Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
jes...harebianconero je napisao/la:Ovaj Sissoko, jeli to onaj iz Juventusa ili?
Prema zadnjim informacijama,Ibrahimovic je rekao "DA" PSG,znaci transfer je blizu realizacije,a Silva je potpiso novi ugovor,tako da sumljam za njega ali vidjet cemomeho-medo je napisao/la:Ljudi da li neko ima informacije da li su se sinoc IBra i PSG uspjeli dogovoriti
A gdje im je mjesto?Claus je napisao/la:PSG postaje strah i trepet u Francuskoj i na evropskom kontinentu. Konačno da se i oni vrate tamo gdje im je mjesto na svjetskoj ljestvici, mada na malo nefer način prema ostalim. No, šta je tu je.
Parižani će, kada sagledamo sve oko igrača i trenera, biti nezaustavljivi. Ne znam ko će ih 10 godina oboriti s vrha ako dovedu sva ciljana pojačanja i uigraju ekipu. Uh, ne smijem ni pomisliti.
Jbg, klub s tradicijom od osnivanja, jedan od najvećih in France, dolaze iz velegrada Pariza, uvijek su davali velike igrače (naš Safet Sušić je dobar primjer) i bio repsektiran klub. Naravno, ne govorim da su ni među Top 5 (pa i Top 10) u svijetu, ali definitivno da zbog svog imena zaslužuju bolje sutra i izgledniji budućnost. Dugo su se patili u Ligue 1, a i svakako da više volim gledati klubove takvog renomena na Euro i World sceni negoli autsajdere kojima je premija i učešće u EL ili LP i koji praktično nemaju nikakvih ambicija. Svima je vjerujem u cilju da gledaju što jači i konkurentniji fudbal, što naravno ne donosi sa sobom i tezu "pod svaku cijenu" što neki ovdje (ne odnosi se na tebeMonolog je napisao/la:A gdje im je mjesto?Claus je napisao/la:PSG postaje strah i trepet u Francuskoj i na evropskom kontinentu. Konačno da se i oni vrate tamo gdje im je mjesto na svjetskoj ljestvici, mada na malo nefer način prema ostalim. No, šta je tu je.
Parižani će, kada sagledamo sve oko igrača i trenera, biti nezaustavljivi. Ne znam ko će ih 10 godina oboriti s vrha ako dovedu sva ciljana pojačanja i uigraju ekipu. Uh, ne smijem ni pomisliti.![]()
Mislim da imaju jedan ili 2 trofeja na evropskoj sceni, postoje tek 40ak godina, tako da mi to "konačno da se i oni vrate tamo gdje im je mjesto" i ne pije vode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.