Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

DANTES
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 15:27

Pitanje ti je na mjestu... Odlično postavljeno... Još ako dodamo gore pomenutu rečenicu " onda dodje ova godina i Zvezda odjednom postade prema navijacima Partizana u basketu,fudbalu,vaterpolu,odbojci predmet takvih teorija da je i smak sveta mala stvar koliko ih ima za to", i ti ćeš vidjeti poentu...
Jedna sezona, samo jedna i imate ulaganja ko Barsina društva....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 15:30

Odlicno postaljeno,ali je izuzetno glup odgovor bio.Dakle...
Zasto ekipe prethodnih godina nisu zahtevale strane sudije.Sta je tada su srpske sudije bile fenomenalne i preko noci postali olos ?
Zasto su npr.Zvezda i Partizan tamo gde imamo jedne od najlosijih sudija u svim sportovima,u fudbalu izricito protiv stranih sudija ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 15:55

Devil je napisao/la:Odlicno postaljeno,ali je izuzetno glup odgovor bio.Dakle...
Zasto ekipe prethodnih godina nisu zahtevale strane sudije.Sta je tada su srpske sudije bile fenomenalne i preko noci postali olos ?
Zasto su npr.Zvezda i Partizan tamo gde imamo jedne od najlosijih sudija u svim sportovima,u fudbalu izricito protiv stranih sudija ?
To je drugo pitanje.... A na prvo ako nisi skontao odgovor...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 16:00

Znaci vodeci se tom analogijom Partizanu proslih godina nije smetalo to sto su sudije srpske jer su im svirali kako njima odgovara,a sada cim se to promenilo cim su dobili konkurenciju krenuli su da se zale na sudije i u mecu protiv Radnickog i u mecu protiv Zvezde,i da traze strane sudije nema sta,vrlo racionalno razmisljanje.

Nego sta je sa tobom,ti zelis pretpostavljam strane sudije ?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 16:09

Devil je napisao/la:Znaci vodeci se tom analogijom Partizanu proslih godina nije smetalo to sto su sudije srpske jer su im svirali kako njima odgovara,a sada cim se to promenilo cim su dobili konkurenciju krenuli su da se zale na sudije i u mecu protiv Radnickog i u mecu protiv Zvezde,i da traze strane sudije nema sta,vrlo racionalno razmisljanje.

Nego sta je sa tobom,ti zelis pretpostavljam strane sudije ?
Ne, ne želim trepka godinama igra protiv sudija i to joj ne smeta.... Tako se kali čelik.... A predhodnih godina se niko nije žalio jer nije bilo konkurencije... Čim ima konkurencije i jednakog kvaliteta greške sudija su odlučujuće.... Stvarno misliš da je predhodnih godina nama bila potreba pomoć sudija?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 16:31

Nije vam bila potrebna,ali je isto tako itekako bila prisutna,narocito prosle sezone i narocito u play-offu.Ali tada Sostar i kompanije uopste nisu hteli ni da cuju za strane sudije.
Ako im nisu smetale do sada jasno je da se pozivom za strane sudije pokusava paznja skrenuti sa nekih drugih gorucih problema.
Postavlja se na kraju jos jedno jednostavnije pitanje,ako se Partizan zali na finansijsku situaciju kako onda planira da organizuje finansijski to sve,jer oni su domacini finala kupa. :roll: Znaci ili lazu da nemaju kesa,ili su mnogo glupi. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 19:18

Da prošle godine da ne bi sudija vi biste uzeli trofej... Tako odmah reci.... Da znamo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 dec 2012, 20:51

[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 20:58

Magični kome ti to?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 dec 2012, 21:11

DANTES je napisao/la:Magični kome ti to?!
Vama dvojici, valjda... :mrgreen:
Show od diskusije po standardima 1 Jerry Springera. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 22:10

DANTES je napisao/la:Da prošle godine da ne bi sudija vi biste uzeli trofej... Tako odmah reci.... Da znamo...
Ko je to rekao ?
Ponovo mi po ko zna koji put stavljas reci u usta koje nisam izrekao. :evil:

Nego....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 dec 2012, 13:56

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Da prošle godine da ne bi sudija vi biste uzeli trofej... Tako odmah reci.... Da znamo...
Ko je to rekao ?
Ponovo mi po ko zna koji put stavljas reci u usta koje nisam izrekao. :evil:

Nego....
Nisam ti ja ništa stavio u usta to si ti sam indirektno nabacio.... Nego na to pitanje sam ti dao odgovor...
@magica ma je li to gledaš Džerija?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 dec 2012, 14:00

Nisi odgovorio osim nesta okolo kole,ali tako sam i pretpostavljao. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 dec 2012, 14:43

