FINALE EP: Italija - Španija

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko će osvojiti EURO ?

Italija
80
58%
Španija
59
42%

Ukupno glasova: 139

Juvelandia
Kontakt:

Re: FINALE EP: Italija - Španija

Post Postao/la Juvelandia » 01 jul 2012, 16:25

delpiero20 je napisao/la:Znaci dosli smo sa pricom do toga da fudbal prije 80 nije bio fudbal i da fudbal pocinje 80 :) Nez sta reci na to...ne mogu da shvatim te price
kako ne kontas da je fudbal poceo sa nastankom jake Barselone i onog trenutka kad je Spanija pobijedila Njemacku, all hail Spain 8-)
Internet doba je dosta toga dobrog donijelo ali i donjelo je internet fudbalske strucnjake od kojih pola nisu zaigrali jak i kvalitetan fudbal sami, da vide sta je tesko a sta lako u fudbalu, nego preko masmedija prate utakmice i misle da znaju sve.Potrebno je uzet loptu i sam otic malo se znojit pa shvatit fudbal, preko ekrana mozes samo drkat i navijat.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 jul 2012, 16:27

@samson

Da li je Brazil velesila?

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 jul 2012, 16:28

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 jul 2012, 16:30

Oxygen je napisao/la:slika
:mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 jul 2012, 16:30

Sheyi je napisao/la:@samson

Da li je Brazil velesila?
Naravno da jeste. Jesam li ja gdje osporavao moc i historiju Brazila? Ali, Brazil u danasnjem nogometu moze biti u vrhu, ali ne bas i suverena velesila, kakav je bio. To, sto sam ja spomenuo Pele-a, nema veze za Brazilom kao nogometnom nacijom..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jul 2012, 16:33

Dakle ti osporavaš Pelov kvalitet jer je on igrao u doba kad se igrao smiješan fudbal, a ne osporavaš titule Brazila koje su osvojene u isto doba kad im je Pele bio najbolji i najbitniji igrač.

'ebo lud zbunjenog. :lol:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jul 2012, 16:47

Samo spominjete Argentinu i Brazil na SP, pa šta je Obala Slonovača i Gana, pa nekad Senegal, Kamerun,Japan,J.Koreja nisu ništa slabiji od pola ovih Evropskih reprezentacija ;)
Paragvaj,Urugvaj ma ima ih kolko hoćeš :P
Ima prolaznika sigurno, ali daleko od toga da su amateri tamo, ispade Australija, Egipat amateri jesu đavola :roll:
Jedino amatersko su Kina,Saudijska Arabija i Sjeverna Koreja na SP, ostalo nije ;)

SP je jače, pogotovo nokaut faza što reče GaziHusref
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 01 jul 2012, 16:48

i ja bi se raspravljo s "špancima", al nisam imo inspiracije oko čega da se raspravljamo, a vidim vi ste našli, raspravlja se o Južnoj Americi, jako zanimljivo..
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 01 jul 2012, 16:49

Nešto gledam i po svemu sudeći biće ovako: Ako Italija osvoji biće; zasluženo su osvojili,više su pokazali od Španaca,pročitana Španska igra a i "DOSADNA" (kojoj smo se svi divili prije godinu dvije) i kojoj se i sada divi svijet kako igraju (kao Barcelona) itd itd ..
Ako Španija pobijedi biće priča njihova "dosadna" tika-taka igra ponovo pobijedila,neki će reći zasluženo,neki ne :roll: Gledam pojedinci vide Žabare kao pobijednike,šta vam je ljudi pa ne igra Italija protiv San Marina :roll:

Večeras neka pobijedi bolji,nadam se da će to biti ŠPANIJA.

VAMOS ESPAÑA

ESPAÑA CAMPEÓN

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 jul 2012, 16:52

Neka pobjedi bolji, ali neka kasnije ne bude uvreda, psovki, vrijeđanja i banova.
Dostojanstvo i respekt prije svega.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jul 2012, 16:55

Monolog je napisao/la: United i ostali klubovi koji su se jednom ili 2x okitili titulom najboljih u Evropi
3 puta molim lijepo ;) :mrgreen:

Necemo dezinformisati svekoliki forumski puk :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 jul 2012, 16:59

GaziHusrevbeg je napisao/la:Dakle ti osporavaš Pelov kvalitet jer je on igrao u doba kad se igrao smiješan fudbal, a ne osporavaš titule Brazila koje su osvojene u isto doba kad im je Pele bio najbolji i najbitniji igrač.

Ti ocito samo Pele-a poznajes, mislis da je on nosao Brazil tih godina. Hajd jos malo procitaj, ko je s tim arogantno-senilnim papkom igrao i ko je tog istog Pele-a proslavio.

