FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
Kako se vama cini ova Fifa.
Ja bih rekao da ea sports napravio fenomenalan fudbal,sa jako puno mogucnosti,i jako dobrom kontrolom lopte ,punom trikova i onda to jednostavno usere sa brzinom gamplaya.Igrica je brza nego 12 ,i to je jedino sto mi se nesvidja,jednostavno ne mozes uzivati u ljepoti igre.Ovako samo uzivaju oni sto igraju sablonski
Ja bih rekao da ea sports napravio fenomenalan fudbal,sa jako puno mogucnosti,i jako dobrom kontrolom lopte ,punom trikova i onda to jednostavno usere sa brzinom gamplaya.Igrica je brza nego 12 ,i to je jedino sto mi se nesvidja,jednostavno ne mozes uzivati u ljepoti igre.Ovako samo uzivaju oni sto igraju sablonski
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Ako ti je prebrzo na normal,stavi na slow,pa ti vidibarbarez je napisao/la:Kako se vama cini ova Fifa.

Joj kad ce taj crack vise

- TheVerminator
- Kontakt:
Imajte na umu da je ovaj DVD 100 kilometarskih maraka. 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
http://download.fpswin.com/download-fif ... sion-free/" onclick="window.open(this.href);return false; ??
U opcijama podešavaš brzinu gameplayabarbarez je napisao/la:Kako se vama cini ova Fifa.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- KB-TM87
- Kontakt:
jel sa crackom ?stankovic je napisao/la:http://download.fpswin.com/download-fif ... sion-free/ ??
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Ma nemoguće da je sa krekom, kad još nije izašao.
- KB-TM87
- Kontakt:
šta ja znam vidiš da piše RELOADED, a pes 13 sam skinuo RELOADED i samo ga instalirao nisam ni morao krekovati odma se igragojzerica je napisao/la:Ma nemoguće da je sa krekom, kad još nije izašao.
Željezničar - kult glavnog grada
Ne skidajte ništa ljudi samo ćete nayebati. Svi ti krekovi su malver, virusi, keyloggeri, nemojte se šalit sa tim. Kad izađe krek ja ću vam stavit ovdje link koji je 100 % siguran, niko ga ne iščekuje više od mene. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ostavljamo ti u emanet da ovde postavisneurofunk je napisao/la:Ne skidajte ništa ljudi samo ćete nayebati. Svi ti krekovi su malver, virusi, keyloggeri, nemojte se šalit sa tim. Kad izađe krek ja ću vam stavit ovdje link koji je 100 % siguran, niko ga ne iščekuje više od mene.

Ma sto se mene tice samo da izadje do srijede i onda lijep ne ide se u skolu 4 dana i udri FIFE ! 

- bear grylls
- Kontakt:
Ne bi se slozioneurofunk je napisao/la:Ne skidajte ništa ljudi samo ćete nayebati. Svi ti krekovi su malver, virusi, keyloggeri, nemojte se šalit sa tim. Kad izađe krek ja ću vam stavit ovdje link koji je 100 % siguran, niko ga ne iščekuje više od mene.

Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 01 okt 2012, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvu sam ja ekipu bio napravio od Wolfsburga na 12 al obori se sistem i mrsko mi bilo ponovo igrat ! 

Hoću li ja sa crackovanom verzijom moći gledati one sve funkcije što su u EAS FC MATCH DAY meniju, i da li ima ikakav način da se crackovana fifa igra online ?
pa znam to ali kad igras online ,ta opcija nije moguca,i mozes igrati samo na normal.Osim kad igras prijateljsku.jocker92 je napisao/la:Ako ti je prebrzo na normal,stavi na slow,pa ti vidibarbarez je napisao/la:Kako se vama cini ova Fifa.
Ja bih rekao da ea sports napravio fenomenalan fudbal,sa jako puno mogucnosti,i jako dobrom kontrolom lopte ,punom trikova i onda to jednostavno usere sa brzinom gamplaya.Igrica je brza nego 12 ,i to je jedino sto mi se nesvidja,jednostavno ne mozes uzivati u ljepoti igre.Ovako samo uzivaju oni sto igraju sablonski![]()
VOLIM TE ZELJO
E za to ne znam,nisam igrao online,ali ako igras na kompu samo iscupaj jedan cip od RAMA i to je tobarbarez je napisao/la:pa znam to ali kad igras online ,ta opcija nije moguca,i mozes igrati samo na normal.Osim kad igras prijateljsku.jocker92 je napisao/la:Ako ti je prebrzo na normal,stavi na slow,pa ti vidibarbarez je napisao/la:Kako se vama cini ova Fifa.
Ja bih rekao da ea sports napravio fenomenalan fudbal,sa jako puno mogucnosti,i jako dobrom kontrolom lopte ,punom trikova i onda to jednostavno usere sa brzinom gamplaya.Igrica je brza nego 12 ,i to je jedino sto mi se nesvidja,jednostavno ne mozes uzivati u ljepoti igre.Ovako samo uzivaju oni sto igraju sablonski![]()

- bear grylls
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 

auu daj bože danas ili sutra, taman nema četvrtak i petak školebear grylls je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.