Devil je napisao/la: Zasto ekipe prethodnih godina nisu zahtevale strane sudije.Sta je tada su srpske sudije bile fenomenalne i preko noci postali olos ?
Prethodnih godina nije bilo 3 jake ekipe, već samo jedna. A to valjda tako treba biti pa nema potrebe za vanrednim mjerama.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 dec 2012, 14:52

Da postojala je velika šansa da nam bez pomoći sudija Beograd, Zvezda i Vojvodina daju više od 5 golova a prime sami 15..... Da nije bilo sudija mi ništa ne bi uzeli.... Korupmirali bili sve živo... Šta ćemo kad smo instant klub....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 dec 2012, 14:56

To nije odgovor na pitanje.Ironija i sarkazam ti nisu jaca strana.Pitanje je sasvim ozbiljno a po tvome odgovaranju cenim da ni sam ne znas odgovor na njega.Tako jednostavno.

Po meni par je nedoumica oko svega sa stranim sudijama.

1.) to pitanje
2.) Sta ce da se dobije sa stranim sudijama ?
3.) Sta ce da se izgubi sa stranim sudijama ?
4.) Kako Partizan to namerava finansijski da ispostuje ?
5.) Odakle Partizanu pare za to kada svaki dan izadje neka kuknjava o nedostatku finansijskih sredstava ?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 dec 2012, 15:05

Odakle Zvezdi pare, odakle Radničkom, zašto ne Vojvodina koja ima i imala je kontinuitet rada? To su pitanja, ali vama višeona ne leže.... Taki se prelazi preko činjenice i istine o nekim dešavanjima... Zašto ta odlična Zvezda odlična samo na domaćem terenu tj prvenstvu, a u Evropi muku muči... I da meni sarkazam odlično leži.... A tebi srećna Nova godina....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 dec 2012, 15:18

DANTES je napisao/la:Zašto ta odlična Zvezda odlična samo na domaćem terenu tj prvenstvu, a u Evropi muku muči...
Nema Vučka. :?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 dec 2012, 15:21

braoolyo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Zašto ta odlična Zvezda odlična samo na domaćem terenu tj prvenstvu, a u Evropi muku muči...
Nema Vučka. :?
Eeee a Čedo beli prah?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 dec 2012, 16:00

DANTES je napisao/la:Odakle Zvezdi pare, odakle Radničkom, zašto ne Vojvodina koja ima i imala je kontinuitet rada? To su pitanja, ali vama višeona ne leže.... Taki se prelazi preko činjenice i istine o nekim dešavanjima... Zašto ta odlična Zvezda odlična samo na domaćem terenu tj prvenstvu, a u Evropi muku muči... I da meni sarkazam odlično leži.... A tebi srećna Nova godina....
Zvezda ima kes od osnivanja novog kluba,pisao sam o tome vec jednom ali tebi ocigledno to ne lezi jer ipak lakse je govoriti kako smo drzavni projekat.Jeste drzavni smo projekat a drzava nam hapsi jednog od najzasluznijih za ponovni rad kluba. ;) Meni problem o Zvezdinim finansijama nije problem govoriti jer ja sam upucen u njih za razliku od tebe koji ne mozes dati jednostavan odgovor na vise nego jednostavno pitanje.Nas u najvisoj meri finansiraju Gazprom i supruga Cede Jovanovica (zvanicno,nezvanicno sam Ceda) koja daje nesta preko 70000 eura za godinu.Jesmo li drzavni projekat ako nas oni finansiraju a u isto vreme vode spor protiv drzave zbog Fidelinke ? :lol:
Vec sam jednom pisao,mi ne bi imali ovakav tim ove sezone da se nije raspao Pro Recco i da se nije otvorilo trziste,to je bio plan tek sledece godine a ova godina da se provede u dodatnoj stabilizaciji i sopstvenoj reprodukciji,no kada su se otvorili Radjen,Prlainovic i Sefik zasto da ne,bolje ove sezone to odmah odraditi i pruziti mladjima sto bolju afirmaciju uz te vaterpoliste.Dakle hapse nam Dulica,pomaze nam Gazprom,pomaze nam Ceda i mi opet drzavni projekat No.1.Hoces li molim te da mi objasnis kako ?
A kako to igramo u Evropi molim te ?
Poraz od najjace ekipe na svetu trenutno 6-10 u prvoj takmicarskoj utakmici ove ekipe,zatim rastavljanje Kreuzlingena,pa pobeda protiv Montpeillerta.I poraz od Olympiacosa u poslednjem napadu i to odma' nako iscrpljujuceg derbija. :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.