07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Malo smirite tenzije i pripazite na rjecnik, dosta prijavljenih postova ima. Kolektivno upozorenje.
Los*Blancos, malo ti fali za crveni karton.
Los*Blancos, malo ti fali za crveni karton.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
haha dobar si. ako nije u formi neka ga stavi da zauzima mjesto. mozda je pogresan izraz da nije u formi, neki dan je zabio dva gola. ali nije to onaj stari Benzema iz Lyona, hebu ga u Realu u zdrav mozak pa to valjda utice na njega...guber90 je napisao/la:Pa zavisi kako gledascalcio je napisao/la: Kaka, Pepe... pola ekipe Reala je maltene povrijedjeno. Doduse Benzema se povrijedio na treningu francuske reprezentacije. napustio je trening prije vremena ali mozda ipak nije ozbiljno. VIdicemo, ionako mislim da nije u formi tako da nam to ne znaci mnogo., ako nije u formi i ovaj ga njihov stavi u prvi tim, moglo bi nam znaciti
. Uglavnom on mi je drag igrac jos iz Lyona, nadam se da ce se oporaviti i da nece protiv nas dati go
.
EDIT: Nakon sto vidjoh ovu sliku, izgleda kao ozbiljnija povreda. (NE nisam fizioterapeut, doktor ili nesto deseto samo kazem kako mi izgleda)

i meni je drag igrac zbog toga sto je Pjanicev jaran, ne bih volio da se povrijedi ali ne bih volio ni da nam zabije gol

Nemoj Spahu da mi dirasLos*Blancos je napisao/la:Ja bih volio da on neigraima zelju da se dokaze Blancu, i Francuskoj sto nije bio na SP,,uz to koliko god je on van forme kraj nasi odbrebeni igraca nije mu tesko

Ma znam ja da je on dobar igrac i da je cinjenica, bez obzira ko zaigrao u napadu francuske ako odbrana ne bude na nivou mi cemo posteno fasovati

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
zalosno je sto ce bagra navijat za neuspjeh Bosne samo da bi ispalo kao "Pa jesmol' rekli da Susic ne valja ? "
ser del barça es el millor que hi ha !
Nemozes ti nikog nazivat bagrom ovdje,i da ti isti zele neuspjeh u ovom mecuScof1eld je napisao/la:zalosno je sto ce bagra navijat za neuspjeh Bosne samo da bi ispalo kao "Pa jesmol' rekli da Susic ne valja ? "

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ma nemoze Spaho sam..kad su nam bekovi kitaguber90 je napisao/la:Nemoj Spahu da mi dirasLos*Blancos je napisao/la:Ja bih volio da on neigraima zelju da se dokaze Blancu, i Francuskoj sto nije bio na SP,,uz to koliko god je on van forme kraj nasi odbrebeni igraca nije mu tesko
.
Ma znam ja da je on dobar igrac i da je cinjenica, bez obzira ko zaigrao u napadu francuske ako odbrana ne bude na nivou mi cemo posteno fasovati.

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Zna li iko,al 100% sigurno,jel sutra puštaju u prodaju ulaznice 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Karte su pustene veceras u prodajuneko_iz_mase je napisao/la:Zna li iko,al 100% sigurno,jel sutra puštaju u prodaju ulaznice
- ibrakadabra
- Kontakt:
A kad smo mi uspijeli u bilo cemu,kakva drzava takav i sport.Scof1eld je napisao/la:zalosno je sto ce bagra navijat za neuspjeh Bosne samo da bi ispalo kao "Pa jesmol' rekli da Susic ne valja ? "
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne znam. Uvijek uzimamo preko iste agencije, a bome u ovu nisu još došle,barem nisu stigle večeras do 8, pa zato pitam.ibrakadabra je napisao/la:Karte su pustene veceras u prodajuneko_iz_mase je napisao/la:Zna li iko,al 100% sigurno,jel sutra puštaju u prodaju ulaznice
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ja sam zvao centotrans u sarajevu oko 18:00,djevojka kaze da su karte pustene u prodaju oko 17:30neko_iz_mase je napisao/la:Ne znam. Uvijek uzimamo preko iste agencije, a bome u ovu nisu još došle,barem nisu stigle večeras do 8, pa zato pitam.ibrakadabra je napisao/la:Karte su pustene veceras u prodajuneko_iz_mase je napisao/la:Zna li iko,al 100% sigurno,jel sutra puštaju u prodaju ulaznice
ima li guzve? u zenicu jos karte nisu stigle.
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC
[url=http://this11.com]
[/url

