to se zove lapsus i desava se svakome, osim mozda tebi. normalno da covjek zna koliko je golova potrebno Werderu u takvoj situaciji.Genghis je napisao/la:Ne znam gdje si ti vidio da ja spominjem Bahu, a to sto je Vugdalic bivsi golman ne znam kakve to veze ima sa tim koliko je upucen, covjek se iz utakmice u utakmicu provaljuje... Glavno je bilo HSV - Werder: HSV pobjedio prvu utakmicu 0-1, i u drugoj utakmici vodi sa 1-0, i kaze Vugdalic : "TREBA WERDERU SADA 4 GOLA" ... ma nacitan i inteligentan nema sta...calcio je napisao/la:
jok, eto Baho zna dosta o fudbalu. vjerovatno je naucio dok je radio u trgovini kao prodavac..
Ako ti se ne svidja njihov stil koji je dosta opusten, to je jedna stvar. Ali Vugdalic je bivsi dugogodisnji golman koji je branio u nekoliko drzava. Normalno da zna ponesto o fudbalu jer se s tim dugo bavi. Hadzicu je posao da izmedju ostalog prati desavanja u fudbalu i po meni je dobro upucen u Serie A.
Sportski komentatori
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Sportski Komentatori
Problem je sto se to njemu desava svaku utakmicu po jedno 5-6 puta, i taj lapsuz ispravio se rekao je : " Nije 4, nego 3 gola", i onda ga Hadzic ispravio napokon i rekao da su ustvari dva gola potrebna...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
a sta bi mi htjeli, u bih se prenosi 6 evropskih liga gdje komentatori s brda sa dola prate te lige i vecinom se pripremaju preko interneta sa vrlo malo znanja koje nose u svojim glavicama. nigdje nema u svijetu toliko besplatnoga i to vrhunskoga nogometa na tv-u kao kod nas u bih. koga iritiraju komentatori ima jednostavno rjesenje- iskljuci se ton i babo ručo
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
to si u pravu za besplatne prenose, svugdje u evropi ako hoces da gledas kvalitetan fudbal moras masno platiti, cak i da bi gledao sopstvenu ligu.bh hrvat je napisao/la:a sta bi mi htjeli, u bih se prenosi 6 evropskih liga gdje komentatori s brda sa dola prate te lige i vecinom se pripremaju preko interneta sa vrlo malo znanja koje nose u svojim glavicama. nigdje nema u svijetu toliko besplatnoga i to vrhunskoga nogometa na tv-u kao kod nas u bih. koga iritiraju komentatori ima jednostavno rjesenje- iskljuci se ton i babo ručo
Vrh...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
jel Sabahudina Sasa Vugdlaic ili kolega HadzicGenghis je napisao/la:Vrh...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Al kad je ovo reko oplako sam:
"Nema Trezegeu ko da proturi loptu u Juventusu ko' što to mali Štilić radi u Željezničaru"

"Nema Trezegeu ko da proturi loptu u Juventusu ko' što to mali Štilić radi u Željezničaru"

takvi smo mi nikada zadovoljni, ja mislim da se nigdje u evropi ne prate lige petice kao kod nas. reklo bi se da cijeli vikend ima jedna tekma na tv-u, to je bitno a komentatori ko komentatori. moraju i oni svojoj djeci kifli kuci donijeti.calcio je napisao/la:to si u pravu za besplatne prenose, svugdje u evropi ako hoces da gledas kvalitetan fudbal moras masno platiti, cak i da bi gledao sopstvenu ligu.bh hrvat je napisao/la:a sta bi mi htjeli, u bih se prenosi 6 evropskih liga gdje komentatori s brda sa dola prate te lige i vecinom se pripremaju preko interneta sa vrlo malo znanja koje nose u svojim glavicama. nigdje nema u svijetu toliko besplatnoga i to vrhunskoga nogometa na tv-u kao kod nas u bih. koga iritiraju komentatori ima jednostavno rjesenje- iskljuci se ton i babo ručo
- the scouser
- Kontakt:
Komentatori na BHT1 su solidni,jedino malo onaj Šuko kaska,zna ponekad supljirat, al' et'....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- el-fighter
- Kontakt:
Pa dobro ljudi smo moramo griješiti. Nije lako ni ovim komentatorima. Ovi sa BHT su dobri osim onog Kristića. Kad vidim da on komentariše tekmu, zaplačem.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma ovi nasi su drama, u odnose na hrvate, pa oni su kriza zestoka, a i zanimljivo je kad se provale mozes se nasmijati fino. ha ja
Niko nije rekao da su losi u nas komentatori, ustvari onaj koji to kaze i nije bas upravu... Istina nisu neka elita, ali su se znatno popravili, pogotovo ovi sa BHT-a. Ako se uporede oni sad i prije par godine znatan napredak ce se primjetiti. Takodje na OBN-u Hadzic je isto dobar, a Marijana ne treba ni spominjati - svjetska klasa...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
po meni Hadzic, Spaho i Marjan su najbolji u drzavi, ovo ostalo je sve prosjek osim onog komentatora sa BHT sto se zbuni kad cita sport poslije vijesti i onaj sto je prije Marjana komentariso spanskuligu...
