FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 30 jun 2009, 09:04

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Evo mehanizacija stize, upravo gledam sa balkona, ovaj put se PRAVI TUŠANJ! HVALA BOGU DRAGOM!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 jun 2009, 14:06

Nek' vam je sa srećom sa stadionom i naravnom za igrama i rezultatima :!: :!: :lol:
Ali,tesko da ce te sa onakvim timom ponovo u Europu :mrgreen:

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 30 jun 2009, 15:36

Teško će opet u evropu, jbg. ove godine su ih stvarno oštetili i to drastično. Bilo mi je krivo, Slobodu nit' mrzim nit' volim, ali je nepravda nepravda.
P.S.Kakvi su igrači Jahić, Omić i Prodanović, svi su vrlo blizu Grbavice, već su u Sarajevu svi koliko znam, pa zanima iskreno mišljenje nekoga ko ih je gledao...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 jun 2009, 16:51

parti otkud ti zza omica :?: :P

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 30 jun 2009, 18:33

Negdje sam pročitao, ne sjećam se gdje, ali sigurno je bilo negdje... :P

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2009, 18:52

partibrejker1921 je napisao/la:Teško će opet u evropu, jbg. ove godine su ih stvarno oštetili i to drastično. Bilo mi je krivo, Slobodu nit' mrzim nit' volim, ali je nepravda nepravda.
P.S.Kakvi su igrači Jahić, Omić i Prodanović, svi su vrlo blizu Grbavice, već su u Sarajevu svi koliko znam, pa zanima iskreno mišljenje nekoga ko ih je gledao...
jahic zadnji vezni igrac,puno trci,agresivan,borben nije toliko los ni sa loptom(zao mi je sto nas je napustio)..Prodanovic sigurno jedan od najboljih stopera u ligi,korpulentan,odlican u skok igri,solidno brz,ne ispada lako,moze se rec i iskusan igrac,opasan iz prekida kako u skok igri tako i iz slobodnjaka sa oko 30-ak metara,ima jak sut..Omic trci za 3 igraca,k'o zivotinja,pokriva zadnjeg veznog,oba beka i stopera(u slucaju nuzde),isto borben i agresivan igrac,ali operisan od ikakve igre prema naprijed,kada on dobije loptu to je u 80% slucajeva izgubljena lopta,daleko najlosiji od ove trojice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 30 jun 2009, 19:16

Ja se nadam ovom Jahiću jer je Želji potreban ovakav igrač. . .
Hvala na info...

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 30 jun 2009, 19:48

Jesil to ti opisao Prodanovica ili stopera brazila Lucia svega ti? :mrgreen:
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2009, 19:53

alan ford 26 je napisao/la:Jesil to ti opisao Prodanovica ili stopera brazila Lucia svega ti? :mrgreen:
ma za nasu ligu i bolji nego sto je Lusio(u svojoj),al ne dribla ko on,ne zajebaje se :mrgreen:
lik je dao cini mi se 2 gola ove sezone iz slobodnjaka sa preko 25 metara,i sigurno vise od 5 golova glavom nakon prekida,pa tako da je i vise nego opasan,bolji strijelac od svih nasih napadaca..a s obzirom da je Slobodina odbrana prosle godine bila daleko najbolja u PL i primila najmanje golova,Lucio ti je za njeg mala maca :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 jun 2009, 20:40

neznamo izgledajahic nije lego ammaru tako da..... :| :roll:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 jun 2009, 22:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Teško će opet u evropu, jbg. ove godine su ih stvarno oštetili i to drastično. Bilo mi je krivo, Slobodu nit' mrzim nit' volim, ali je nepravda nepravda.
jahic zadnji vezni igrac,puno trci,agresivan,borben nije toliko los ni sa loptom(zao mi je sto nas je napustio)..Prodanovic sigurno jedan od najboljih stopera u ligi,korpulentan,odlican u skok igri,solidno brz,ne ispada lako,moze se rec i iskusan igrac,opasan iz prekida kako u skok igri tako i iz slobodnjaka sa oko 30-ak metara,ima jak sut..Omic trci za 3 igraca,k'o zivotinja,pokriva zadnjeg veznog,oba beka i stopera(u slucaju nuzde),isto borben i agresivan igrac,ali operisan od ikakve igre prema naprijed,kada on dobije loptu to je u 80% slucajeva izgubljena lopta,daleko najlosiji od ove trojice

iako je ovo naša liga jahića, prodanovića i omića opisao si ih ko ferdinanda, pujola i terija....ne kažem ja da nisu kvalitetni ali daj ba samo pogledaj i razmisli kako si ih opisao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 30 jun 2009, 22:25

