Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Leeds United Football Club
Sto nebi imali navijace, odnosno simpatizere, prvo klub je postigao nesto sto je slabo koji, sam plasman u premiership je bio senzacija, plus par godina prije ulozeno bruku para u klub, samo u izgradnju KC Stadiona ulozeno 45.5 miliona funti, jednostavno klub se "morao" negdje progurati, kroz kup ili premiership. Ja se nadam da ce ubrzo opet u premiership, tamo nam i jeste mjesto, samo da se vrate neki ljudi u klub i to je to, da se posloze sve karte. Iskreno, volio bih i Leeds u premiershipu, al izgleda da su oba ova kluba iz oblasti Yorka nekako poblentavila ove sezone, napraviš dobar rezultat, obrukas se iduci meč, kako Hull tako i Leeds.
- mexy_whites
- Kontakt:
Sjecam se da je Hull skoro(2003-04) igrao u 4. ligi tako da je i igranje u Championshipu sjajan uspjeh. No ako Hull ove sezone ne uspije da se vrati u Premier a najvjerovatnije nece, bice u velikim problemima u pogledu finansija, osim ako klub ne preuzme neki drugi vlasnik. Tu su jos igraci poput Bullarda, McShanea, Dowsona itd. koji imaju relativno velike plate za 2. ligu, a na to i ide najveci dio novca koji klub i zaradi u toku jedne godine.sonick je napisao/la:Sto nebi imali navijace, odnosno simpatizere, prvo klub je postigao nesto sto je slabo koji, sam plasman u premiership je bio senzacija, plus par godina prije ulozeno bruku para u klub, samo u izgradnju KC Stadiona ulozeno 45.5 miliona funti, jednostavno klub se "morao" negdje progurati, kroz kup ili premiership. Ja se nadam da ce ubrzo opet u premiership, tamo nam i jeste mjesto, samo da se vrate neki ljudi u klub i to je to, da se posloze sve karte. Iskreno, volio bih i Leeds u premiershipu, al izgleda da su oba ova kluba iz oblasti Yorka nekako poblentavila ove sezone, napraviš dobar rezultat, obrukas se iduci meč, kako Hull tako i Leeds.
Side before self
Složio bih se s tobom u većini tvog posta, pogotovu to za Premiership, ali Hull mahnita sa rezultatima do bola, baš kao i Leeds, dobijemo Norwicha u gostima, gubimo kuci od Pompeya i mislim da ce sada izgubiti protiv Barnsleya. Bullard je jos povrijeđen, tek nakon tri sedmice bi trebao poceti igrati, igračina je kao i Dawson i McShane, pa je i realno da imaju najvece plate u klubu, a naravno Pearson je zadovoljan svojim "zvijezdama". Ako neuđu u Premiership, nebi to bila neka bruka, strasno bi bilo da ispadnu u League one, e onda bi najvjerovatnije nastao haos u klubu. Trenutno stanje na tabeli neobećaje elitni rang, mada su svi očekivali Tigrove kao glavne favorite.
- mexy_whites
- Kontakt:
A dobro, objektivno su bili jedan od kandidata za play off sto ne mora znaciti da nece zavrsiti na tim pozicijama. Tu su i Mannone, Simpson, Bostock, Fagan, Ashbee itd. Sve su to kvalitetna imena ali u 2. ligi ima jos kvalitetnih ekipa koji su jos losije usli u sezonu(lester, boro). Licno bi volio da Hull ne zabiljezi znacajniji rezultat jer smo mi 2007. ispali u 3. ligu u borbi sa tigrovima.sonick je napisao/la:Složio bih se s tobom u većini tvog posta, pogotovu to za Premiership, ali Hull mahnita sa rezultatima do bola, baš kao i Leeds, dobijemo Norwicha u gostima, gubimo kuci od Pompeya i mislim da ce sada izgubiti protiv Barnsleya. Bullard je jos povrijeđen, tek nakon tri sedmice bi trebao poceti igrati, igračina je kao i Dawson i McShane, pa je i realno da imaju najvece plate u klubu, a naravno Pearson je zadovoljan svojim "zvijezdama". Ako neuđu u Premiership, nebi to bila neka bruka, strasno bi bilo da ispadnu u League one, e onda bi najvjerovatnije nastao haos u klubu. Trenutno stanje na tabeli neobećaje elitni rang, mada su svi očekivali Tigrove kao glavne favorite.

