RK Konjuh

panechampion2
Kontakt:

Re: RK Konjuh

Post Postao/la panechampion2 » 12 maj 2014, 14:50

kako ce vas pane nabiti u zenici,manje cete pricati poslije utakmice covjek tempirao ekipu kad treba pravi majstor,malo odmorio begu i ostale sad ce vas bega sam nabiti.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 maj 2014, 14:53

panechampion2 je napisao/la:kako ce vas pane nabiti u zenici,manje cete pricati poslije utakmice covjek tempirao ekipu kad treba pravi majstor,malo odmorio begu i ostale sad ce vas bega sam nabiti.
nezz zato si tako optimistican po svemu sudeci vi ste favoriti jer ste domacini isto kao sto ce3 biti konjuh u zivinicama ali pricati o nekom nabijanju je smijesno mi sigurno imamo bolju ekipu ali dali ce momci imati svoj dan vidjet cemo ako budu imali svoj dan onda vam ni domaci teren ni sudije nece pomoci al et otom po tom....uglavnom ako vas dobijemo u zenici ocekujem da obijete i borac na domacem da nam pomognete da uzmemo titulu hvala dovidjenja
p.s biti ce navijaca iz zivinica organizovano
Samo Sarajevo

emirmujan
Kontakt:

Post Postao/la emirmujan » 12 maj 2014, 16:20

panechampion2 je napisao/la:kako ce vas pane nabiti u zenici,manje cete pricati poslije utakmice covjek tempirao ekipu kad treba pravi majstor,malo odmorio begu i ostale sad ce vas bega sam nabiti.
Vidjeli smo zadnju utakmicu u zenici ko je koga nabio ;)

KonjuhizZivinica
Kontakt:

Post Postao/la KonjuhizZivinica » 12 maj 2014, 17:05

Pustite ove kompleksase, smog ih uhaka. Cuj Bega se vratio, ja mislio doveli Karabatica. Opet ce im sudije garant bit krive. Jedini u celiku koji vrijedi je Davor, svi ostali manekeni i glumci

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 maj 2014, 17:11

KonjuhizZivinica je napisao/la:Pustite ove kompleksase, smog ih uhaka. Cuj Bega se vratio, ja mislio doveli Karabatica. Opet ce im sudije garant bit krive. Jedini u celiku koji vrijedi je Davor, svi ostali manekeni i glumci
ako je maneken onaj sto igra pivota :rol:
Samo Sarajevo

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 12 maj 2014, 17:22

century je napisao/la:Kakav vam je Jaskic imal kakve vajde od njega znam da ste na pocetku puno kukali na njega
popravio se :clap: :D

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 12 maj 2014, 18:42

Zelim samo da pozdravim navijace konjuha i kazem da se ne pale na ovog strucnjaka PANECHAMPION jer svako pametan vidi da on nije prijatelj i navijac celika, lozi ljude ko fol i navlaci bijes protiv celika, to je neki bivsi igrac koem je krivo sto vise nije tu, zato vas molim da ga ne uzimate za ozbiljno, mi vas cijenimo i svako ako nas pobjedite cestitat cemo vam i pokusati pobjediti borca, ipak ste nam vi drazi, i da kazem vi ste favoriti jer celik nema pola ekipe nije to ekipa iz prvog djela kad smo sve gazili......sad imamo par dobrih igraca i to je to.....pozdrav za sve........

panechampion2
Kontakt:

Post Postao/la panechampion2 » 12 maj 2014, 20:24

Ne razumijem,ali sve ispod 5 za Celik smatram hendikep,potpisujem za Celik bez problema,Bambine rise

KonjuhizZivinica
Kontakt:

Post Postao/la KonjuhizZivinica » 12 maj 2014, 20:52

Bega je taj sto igra pivota, on nije maneken, al' je mala maca za Gafu

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 maj 2014, 17:46

komšije nisam vam poželio sreću u doigravanju...pa eto sada da to uradim, sretno vam bilo i dabogda postali prvaci BiH ;)
Undici stelle - ACM 1899

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 14 maj 2014, 18:57

ČELIK 24-25 KONJUH !!!
Narandžasto je opet u modi ;) Bravo majstori, čekamo Bosnu u poplavljenim Živinicama :mrgreen:
At the end of the storm there's a golden sky..