haj ovaj sa BHT zbunjeni, on bi i mogo proci, al ovom treba zabraniti da komentarise...
haj ovaj sa BHT zbunjeni, on bi i mogo proci, al ovom treba zabraniti da komentarise...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Spanska liga -> SVJESTAN SVEGA TOGA !ZELJO DO GROBA je napisao/la:po meni Hadzic, Spaho i Marjan su najbolji u drzavi, ovo ostalo je sve prosjek osim onog komentatora sa BHT sto se zbuni kad cita sport poslije vijesti i onaj sto je prije Marjana komentariso spanskuligu...
Sinoč gledam utakmicu između Srbije i Austrije na srni, ne mogu da se načudim nenormalnom navijanju komentatora (zaboravio sam ime) pa ko da mu igra i familija čitava u rep. Srbije, znam da to nije ništa čudno, pa komentatori iz Srbije (Beograda) toliko euforično ne komentiraju ogru svoje rep. jeb.. Marijana
SAMO ŽELJO
Ja sam gledao na RTRS i čovjek me zadivio realnošću. Svjestan je da su se provukli, hvalio je Austriju. Kritikovao je igru Srbije, ali nije se igrao selektora, stvarno profesionalno.
Sušec i Štimac sa druge strane. Očajni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jucer su bili kriminalni --> PA PENAL CIST ( a nisu vidili ni reprizu). Nakon reprize su se malo usutili, ono penal nebi dosudio ni onaj sudija sto je sudio na tekmi Slavija - SarajevoVirtu4l je napisao/la:Ja sam gledao na RTRS i čovjek me zadivio realnošću. Svjestan je da su se provukli, hvalio je Austriju. Kritikovao je igru Srbije, ali nije se igrao selektora, stvarno profesionalno.
Jel moguce da oni na Hrt-u onako kriminalo prenose,ja gledam na youtube djelove utakmice,kontam ma nije moguce da je ovo ,kontam ovo poslije utakmice rade neku analizu...jbt koja katastrofa,i kad padne gol isto dva mrtvaca,jos onaj galami penal penal,a nije ni vidio nista...odma ostecini smo pokradeni,vidjelo da se sudije vuku ka Ukraincima...jbt za one je i Ahmetovic izmislio komentarisanje...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znam na šta misliš, to je uredu, al evo da ču ti primjer ,ne znam nekog je igrača spomenuo iz rep. Srbije (mislim Subotića) i rekao je kako je mogao birati da igra između niza rep. pa između ostalog i za našu ( mislim na BiH) mada on nije rekao ''našu'' nego rep. BiH, ali da je ipak odabrao PRAVU rep. odnosno Srbiju te da su mu, govoreći riječima punim hvale, prije svega u tome pomogli delegati iz fud. saveza RS-a što je veoma važno. To je ono što pokušavam reči. Sad će neko napistit da uvlačim politiku u ovu temu, al shvatam da je i to jedan vid propagande.Virtu4l je napisao/la:Ja sam gledao na RTRS i čovjek me zadivio realnošću. Svjestan je da su se provukli, hvalio je Austriju. Kritikovao je igru Srbije, ali nije se igrao selektora, stvarno profesionalno.
SAMO ŽELJO