mi ali utalili se svi tako da)) tesko cemo da izbacimo a i niko se ne trudi
ultrasstyle_tz je napisao/la:na turnir velikana dolazi Valjevo![]()
ova Sloboda stvarno vise nikog u Tuzli kao da ne zanima,ee sta uradise od kluba
ultrasstyle_tz je napisao/la:zovu ga memorijal velikana,turnir velikana ili nesto slicno..
poenta nije u tome,poenta je u Valjevu
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa otrest ce nas svako,to nije diskutabilno.mi smo jedna smijesna ekipa,kad nas jedna Darda 2x otrese sve ti je jasno,ali opet kazem ne zanimaju me dok je ova garnitura u klubu,ne vrijedi se boriti protiv ovog,tacnije nema dovoljno sposobnih ljudi koji bi se izborili protiv ove mrake
ultrasstyle_tz je napisao/la:drug,zbog takvih ko ti i vasih razmisljanja smo i zasluzili ovo sto nam se desava,vama je sve dobro i dosta..dobri su vam porazi od Darde,dobri su vam polovonjaci iz Srbije,dobra je drugorazredna ekipa iz Valjeva na turniru nasih velikana,dobro vam je svake godine polufinale i sve losija i losija ekipa,dobri su vam rezultati iz smijesne lige 12-13-14-15 iz koje svake godine neko istupi prije kraja takmicenja itd itd
E QURAC JE DOBRO,ALI DOK TAKO RAZMISLJATE ZASLUZILI SMO OVO STO SE DESAVA
JamaL je napisao/la:Prosto mi je žao da Tuzla, kao jedan od većih centara u BiH nema onu košarku kakvu je nekada imala, nema, a zaslužuje je!
JamaL je napisao/la:Šteta, velika šteta, ma ni u Sarajevu nije basketball kako je nekad bilo, kad je tek Bosna počinjala igrat u NLB ligi, nisi mogao kupit kartu čovječe, za nepunih dva sata puknu karte, a sad dvorana, polu prazna, još neigramo više u Skenderiji, domu Bosnine košarke, sad smo u Zetri, mada et nije ni Zetra loša dvorana, po nekim kriterijima je meni ljepša u nekim dijelovima od Skenderije, tačnije sale Mirze Delibašić!TaRgEt_ je napisao/la:JamaL je napisao/la:Prosto mi je žao da Tuzla, kao jedan od većih centara u BiH nema onu košarku kakvu je nekada imala, nema, a zaslužuje je!
Eh prijatelju bilo nekad , sad ne mozes prezivjeti
JamaL je napisao/la:Ma brate u cemu vise nema lopovluka!?
JamaL je napisao/la:Ma kakvi dugovi, to su izvlakuse, možda ih ima nešto, al sad toliko vracati svake godine, pa neotplaćujete kredit za Golfa 2!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.