Side before self
Pa dobro, znam da nebi volio, Leeds i Hull su stari rivali
Svakako su Leicester i Middlesbrough zakazali, nisu ispunili ocekivanja, pogotovu Boro za kojeg sam imao misljenje da će cijelu sezonu biti u vrhu i lagano ući u premiership, al prevario sam se. Stvarno od Tigrova ocekujem play off, pa koji bi ti isfur bio da neuđemo u play off
malo kad skontaš pa odavno nije ni bila zanimljivija sezona u championshipu, pazi ekipa, odnosno kandidata za titulu ili play off, Hull, Leeds, Cardiff, Nottm Forest, Norwich, Leicester, Boro, Millwall, QPR, Pompeyi, pa stvarno sve strašne ekipe
i stvarno ko udje ove sezone u premiership, svaka čast.

Svakako su Leicester i Middlesbrough zakazali, nisu ispunili ocekivanja, pogotovu Boro za kojeg sam imao misljenje da će cijelu sezonu biti u vrhu i lagano ući u premiership, al prevario sam se. Stvarno od Tigrova ocekujem play off, pa koji bi ti isfur bio da neuđemo u play off

- mexy_whites
- Kontakt:
Scunthorpe - Leeds United 30.10.2010. Glanford Park
Leeds United je u posljednje vrijeme igrao veoma lose i nanizao nekoliko poraza zaredom. Na Glanford putujemo sa ciljem da se vratimo neporazeni sto je Grayson i isticao u zadnjih par dana. Prije svega se ocekuje bolja igra u odbrani, a na pozajmicu je stigao Andy O'Brien iz Boltona. Paynter se oporavio, a na teren bi mogao i Ramon Nunez koji je odigrao solidno u drugom poluvremenu protiv Cardiffa. Domaci kapiten Cliff Byrne najavljuje pobjedu svoje momcadi koja je samo jednom slavila na domacem terenu ove sezone. Scunthorpe se nalazi u dobroj formi jer su sa zadnja 2. gostovanja donijeli maksimalnih 6. bodova. Nadam se da cemo stici barem do boda na ovom nezgodnom gostovanju.
Leeds United je u posljednje vrijeme igrao veoma lose i nanizao nekoliko poraza zaredom. Na Glanford putujemo sa ciljem da se vratimo neporazeni sto je Grayson i isticao u zadnjih par dana. Prije svega se ocekuje bolja igra u odbrani, a na pozajmicu je stigao Andy O'Brien iz Boltona. Paynter se oporavio, a na teren bi mogao i Ramon Nunez koji je odigrao solidno u drugom poluvremenu protiv Cardiffa. Domaci kapiten Cliff Byrne najavljuje pobjedu svoje momcadi koja je samo jednom slavila na domacem terenu ove sezone. Scunthorpe se nalazi u dobroj formi jer su sa zadnja 2. gostovanja donijeli maksimalnih 6. bodova. Nadam se da cemo stici barem do boda na ovom nezgodnom gostovanju.
Side before self
Nezgodno gostovanje, moja prognoza gubite, odprilike minimalno, kao i Hull 

moja prognoza idete u trecu ligu i vi vas hall napravite svoju temu u zoloskom vrtu tigrici
evo malo da i mi popravimo go razliku ne samo da je na nama nabijaju
- mexy_whites
- Kontakt:
SCUNTHORPE 1 (Byrne 27), LEEDS UNITED 4 (Gradel 8, Howson 60, 73, 75)
Scunthorpe: Warner, Byrne, Mirfin (Canavan), Raynes, Nolan, Togwell, O'Connor, Woolford, Wright (Forte 76), Dagnall (Thompson 67), Sears. Subs: McClenahan, Collins, Grant, Slocombe,Forte.
United: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Bruce, McCartney, Howson, Faye (Johnson 55), Kilkenny, Gradel, Becchio (Paynter 80), Snodgrass (Nunez 83). Subs: Brown, Collins, Hughes, Somma.
Referee: R Booth
Att: 8122 (2164 Leeds)
Nevjerovatna utakmica Leedsa ponovo!! Fenomenalnom rezultatu na Glafordu Grayson sigurno treba zahvaliti kapitenu, trostrukom strijelcu i asistentu kod prvog gola, Jonnyu Howsonu! Najbolja utakmica ovog Leeds-born igraca otkako nastupa za prvi tim je danas glavni faktor ovako ubjedljive pobjede. U prvom poluvremenu nismo blistali, igrali smo lose u sredini terena, no sjajan team talk Graysona je itekako uticao na nasu igru pa smo u drugom poluvremenu demonstrirali zasto smo u Championshipu. Max Gradel je takođe bio sjajan u drugom poluvremenu kao i cijela odbrana koja je napokon odigrala na nivou. Debitant O'Brien je uz Brucea bio sjajan na stoperskim pozicijama, McCartney i Connolly odlicni na bekovima te su dopustili domacim igracima da upute samo 7 pokusaja u cijelom mecu. Debitirao je Billy Paynter i pokazao u posljednjih 10 minuta da bi mogao biti itekako opasna konkurencija Becchiu i Sommi. Nunez je opet bio aktivan iako je dobio malo vremena, no polako se namece Graysonu. Danas smo promijenili formaciju na 4-5-1 i to se itekako isplatilo.
Narednu tekmu igramo na Ricoh Areni protiv Coventrya koji je danas bio bolji od Sheffielda sa 1-0. Treba pomenuti da je Leeds za taj mec prodao 6200 karata tako da ce Whitesi i u ovom mecu kao i svim prethodnim ispuniti gostujuci sektor!

