Koliko bi srpska košarka uzela trofeja bez FMP-a, u svim kategorijama?DANTES je napisao/la: Tačno tako... Da je Partizan bio u qrcu uzeo bi njega...
@braoylo Tegiju je najviše stalo do srpske košarke, a tipovi kao Šone Čović su je ubili i ubijace je dok god mogu....
Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
" је /!" & & ?,/ " & $ ' је ствар ? $ "... & ЦЗ тренутно је ?!
" $ " " не $ " ",$ " у & ?.
" $ " " не $ " ",$ " у & ?.

- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:@braoylo Tegiju je najviše stalo do srpske košarke, a tipovi kao Šone Čović su je ubili i ubijace je dok god mogu....
jedino ako pod pojmom srpska košarka podrazumjevaš KK Partizan. sve dok se otvoreno stavlja na stranu jednog kluba i u svojoj emisiji smišljeno i hinjski podjebava sve one koji navijaju za Zvezdu, on ne radi u interesu srpske košarke.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Emisija mu je go penis, nema veze sa informativnoscu i klasicna je propagandno egomanijakalna tvorevina.DANTES je napisao/la:Kad Čović zavrne Zvezdu kao što je zavrnuo sve živo, reći ćete vidi Tegi bio u pravu?!
Emisija je jako dobra, i informativna ništa šminkersko kao na Areni....
Tegeltija je burek-jogurt novinar, a SOS je primitivisticko-malogradjanska televizija, a ne "javni servis srpskog sporta".
Inace, istrazivacko novinarstvo u Srbiji ne postoji, vec postoji samo estradno - ono se sa Pinka i RTSa prenelo i na sve ostale medije.
@braoylo na šta misliš? Na djecu koja bježe iz FMP čim im se ukaže prilika?!
@magica nisi u pravu... SOS može da predaje novinarstvo svim nazovi medijima u Srbiji..... To je moja oblast i znam sa govorim....
@magica nisi u pravu... SOS može da predaje novinarstvo svim nazovi medijima u Srbiji..... To je moja oblast i znam sa govorim....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako ce da predaje novinarstvo tako sto salje lazne izvestaje,obavesti i namerno podvaljuje nekim klubovima onda bolje i neka se ne bavi predavanjem.
Svaka njima cast sto su jedina srpska televizija sa ovakvom tematikom i ja ih stalno gledam,ali govoriti da su oni nesta vise od poluprofesionalaca je greh prema ostalima koji se bave novinarstvom ne samo u Srbiji nego i sire.

Svaka njima cast sto su jedina srpska televizija sa ovakvom tematikom i ja ih stalno gledam,ali govoriti da su oni nesta vise od poluprofesionalaca je greh prema ostalima koji se bave novinarstvom ne samo u Srbiji nego i sire.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kako to moze da predaje novinarstvo?DANTES je napisao/la: SOS može da predaje novinarstvo svim nazovi medijima u Srbiji..... To je moja oblast i znam sa govorim....
Gomila kvazi novinara, bez istrazivackog pristupa istome, sa narucenim emisijama i fingiranim gostima...Show estradnog miljea.
A Tegeltija im je maskota. Naravno, grobari se u njega kunu, ali ne zbog toga sto je on neki autenticni bastion istine, vec zbog toga sto ima nesto protiv Zvezde i to toj populaciji godi.

