Evo mehanizacija stize, upravo gledam sa balkona, ovaj put se PRAVI TUŠANJ! HVALA BOGU DRAGOM!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jahic zadnji vezni igrac,puno trci,agresivan,borben nije toliko los ni sa loptom(zao mi je sto nas je napustio)..Prodanovic sigurno jedan od najboljih stopera u ligi,korpulentan,odlican u skok igri,solidno brz,ne ispada lako,moze se rec i iskusan igrac,opasan iz prekida kako u skok igri tako i iz slobodnjaka sa oko 30-ak metara,ima jak sut..Omic trci za 3 igraca,k'o zivotinja,pokriva zadnjeg veznog,oba beka i stopera(u slucaju nuzde),isto borben i agresivan igrac,ali operisan od ikakve igre prema naprijed,kada on dobije loptu to je u 80% slucajeva izgubljena lopta,daleko najlosiji od ove trojicepartibrejker1921 je napisao/la:Teško će opet u evropu, jbg. ove godine su ih stvarno oštetili i to drastično. Bilo mi je krivo, Slobodu nit' mrzim nit' volim, ali je nepravda nepravda.
P.S.Kakvi su igrači Jahić, Omić i Prodanović, svi su vrlo blizu Grbavice, već su u Sarajevu svi koliko znam, pa zanima iskreno mišljenje nekoga ko ih je gledao...
ma za nasu ligu i bolji nego sto je Lusio(u svojoj),al ne dribla ko on,ne zajebaje sealan ford 26 je napisao/la:Jesil to ti opisao Prodanovica ili stopera brazila Lucia svega ti?
ultrasstyle_tz je napisao/la:jahic zadnji vezni igrac,puno trci,agresivan,borben nije toliko los ni sa loptom(zao mi je sto nas je napustio)..Prodanovic sigurno jedan od najboljih stopera u ligi,korpulentan,odlican u skok igri,solidno brz,ne ispada lako,moze se rec i iskusan igrac,opasan iz prekida kako u skok igri tako i iz slobodnjaka sa oko 30-ak metara,ima jak sut..Omic trci za 3 igraca,k'o zivotinja,pokriva zadnjeg veznog,oba beka i stopera(u slucaju nuzde),isto borben i agresivan igrac,ali operisan od ikakve igre prema naprijed,kada on dobije loptu to je u 80% slucajeva izgubljena lopta,daleko najlosiji od ove trojicepartibrejker1921 je napisao/la:Teško će opet u evropu, jbg. ove godine su ih stvarno oštetili i to drastično. Bilo mi je krivo, Slobodu nit' mrzim nit' volim, ali je nepravda nepravda.
P.S.Kakvi su igrači Jahić, Omić i Prodanović, svi su vrlo blizu Grbavice, već su u Sarajevu svi koliko znam, pa zanima iskreno mišljenje nekoga ko ih je gledao...
Omić je kao Gattuso, jedino bi ga on mogao zamijeniti u MilanuMirza_Hordas je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:jahic zadnji vezni igrac,puno trci,agresivan,borben nije toliko los ni sa loptom(zao mi je sto nas je napustio)..Prodanovic sigurno jedan od najboljih stopera u ligi,korpulentan,odlican u skok igri,solidno brz,ne ispada lako,moze se rec i iskusan igrac,opasan iz prekida kako u skok igri tako i iz slobodnjaka sa oko 30-ak metara,ima jak sut..Omic trci za 3 igraca,k'o zivotinja,pokriva zadnjeg veznog,oba beka i stopera(u slucaju nuzde),isto borben i agresivan igrac,ali operisan od ikakve igre prema naprijed,kada on dobije loptu to je u 80% slucajeva izgubljena lopta,daleko najlosiji od ove trojicepartibrejker1921 je napisao/la:Teško će opet u evropu, jbg. ove godine su ih stvarno oštetili i to drastično. Bilo mi je krivo, Slobodu nit' mrzim nit' volim, ali je nepravda nepravda.
iako je ovo naša liga jahića, prodanovića i omića opisao si ih ko ferdinanda, pujola i terija....ne kažem ja da nisu kvalitetni ali daj ba samo pogledaj i razmisli kako si ih opisao
Pa šta čini Slobodu nego igrači, o cemu ces drugo pisati ili mozda hoces da pises o Mesanoviću koji je stavio kravatu i misli da moze da zastupa dobro interese Slobode. Koliko Messi i ostali imaju novca, kakve uslove, gdje oni imaju pripreme, kakva je ishrana, kada imas u vidu nase uslove onda su oni dobri.ultrasstyle_tz je napisao/la:mah ja vam kazem kakvi su ljudi za nase uslove pa vi kako hocete,naravno da su to nikakvi igraci u sustini,ali ko kod nas valja,eto nek mi svako od vas opise najboljeg igraca vase ekipe pa da vidim na koga ce liciti Messija,Kaku,C.R-a itd itd...
uostalom ne zanima me,tema je FK Sloboda Tuzla,a ne opisi igraca i drzimo se teme u nastavku
E dobro će vas predstavitiultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice Mesanovica,dobro me naspomenu,nakon sto je podnio ostavku na poziciju sportskog direktora,nece se vracati na istu,nego ce preuzeti neku funkciju u klupskoj marketing sluzbi
imas sve,tj.gotovo sve u mom prvom postu na stranici prije oveel-fighter je napisao/la:Bio sam van svega petnaestak dana, može li mi neko reći jel se nešto bitno dešavalo u Slobodi.
Auuuuuuuuuuu jarane, pa izgubiste uglavnom dobre igrače, odbrana ostala totalno slaba, vezni red i napad se mogu i nekako zakrpit al odbrana teško. Bar još jedno 5-6 igrača vam treba pa da ozbiljno uđete u sljedeću sezonu.ultrasstyle_tz je napisao/la:imas sve,tj.gotovo sve u mom prvom postu na stranici prije oveel-fighter je napisao/la:Bio sam van svega petnaestak dana, može li mi neko reći jel se nešto bitno dešavalo u Slobodi.
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 6 gostiju.