Scunthorpe: Warner, Byrne, Mirfin (Canavan), Raynes, Nolan, Togwell, O'Connor, Woolford, Wright (Forte 76), Dagnall (Thompson 67), Sears. Subs: McClenahan, Collins, Grant, Slocombe,Forte.
United: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Bruce, McCartney, Howson, Faye (Johnson 55), Kilkenny, Gradel, Becchio (Paynter 80), Snodgrass (Nunez 83). Subs: Brown, Collins, Hughes, Somma.
Referee: R Booth
Att: 8122 (2164 Leeds)
Nevjerovatna utakmica Leedsa ponovo!! Fenomenalnom rezultatu na Glafordu Grayson sigurno treba zahvaliti kapitenu, trostrukom strijelcu i asistentu kod prvog gola, Jonnyu Howsonu! Najbolja utakmica ovog Leeds-born igraca otkako nastupa za prvi tim je danas glavni faktor ovako ubjedljive pobjede. U prvom poluvremenu nismo blistali, igrali smo lose u sredini terena, no sjajan team talk Graysona je itekako uticao na nasu igru pa smo u drugom poluvremenu demonstrirali zasto smo u Championshipu. Max Gradel je takođe bio sjajan u drugom poluvremenu kao i cijela odbrana koja je napokon odigrala na nivou. Debitant O'Brien je uz Brucea bio sjajan na stoperskim pozicijama, McCartney i Connolly odlicni na bekovima te su dopustili domacim igracima da upute samo 7 pokusaja u cijelom mecu. Debitirao je Billy Paynter i pokazao u posljednjih 10 minuta da bi mogao biti itekako opasna konkurencija Becchiu i Sommi. Nunez je opet bio aktivan iako je dobio malo vremena, no polako se namece Graysonu. Danas smo promijenili formaciju na 4-5-1 i to se itekako isplatilo.
Narednu tekmu igramo na Ricoh Areni protiv Coventrya koji je danas bio bolji od Sheffielda sa 1-0. Treba pomenuti da je Leeds za taj mec prodao 6200 karata tako da ce Whitesi i u ovom mecu kao i svim prethodnim ispuniti gostujuci sektor!

Side before self
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li Leeds kvalitet da se vrati ove sezone u Premiership,pošto vidim da im timovi koji se nalaze na mjestima koja vode u play of ne bježe puno?
Bilo bi sjajno opet vidjeti Leeds u Premijer ligi.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- mexy_whites
- Kontakt:
Mozda mozemo do play offa mada ima 7-8 ekipa koje su kvalitetnije od nas po igrackom kadru. No Blackpool je prosle sezone uspio sve da iznenadi i preko play offa da se plasira u PL pa ce vjerovatno takav podvig ponoviti neka od ekipa koja i ne bude extra kvalitetna za plasman. Nadam se da cemo to biti mi mada opet kazem, veoma tesko.legenda reala je napisao/la:Ima li Leeds kvalitet da se vrati ove sezone u Premiership,pošto vidim da im timovi koji se nalaze na mjestima koja vode u play of ne bježe puno?
Side before self
Ipak ste se uspeli oporavati nakon devastiranja na Ellandu od Cardiffa,tada je igra bila dosta bezidejna i mrljava,no vidim sada 4 komada Schuntropeu u gostima.Ovaj Schuntrope mislim da je ozbiljan kandidat za put u nizi rang,vec nekoliko godina se izvalce ali mislim da ovaj put nece.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- mexy_whites
- Kontakt:
Scunthorpe ce i po mom misljenju ispasti ove sezone iz 2. lige. Prosle godine ih je spasavao napadac Gary Hooper(zabio preko 20 golova u ligi) ali je on otisao u Celtic na pocetku sezone. Nisam se nadao ovako visokoj pobjedi ali to je slika druge lige gdje svako svakoga moze pobijediti.Devil je napisao/la:Ipak ste se uspeli oporavati nakon devastiranja na Ellandu od Cardiffa,tada je igra bila dosta bezidejna i mrljava,no vidim sada 4 komada Schuntropeu u gostima.Ovaj Schuntrope mislim da je ozbiljan kandidat za put u nizi rang,vec nekoliko godina se izvalce ali mislim da ovaj put nece.
Side before self
Mislio sam da vam se smijesi poraz, kad gle čuda. Stvarno ste blentava ekipa
nemoš, pa mislim da ni mexy nebi znao reci ko je favorit, bolji, ko bi mogao pobjediti. Svaka čast na visokoj pobjedi protiv neugodnog Schuntropea.

