Ja kako broja ovo je 14-ta asistencija Misimovica, znaci jarane nije sve u znaku 13mone je napisao/la:Misimović 13. asistencija, Dzeko 13. gol na petak 13.>/quote]]/quote]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja kako broja ovo je 14-ta asistencija Misimovica, znaci jarane nije sve u znaku 13mone je napisao/la:Misimović 13. asistencija, Dzeko 13. gol na petak 13.>/quote]]/quote]
koler ako iga jos...a vise nema niko...miralem444 je napisao/la:ma u kakvoj bundes ligi najopasniji je u igri glavom na cijelom svijetu.de mi nabroj igrace koji su trenutno bolji od DZEKE sto se tice igre glavom
Jeste bilo je u broju 13.geronimo je napisao/la:mone je napisao/la:Misimović 13. asistencija, Dzeko 13. gol na petak 13.>/quote]]/quote]]/quote]
Ja kako broja ovo je 14-ta asistencija Misimovica, znaci jarane nije sve u znaku 13![]()
geronimo je napisao/la:mone je napisao/la:Misimović 13. asistencija, Dzeko 13. gol na petak 13.>/quote]]/quote]]/quote]
Ja kako broja ovo je 14-ta asistencija Misimovica, znaci jarane nije sve u znaku 13![]()
12 utakmica 6 golovaanlayan je napisao/la:koliko je on do sad zabio u repki golova pozurite molim vas pravim blog...
dao jedan protiv Turske na Koševu, dva protiv Estonije u Zenici i jedan protiv Armenije, jedan protiv Turske u Istanbulu i jedan protiv Slovenijeanlayan je napisao/la:siguran??