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 14 maj 2014, 20:12

:tokralju:

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 14 maj 2014, 20:21

Napusi te se narandjasti lagano!Zdena glupavi vam je dao 3boda sa igranjem markera u zadnjih 20sekundi sa igracem vise...al cestitke u svakom slucaju i trebat ce vama da Celik dobije Borca kuci cujemo se...

emirmujan
Kontakt:

Post Postao/la emirmujan » 14 maj 2014, 20:59

BAMBI je napisao/la:Napusi te se narandjasti lagano!Zdena glupavi vam je dao 3boda sa igranjem markera u zadnjih 20sekundi sa igracem vise...al cestitke u svakom slucaju i trebat ce vama da Celik dobije Borca kuci cujemo se...

Sto se publike tice vidim silite se u Zenici, bas me zanima hocetel naredne subote doci u Zivinice :) A vama ako je drazi borac da osvoji titulu onda ih pustite da pobjede :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 maj 2014, 21:13

baltazar1 je napisao/la:komšije nisam vam poželio sreću u doigravanju...pa eto sada da to uradim, sretno vam bilo i dabogda postali prvaci BiH ;)
Hvala kolega Baltazar.
Svaka cast mojim Zivicanima koji odrzavaju ovu temu.
I ja sam tu iz Zivinica pratim sta pisete, ali nisam toliko aktivan na ovoj temi.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 14 maj 2014, 21:17

BAMBI je napisao/la:Napusi te se narandjasti lagano!Zdena glupavi vam je dao 3boda sa igranjem markera u zadnjih 20sekundi sa igracem vise...al cestitke u svakom slucaju i trebat ce vama da Celik dobije Borca kuci cujemo se...

Koji si ti moron, seljačina ortodoksna, dodji u Živinice ako smiješ, imamo lijek za takve ;)
At the end of the storm there's a golden sky..

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 14 maj 2014, 21:26

Ti si smijesan,procitaj prvo pa pisi rekao sa sretno u nastavku ako nisi procitao i da ste osvojili 3boda gluposcu naseg trenera?I doci cu ja u zivinice hahaha vidimo se a realno veceras je bio x al zahvalite se zdeni i potezu godine sa markerom u zadnjih 20sekundi na igraca vise...glupko opet kazem sretno u nastavku...

KonjuhizZivinica
Kontakt:

Post Postao/la KonjuhizZivinica » 15 maj 2014, 07:44

BAMBI je napisao/la:Ti si smijesan,procitaj prvo pa pisi rekao sa sretno u nastavku ako nisi procitao i da ste osvojili 3boda gluposcu naseg trenera?I doci cu ja u zivinice hahaha vidimo se a realno veceras je bio x al zahvalite se zdeni i potezu godine sa markerom u zadnjih 20sekundi na igraca vise...glupko opet kazem sretno u nastavku...
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
mogu vam zamislit face, na 5 sekundi do kraja izgubiti utakmicu :njanjanja: . Glupko bitna su 3 boda, dovidjenja - cao. Idi na Celikovu stranicu placi.

I da, sad je 2:1 za nas :tralala:

baksuz
Kontakt:

Post Postao/la baksuz » 15 maj 2014, 09:43

Znaci ocitali smo zenicanima lekciju,probili smo se kroz poplave,pobijedili ih,nadglasali ih u njihovoj dvorani,isprovocirali ih a nisu mogli nista,nas u zivinicama specijalna nebih mogla sprijeciti :clap: :clap:
Celik u prvom poluvremenu bio bolji,mi u nastavku,ko god da je pobijedio bilo bi zasluzeno,odlicna rukometna predstava koju su dodatno zacinili domaci i gostujuci navijaci,sve u svemu odlicno :D
čeliku želim uspjesan nastavak ove lige i da abd otkinu borcu bod ili 3 u zenici,pa da i mi abd proslavimo prvu titulu :opaopa: :opaopa: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :bow: :bow: :bow:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 maj 2014, 07:43

Gafo mrcina :bow:

Begicu kapa dole, ali Sidik šta radi ove sezone ovo nije humano :tokralju: :tokralju:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.