halo autonomija!.. dobro je i tebe viseapocalyps je napisao/la:Koje Jedinstvo???SN96_FOREVER je napisao/la:BOL JE PROLAZNA,.. PONOS VJECAN JE..
SAMO JEDINSTVO, HEBES OSTALE , JEDINSTVO ZIVOT JE!

Moderator/ica: GracanicaAA
halo autonomija!.. dobro je i tebe viseapocalyps je napisao/la:Koje Jedinstvo???SN96_FOREVER je napisao/la:BOL JE PROLAZNA,.. PONOS VJECAN JE..
E moj jarane spominjes autonomiju a ne znas da sam veci patriota od tebe.SN96_FOREVER je napisao/la:halo autonomija!.. dobro je i tebe viseapocalyps je napisao/la:Koje Jedinstvo???SN96_FOREVER je napisao/la:BOL JE PROLAZNA,.. PONOS VJECAN JE..
Moze biti. Pazi kada je neko iz Kladuše, a bio je na strani Korpusa je li patriotaSN96_FOREVER je napisao/la:gdje mogu ljudi iz Kladuse(autonomasi) da budu patriote???
izdali ste Bosnu cijelu,. niko vas ne voli bolan..
Iftic i Trejic se vratili u klub isto takoNeRi_K je napisao/la:Prvo pojačanje: Sanel Jusović (NK Podgrmeč)
Trebala bi biti sa Rudarom iz Prijedora, ali ne znam kada.apocalyps je napisao/la:Hoce li biti kakva pripremna prijateljska tekma Jedinstva al u Bihacu??![]()
![]()
NAPOMENA PRIJE SVEGA:Ovo inace nije moj stil,i zato izvinjavam se svim momcima sirom BiH s kojima imam korektne odnose na forumu, kao i osoblju administratora i moderatora portala. Medjutim momku s nicknameom APOCALYPS se moraju obajsniti neke stvari, i da shvati da je ovo ipak samo forum a ne prasuma!!!apocalyps je napisao/la:Hoce li biti kakva pripremna prijateljska tekma Jedinstva al u Bihacu??![]()
![]()
F.G.R. HARMANI je napisao/la:NAPOMENA PRIJE SVEGA:Ovo inace nije moj stil,i zato izvinjavam se svim momcima sirom BiH s kojima imam korektne odnose na forumu, kao i osoblju administratora i moderatora portala. Medjutim momku s nicknameom APOCALYPS se moraju obajsniti neke stvari, i da shvati da je ovo ipak samo forum a ne prasuma!!!apocalyps je napisao/la:Hoce li biti kakva pripremna prijateljska tekma Jedinstva al u Bihacu??![]()
![]()
Post ce biti vise stvar estetike nego etike, pa se nadam da ce moderatori to uvaziti.
Bolje ti je PAJAZETOVICU iliti ga MURGICU ne lupaj svasta , da te ne bih trazio po gradu i opet prislanjao uza zid kao onda u ulici 5.korpusa, na dan utakmice Jedinstvo-Krajisnik.
Znam ja da studiras u Bihacu, a poznat si i po svojim šupačkim uletima na forumu Biscani.net.
jel to havala meni sto sam te sacuvao od Rejhinih i Jinxovih batina. I previse sam prema tebi tolerantan, a ti tako!
Mi tebi kruhom a ti nama kamenom, ali neka neka, necu sad ovjde pred ljudima da te karam. Ako imas nesto protiv mene licno, SNa, Bihaca ili Jedinstva najbolje da dodjes da mi to kazes u oci.
P.S A znate li vi BHF prcojedi sirom provincija BiH ista drugo osim natovariti se na interenet i zajebavati ljude po forumima??? iMA LI IKO OZBILJAN I PAMETAN U BHFu da vidi sta radite u toj KVAZI NEEDUKOVANOJ NAVIJACKOJ RULJI zvanoj BHF Bosanska krajina??
Znam vas ja nekoliko takvih i obavjesti svoje pajtose da vam je rok istekao i da vas ne bih poceo hvatati od Krupe, preko Otoke, Cazina, Buzima pa sve do kladuse, picke iskompleksirane!
Smatrate se ozbiljnim i zestokim momcima i zato vam ne prilice ti seosko-provincijski ispadi i ta seljacka hajka.ako ste patrioti kao sto se nazivate.
I da se ne povjeravas svojim sunavijacima, braci koji su ti izdali identitetovdje na forumu
De mi reci je li fer da tako pisete o meni, a znate da to nisam ja? Ponavljam ponovo ako imate kakvih problema sa mnom samo se javi na pp, pa cemo na kafi to rijesiti...Koliko ja znam mene nije niko prislanjao nit ce me prislanjati ni na kakav zid!SN96_FOREVER je napisao/la:haha.. jedan je bio prislonjen iz Kladuse .. usrao se ko grlica hahahahaha..
pa Harmani misli da si to ti.. meni je svejedno.. samo kazem jedan je bio prislonjan hahahaapocalyps je napisao/la:De mi reci je li fer da tako pisete o meni, a znate da to nisam ja? Ponavljam ponovo ako imate kakvih problema sa mnom samo se javi na pp, pa cemo na kafi to rijesiti...Koliko ja znam mene nije niko prislanjao nit ce me prislanjati ni na kakav zid!SN96_FOREVER je napisao/la:haha.. jedan je bio prislonjen iz Kladuse .. usrao se ko grlica hahahahaha..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.