Mirza_Hordas je napisao/la:

iako je ovo naša liga jahića, prodanovića i omića opisao si ih ko ferdinanda, pujola i terija....ne kažem ja da nisu kvalitetni ali daj ba samo pogledaj i razmisli kako si ih opisao
Omić je kao Gattuso, jedino bi ga on mogao zamijeniti u Milanu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2009, 22:41

mah ja vam kazem kakvi su ljudi za nase uslove pa vi kako hocete,naravno da su to nikakvi igraci u sustini,ali ko kod nas valja,eto nek mi svako od vas opise najboljeg igraca vase ekipe pa da vidim na koga ce liciti Messija,Kaku,C.R-a itd itd...
uostalom ne zanima me,tema je FK Sloboda Tuzla,a ne opisi igraca i drzimo se teme u nastavku

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 30 jun 2009, 22:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:mah ja vam kazem kakvi su ljudi za nase uslove pa vi kako hocete,naravno da su to nikakvi igraci u sustini,ali ko kod nas valja,eto nek mi svako od vas opise najboljeg igraca vase ekipe pa da vidim na koga ce liciti Messija,Kaku,C.R-a itd itd...
uostalom ne zanima me,tema je FK Sloboda Tuzla,a ne opisi igraca i drzimo se teme u nastavku
Pa šta čini Slobodu nego igrači, o cemu ces drugo pisati ili mozda hoces da pises o Mesanoviću koji je stavio kravatu i misli da moze da zastupa dobro interese Slobode. Koliko Messi i ostali imaju novca, kakve uslove, gdje oni imaju pripreme, kakva je ishrana, kada imas u vidu nase uslove onda su oni dobri. :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2009, 23:03

mah sve je to uredu,ja da sam nekim ovdje napisao "ima dvije ruke,dvije noge i glavu" bilo bi opet evo ga opisa Terija,Balaka ne znam koga vec :roll:
covjek dadne preko 5 golova u sezoni a igra stopera i sta radi ako nije opasan iz prekida,ako ne igra dobro glavom,sta da napisem,haj strucnjaci vi mi recite??
sto se tice Mesanovica,dobro me naspomenu,nakon sto je podnio ostavku na poziciju sportskog direktora,nece se vracati na istu,nego ce preuzeti neku funkciju u klupskoj marketing sluzbi

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 30 jun 2009, 23:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice Mesanovica,dobro me naspomenu,nakon sto je podnio ostavku na poziciju sportskog direktora,nece se vracati na istu,nego ce preuzeti neku funkciju u klupskoj marketing sluzbi
E dobro će vas predstaviti :D :D :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 jul 2009, 00:11

Bio sam van svega petnaestak dana, može li mi neko reći jel se nešto bitno dešavalo u Slobodi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2009, 00:24

el-fighter je napisao/la:Bio sam van svega petnaestak dana, može li mi neko reći jel se nešto bitno dešavalo u Slobodi.
imas sve,tj.gotovo sve u mom prvom postu na stranici prije ove

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 jul 2009, 00:37

el-fighter je napisao/la:Bio sam van svega petnaestak dana, može li mi neko reći jel se nešto bitno dešavalo u Slobodi.
imas sve,tj.gotovo sve u mom prvom postu na stranici prije ove
Auuuuuuuuuuu jarane, pa izgubiste uglavnom dobre igrače, odbrana ostala totalno slaba, vezni red i napad se mogu i nekako zakrpit al odbrana teško. Bar još jedno 5-6 igrača vam treba pa da ozbiljno uđete u sljedeću sezonu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2009, 00:42

pa ako ostanu svi sto su sad tu(prvenstveni mislim na golmana Mujkica i E.Kuduzovica) i ako su se pokazu dobri ta pojacanja iz srbije Papaz i Savic(Malkocevic kaze da su zadovoljili)to bi trebalo kompletirati odbranu,S.Mujic dolazi u napad,hitno nam trebaju 2 dobra,ma kakvi dobra-odlicna veznjaka i uz par juniora koji bi trebali vise igrati(prije svega Malkic) i Cehajica koji je dosao iz Mionice trebalo bi biti dovoljno za ekipu koja bi bila priblizna kao i ovosezonska,sad kazem sve zavisi kako ce se pokazati Papaz i Savic,veznjak vjerujem da ce se nac,a ako dobijemo i Slomica na posudbu(dosta realna opcija)napad bi mogao biti i jaci nego prosle godine

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 6 gostiju.