Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Imate na KAT-u soker, niste nesposobni naci jbt. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
- Kontakt:
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
aj jarane saljem ti na pp broj(ja sam poslo link)eldo je napisao/la:ko mi posalje na pp link od torrenta za pess 2013 saljem mu 2 km kredita na mob.......
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Moze li taj link/torrent na pp
Hvala

boga mi nije frka, cim instaliram igru (nekad sutrau toku dana,posto cu ostavit veceras da se skida) i vidim da je ok, saljem......Senaid L.F.C je napisao/la:aj jarane saljem ti na pp broj(ja sam poslo link)eldo je napisao/la:ko mi posalje na pp link od torrenta za pess 2013 saljem mu 2 km kredita na mob.......
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
moze,eldo je napisao/la:boga mi nije frka, cim instaliram igru (nekad sutrau toku dana,posto cu ostavit veceras da se skida) i vidim da je ok, saljem......Senaid L.F.C je napisao/la:aj jarane saljem ti na pp broj(ja sam poslo link)eldo je napisao/la:ko mi posalje na pp link od torrenta za pess 2013 saljem mu 2 km kredita na mob.......
meni ovo fercera na 13 fps-a,a igram demo spor mi net za ovaj torrent,cekam sluzbeno
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
moze,
meni ovo fercera na 13 fps-a,a igram demo spor mi net za ovaj torrent,cekam sluzbeno[/quote]
ak nastavi skidati ovom brzinom, cujemo se za oko 4 godine.....
meni ovo fercera na 13 fps-a,a igram demo spor mi net za ovaj torrent,cekam sluzbeno[/quote]
ak nastavi skidati ovom brzinom, cujemo se za oko 4 godine.....

Jel moze neko torrent poslat na pp
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Poslao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajde molim vas ako nije problem kad bude torrent ali u jednom komadu, da mi pošaljete. Ovako ide presporo
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Meni brzina downloada 250 kb/s, što i nije tako loše. Ne znam zašto se žalite.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- raul-zakon
- Kontakt:
Meni je skinulo za 20-ak minuta, a skidao sam je s onog tvog linka.High je napisao/la:Meni brzina downloada 250 kb/s, što i nije tako loše. Ne znam zašto se žalite.
I da, igra je mrak !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Kada izlazi PES 2013 za PS2 ? 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
@raul-zakon, ma mora moći, provjeren link. 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Fol nesto kontrolisu ko skida preko torrenta i tako to,pa mogli bi nas jedno dvadesetak samo s ove teme poslat u zatvor
Inace,je li neko ovo igrao vec?
Sigurno je neko stavio ko je narucio ono pre-order,pa pitam se radi li crack i tako to

Inace,je li neko ovo igrao vec?
Sigurno je neko stavio ko je narucio ono pre-order,pa pitam se radi li crack i tako to

#miasanmia
Kakav je taj demo za kompjuter ?
Jel ista bolji od lose 12-ke .. ?
Jel ista bolji od lose 12-ke .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jao, ja zaboravio da mogu fasovat' zatvor.
Poslao sam, brat bratu, dosad 50-tak linkova na ovom forumu.

Nema na čemu, drugovi. Ako kojim slučajem zaglavim u ćuzi, skupite šta para da me izvučete van.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.