Bice on dobro. Samo sto dalje od mesara tipa Maloude....el-fighter je napisao/la:Najvece pojacanje za Freiburg i uvjeren sam da mogu ostati u ligi. Mujdza igra odlicno s obzirom koliko vremena je proveo van terena. Danas je asistencijom to i potvrdio. Nadam se da ce nastaviti ovako i da nece imati ponovo problema sa povredama.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam highlights sada, Mujdza asistirao za 2-0, ubacaj sa desne strane.
Drago mi je sto se napokon vratio.
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Kako god,lijevo ili desno.Menso im dodje kao novo proljece.
Tako je i Bajramovic u Freiburgu valjao.Simpatican klub
Tako je i Bajramovic u Freiburgu valjao.Simpatican klub
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
na kojoj je poziciji igrao ??
Kako mi je drago zbog ovog momka, ko da ej iz mog sela.
Rijetko, zaista rijetko je neko izdominirao Evru u onakvom obimu, na onakav način. Još od vremena zadnje sezone u Monacu. I šoš ej imao i veliku pomoć od one zvjeri, Molude, u oba pravca.
Rijetko, zaista rijetko je neko izdominirao Evru u onakvom obimu, na onakav način. Još od vremena zadnje sezone u Monacu. I šoš ej imao i veliku pomoć od one zvjeri, Molude, u oba pravca.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Njemacka i BL ga je izbrusila do balcaka.VanBasten je napisao/la:Kako mi je drago zbog ovog momka, ko da ej iz mog sela.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ima muda, mislim pored fudbalskog znanja..harishp je napisao/la:Njemacka i BL ga je izbrusila do balcaka.VanBasten je napisao/la:Kako mi je drago zbog ovog momka, ko da ej iz mog sela.
'Nako slično je Hasan u LP-u raznio Carlosa u njegovo zlatno doba
glupost za hrabre je sebičan lijek
- skyisthelimit
Definitvno univerzalac, sto je pokazao za Freiburg u prethodne dvije utakmice kada je igrao na lijevoj strani .. Sreca pa imamo jos reprezentativaca koji su pravi univerzalci.. Nadam se da ce i u Mujdza na ljeto u veci klub pa i jacu ligu jer definitvno je prekucao ovaj Freiburg.
15.10 - 15.06 ...
čitala sam komentar jednog novinara kaže 'čudo u pogonu' naslov...to se zove talenat igra srčana,svaka mu čast! 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ako freiburg ispadne u cvajtu, ima razrijesene ruke da trazi novi klub, al sto bi morao mijenjati ligu ? bundeska je taman za njega, a i ponajbolja liga evrope, tako da, nek ostane u njemackoj i nek predje u neki stabilan klub...skyisthelimit je napisao/la:Definitvno univerzalac, sto je pokazao za Freiburg u prethodne dvije utakmice kada je igrao na lijevoj strani .. Sreca pa imamo jos reprezentativaca koji su pravi univerzalci.. Nadam se da ce i u Mujdza na ljeto u veci klub pa i jacu ligu jer definitvno je prekucao ovaj Freiburg.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Izuzetno mi je drago da je imao odlican "come back"..Trenutno imamo 4 igrača iz bundes lige koji sasvim pristojno igraju i sigurno imaju mjesto u reprezentaciji u prvih 11..
Koji je cetvrti?zgembo89 je napisao/la:Izuzetno mi je drago da je imao odlican "come back"..Trenutno imamo 4 igrača iz bundes lige koji sasvim pristojno igraju i sigurno imaju mjesto u reprezentaciji u prvih 11..
Ako kontas na Bracu taj je odavno ispao iz svih kombinacija.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mislio sam na onog Subašića u Dresdenu iako ne može se baš porediti sa Salihovićem,Ibiševićem i Mujdžom..
Subasic je u cvajtari kao i Bicakcic,ili Bajic ili Berberovic.zgembo89 je napisao/la:mislio sam na onog Subašića u Dresdenu iako ne može se baš porediti sa Salihovićem,Ibiševićem i Mujdžom..
Razliciti pojmovi bundes lige.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zadnja dva su otpisana,a Bičakčić nema još naš pasoš tako da to je to s čime trenutno raspolažemo..,a ne smijem ni zamislit kakva bi nam bila lijeva strana da počnu igrat i u reprezentaciji Mujdža-Lulić i lijevi vezni Salihović uhh
Sretan rođendan Mensure 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Od kad je to Lulic bek postao a Salihovic krilo?zgembo89 je napisao/la:Zadnja dva su otpisana,a Bičakčić nema još naš pasoš tako da to je to s čime trenutno raspolažemo..,a ne smijem ni zamislit kakva bi nam bila lijeva strana da počnu igrat i u reprezentaciji Mujdža-Lulić i lijevi vezni Salihović uhh
http://en.wikipedia.org/wiki/Senad_Luli%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Sejad_Salihovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Da si manje wikipedovo,a više čitao moj komentar shvatio bi poentu..Za_raju je napisao/la:Od kad je to Lulic bek postao a Salihovic krilo?zgembo89 je napisao/la:Zadnja dva su otpisana,a Bičakčić nema još naš pasoš tako da to je to s čime trenutno raspolažemo..,a ne smijem ni zamislit kakva bi nam bila lijeva strana da počnu igrat i u reprezentaciji Mujdža-Lulić i lijevi vezni Salihović uhh
http://en.wikipedia.org/wiki/Senad_Luli%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Sejad_Salihovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas je odigrao strašnu utakmicu protiv Leverkusena u gostima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Otkad se je oporavio Freiburg izasao iz krize.Virtu4l je napisao/la:Danas je odigrao strašnu utakmicu protiv Leverkusena u gostima.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma ubi ovaj Freiburg u zadnje vrijeme. Igraju veoma dobro i sve je izvjesnije da ce i sljedece sezone igrati Bundesligu, iako su nedavno bili zakucani za dno tabele. Mujdza igra fantasticno otkad se vratio, a to je veoma dobro i za njega i za klub. Nadam se da ce nastaviti sa ovakvim igrama.Virtu4l je napisao/la:Danas je odigrao strašnu utakmicu protiv Leverkusena u gostima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, denza, ELDIABLO20, Goalgetter, HZbec, lol89, rukometubih23, Wolffire i 63 gosta.