FK Novi Pazar
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Jankauskas
- Kontakt:
Re: FK Novi Pazar
Stigla i ograda za sever ,
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8298_o.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8298_o.jpg
Cestitke Pazarci i nadam se da ce biti izboren opstanak ove sezone a naredne da se napadne i neka bolja pozicija na tabeli.Takodje pohvale za izgradnju stadiona,poznati ste kao radisan i poduzetan narod sto i dokazujete.Iskreno se nadam da cu imati u skorije vrijeme priliku da gostujem na jednoj od vasih utakmica.
-PAJA Fan Club!!
- Jankauskas
- Kontakt:
I krov se sredjuje ,

ja mislim da bi bio pun pogodak da bih reprezentacija odigra mec ovdje koji prijateljski
Bosna <3
Kao i reprezentacija Srbije u BL.
Manite se mastanja i nekog nacionalizma u pitanju je sport.
Manite se mastanja i nekog nacionalizma u pitanju je sport.
- badblueboylivno
- Kontakt:
pluton je napisao/la:ja mislim da bi bio pun pogodak da bih reprezentacija odigra mec ovdje koji prijateljski

Hayley <3
- Jack777Pott
- Kontakt:
Pa jel moguce da nakon svega 2-3 utakmice odigrane na tom stadionu vec fali ovoliko stolica?
Jos je to kao zapadna tribina gdje obicno budu mirniji navijaci, mogu samo zamislit stanje na istoku il nedaj Boze jugu kad bude izgradjen nekad 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Držite se zadane teme, da ne bi priča otišla u nekom krivom pravcu. Samo upozoravam!
Inače, stadion će biti ko bombona. Svaka čast! Kad se ima para, armatura se sama slaže
Inače, stadion će biti ko bombona. Svaka čast! Kad se ima para, armatura se sama slaže

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nevjerovatno kojom brzinom pazarci grade ovaj stadion. Svaka cast stvarno.
Zna li se koliko je novca do sada investirano u sve ovo???
Zna li se koliko je novca do sada investirano u sve ovo???
- samo_lijevo
- Kontakt:
pluton je napisao/la:ja mislim da bi bio pun pogodak da bih reprezentacija odigra mec ovdje koji prijateljski

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo sebevrebac86 je napisao/la: A koga to vi Sarajlije volite??????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nego pazarci da vam ovaj stadion kakvi japanci ne grade?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koji ce kapacitet to jest koliko gledalaca ce moci primiti stadion,kad bude kompletno uradzen.
Mozda je to vec i bilo ali ne upratih.
Mozda je to vec i bilo ali ne upratih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutni kapacitet je 7 400 stolica ,ova tribina sto se gradi je 2000 a u planu je kako kazu do kraja godine i juzna a naredne godine osvetljenje mada mi ovo lici na predizbornu pricu jer se blize izbori
na lokaciji gde je jedan vestacki teren planira se izgradnja jos jednog i zavrsetak svlacionica
na lokaciji gde je jedan vestacki teren planira se izgradnja jos jednog i zavrsetak svlacionica
Izgradnja severne tribine je i zvanično počela kaže za Regionalnu televizju predstavnik firme Ikan company Sanel Zejnelović.
’’Tribina će imati oko dve hljade sedećih mesta. Biće aktuelna i izgradnja ’’saobraćajnice’’ na severnoj strani iza tribne okja već sada postaje vrlo aktuelna. Mi smo otvorili i pogon za izradu tribina, odnosno talpi koje će se montirati. Ova tribina će se biti malo drugačije konstruisana, tako da će se montirati talpe, gde je već naš pogon za prefabrikovanje betona počeo da radi i na izgradnji tih tribina. Nadamo se da ćemo na meču sa Crvenom zvezdom imati spremnu, potpuno novu severnu tribinu’’ naglasio je Zejnelović.
Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić obišao je radove na Gradskom stadionu u Novom Pazaru i poručio da će do kraja godine biti završene severna i južna tribina, da se osvetljenje planira u narednoj godini, a da će zelena površina biti zamenjena u zavisnosti od sredstava.
To bi bilo negdje oko 11-12 hiljada,znaci??
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
tako nesto,jedino mi nije jasno sta ce raditi sa prostorom izmedju tribina(u uglovima iza korner zastavice ) jer po jednim planovima sve je spojeno a sada se rade tribine pojedinacnoharishp je napisao/la:To bi bilo negdje oko 11-12 hiljada,znaci??
Zasad prelijepo izgleda, samo naprijed pazarci.pazzarac je napisao/la:tako nesto,jedino mi nije jasno sta ce raditi sa prostorom izmedju tribina(u uglovima iza korner zastavice ) jer po jednim planovima sve je spojeno a sada se rade tribine pojedinacnoharishp je napisao/la:To bi bilo negdje oko 11-12 hiljada,znaci??

FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
- Jankauskas
- Kontakt:

Meni ce biti zadnimljivo videti kako ce ovo da rese.Kakvo ce ludilo da bude oko ovih kuca.Navodno u planu je da se asfaltira ova ulica ali problem predstavlja divlje izgradjene kuce kakvih je poprilican broj u Novom Pazaru.Ako imam dobre informacije drzavna zemlja je ovde do ove sive sipke skroz levo ali da je nastavak dole problem za ovu ulicu.Ovo ako ne srede bice to veliki problem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa ne bi gradili da nemaju vec rijesen problem za to.
Divlje gradnje ima svagdje pa i u Beogradu.
A zna se sto nema gradjevinsku''ce da se srusi''
i tu nema sta i kako.
Vjerovatno ce na tu stranu domaci navijaci ici,pa gdje celjad nije bijesna nece biti ni kuca tijesna.
Napravit ce vec neki kavez i prolaz za ''gostujuce''
@pazzarac valjda kontaju napraviti nesto kao mini San Siro
na coskovima ili kornerima.
Imas negdje maketu.
Jednostavno gdje domacini imaju uvijek dobru posjetu,sevap je za takve gradove praviti kvalitetne stadione.
Steta sto kapacitet nije jedno dvadesetak hiljada.Dalo bi se to napuniti u dosta navrata.
Divlje gradnje ima svagdje pa i u Beogradu.
A zna se sto nema gradjevinsku''ce da se srusi''
i tu nema sta i kako.
Vjerovatno ce na tu stranu domaci navijaci ici,pa gdje celjad nije bijesna nece biti ni kuca tijesna.
Napravit ce vec neki kavez i prolaz za ''gostujuce''

@pazzarac valjda kontaju napraviti nesto kao mini San Siro

Imas negdje maketu.
Jednostavno gdje domacini imaju uvijek dobru posjetu,sevap je za takve gradove praviti kvalitetne stadione.
Steta sto kapacitet nije jedno dvadesetak hiljada.Dalo bi se to napuniti u dosta navrata.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.