FK Igman Konjic

Moderator/ica: GracanicaAA

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Igman Konjic

Post Postao/la LjumanM95 » 10 maj 2014, 19:35

KonjicBOY je napisao/la:Naravno da je tesko kad sugavo Bratstvo daje utakmicu Banovicima... FUJ !!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A nisi pisao "fuj" i "šugavi" kada je GOŠK dijelio bodove. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 10 maj 2014, 19:37

KonjicBOY je napisao/la:Naravno da je tesko kad sugavo Bratstvo daje utakmicu Banovicima... FUJ !!!!

Što šugavi Igman nije pobijedio Kakanj u konjicu :beba: pa sad drugi krivi :wave:

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 10 maj 2014, 19:46

Aha,zato je Budućnost uspjelo dobit Iskru u Banovićima,zato Budućnost nije mogla Troglava dobit,zato Budućnost nije mogla Radničkog dobit,pazi opet u Banovićima i tako u nedogled.. Al neka,idete vi u Čapljinu i u Sanski Most gdje možete halalit bodove,pa ću onda ja vama mahat :D
Support your local club !

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 maj 2014, 19:50

KonjicBOY je napisao/la:Aha,zato je Budućnost uspjelo dobit Iskru u Banovićima,zato Budućnost nije mogla Troglava dobit,zato Budućnost nije mogla Radničkog dobit,pazi opet u Banovićima i tako u nedogled.. Al neka,idete vi u Čapljinu i u Sanski Most gdje možete halalit bodove,pa ću onda ja vama mahat :D
Ti si svoje izmaho :wave: :wave:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 maj 2014, 19:51

Pa gubili se bodovi zato što se igralo pošteno. Sad kad smo nakon pijace u Gabeli vidjeli da je vrag odnio šalu nije bilo druge. Što se toga zadnjeg dijela tiče - vidjećemo. Ko se zadnji smije najslađe se smije. Ne gine vam Druga liga gdje vam i jeste mjesto.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 10 maj 2014, 19:53

ALBOX je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Aha,zato je Budućnost uspjelo dobit Iskru u Banovićima,zato Budućnost nije mogla Troglava dobit,zato Budućnost nije mogla Radničkog dobit,pazi opet u Banovićima i tako u nedogled.. Al neka,idete vi u Čapljinu i u Sanski Most gdje možete halalit bodove,pa ću onda ja vama mahat :D
Ti si svoje izmaho :wave: :wave:
Živi bili pa vidjeli :D :D

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 10 maj 2014, 20:31

LjumanM95 je napisao/la:Pa gubili se bodovi zato što se igralo pošteno. Sad kad smo nakon pijace u Gabeli vidjeli da je vrag odnio šalu nije bilo druge. Što se toga zadnjeg dijela tiče - vidjećemo. Ko se zadnji smije najslađe se smije. Ne gine vam Druga liga gdje vam i jeste mjesto.
Sta si bolan ti vidio. Godinama "trgujete" ovom ligom i nije te stid nesto pricat. Igman je namjestio jednu tekmu al to u poredjenju sa onim sto radite vi godinama i sto radi mladost ove sezone, ne moze se poredit. Budi pošten pa makar. Boli me briga hoce li Igman ostati u ligi al ne mogu ove "filozofe" nikako.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 10 maj 2014, 20:33

eto koliko su istinite price kako travnik mora ispasti. sada se igmanu sanse porazle u opstanak

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 maj 2014, 20:34

jasta je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Pa gubili se bodovi zato što se igralo pošteno. Sad kad smo nakon pijace u Gabeli vidjeli da je vrag odnio šalu nije bilo druge. Što se toga zadnjeg dijela tiče - vidjećemo. Ko se zadnji smije najslađe se smije. Ne gine vam Druga liga gdje vam i jeste mjesto.
Sta si bolan ti vidio. Godinama "trgujete" ovom ligom i nije te stid nesto pricat. Igman je namjestio jednu tekmu al to u poredjenju sa onim sto radite vi godinama i sto radi mladost ove sezone, ne moze se poredit. Budi pošten pa makar. Boli me briga hoce li Igman ostati u ligi al ne mogu ove "filozofe" nikako.
Jeste, samo mi trgujemo. :lol: :lol: Pa i mi smo prethodne sezone odradili svega 1 utakmicu, što je u poređenju sa nekim drugim sada već klasicima ništa. Ali namještena utakmice je namještena i u to nema spora. Sad što vi ne možete podnijeti činjenicu da ste krenuli sa pijacom i samim time i nama otvorili oči je druga stvar. Uglavnom, vjerovatno će vam ta zabluda ponovo donijeti Drugu ligu, a tamo vam i jeste mjesto, objektivno. :wave:

