Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Spaho je kriv sto je prenos zavrsio sa tvrdnjom da je Fetner zauzeo trece mjesto na turneji, a nije nego je Hilde zavrsio treci 

nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
ma shvatio sam ,nego se zezam ,ali ono za Hofera i rekorde stoji
evo poredka turneje:
http://www.vierschanzentournee.com/Gesa ... 231.0.html
evo poredka turneje:
http://www.vierschanzentournee.com/Gesa ... 231.0.html
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako usrana pravila Simon u obje serije skoči više od Koflera i završi iza njega

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A pravila i sranja jbt 

- Megamon
- Kontakt:
B0SANAC je napisao/la:A pravila i sranja jbt
Ja mislim da si ti prvi bosanac koji je imao priliku da prati ski skokove,ko zna mozda nam nekad poletis i ti

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Uh, pa ja nesmijem ni pogledati dole, kamoli da skacemMegamon je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:A pravila i sranja jbt
Ja mislim da si ti prvi bosanac koji je imao priliku da prati ski skokove,ko zna mozda nam nekad poletis i ti

Eh, kad sebi nadjes fino mjesto, lijepo je gledat one skokove, samo sto se smrznes samo tako.
Kad sam ja bio na Planici, to je katastrofa ! Nisam smio pogledati dole, znači prestravio sam se. Sve ide nizbrdo, imaš osjećaj kao da ideš u beznađe...B0SANAC je napisao/la:Uh, pa ja nesmijem ni pogledati dole, kamoli da skacemMegamon je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:A pravila i sranja jbt
Ja mislim da si ti prvi bosanac koji je imao priliku da prati ski skokove,ko zna mozda nam nekad poletis i ti![]()
![]()
Eh, kad sebi nadjes fino mjesto, lijepo je gledat one skokove, samo sto se smrznes samo tako.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- legenda reala
- Kontakt:
Danas takmičenje u Harachovu :
Poredak: .... ... 1 serija. ... 2 serija
1Morgenstern ..... 211m .. 193m
2Amman ...... .. 215m .. 197,5m ... nepravda
3Koudelka ........ 208m .. 211m
4Malysz
5Loitzl
6Kranjec
7Hilde
8Romoeren
9Koch
10Sedlak
Ova pravila uništiše skokove ,previše se navlači Morgensternu ,koji skoči 193 metra ,a Koudelka 211 metara ,a Morgi na kraju ima 14 poena više ,isto tako je bilo juče u prvoj seriji Koch ,Kranjec,Shlirenzauer ,Turbichler ,imaju po deset metar više ,a on bolji od njih na kraju
Poredak: .... ... 1 serija. ... 2 serija
1Morgenstern ..... 211m .. 193m
2Amman ...... .. 215m .. 197,5m ... nepravda
3Koudelka ........ 208m .. 211m
4Malysz
5Loitzl
6Kranjec
7Hilde
8Romoeren
9Koch
10Sedlak
Ova pravila uništiše skokove ,previše se navlači Morgensternu ,koji skoči 193 metra ,a Koudelka 211 metara ,a Morgi na kraju ima 14 poena više ,isto tako je bilo juče u prvoj seriji Koch ,Kranjec,Shlirenzauer ,Turbichler ,imaju po deset metar više ,a on bolji od njih na kraju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ja sam vec rekao,tesko da cu pogledati vise ista osim Planice,pa jbt pogledaj ovo.Da nije ovih pravila najzanimljivija sezona bez dileme bi ovo bila,ovako Morgi "lagano" uzima sve.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
evo jednog našeg talenta kad su u pitanju skokovi ili bolje reći kratki letovi.Sam naziv klipa sve govori
[youtube][/youtube]

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
haha, popravi mi clip danbrazzo je napisao/la:evo jednog našeg talenta kad su u pitanju skokovi ili bolje reći kratki letovi.Sam naziv klipa sve govori[youtube][/youtube]

nema potpisa
samo je trebalo staviti u opisu klipaAdmir_Sa je napisao/la:haha, popravi mi clip danbrazzo je napisao/la:evo jednog našeg talenta kad su u pitanju skokovi ili bolje reći kratki letovi.Sam naziv klipa sve govori[youtube][/youtube]
Harachow 1986

It was turned around so that right looked wrong
Danas opet Morgi .... e fkt je lik poludio 

' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?
- Megamon
- Kontakt:
brazzo je napisao/la:evo jednog našeg talenta kad su u pitanju skokovi ili bolje reći kratki letovi.Sam naziv klipa sve govori[youtube][/youtube]
Kakav doskok u telemarku

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Rekord "letaonice".brazzo je napisao/la:evo jednog našeg talenta kad su u pitanju skokovi ili bolje reći kratki letovi.Sam naziv klipa sve govori[youtube][/youtube]

Spammer
hahhaahaha
joj kako ono smekerski poce kociti
inace jedan lik doveo nekog austrijanca ljetos na odmor
i ja et sa njim pricam onako an engleski jbg neznam njemacki
i pita on mene cime se bavim
ja reko njemu treniram ski skokove
on gleda mene vidi cojk 22 godine nema odovog nista
a ja se pocnem vaditi na drzavu kako nema uslova kako sam ja bio neki talenat heh cojku hoce suze na oci
joj kako ono smekerski poce kociti
inace jedan lik doveo nekog austrijanca ljetos na odmor
i ja et sa njim pricam onako an engleski jbg neznam njemacki
i pita on mene cime se bavim
ja reko njemu treniram ski skokove

on gleda mene vidi cojk 22 godine nema odovog nista
a ja se pocnem vaditi na drzavu kako nema uslova kako sam ja bio neki talenat heh cojku hoce suze na oci
Thomas Müller - Fußballgott
Jel šta ozbiljno?Admir_Sa je napisao/la:uuu sto se Adam razbi![]()
![]()
![]()
Izgleda malo poderao lice, odvukli su ga u bolnicu. Kad je doskocio izgubio kontrolu nad skijama i drito na glavu, spale mu naocale i zato ogrebotinemirza_9 je napisao/la:Jel šta ozbiljno?Admir_Sa je napisao/la:uuu sto se Adam razbi![]()
![]()
![]()
nema potpisa
Evo sad viđohAdmir_Sa je napisao/la:Izgleda malo poderao lice, odvukli su ga u bolnicu. Kad je doskocio izgubio kontrolu nad skijama i drito na glavu, spale mu naocale i zato ogrebotinemirza_9 je napisao/la:Jel šta ozbiljno?Admir_Sa je napisao/la:uuu sto se Adam razbi![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.