Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
tROGLAV JE DOBIO STOLAC 3-0,A GLEDAO SAM TEKMU DUVNO-IGMAN 2-0 PRESLIK SINOŠNJE TEKME SA GRCIMA.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Stolac - Troglav 0:3
Tomislav - Igman 2:0
Klis - Turbina 0:3
danas više niko nije igrao
Tomislav - Igman 2:0
Klis - Turbina 0:3
danas više niko nije igrao

Sloga Uskoplje

" onclick="window.open(this.href);return false;
City derby, ultra hardcore!

ljportal.com
Sutra će se na Babovcu u sklopu 9. kola Druge lige FBiH odigrati prvi gradski nogometni derbi. NK Sloga će kao domaćin ugostiti NK Bigeste, a početak utakmice je u 15:30 sati. Susret će suditi sudačka trojka: Ivica Sušilović, Miro Novokmet i Mario Miličević.
U programu Radija Ljubuški danas ste mogli poslušati gostovanje napadača NK Sloge Marijana Mandića i trenera NK Bigestea Damira Vučića.
Mandić je uvjeren u pobjedu Sloge, jer po njegovim riječima sve osim tri boda za njih bi bio neuspjeh. Također vjeruje da će iskustvo nekolicine starijih igrača (Bulić, Jelčić, Sušac, Vučić) uz "virtuoze" Nižića i Vidovića biti prevaga za Slogu.
Vučić također daje laganu prednost Slogi, ali vjeruje da će njegova mlada momčad s prosjekom godina 17,9 uspjeti izboriti neriješen rezultat. Prvenstveno smatra da će ljubuška publika sutra imati što za vidjeti, jer su svi igrači koji će sutra istrčati ponikli na Babovcu.
Mandić na kraju otkriva karte te najavljuje da će džoker s klupe Darijan Pinjuh u posljednjih nekoliko minuta gurnuti pravu loptu za njega ili Bezera, a ako ne gurne ništa...
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Strijelac Vasilj oba puta, utakmica odigrana po jakom vjetru, dosta losa utakmica, nista posebno...hnkvisici je napisao/la:HNK Brotnjo - HNK Višići 2:0
-
- Kontakt:
akamešnica pobjedila slogu 1-0 u 90 minuti po jakom vjetru,zima srašna,Sloga ništa a Kamešnica borbom nadoknadila kvalitetu te se u zadnjoj minuti ušetala u gol gosta.Tekma dosta korektna,suđenje dobro,išo sam da vidim ovu novu zvjezdu i9z sloge i osto sam razočaran.
- slogauskoplje
- Kontakt:
da, da... bitno je da je on vama dao dva i još 5 u ostalim utakmicama. momak je inače 93. godišteplavobijeli je napisao/la:akamešnica pobjedila slogu 1-0 u 90 minuti po jakom vjetru,zima srašna,Sloga ništa a Kamešnica borbom nadoknadila kvalitetu te se u zadnjoj minuti ušetala u gol gosta.Tekma dosta korektna,suđenje dobro,išo sam da vidim ovu novu zvjezdu i9z sloge i osto sam razočaran.

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
Stolac-Troglav 0:3
Tomislav-Igman 2:0
Brotnjo-Višići 2:0
Posušje-Lokomotiva
Kupres-Grude
Kamešnica-Sloga 1:0
Sloga(LJ)-Bigeste 2:0
Klis-Turbina 0:3
Posušje-Lokomotiva
Kupres-Grude
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
portalu hnk sloga pise Posusje-Lokomotiva 2:0badblueboylivno je napisao/la:Zna li tko kako su igrali Posušje - Lokomotiva?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, da, ja sam i postavio pitanje tamo.
Vidim Brotnjo u sljedećem kolu na drugom najtežem ispitu, gostovanje Jablanici. In Turbina we trust.

Vidim Brotnjo u sljedećem kolu na drugom najtežem ispitu, gostovanje Jablanici. In Turbina we trust.

Hayley <3
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Da, da, ja sam i postavio pitanje tamo.![]()

-
- Kontakt:
9 koloremistarmo je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Zna li tko kako su igrali Posušje - Lokomotiva?
Stolac-Troglav 0:3
Posušje-Lokomotiva 2:0
Kupres-Grude 1:0
-
- Kontakt:
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
ma jok neko provaliotorcida medugorje je napisao/la:dolazi li kutalija u brotnjo zna li iko
-
- Kontakt:
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
jeste, tek od danas dobio pravo nastupa, ocekujem ga u 1. postavi uskorotorcida medugorje je napisao/la:jeli danas za brotnjo igro ivan sarac
-
- Kontakt:
a ja ocekujem brotnjo u 1 ligi federacije i ne samo ja vec svaki navijac u citluku 

1950 <3
grude izgubile 1:0 a fulali penal i 3 100% jedan na jedan
inace, koliko cujem novi stoper gruda je Josip Ćutuk, igrao za Široki prije par sezona

inace, koliko cujem novi stoper gruda je Josip Ćutuk, igrao za Široki prije par sezona
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Cuo sam i ja da trenira s njima odavno, valjda nije naso klub pa ce tu ostat kuci da ne izgubi polusezonu, mada je vec pola prosloKevin je napisao/la:grude izgubile 1:0 a fulali penal i 3 100% jedan na jedan![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.