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ma moje misljenje da nama skripi na pozicji lijevog beka, kada nema salihovica(dobro znam da nisam nista novo otkrioLos*Blancos je napisao/la:Ma nemoze Spaho sam..kad su nam bekovi kitaguber90 je napisao/la:Nemoj Spahu da mi dirasLos*Blancos je napisao/la:Ja bih volio da on neigraima zelju da se dokaze Blancu, i Francuskoj sto nije bio na SP,,uz to koliko god je on van forme kraj nasi odbrebeni igraca nije mu tesko
.
Ma znam ja da je on dobar igrac i da je cinjenica, bez obzira ko zaigrao u napadu francuske ako odbrana ne bude na nivou mi cemo posteno fasovati.
ako prave ofsd zamku ovaj bek zaspe i eto sanse..mahhhhhh

Takodjer niko nije spomenuo vezni red, koji jeste extra jak, ali u zadnjim utakmicama jer poprilicno podbacio, da su odradili svoj posao na nivou kojem znaju, sacuvali bi odbranu od ogromnog pritiska, koji nam je cak i Katar uspio nametnuti. Nadam se da ce, kao i do sada, nasa reprezentacija biti nesto drugo u kvalifikacionim mecevima, za razliku od prijateljskih

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
U SA nema neke guzve,zena u agenciji govori vidjet ces guzve u subotu ako pobijedimo Luxemburg. Koji smo mi sljam. Ja takvim ljudima ne bih dao da na TV-u gledaju Bosnu,a kamoli uzivo.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Nerko_Juventino je napisao/la:U SA nema neke guzve,zena u agenciji govori vidjet ces guzve u subotu ako pobijedimo Luxemburg. Koji smo mi sljam. Ja takvim ljudima ne bih dao da na TV-u gledaju Bosnu,a kamoli uzivo.
sad cu ja cim zavrsim posao u 4 sjest u auto i pravac sarajevo iz zenice da uzmem sebi karte

jbg ipak je to francuska

Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma valja ic gledat jarane,trebaju nam minimalno 4 boda,podrska ne smije izostat. Puno ce Kosevo bit.
Meni jaran koji studira tamo,maloprije javi,da nema guzve,uzo nama 4 karte.
Meni jaran koji studira tamo,maloprije javi,da nema guzve,uzo nama 4 karte.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Ko si ti da imas nesto protiv taktike??? Koju to ti trenersku licencu posjedujes?? Koja je to njegova famozna taktika?harry_90 je napisao/la:Nemozes ti nikog nazivat bagrom ovdje,i da ti isti zele neuspjeh u ovom mecuScof1eld je napisao/la:zalosno je sto ce bagra navijat za neuspjeh Bosne samo da bi ispalo kao "Pa jesmol' rekli da Susic ne valja ? "svi mi navijamo srcem za svoju zemlju,to sto imamo protiv Susica i njegove famozne taktike,ne znaci da ne navijamo za svoju zemlju.Boli mene taki za Susicem,mene interesuje uspjeh repke,a dosad vidjeno od kako je on preuzeo repku,mogu se samo molit Bogu da nesto uspije napravit .
Ti navijas srcem,pa odakle je Susic? Iz Namibije? A da ,tebe libo tuki za njim.
Prijatelju ti nemas niti jedan afirmativan post ovdje, nemoj mi molim te odgovarati jer svakako neces nista pametno napisati,ovo su bila samo retoricka pitanja,ako ne znas sta je to nadji na internetu.
FORZA MARŠAL !!!
Samo vrati Lulica na beka, Jahic na DM-a sa Rahimicem Pjanic ljevlje i to ti je tohodža je napisao/la:Fudo je napisao/la:[url=http://this11.com][/url
jedna od rijetkih na temi, koja liči na nešto![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.