Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Salihovic kralj definitivno.Gol i asistencija u mali dzep 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejo postao pravi perverznjak
Onaj gol je prava sega. Prvo dobio zuti od sudije jer se raspravljao da li da loptu stavi 20 ili 30 cm od corner zastavice i onda ga kao za inat zavali maltene iz kornera.
. Jos je samo Blaz Sliskovic ovako davao golove od kako znam za fudbal.

Onaj gol je prava sega. Prvo dobio zuti od sudije jer se raspravljao da li da loptu stavi 20 ili 30 cm od corner zastavice i onda ga kao za inat zavali maltene iz kornera.

Mogu mislit Seje sta je u sebi rekao.Eh ti ces meni vracat loptu nazad.Ono je gol ,,od huje,,
Zaebavati Bosnju u delikatnim situacijama nije bas preporucljivo

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
ja mislim da ce morati estonija bih staviti + 18 godina ..
perverzija je ovo sta rade momci..
perverzija je ovo sta rade momci..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Dado je napisao/la:Sejo postao pravi perverznjak![]()
![]()
Onaj gol je prava sega. Prvo dobio zuti od sudije jer se raspravljao da li da loptu stavi 20 ili 30 cm od corner zastavice i onda ga kao za inat zavali maltene iz kornera.. Jos je samo Blaz Sliskovic ovako davao golove od kako znam za fudbal.
i Baljic jos ali doduse njemu nisu htjeli da priznaju golove iz kornera, tipa onaj protiv Hrvatske na maksimiru!
U ime Gospodara...
harishp je napisao/la:Mogu mislit Seje sta je u sebi rekao.Eh ti ces meni vracat loptu nazad.Ono je gol ,,od huje,,![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
sta reci za ovog majstora
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
Ne sam Sejade
Ne sam majstore
Vizije ko s televizije
Kome slobodnjak
Sada prodat ces
You're the man Sejo
Ne sam majstore
Vizije ko s televizije
Kome slobodnjak
Sada prodat ces

You're the man Sejo

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Stvarno,vrlo malo se pise o ovoj momcini iako je zasluzio mnogo vise.
Kapiten u jednoj jakoj ekipi iz BL,jedan od najboljih izvodzaca slobodnjaka nadaleko ,jak asistent i plus sto na svakoj utakmici grize i ima ga na terenu svagdje.
A i u repci je Marica za sve poslove.
Kapiten u jednoj jakoj ekipi iz BL,jedan od najboljih izvodzaca slobodnjaka nadaleko ,jak asistent i plus sto na svakoj utakmici grize i ima ga na terenu svagdje.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Sejo iz dana u dan pokazuje zrelost i stvarno je postao vrhunski igrač. Ipak, biti kapiten ALI U PRAVOM SMISLU TE RIJEČI. Ima ga svugdje, trči, rovi, zabija, asistira...Šta reči o veznom redu sa jednim Salihovićem, Misimovićem, Pjanićem, Bajramovićem, Rahimičem, Ibričičem pa i Muratovićem...Sad kad je i odbrana relativno dobra, uz vrhunski srednji red i napad moram konstatovati: Napokon smo postali kompletna ekipa. Uvijek je negdje škripalo a sad bogami na sve strane sve odlični igrači.
Sejo samo gazi i aBd da te zaobiđu povrede.
Sejo samo gazi i aBd da te zaobiđu povrede.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
@NoName 
Ne tako davno (prošla sezona) Salihović je ulazio sa klupe na nekim utakmicama, a sada je motor svoje ekipe, kompletan igrač u svakom pogledu, ofanzivno i defanzivno. Nadam se da ćemo ga jednog dana u reprezentaciji gledati na njegovoj prirodnoj poziciji, ali do tada se moraju neke rupe zakrpiti.

Ne tako davno (prošla sezona) Salihović je ulazio sa klupe na nekim utakmicama, a sada je motor svoje ekipe, kompletan igrač u svakom pogledu, ofanzivno i defanzivno. Nadam se da ćemo ga jednog dana u reprezentaciji gledati na njegovoj prirodnoj poziciji, ali do tada se moraju neke rupe zakrpiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bosanac723
- Kontakt:
Svaku tekmu Sejo iznenadi sviju nas, svaki dan je bolji i bolji. Prosle sezone je bio dobar, a sad ni nalik, sad je 2 klase bolji. Po mom on je rodjen za Premiership. Brz, jak, precizan sut, zna dati asistenciju s ocima zatvorenim. On bi lako mogao se prilagodit jednoj ekipi tipa Man U, Chelsea, Liverpool.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Kad modric koji nema ni priblizan sut kao Salihovic a ni blizu nije dobar u defanzivi itekako bi i sejo mogao.bosanac723 je napisao/la:Svaku tekmu Sejo iznenadi sviju nas, svaki dan je bolji i bolji. Prosle sezone je bio dobar, a sad ni nalik, sad je 2 klase bolji. Po mom on je rodjen za Premiership. Brz, jak, precizan sut, zna dati asistenciju s ocima zatvorenim. On bi lako mogao se prilagodit jednoj ekipi tipa Man U, Chelsea, Liverpool.
Mada iskreno nebih volio ni jednog naseg prvotimca.
Tamo polomise,Hrvati su zbog toga prosli ko bosi po trnju sto se tice repke.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Joj golčine, svaka čast majstore. Sada sam gledao par snimaka sa tekme i mogu reći da je Salihović pravi vođa Hoffenheima. Ima ga na svim pozicijama, asistira, zabija, trči... Hahahah prvo mu sudija dade žuti zbog premještanja lopte od 20 cm i onda Salihović, onako iz huje razvali po lopti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Covjek je na poslusezoni odbio Bayerna,a sada je jos bolji.Ako ovako nastavi,spadat ce među najbolje veznjake svijeta !
12.9.2009.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ZEno.T. je napisao/la:Covjek je na poslusezoni odbio Bayerna,a sada je jos bolji.Ako ovako nastavi,spadat ce među najbolje veznjake svijeta !
ako već nije među boljim....iz svake pozicije može zabiti gol, sad nam je dokazao da može i iz mrtvog ugla
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- TheManiacs
- Kontakt:
upakuj te ovu sliku da date lejli hahah 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
haha jesu mu noge cudne na ovoj slici. jesul ekstremno kratke il se meni cini ?
pogledajte ovu ljevicu ljudi moji. 8 svjetsko cudo
pogledajte ovu ljevicu ljudi moji. 8 svjetsko cudo

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Google Adsense [Bot], Jegres, myself i 71 gost.