Jucer je bio neki sastanak klubova u NS TK. Prema informacijama koje ja imam, Tinja jeste nagovjestavala da ce se ugasiti, medjutim jucer su rekli da ce nastaviti takmicenje jos ovu sezonu i u ovom rangu, pa dokle doguraju.senad_flamin je napisao/la:'Prema zadnjim informacijama koje sam cuo,NK.Mladost Tinja ce da istupi iz lige, taj klub vise nece postojati![]()
Mozete li mi reci sta ce biti u tom slucaju ko ulazi u 2. federalnu ?
Najveci su im problem finansije i uplata kotizacije prije pocetka prvenstva (2000 KM).
S druge strane, postoje indicije da ce se OFK Tuzla raspasti, odnosno vec je doslo do nekih podjela unutar kluba i dosta celnih ljudi je (nezvanicno) napustilo klub i osnovat ce novi FK "Slavinovici", koji ce se takmiciti u za sada najnizem rangu.
Svu ovu zavrzlamu koristi izvjesni Mujo iz Klokotnice koji svim silama pokusava ugurati ekipu Doboj Istok u Drugu ligu F BiH.
Ukoliko dodje do toga da Doboj Istok udje novcima, a ne igrom i zalaganjem u ovaj rang takmicenja, FK Radnicki i mnogi drugi klubovi ce vjerovatno napustiti takmicenje. Pravednije bi bilo da onda u ligi ostane ekipa Odzak 102.