I kad već ide u tom smjeru, namjestili bi i više, nego pojedini klubovi neće da prihvate sumu od 6 hiljada maraka, što je realno premalo.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 10 maj 2014, 20:37

Otvorili vam oči :clap: Mlad si ti jos sine. Svako dobro.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 maj 2014, 20:41

jasta je napisao/la:Otvorili vam oči :clap: Mlad si ti jos sine. Svako dobro.
Dobro sine starosjediocu. Također svako dobro. :wave:

@KB

K'o što si ti rekao, živi bili pa vidjeli. ;)
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 10 maj 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 10 maj 2014, 20:44

LjumanM95 je napisao/la:
jasta je napisao/la:
Jeste, samo mi trgujemo. :lol: :lol: Pa i mi smo prethodne sezone odradili svega 1 utakmicu, što je u poređenju sa nekim drugim sada već klasicima ništa. Ali namještena utakmice je namještena i u to nema spora. Sad što vi ne možete podnijeti činjenicu da ste krenuli sa pijacom i samim time i nama otvorili oči je druga stvar. Uglavnom, vjerovatno će vam ta zabluda ponovo donijeti Drugu ligu, a tamo vam i jeste mjesto, objektivno. :wave:

I kad već ide u tom smjeru, namjestili bi i više, nego pojedini klubovi neće da prihvate sumu od 6 hiljada maraka, što je realno premalo.
De još 5 puta napiši da nam je mjesto u 2. ligi da vidimo da stvarno tako misliš...
A što se tiče Banovića,opušteno... Idu i u Čapljinu,koja će aBd igrati za nas,jer biolje im je iduće sezone putovati u Konjic,2 sata od Čapljine nego u Banoviće pa plaćat i noćenje i sve pozde materine. Igrate i sa Podrgmečom koji isto nije siguran u ligi tako da mora dobit. E sa ako to prođete,skidam vam kapu,

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 maj 2014, 21:59

Da ko napise sta o danasnjoj utakmici..hvala :)
OFK Gradina Srebrenik

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 10 maj 2014, 22:22

Čestitke na današnjoj pobjedi. :clap: Sretno...
Zadnja izmjena: senjorsamko, dana/u 11 maj 2014, 04:20, ukupno mijenjano 1 put.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 10 maj 2014, 22:25

Brcko87 je napisao/la:Da ko napise sta o danasnjoj utakmici..hvala :)
Ma nista.Igman dao gol u 3. minuti i imao par sansi i stao. Tako se zavrsilo prvo. Poslije 10ak minuta drugog pol. igrac Igmana faulira s ledja vaseg igraca i dobija direktan crveni.Kasnije se Igman branio i uspio sacuvati prednost.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 10 maj 2014, 22:29

Drago mi je da ste danas pobijedili i cestitke na osvojenim bodovima, a nadam se da cete i sacuvati prvoligaski status.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 10 maj 2014, 22:33

ziher je napisao/la:Drago mi je da ste danas pobijedili i cestitke na osvojenim bodovima, a nadam se da cete i sacuvati prvoligaski status.
Ma samo cekamo kiks Buducnosti u Sanskom Mostu i Capljini ...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 maj 2014, 23:09

Sretno Igmanu, nadam se da ćete ostati u ligi. Lijep pozdrav. :wave:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 10 maj 2014, 23:41

KonjicBOY je napisao/la:
ziher je napisao/la:Drago mi je da ste danas pobijedili i cestitke na osvojenim bodovima, a nadam se da cete i sacuvati prvoligaski status.
Ma samo cekamo kiks Buducnosti u Sanskom Mostu i Capljini ...

Čapljina će se 100 % prodati isto kao i Slobodi i Jedinstvu ;),danas su se osigurali ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 10 maj 2014, 23:59

Ništa Čapljina nije osigurala!! Pogledaj malo raspored do kraja. Nema šanse da prodaju Banovićima.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.