Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
jarane, svaka cast!
Ma gdje nabavljas te, Friske, slike?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- adnan_nanda
- Kontakt:
svidja mi se znojnica.sad ce to pocet da proizvode ima da se prodaje ko halva haha...samo da je malo kraca bila bi bolja.moram je imat.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ukrao sa FIFA.comsecer je napisao/la:jarane, svaka cast!

100% sportski i krajnje opušten potpis
Najdraza mi je ona slika sa Dzekom i Misketom i BH zastavom. Svaka cast momci! 

- adnan_nanda
- Kontakt:
gdje ima ta slika da je na desktop zalijepimTarik14 je napisao/la:Najdraza mi je ona slika sa Dzekom i Misketom i BH zastavom. Svaka cast momci!

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
-
- Kontakt:
Bravo Miske majstore!!Za njega ne vrijedi ona,ko igra za raju i zanemaruje taktiku.......on igra za raju ali ne zanemaruje taktiku!!!!!!
Izjednačio je rekord, svaka mu čast. Bošnjaci su harali ove godine Bundesligom i siguranm sam da će i sljedečih godina ne samo u Bundesligi već i u ostalim ligama.....Napokon se probudili.
pa šta više reci za Misimovica velemajstora fudbala...meni najdraži igrac...svaka cast Dzeki stroju koji nemilosrdno uništava sve pred sobom (kao željovcu on mi je posebno drag
),Ibiševicu pravoj mašini za golove,Salihovicu strašnom bombarderu i majstoru za slobodnjake...sve to na stranu,ali Miske je kralj,šah,predsjednik,alfa i omega naše reprezentacije...bez njega, naša repka bi bila izgubljena na terenu (kao i wolfsburg uostalom)...nije mala stvar biti najbolji asistent bundeslige svih vremena...kapa dole majstore.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nikada nisam vjerovao da cemo imati priliku za osvajanje naslova, ali momci su zaslužili to. Ostaviti/napustiti ih sada bit će veoma teško.I never believed we had the chance to win the title, but the boys deserve it. And leaving now will be very difficult.
Felix Magath
Felix Magath
Rece felix i osta ziv... pokajao se covjek.
http://www.fifa.com/worldfootball/clubf ... +its+dream
Brate nije ti fazon,covjek voli svoje i sta je ne jasno..Stavi se u poziciju ,i bit ces i vise naklonjen Dzeki slicnim...Svi smo htjeli i voljeli da Dzeko poentira ,a volio bih da je Miske imao vise asistenicju,al sta je tu je...Za juce ako zamjeris Kemi onda nemas srceVirtu4l je napisao/la:nije vidio ni ovaj debilni komentator, frajeru krivo kad graffite zabije gol... jbg, volimo i mi dzeku, ali je kemo ofiran

Samo mi je malo krivo nije se umotao u zastavicu Bih-a jučer ,ipak mi je Đžekinjo draži!
Svak čast za sve odigrano u Bundes ligi!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Svi mi to znamo burazeru, ali ne treba pretjeratiahmic je napisao/la:Brate nije ti fazon,covjek voli svoje i sta je ne jasno..Stavi se u poziciju ,i bit ces i vise naklonjen Dzeki slicnim...Svi smo htjeli i voljeli da Dzeko poentira ,a volio bih da je Miske imao vise asistenicju,al sta je tu je...Za juce ako zamjeris Kemi onda nemas srce

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zvjezdinjo je izvanredan igrac, jedan od rijetkih umjetnika sa loptom danas u svijetu kojem je draze proturiti nekome loptu kroz noge nego presprintati nekoga igraca. sto se tice patriotizma ne bi trebalo usporedjivati edinja i zvezdinja. jedan je odrastao u dijaspori u izobilju kojima drzava nije bas nesto. dok je kod drugoga sasvim druga prica. prve nogometne korake je naucio pod kisom granata. prva nogometna gostovanja je isao u krsevima od autobusa gdje je teze ostati ziv nego dati gol. ipak je on proizvod bh nogometa i zbog toga je on nosio onako ponosno zastavu. u svakom slucaju oni su kraljevi bh nogometaloptica je napisao/la:Samo mi je malo krivo nije se umotao u zastavicu Bih-a jučer ,ipak mi je Đžekinjo draži!![]()
Misimovic to Chelsea?
http://www.eyefootball.com/news/8589/Mi ... -Chelsea?/
šta je ovo
navalio Chelsea na naše
http://www.eyefootball.com/news/8589/Mi ... -Chelsea?/
šta je ovo

Ma kakvi, gdje ce Miske u Englesku. Prespor je on za njihovu ligu, nema dovoljno vremena za namjestanje, njemu treba puno vise prostora, a u Engleskoj prostora nema, cim primis loptu igrac je odmah na tebi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kao da je bitno gdje ce sada otici, bitno je da ode u neki veliki klub i da uzme lovu. u najboljim je godinama. espanja je za njega
Ako imaju imalo mozga u Bayernu, vratit ce Misimovica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma naravno da neće u Englesku. U više navrata je izjavljivao da ga ne privlači a i prošle sezone ga je htio
Everton a on je odbio tu ponudu. Ali drago mi je da se piše o interesovanju velikih klubova za našim igračima. Miske ostaje u Njemačkoj, i ako bude prelazio samo Bayern dolazi u obzir. Dogodine LP i ponovo titula prvaka Njemačke
Everton a on je odbio tu ponudu. Ali drago mi je da se piše o interesovanju velikih klubova za našim igračima. Miske ostaje u Njemačkoj, i ako bude prelazio samo Bayern dolazi u obzir. Dogodine LP i ponovo titula prvaka Njemačke

- FK Sarajevo
- Kontakt:
miske legendo cestitke na golu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.