- mexy_whites
- Kontakt:
Ma ove sezone smo stvarno nepredvidivi. Evo ja sad mislim da mozemo dobit Coventrya sljedece sedmice u gostima, a vrlo lako se moze desiti da nas ispraše.sonick je napisao/la:Mislio sam da vam se smijesi poraz, kad gle čuda. Stvarno ste blentava ekipanemoš, pa mislim da ni mexy nebi znao reci ko je favorit, bolji, ko bi mogao pobjediti. Svaka čast na visokoj pobjedi protiv neugodnog Schuntropea.
Side before self
mexy kako pratis utakmice ako nema na sport klubu gledas li gdje streming ili?'''''''''''''''
- L'Avvocato
- Kontakt:
Džoni je zmaj od igrača ... izrasta u pravog kapitena.
Čestitke na pobjedi
Čestitke na pobjedi

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- mexy_whites
- Kontakt:
Nema ni na streamu svaka utakmica. Od pocetka sezone sam gledao mozda polovinu utakmica ili na SK ili preko streama. Ove ostale sam slusao radio prenos pa poslije pogledam highlightse na dailymotionu.mineee je napisao/la:mexy kako pratis utakmice ako nema na sport klubu gledas li gdje streming ili?'''''''''''''''
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Coventry - Leeds United 06.11.2010. Ricoh Arena
Sutra nas ceka jako tesko gostovanje protiv cetvrtoplasiranog Coventrya. Momcad Aidya Boothroyda igra sjajno ove sezone i iznenađujuce su postali jedan od ozbiljnijih kandidata za play off. Domaci nemaju neku strašnu ekipu ali su dovoljno dobri bar za top 12 ove lige. Za Coventry se vraca napadac Freddy Eastwood dok ce David Bell odsustvovati zbog povrede. Ostali igraci poput McSheffreya, Wooda, Westwooda, Platta su manageru domacih na raspolaganju. Grayson u nasem timu ne bi trebao puno toga mijenjati mada se ocekuje start Johnsona umjesto Amdya Fayea koji je lose odigrao protiv Scunthorpea. Poslije povrede se vracaju i Paynter, Sam i Parker ali ce traziti svoju priliku s klupe. Sa pobjedom bi Leeds skocio u top10 ali bi i remi u ovom mecu bio odlican.
Sutra nas ceka jako tesko gostovanje protiv cetvrtoplasiranog Coventrya. Momcad Aidya Boothroyda igra sjajno ove sezone i iznenađujuce su postali jedan od ozbiljnijih kandidata za play off. Domaci nemaju neku strašnu ekipu ali su dovoljno dobri bar za top 12 ove lige. Za Coventry se vraca napadac Freddy Eastwood dok ce David Bell odsustvovati zbog povrede. Ostali igraci poput McSheffreya, Wooda, Westwooda, Platta su manageru domacih na raspolaganju. Grayson u nasem timu ne bi trebao puno toga mijenjati mada se ocekuje start Johnsona umjesto Amdya Fayea koji je lose odigrao protiv Scunthorpea. Poslije povrede se vracaju i Paynter, Sam i Parker ali ce traziti svoju priliku s klupe. Sa pobjedom bi Leeds skocio u top10 ali bi i remi u ovom mecu bio odlican.
Side before self
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.