Sve je dogovoreno i nakon njegovog povratka sa odmora potpisuje ugovor za Feyenoord. ADO je takodje imao ponudu od Fulhama ali je Immers odbio i odlucio da ide u Feyenoord.

Transfer je kostao 900.000 eura + Kevin Jansen.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Dobro izdnanje Vlaara i nadajmo se da ce igrati na EP ukoliko bude igrao automatski ce mu skociti cjena ali nadam se ce ostati u Feyenoordu.Eki je napisao/la:Evo prvi gol u dres reprezentacije za Vlaara
Lova samo to jaro nista drugo, ovo njegova prica kako se prodao odma kada ga je Fenjer potrazio to je prica za malu djecu hoce da ubije na 3 sezone je potpisao ugovor za dobru lovu koju kod Feyenoorda nebi imao a mozda nakon 2 htjedne da se vrati ali iskreno tad nebi volio ni da se vrati jer ce imat 33 god i on je igrac koji jeste u kondiciji ali dali ce i tada moci toliko trcat i izdrzat ovaj tempo pitanje je.Edol je napisao/la:Ma šta ovo Kuyt uradi? Ne kontam šta je to moglo prevagnuti da ode u Fener umjesto u Feyenoord? Ovdje bi bio u svojoj zemlji, u dosta jačoj ligi, prilika da igra LP ne bi bila ništa manja, a valjda ga i emocije vežu...
Potpisujem! Odo rijeci do rijeci, pogodio si srz. Otisao u slabiju ligu samo zbog para, a za dvije godine nece vise moci u prvu postavu u Feyenoordu...Polo je napisao/la:Lova samo to jaro nista drugo, ovo njegova prica kako se prodao odma kada ga je Fenjer potrazio to je prica za malu djecu hoce da ubije na 3 sezone je potpisao ugovor za dobru lovu koju kod Feyenoorda nebi imao a mozda nakon 2 htjedne da se vrati ali iskreno tad nebi volio ni da se vrati jer ce imat 33 god i on je igrac koji jeste u kondiciji ali dali ce i tada moci toliko trcat i izdrzat ovaj tempo pitanje je.Edol je napisao/la:Ma šta ovo Kuyt uradi? Ne kontam šta je to moglo prevagnuti da ode u Fener umjesto u Feyenoord? Ovdje bi bio u svojoj zemlji, u dosta jačoj ligi, prilika da igra LP ne bi bila ništa manja, a valjda ga i emocije vežu...
Guidetti je dobar spic ono klasicna da kazemo 9 ali ima i pregled znaci daje lopte i drugima tako da nije bas ono staromodna 9.Pale_Companion je napisao/la:znam i ja čitat statistiku, nisu to one informacije koje sam tražio, ali nema veze... moje pitanje je bilo upućeno navijačima Feyenoorda, odnosno onima koji su Feyenoord pratili kroz veći dio sezone a samim tim i Guidetti-a
A radilo bi se o kupovini ili posudbi uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone
Polo je napisao/la:Guidetti je dobar spic ono klasicna da kazemo 9 ali ima i pregled znaci daje lopte i drugima tako da nije bas ono staromodna 9.Pale_Companion je napisao/la:znam i ja čitat statistiku, nisu to one informacije koje sam tražio, ali nema veze... moje pitanje je bilo upućeno navijačima Feyenoorda, odnosno onima koji su Feyenoord pratili kroz veći dio sezone a samim tim i Guidetti-a
Ima covjek dobar sut zna i centrirati i driblati samo mu je brzina slabija strana mogao bi biti brzi mozda je to i zbog njegove konstrukcije da koju kilu smrsa mozda bi doslo i do te brzine. Ovoga Reusa ne znam i o njemu ne mogu pricat dali bi on bio dobra zamjena ili ne.
Guidetti se ponasao u Feyenoordu isto kao i neki vodja i uvijek je dizao publiku na noge zna pravit atmosferu a i kod ostalih igraca je bio pozeljan, samo imao je par ispada zbog kojih je bio suspenodovan jednom isto gluposcu kada je imao zuti pa skinuo dres kada je dao gol i dobio jos jedan i ostali bez igraca manje ali eto mlad je mozda je naucio na tome.
Borben i dobar igrac mislim igrao je dobro u Den Haagu a prizeljkivao je i on dolazak u Feyenoord nadajmo se da ce se pokazat i da ce biti od koristi.RK Gradacac je napisao/la:Evo jedne lijepe vijesti: Lex Immers potpisuje za Feyenoord!
Sve je dogovoreno i nakon njegovog povratka sa odmora potpisuje ugovor za Feyenoord. ADO je takodje imao ponudu od Fulhama ali je Immers odbio i odlucio da ide u Feyenoord.
Transfer je kostao 900.000 eura + Kevin Jansen.
Ne znam kako bi se snasao u Bundesligi, ipak je to dosta jaca liga. A Eredivisie je fakticki liga talenata i u takvoj ligi se Guidetti odlicno uklopio. U Feyenoordu je od pocetka sezone bio fakticki jedini spic, jer su druga dva bila povrijedjena, i kao velika posudba i Man. City-a odmah mu je dozvoljeno da izvodi penale, znaci pola od tih 20 golova je dao iz penala. Njegov najveci doprinos u Feyenoordu je to sto je motivisao igrace a svojim postupcima bio je i omiljen kod navijaca. U Rotterdamu je agresivni stil kao neka vrsta tradicijePale_Companion je napisao/la:znam i ja čitat statistiku, nisu to one informacije koje sam tražio, ali nema veze... moje pitanje je bilo upućeno navijačima Feyenoorda, odnosno onima koji su Feyenoord pratili kroz veći dio sezone a samim tim i Guidetti-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.