Da. Eto preformulisaću pitanje. Koliko titula bi reprezentacija Srbije osvojila (u svim kategorijama) bez djece koja su nastala u tom FMP-u, koji vodi ubica srpske košarke? Koliko sadašnjih reprezentativaca je nastalo u FMP-u?DANTES je napisao/la:@braoylo na šta misliš? Na djecu koja bježe iz FMP čim im se ukaže prilika?!
Ako može ovaj put odgovor u vidu odgovora a ne pitanja.
zna se otkad tegeltijin sukob sa covicem traje....mnogo je to ranije pocelo pre ove czbg price,tako da govoriti o tegijevom ljubomorisanju navodnom je totalna glupost.
govori se o laznim informacijama,kvazi novinarstvu-burek novinarstvu....pa gospodo ko u svetu kosarke u srbiji ima bolje informacije od njega/ko jedini moze da dovede u emisiju zeljka,dudu,duleta,karija.../ko jedini prati srpsku kosarku pocevsi od mladjih kategorija pa do jadrana/
previse vi pridajete paznje tom frontu tegi-covic,a zaboravljate mnoge dobre stvari koje covek radi za srpsku kosarku bez ikakvog interesa.
govori se kako je grobar...jeste,pa sta/jel zabranjeno navijati za neki klub/jel sad ja treba da mrzim nesu petrovica sto je delija,sto je gledao utakmice sa severa/
kazete podjebava navijace zvezde/covek odgovara na ukljucenja isfrustrirane mase i to argumentovano...jel on nesto laze/ mnogi zaboravljaju da je istim tim navijacima zvezde pomogao x puta,najskorije desavanja sa malog kalemegdana kada su daba i ekipa protestvovali protiv uprave.ko ih je snimao/intervjuisao/
zaboravljate njegove svadje sa duletom,zaboravljate zameranje grobarima .....previse sebe isticete u prvi plan i glumite neke zrtve...
kunete se u covica ,a znate i sami kakav je covek i kakva mu je istorija poslovanja posebno na politickom planu...pandam njemu je jedan goran vesic,preletac klasican...
tog fmp-a i hala raznih ne bi ni bilo da nije bilo vodjstva beograda pod slobinom kapom,pa posle akcijanje na kosovu za vreme ds mandata.
i previse se neke reprezentativne titule vezuju za istog gospodina...jel reprezentacije mladje cine samo fmp igraci/
koje mi to uspehe imamo gde su njegovi igraci glavni/ pogledajmo samo sunovrat kosarke otkako se kosarka beogradizovala i otkako su ugaseni centri kosarke poput kraljeva,cacka,nisa,loznice,prijepolja... klasican monopolista je postao koji izbacuje polufabrikate za lepu lovu.
jel napravio jednog djordjevica/divca/paspalja/bodirogu/...nije,zato ga ne uzdizite u nebesa i ne drvite o tegiju kao o nacionalnom neprijatelju broj jedan.ko koliko brine o srpskoj kosarci,a ko o sopstvenom dzepu izlisno je pricati,a hvala bogu postoje i dokazi koji se gospodinu cokiju serviraju pri svakom gostovanju.
izvinjavam se na izostavljanju velikih slova i znakova interpukcije-nije do mene,tastatura mi u kanalu
govori se o laznim informacijama,kvazi novinarstvu-burek novinarstvu....pa gospodo ko u svetu kosarke u srbiji ima bolje informacije od njega/ko jedini moze da dovede u emisiju zeljka,dudu,duleta,karija.../ko jedini prati srpsku kosarku pocevsi od mladjih kategorija pa do jadrana/
previse vi pridajete paznje tom frontu tegi-covic,a zaboravljate mnoge dobre stvari koje covek radi za srpsku kosarku bez ikakvog interesa.
govori se kako je grobar...jeste,pa sta/jel zabranjeno navijati za neki klub/jel sad ja treba da mrzim nesu petrovica sto je delija,sto je gledao utakmice sa severa/
kazete podjebava navijace zvezde/covek odgovara na ukljucenja isfrustrirane mase i to argumentovano...jel on nesto laze/ mnogi zaboravljaju da je istim tim navijacima zvezde pomogao x puta,najskorije desavanja sa malog kalemegdana kada su daba i ekipa protestvovali protiv uprave.ko ih je snimao/intervjuisao/
zaboravljate njegove svadje sa duletom,zaboravljate zameranje grobarima .....previse sebe isticete u prvi plan i glumite neke zrtve...
kunete se u covica ,a znate i sami kakav je covek i kakva mu je istorija poslovanja posebno na politickom planu...pandam njemu je jedan goran vesic,preletac klasican...
tog fmp-a i hala raznih ne bi ni bilo da nije bilo vodjstva beograda pod slobinom kapom,pa posle akcijanje na kosovu za vreme ds mandata.
i previse se neke reprezentativne titule vezuju za istog gospodina...jel reprezentacije mladje cine samo fmp igraci/
koje mi to uspehe imamo gde su njegovi igraci glavni/ pogledajmo samo sunovrat kosarke otkako se kosarka beogradizovala i otkako su ugaseni centri kosarke poput kraljeva,cacka,nisa,loznice,prijepolja... klasican monopolista je postao koji izbacuje polufabrikate za lepu lovu.
jel napravio jednog djordjevica/divca/paspalja/bodirogu/...nije,zato ga ne uzdizite u nebesa i ne drvite o tegiju kao o nacionalnom neprijatelju broj jedan.ko koliko brine o srpskoj kosarci,a ko o sopstvenom dzepu izlisno je pricati,a hvala bogu postoje i dokazi koji se gospodinu cokiju serviraju pri svakom gostovanju.
izvinjavam se na izostavljanju velikih slova i znakova interpukcije-nije do mene,tastatura mi u kanalu

