DrzavaTuzla je napisao/la:JTS je napisao/la:DrzavaTuzla je napisao/la:**** tim bez navijaca

tješi se ti, 4000 u Mejdanu .. zapitaj se kad je takva posjeta zadnji put bila kod Dite .. jedino kad Bosna dođe

nemoj se uvrijediti, a vi što ne dolazite, nikome i ne falite, ima publike i bez vas

4000 pozorisnih navijaca, mislim na prave navijace koji navijaju citavu tekmu, ne ove sto jedu kospe u pusu u vuvuzele.
kojih ba navijaca

,bilo je nekoliko nazovi navijaca fukara, pa pijani bacali dvolitre pive na publiku,polise ljude pivom ,stvarno nam trebaju takvi navijaci
samo djeca su sada ostala u fukarama ,nema vise stare garde ko prije ,prije sam i ja bio u fukarama iso svaku utakmicu i dite i slobode u fudbalu al sad kad vidim sastav fukara gdje je prosjek godina 16 ne pada mi na pamet da idem jer sad je sve to nesto nafurano na neke huligane ,nidje veze.
kad se sjetim prije stanja i sad samo se dzaba iznerviram ,pa cak i u vrijeme cipe kad je bio vodja neki bilo je bolje stanje.
i dzaba vam nesto pisat tu ovo je dita i citava tuzla ovu slobodu smatra ditom ,ovaj omladinski kosarkaski klub je bio dio dite ,papir nista ne znaci ,tradicija ostaje ,i vama ak se ne dolazi ne morate ni doc ,kad bi tako navijaci zvezde gledali ko i vi neki ovdje onda ni zvezda ne bi imala navijaca
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA