Tooo,svaka čast momci.Ko je zabio go?gollum je napisao/la:UNIS-Krajina 0:1
FK Krajina Cazin
- bosnacazin
- Kontakt:
Re: FK Krajina Cazin
- Giallorossi
- Kontakt:
gollum je napisao/la:UNIS-Krajina 0:1

Cestitke igracima na pobjedi,jel znas mozda ko je strijelac

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Čahtarević valjdaGiallorossi je napisao/la:gollum je napisao/la:UNIS-Krajina 0:1![]()
![]()
![]()
FK UNIS- FK KRAJINA 0 : 1 (Čahtarević)Giallorossi je napisao/la:gollum je napisao/la:UNIS-Krajina 0:1![]()
![]()
![]()
joj kako mi je drago uff

Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Čahtarević iz penala zabio. 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Svaka cast Krajini sto je uspjela u ovoj sugavoj ligi pobjediti u gostima.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
auuu.. igra Krajina ove sezone predobro.. svaka im cast nema sta 

~ Sila Nebeska Bihać 96 ~
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
- bosnacazin
- Kontakt:
Ovo smo mi izleda odigrali i za naše komšije iz Kladuše,bar neće biti zadnji. 

jel unis iikog pobjedio ove godine 

Prepošteni su, jednostavno u ovoj ligi bez pritiska kuči neče nikoga dobiti.lisander je napisao/la:jel unis iikog pobjedio ove godine

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
aktuelna tabela: http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBiH/335" onclick="window.open(this.href);return false;
klikneš na UNIS i vidiš sve njihove rezultate.
klikneš na UNIS i vidiš sve njihove rezultate.
ahahahahaha, losi ba, ne mogu ni sa sudijama nikog dobitDRHAUSE je napisao/la:Prepošteni su, jednostavno u ovoj ligi bez pritiska kuči neče nikoga dobiti.lisander je napisao/la:jel unis iikog pobjedio ove godine
'fala admine
i kod kuce i na strani najjaci su Cazinjani!Bihac-City-Boy je napisao/la:auuu.. igra Krajina ove sezone predobro.. svaka im cast nema sta

http://www.youtube.com/watch?v=0V8UWUxa__E
Ocekivali smo x najmanje al et dodjosmo iz Vogosce sa 3 boda, samo koje ono provalio na Cazin netu da ce biti prijenos na rtv vogosce
, jedva cekam detaljee 

Šejtani Cazin 1999 !
Bit će vjerovatno utakmica na RTV Vogošća, UNIS-Krajišnik je bila. Pokušat ću saznati kad će biti.Petko je napisao/la:Ocekivali smo x najmanje al et dodjosmo iz Vogosce sa 3 boda, samo koje ono provalio na Cazin netu da ce biti prijenos na rtv vogosce, jedva cekam detaljee
Igrači Krajine i sudije sa stadiona otišli pod policijskom pratnjom.DRHAUSE je napisao/la:Prepošteni su, jednostavno u ovoj ligi bez pritiska kuči neče nikoga dobiti.lisander je napisao/la:jel unis iikog pobjedio ove godine
ovako za sve one koji nisu pratili utalmicu...gollum je napisao/la:Igrači Krajine i sudije sa stadiona otišli pod policijskom pratnjom.DRHAUSE je napisao/la:Prepošteni su, jednostavno u ovoj ligi bez pritiska kuči neče nikoga dobiti.lisander je napisao/la:jel unis iikog pobjedio ove godine
- Unis igra bez ikakve pomoci sudija,odnosno ko god dodje da sudi,ponasa se malo je reci bezobrazno,drsko sto je i danas bio slucaj gl.sudija ( Bajraktarevic Kenan )
- mlada prepostena ekipa to je tacno 100%
- penal za Krajinu je cisto dosudjen..al nije bio za crveni..ako gledamo domacinski..nigdje na ostalim terenima se ne daje crveni!
- 80 min. cist penal za Unis al sudija nije jednostavno htjeo da vidi a kamoli da pokaze na 11 m
- pred kraj susreta..vidjevsi da nece lako napustiti stadion poslije svega sta su uradili delegat susreta ( Drljevic Enver) poziva policiju..odnosno specijalce,koji su se ponasali drsko i arogantno prema domacinu,koji je bio vise nego opravdano bijesan i ljut na danasnje ako se mogu nazvati ..dijelioce pravde!
- Krajajina je igrala fer,sportski..oni uopste nisu bili meta nikakvih sukoba poslije utakmice.Jesu otisli pod pratnjom al nije nista bilo od strane domacih navijaca!
Krajisnika jedino su dobili,to govori u kakvim je problemima Krajisnik i da ce se morat dobro oznojit da ostane u ligi.lisander je napisao/la:jel unis iikog pobjedio ove godine
Šejtani Cazin 1999 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.