Odličan post @saša...
Kolega braoylo se zabrojao što se titula tiče... Evo da mu odgovorim 1 srebro, kojeg naravno ne bi bilo da nije bilo par levata iz drugih klubova, npr Partizana i Zvezde, koji su samo nosili peškire starovima FMP.... Ali eto imali su uticaj.....
Uzdizanjem Čović ako ćemo brojati trofeje osvojili smo dakle 1 srebro... Ugurao nas je u Jadransku ligu jer mu je to odgovaralo, pa danas umjesto da mi imamo našu ligu u kojoj se odlučuje ko će u Evropu, naši klubovi se slomise računati koliko je Cedevita imala poraza, a koliko pobjeda, kad će pasti forma Igokee, o slično....
Naravno @saša da zaboravljaju da e sukob Tegi i Čović počeodavno, davno prije fuzije... Ali danas im je obaveza da brane čast časnog oca Čovića... Tegi je upozoravao Delije za neka ranija dešavanja i to su mu zamjerili... Kasnije ispao u pravu... Neki su se izninjavali kasnije, neki su i dalje podrigivali, to je valjda njihov način komunikacije......
Onda dođe Čovke u Zvezdu i postade filantrop, dušica od čovjeka... Niko ne vidi da on svaki napad na sebe kao štit koristi Zvezdu... Lične sukobe diže kao napad na Delije, klub, samo još da kaže da je to atak na Srpstvo, vjerujem da nije daleko ni od toga, ima već nekih naznaka... Ima sve karakteristike finog diktatora.... Toliko su zaluđeni njime, da on sad komotno može šamarati jednog Džajića i nikom ništa, ustvari teško Džaji, tom zaostalom, seljaku koji ne razumije nove načine menadžerisanja.... I fudbala naravno... Čovjek je ekspert za sve, a Džaja samo neki tamo tip koji ima rezultate iza sebe i dokazan je....
Ali Tegi je kriv za sve!!!!!
Kolega braoylo se zabrojao što se titula tiče... Evo da mu odgovorim 1 srebro, kojeg naravno ne bi bilo da nije bilo par levata iz drugih klubova, npr Partizana i Zvezde, koji su samo nosili peškire starovima FMP.... Ali eto imali su uticaj.....

Uzdizanjem Čović ako ćemo brojati trofeje osvojili smo dakle 1 srebro... Ugurao nas je u Jadransku ligu jer mu je to odgovaralo, pa danas umjesto da mi imamo našu ligu u kojoj se odlučuje ko će u Evropu, naši klubovi se slomise računati koliko je Cedevita imala poraza, a koliko pobjeda, kad će pasti forma Igokee, o slično....
Naravno @saša da zaboravljaju da e sukob Tegi i Čović počeodavno, davno prije fuzije... Ali danas im je obaveza da brane čast časnog oca Čovića... Tegi je upozoravao Delije za neka ranija dešavanja i to su mu zamjerili... Kasnije ispao u pravu... Neki su se izninjavali kasnije, neki su i dalje podrigivali, to je valjda njihov način komunikacije......
Onda dođe Čovke u Zvezdu i postade filantrop, dušica od čovjeka... Niko ne vidi da on svaki napad na sebe kao štit koristi Zvezdu... Lične sukobe diže kao napad na Delije, klub, samo još da kaže da je to atak na Srpstvo, vjerujem da nije daleko ni od toga, ima već nekih naznaka... Ima sve karakteristike finog diktatora.... Toliko su zaluđeni njime, da on sad komotno može šamarati jednog Džajića i nikom ništa, ustvari teško Džaji, tom zaostalom, seljaku koji ne razumije nove načine menadžerisanja.... I fudbala naravno... Čovjek je ekspert za sve, a Džaja samo neki tamo tip koji ima rezultate iza sebe i dokazan je....
Ali Tegi je kriv za sve!!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bravo. Kakva maestralna spinchina.

Umesto da se pozabavimo kvalitetima Tegeltije kao novinara, u kom smeru je diskusija krenuala, ajmo opet o Zvezdi, FMPu, Delijama, Covicu i sl. Na kraju je obavezan konsenzus da je Covic lopov (sto i jeste), a Tegeltija ozbiljan novinar, da kazem: pravi patriota (

Nema veze sto su mu emisije hushkachke, sto ne sme da pita pojedine goste nista ozbiljno a druge maltretira, sto koristi svoje termine za rat protivu sviju... ipak je on 1 ogledalo "ozbiljnog novinarstva u Srba". :smajlikojipovraca
Spomenuce i vas Tegi u emisiji zato sto ga toliko hvalite.Jbg ispao je bolji novinar i kosarkaski strucnjak nego Edin Avdic.
Ko njega zna kao coveka licno (upoznao sam ga i ja),on deluje kao simpa covek,ali kao novinar,pa brat bratu jedva nula.

