ArthurBishop je napisao/la:Iverson top 50 igrač svih vremena. Da-Ne??
hm,moguce,medju 20-tak najboljih bekova ikad bi mogao uci,to bi vjerovatno bilo dovoljno za 50 najboljih ikad
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ArthurBishop je napisao/la:Iverson top 50 igrač svih vremena. Da-Ne??
alemsa je napisao/la:Kako ne moze biti top 50, u NBA je samo 29 igraca bilo MVP cini mi se, I Iverson medju njima, plus scoring 4 puta itd.
KK_Bosna je napisao/la:ljudi, imate SLUZBENU listu najboljih 50 igraca svih vremena.
u nju ubacite kobea, duncana i jamesa, te mozda kidda i millera (bez ikakve sumnje prva trojica su top 50, suvisno je ista govoriti o tome)
kojih 6 igraca izbaciti ako je i iverson medju top 50?
@alemsa - ne trollaj.
alemsa je napisao/la:Pa cemu trolam? Miller nikad nij3 bio nba first team, nikad nije bio mvp, nikad nije bio scoring champ, I on ispred Iversona na toj nekoj listi.
U 50? Pa moralo bi da ima. On je jedan od najraznovrsnijih igraca u historiji lige.alemsa je napisao/la:Imali mijesta za Drexlera?
alemsa je napisao/la:Imali mijesta za Drexlera?
tuzlak1987 je napisao/la:Jeste Iverson je izdominirao Millera sto se tice nagrada, ne znam kako dodje do poređenja ta dva igraca uopsteA sad o tome dal zasluzuju trebaju glasati ovi bivsi nba igraci i treneri nakon nekih 10-20 godina pa sastaviti novu listu najvecih 50.
Ono sto mislim je da je Miller ostavio bolji utisak tokom svoje karijere, bilo je mozda vise nezaboravnih trenutaka. Imao je 15 PO nastupa u istom timu. Drugi je sto se tice trica ikada u ligi, cetrnesti strijelac lige ikada, mislim da je medju top5 sto se tice odigranih utakmica u NBA za jednu ekipu, vjerovatno jedan od najboljih sutera ikada. Imao je 50% iz igre, 40% trice, 90% slobodna.
Znaci ostavio je veliki utisak tokom svoje karijere, imao dosta trenutaka koji se ne zaboravljaju. Nije nekad sve u statistikama. Iverson je sigurno manje trajao od Millera, i to je bitno.
Uglavnom mislim da nisu isti tip igraca i da se oni ne mogu porediti ali da oba pripadaju medju velikane. A ja sad ne znam kako je ko igrao prije 70". Od tih godina mogu i uhvatiti, garant kad bih sastavljao listu ne bi bilo medju tih 50 jedno 25 igraca koji zasluzuju
Pasha je napisao/la:u priči o tome ko zaslužuje u Top 50 nisi bitne ni pozicija na kojoj su igrali, niti stil, niti period u kome su igrali.
tako se isto može raspravljati kako je npr. ušao Sam Jones, a nije Bob MCAdoo, za kojeg ja lično smatram da je trebao ući...
Naravno da ima.LenBias je napisao/la:@alemsa ima li wade mjesta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.