Sramota bi me bila nalijepiti avatar jednog od najboljih ljudi Bosne ponosne i laprdati gluposti .. Pojam igrac-pojedinac nije isto sto i ekipa 11-16-22 covjeka...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 01 jul 2012, 17:01, ukupno mijenjano 4 puta.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 01 jul 2012, 16:59

ripper je napisao/la:Neka pobjedi bolji, ali neka kasnije ne bude uvreda, psovki, vrijeđanja i banova.
Dostojanstvo i respekt prije svega.
De sta ti je. Meni je bas zanimljivo citati takve :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Espanja, kampeona de nuevo. 8-) Ne mogu docekati trenutak kada ce najbolji golman na svijetu, Iker Casillas tamo negdje prije ili poslije pola noci podici pehar Europskog prvenstva.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 jul 2012, 17:02

Veceras, poslije utakmice, bojim se da ce ova opcija CITIRAJ zablokirati, kad se pocnu traziti postovi. :lol:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 jul 2012, 17:04

I ja nešto kontam da ce Casillas veceras podici pehar prvaka Europe :mrgreen: :ugeek:
Ovo je historijska šansa da Španija postane prva ekipa koja je odbranila naslov Eura.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jul 2012, 17:06

samson je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Dakle ti osporavaš Pelov kvalitet jer je on igrao u doba kad se igrao smiješan fudbal, a ne osporavaš titule Brazila koje su osvojene u isto doba kad im je Pele bio najbolji i najbitniji igrač.

Ti ocito samo Pele-a poznajes, mislis da je on nosao Brazil tih godina. Hajd jos malo procitaj, ko je s tim arogantno-senilnim papkom igrao i ko je tog istog Pele-a proslavio.

Sramota bi me bila nalijepiti avatar jednog od najboljih ljudi Bosne ponosne i laprdati gluposti .. Pojam igrac-pojedinac nije isto sto i ekipa 11-16-22 covjeka...
Dobro, e hajd mi sad reci koji je to igrač iz te generacije Brazila bolji od Pelea? Rekao si sam da se tad igrao smješan fudbal, ako je Pele smješan kao igrač, valjda su i ostali smješni, nemoguće da su oni dobri, a da je Pele smješan.

Ali eto nek je meni na sramotu što ja nosim nik Gazi Husrev beg, a nek tebi nije što najboljeg fudbalera svih vremena nazivaš arogantnim papkom. Toliko o tome koliko poštuješ druge. :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 jul 2012, 17:12

Dobro, e hajd mi sad reci koji je to igrač iz te generacije Brazila bolji od Pelea? Rekao si sam da se tad igrao smješan fudbal, ako je Pele smješan kao igrač, valjda su i ostali smješni, nemoguće da su oni dobri, a da je Pele smješan.

Ali eto nek je meni na sramotu što ja nosim nik Gazi Husrev beg, a nek tebi nije što najboljeg fudbalera svih vremena nazivaš arogantnim papkom. Toliko o tome koliko poštuješ druge. :mrgreen:[/quote]

Covjek koji sebi pripisuje golove sa Copa Cabane, sluzenja vojnog roka i totalno nesluzbenih utakmica... Da li je mogao jos kojeg iscupati... Pricas o tom Pele-u kao da je jucer pred malim ekranima izvodio vratolomije... Covjek koji kaze da Messi nije ni blizu vrha samo zato jer je iz Argentine.. Ne zasluzuje da se ga spominje.

Zelim napomenuti, da nisam ovdje zbog Spanije, Italije, Brazila...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jul 2012, 17:12

HusreF se okrece (onaj pod zemljom, raHmet mu dusi) ko' ventilator, kol'ko ga ljudi prozivaju po forumu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 01 jul 2012, 17:25

Forza Italy
❶❾❽❽

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jul 2012, 17:29

legenda reala je napisao/la:Samo spominjete Argentinu i Brazil na SP, pa šta je Obala Slonovača i Gana, pa nekad Senegal, Kamerun,Japan,J.Koreja nisu ništa slabiji od pola ovih Evropskih reprezentacija ;)
Paragvaj,Urugvaj ma ima ih kolko hoćeš :P
Ima prolaznika sigurno, ali daleko od toga da su amateri tamo, ispade Australija, Egipat amateri jesu đavola :roll:
Jedino amatersko su Kina,Saudijska Arabija i Sjeverna Koreja na SP, ostalo nije ;)

SP je jače, pogotovo nokaut faza što reče GaziHusref
Ja bi uvijek prije pogledao Njemacka - Spanija, Italija - Francuska, Engleska - Portugal nego Gana - J. Koreja, Japan - Kamerun ili Paragvaj - O. Slonovače - isključivo zbog kvaliteta ..
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Odgovori

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.