Ko njega zna kao coveka licno (upoznao sam ga i ja),on deluje kao simpa covek,ali kao novinar,pa brat bratu jedva nula.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
To govorite zato što ste Zvezdaši (pogotovo ti Magica) i zato što vam je ubica premijera, pljačkaš Kosova i najveći neprijatelj srpske košarke isprao mozak a to mu je bilo lako jer imate kompleks od Partizana zbog 11 uzastopnih titula.
ako sam nesto pogresio demantujte me,a ne demagogijom i losim pokusajima humora da odgovarate.
[youtube][/youtube]braoolyo je napisao/la:To govorite zato što ste Zvezdaši (pogotovo ti Magica) i zato što vam je ubica premijera, pljačkaš Kosova i najveći neprijatelj srpske košarke isprao mozak a to mu je bilo lako jer imate kompleks od Partizana zbog 11 uzastopnih titula.
to je taj internet arsenal toboze neutralnog navijaca 

A sta tebi treba da se kaze, da bi neke stvari prihvatiosasagmp je napisao/la:to je taj internet arsenal toboze neutralnog navijaca

Jel treba svako da se slozi sa tobom, da bi imao pravo na misljenje, mozda

pazi magica ajmo sada ozbiljno...simptomaticno je to da se uvek javljas kada je neka prica o pomoci partizanu u pitanju,a kada je u pitanju pomoc ovima iz komsiluka nema te nigde.
svakog realnog coveka bi dovelo u pitanje zasto to/kada si toboze neutralan gde su tvoji postovi na temama kkczbg i fkcz kada je u toku najveca pomoc drzave u istoriji srpskog sporta prema tim sekcijama/
e zato sebi dajem za pravo da sumnjam u tvoju neutralnost.
usput interesantni su ti ovi argumenti o kvalitetu novinarstva jednog coveka koji se na polju sportskog novinarstva pokazao i dokazao. cuj coviceve reci se uzimaju kao referenca
svakog realnog coveka bi dovelo u pitanje zasto to/kada si toboze neutralan gde su tvoji postovi na temama kkczbg i fkcz kada je u toku najveca pomoc drzave u istoriji srpskog sporta prema tim sekcijama/
usput interesantni su ti ovi argumenti o kvalitetu novinarstva jednog coveka koji se na polju sportskog novinarstva pokazao i dokazao. cuj coviceve reci se uzimaju kao referenca

Nije stvar u tome šta Čović kaže već šta Tegeltija kaže, tj. da u svojoj emisiji ne ispoljava svoje klupsko opredjeljenje. Vidjećemo u večerašnjoj emisiji sa Danilovićem koliko će mu nezgodnih pitanja postaviti. To mu nije bio problem sa Čovićem i Đilasom, kada si bukvalno mogao ući na partizanov forum i naći ista pitanja koja on postavlja. "Ljudi pitaju, ja samo prenosim."sasagmp je napisao/la: usput interesantni su ti ovi argumenti o kvalitetu novinarstva jednog coveka koji se na polju sportskog novinarstva pokazao i dokazao. cuj coviceve reci se uzimaju kao referenca
sasagmp je napisao/la:pazi magica ajmo sada ozbiljno...simptomaticno je to da se uvek javljas kada je neka prica o pomoci partizanu u pitanju,a kada je u pitanju pomoc ovima iz komsiluka nema te nigde.
Ne citas dovoljno ostale teme.

Meni je drago sto me navijaci LA Lakersa smatraju za nedovoljno dobrog (a pratim Lakerse 20 godina), sto me navijaci Srbije smatraju za "neSrbina" (a jedan sam od retkih ovde sto ceo zivot skoro zivi u Srbiji), sto me navijaci Partizana smatraju zvezdasem, a navijaci Zvezde "covekom zaludjenim stranim sportom/mrziteljem Zvezde"(-Srbije-nikad-Jugoslavije) i tako to...
A ja samo ne zelim da pristanem na scenario da ima jedan krivac (upisi ime po potrebi), zasto sve nije lepo, slatko i bajno. Kad vec postoje sistemski problemi, onda ne postoji ni jedan krivac za iste, vec je neophodno menjati sistem.
Zato kad pljujem npr. po TKu, ne pljujem zato sto je dosao u FSS iz Partizana, vec zato sto vodi udruzeni zlocinacki poduhvat, kome je cilj licni profit i koji pravi kolektivnu stetu. Kad opletem po KSSu i Ivkovicu, ne radim to jer je Duda 1 Grobar, vec zato sto je evidentno da radi za nesposobnjakovice i da je ocigledno potpao pod njihov uticaj.
Ako sam zbog toga navijac Zvezde, onda neka budem takvim smatran ovde i dalje. Slobodno me tako nazivajte, jer ne vidim da mi to steti.
Pre neku godinu na jednom drugom forumu, kad su selektori u basketu i rukometu bili Slavnic i Cvetkovic, nazvan sam "grobarskim provokatorom" kad sam ih nazvao nesposobnima, a nahvalio tada korektnog Udovicica i VSS kao svetli primer u nasem sportu (zbog kontinuiteta u radu). Jbga, tako ti je to u Srbiji - ili si "ciganija" ili si "glodarcina". Treceg nema, izgleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.