MCNC-5HJ3-F2VL-TRUH-MNKN
N5S6-5S3N-CV6E-SE5S-VLX2
AT5F-F9NS-4C94-JKHC-JNXU
VLD3-CPDS-3TTD-4HLV-NTMN
FLEF-DYFW-5DUA-AFCN-ACDN
RDHE-2FE2-4ARV-XFCK-4JTE[/quote]
E hvala puno

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
6 KM.MOZAK je napisao/la:Koliko kosta ?moustapha je napisao/la:CD Shop preko puta stanice, kod zgrade Bejrut.bubreg je napisao/la:zna li iko gdje to ima uzeti u mostaru, 'original' naravno
neda mi se skidati 10 giga, samo da na kraju vidim da to ne radi, pa ako je neko iz mo vec uzeo to neka se javi
[youtube][/youtube]Tarpi do bagro je napisao/la:Kako se pucaju penali na PS3
mislim da trebas obavijestiti microsoft o tom problemu°°°maniac°° je napisao/la:moze li mi iko pomoci kad udjem u soccer javlja mi gresku
By [url=http://profile.imageshack.us/user/maniac91]maniac91 at 2010-10-10[/url]
[URL=http://img38.imageshack.us/i/poln. ... .png[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]
Hvala !moustapha je napisao/la:[youtube][/youtube]Tarpi do bagro je napisao/la:Kako se pucaju penali na PS3
samir_tm87 je napisao/la:jel vama sve uredu sa pes-om , jel kad igrate , kada dodajete loptu morate vi prebacivat sa L1 ili ono samo kao prije na pesu , meni kao ne prebacim igraci sami pocnu vodit loptu sutat i to , i jesu vama uredu transferi , meni skoro nista nije sredjeno , guti i raul u realu , a nema pola novih , vilja i ibro u barci :S
mozes igrat na SP3 i Visti samo,da nije do toga?trulex je napisao/la:KADA UĐEM U PES 11 KRENO ONO CRNO I ONDA STANE I NISTA .CEKAO SAM SAT VREMENA SWE ISTO.RAM I GRAFICKA SU UREDU NEZ U CEMU JE PROBLEM'?''????????????![]()
javi mi se na FID ,znam sta je problem,kupili smo ocigledno isti CDNapoli je napisao/la:Instal sam ga pokrenem igru i samo se pojavi crn ekran.Do cega bi moglo biti?
Ajd posalji pp kad budes na FID mogao mrsko mi vise da se bakcem oko ovoga beze cu slomit nestoelninho_resTO je napisao/la:javi mi se na FID ,znam sta je problem,kupili smo ocigledno isti CDNapoli je napisao/la:Instal sam ga pokrenem igru i samo se pojavi crn ekran.Do cega bi moglo biti?![]()
poslato,valjda sam potrefio tvoj nikNapoli je napisao/la:Ajd posalji pp kad budes na FID mogao mrsko mi vise da se bakcem oko ovoga beze cu slomit nestoelninho_resTO je napisao/la:javi mi se na FID ,znam sta je problem,kupili smo ocigledno isti CDNapoli je napisao/la:Instal sam ga pokrenem igru i samo se pojavi crn ekran.Do cega bi moglo biti?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.