A nisi pisao "fuj" i "šugavi" kada je GOŠK dijelio bodove.KonjicBOY je napisao/la:Naravno da je tesko kad sugavo Bratstvo daje utakmicu Banovicima... FUJ !!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderator/ica: GracanicaAA
A nisi pisao "fuj" i "šugavi" kada je GOŠK dijelio bodove.KonjicBOY je napisao/la:Naravno da je tesko kad sugavo Bratstvo daje utakmicu Banovicima... FUJ !!!!
Što šugavi Igman nije pobijedio Kakanj u konjicuKonjicBOY je napisao/la:Naravno da je tesko kad sugavo Bratstvo daje utakmicu Banovicima... FUJ !!!!
Ti si svoje izmahoKonjicBOY je napisao/la:Aha,zato je Budućnost uspjelo dobit Iskru u Banovićima,zato Budućnost nije mogla Troglava dobit,zato Budućnost nije mogla Radničkog dobit,pazi opet u Banovićima i tako u nedogled.. Al neka,idete vi u Čapljinu i u Sanski Most gdje možete halalit bodove,pa ću onda ja vama mahat
Živi bili pa vidjeliALBOX je napisao/la:Ti si svoje izmahoKonjicBOY je napisao/la:Aha,zato je Budućnost uspjelo dobit Iskru u Banovićima,zato Budućnost nije mogla Troglava dobit,zato Budućnost nije mogla Radničkog dobit,pazi opet u Banovićima i tako u nedogled.. Al neka,idete vi u Čapljinu i u Sanski Most gdje možete halalit bodove,pa ću onda ja vama mahat![]()
Sta si bolan ti vidio. Godinama "trgujete" ovom ligom i nije te stid nesto pricat. Igman je namjestio jednu tekmu al to u poredjenju sa onim sto radite vi godinama i sto radi mladost ove sezone, ne moze se poredit. Budi pošten pa makar. Boli me briga hoce li Igman ostati u ligi al ne mogu ove "filozofe" nikako.LjumanM95 je napisao/la:Pa gubili se bodovi zato što se igralo pošteno. Sad kad smo nakon pijace u Gabeli vidjeli da je vrag odnio šalu nije bilo druge. Što se toga zadnjeg dijela tiče - vidjećemo. Ko se zadnji smije najslađe se smije. Ne gine vam Druga liga gdje vam i jeste mjesto.
Jeste, samo mi trgujemo.jasta je napisao/la:Sta si bolan ti vidio. Godinama "trgujete" ovom ligom i nije te stid nesto pricat. Igman je namjestio jednu tekmu al to u poredjenju sa onim sto radite vi godinama i sto radi mladost ove sezone, ne moze se poredit. Budi pošten pa makar. Boli me briga hoce li Igman ostati u ligi al ne mogu ove "filozofe" nikako.LjumanM95 je napisao/la:Pa gubili se bodovi zato što se igralo pošteno. Sad kad smo nakon pijace u Gabeli vidjeli da je vrag odnio šalu nije bilo druge. Što se toga zadnjeg dijela tiče - vidjećemo. Ko se zadnji smije najslađe se smije. Ne gine vam Druga liga gdje vam i jeste mjesto.
Dobro sine starosjediocu. Također svako dobro.jasta je napisao/la:Otvorili vam očiMlad si ti jos sine. Svako dobro.
De još 5 puta napiši da nam je mjesto u 2. ligi da vidimo da stvarno tako misliš...LjumanM95 je napisao/la:Jeste, samo mi trgujemo.jasta je napisao/la:Sta si bolan ti vidio. Godinama "trgujete" ovom ligom i nije te stid nesto pricat. Igman je namjestio jednu tekmu al to u poredjenju sa onim sto radite vi godinama i sto radi mladost ove sezone, ne moze se poredit. Budi pošten pa makar. Boli me briga hoce li Igman ostati u ligi al ne mogu ove "filozofe" nikako.LjumanM95 je napisao/la:Pa gubili se bodovi zato što se igralo pošteno. Sad kad smo nakon pijace u Gabeli vidjeli da je vrag odnio šalu nije bilo druge. Što se toga zadnjeg dijela tiče - vidjećemo. Ko se zadnji smije najslađe se smije. Ne gine vam Druga liga gdje vam i jeste mjesto.![]()
Pa i mi smo prethodne sezone odradili svega 1 utakmicu, što je u poređenju sa nekim drugim sada već klasicima ništa. Ali namještena utakmice je namještena i u to nema spora. Sad što vi ne možete podnijeti činjenicu da ste krenuli sa pijacom i samim time i nama otvorili oči je druga stvar. Uglavnom, vjerovatno će vam ta zabluda ponovo donijeti Drugu ligu, a tamo vam i jeste mjesto, objektivno.
I kad već ide u tom smjeru, namjestili bi i više, nego pojedini klubovi neće da prihvate sumu od 6 hiljada maraka, što je realno premalo.
Ma nista.Igman dao gol u 3. minuti i imao par sansi i stao. Tako se zavrsilo prvo. Poslije 10ak minuta drugog pol. igrac Igmana faulira s ledja vaseg igraca i dobija direktan crveni.Kasnije se Igman branio i uspio sacuvati prednost.Brcko87 je napisao/la:Da ko napise sta o danasnjoj utakmici..hvala
Ma samo cekamo kiks Buducnosti u Sanskom Mostu i Capljini ...ziher je napisao/la:Drago mi je da ste danas pobijedili i cestitke na osvojenim bodovima, a nadam se da cete i sacuvati prvoligaski status.
Čapljina će se 100 % prodati isto kao i Slobodi i JedinstvuKonjicBOY je napisao/la:Ma samo cekamo kiks Buducnosti u Sanskom Mostu i Capljini ...ziher je napisao/la:Drago mi je da ste danas pobijedili i cestitke na osvojenim bodovima, a nadam se da cete i sacuvati prvoligaski status.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.