AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 13 jun 2010, 11:26

Ne znam,nisu još prestavljeni novi dresovi za iduću sezonu....Mada sam gledao neke nove dresove drugih timova kojima je sponzor Kappa stvarno lijepo izgledaju,tako da ne smumnjam da će i Romini izgledati lijepo...!!!
-----------------------------------

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 13 jun 2010, 11:49

po meni Kappa pravi najljepse dresove..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 15 jun 2010, 10:24

Danas će se ćuti tel. prestavnici Rome i Intera oko ostanka Burdisa u Romi....!!!!
--------------------------------

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 17 jun 2010, 00:15

13,jula bice prestavljeni novi dresovi...!!!!
----------

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 jun 2010, 14:20

preduhitrio si me, upravo sam to htio napisat :D
sto se tice nekih drugih vijesti, naletio sam na par glasina vezanih za nas i nase transfere . . . ono sto me je obradovalo je to sto je burdissov ostanak u rimu (po raznim portalima na kojima sam citao) cista formalnost al' naravno dok ne vidim da je transfer zvanican ne vjerujem u to, takodje po nekim pricama pripremamo ponudu za alexisa sancheza (chile) - dobar igrac, gledao sam ga sad na svjetskom i bio bi odlicno pojacanje, najbolje od svega je sto je '88.godiste . . . isto tako spominje se i razmjena za genoom u koju bi mi poslali andreolllija i cercija a u zamjenu za njih dobili scullija i mesta
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 17 jun 2010, 21:07

Burdiso prema izjavama iz tabora Rome,najvijerovatnije ostaje....Mada sam ja citao kako su iz Intera izjavili,da nece tako olako pustiti igraca Romi( sta god to sad znacilo)....Sancez,to bi bilo odlicno (oparila se Roma:D) tako da ocekujem jos neko zvucno ime kao pojacanje...Kako sam ja citao genova je ozbiljno zainteresovana za Brigi-ja,spominju se neke razmijene....!!!!

Dresovi,prema pisanju nece biti nekih veliki promijena,isti su ostali sponzori(Wind-Kapa)....!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jun 2010, 01:13

Sanchez bi bio super dobro pojacanje i mislim da bi sa njim kompletirali igrace koji mogu igrati po strani (Menez-Mirko-Tadei-Sanchez). U napadu isto nishta ne bi mijenjao, samo bi Okaku dodao jer mislim da je fakat vrijeme da se gurne u vatru (Totti-Adriano-Okaka). Na sredini imamo Piazara-DDR-Perrotu i Simplicia (racunam da ce Brighi otici)+Faty ako nigdje ne ode. To mi je isto ok. 3 prvoklasna stopera imamo i jedino sto bi trebalo dovesi je super jak desni bek i zamijena Riseu za lijevi bek.

Znaci Sanchez 10-15mil+Bek oko 10mil+bek5mil=oko 30mil. Valjda imamo toliko majku mu
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 18 jun 2010, 03:02

Jbg-a,trebali bi da imaju pare za jos par kvalitetnih pojacanja...od Kappe ce dobti 50 mil. Wind-a 16 mil....jos kad prodaju par igraca....na Burdisa ce potrosit oko 6-7 mil....Okaka nije sigurno rijesenje za drugog napadaca(zamijena za Adriana),najvijerovatnije ce dovest nekoga kvalitetnijeg,jer klub gotovo sigurno napusta Batista,Tonije 95% vec zavrsio sa genovom,znaci ostaje samo Adriano kao klasicni napadac...!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 18 jun 2010, 09:05

totti, adriano i okaka su po meni sasvim solidna (cak i vise) napadacka linija ako uzmemo u obzir da iza njih imamo meneza i vucinica - igrace koji u svakom trenutku mogu zabit gol (mirko) il' navuc na sebe dva i vise odbrambenih igraca i namjestit gol (menez) . . . ako na okaku imalo racunaju u buducnosti mislim da je ovo sezona da se on konacno pocne ubacivat u sastav jer definitivno se radi o velikom napadackom talentu koji nije nista losiji od recimo acquafresce u kojeg se kune cijela italija; dodamo li tu jos sancheza ili eventualno neko drugo pojacanje dobicemo sigurno napadacku liniju koja je u top 3 u italiji . . .
veznim redom sam zadovoljan, samo bi jos tu dodao nekog mladjeg veznjaka jer skoro pa svi veznjaci imaju 30 i vise godina; odbrana odlicna, ko sto admir rece fali nam zamjena za riisea i kvalitetan desni bek (pretpostavljam da ce motta otic ove sezone a cassetti bi bio dobra zamjena, ni u kom slucaju prvotimac) tako da bi nam dobro dosao isla (udinese) koji se veze uz nas eventualnom prodajom motte; on bi mogao igrat i desnog beka (sto mu je prirodna pozicija) a i moze pokrivat ulogu taddeija u veznom redu; no prije svega ovoga trebamo obezbjedit ostanak burdissa jer u njemu, juanu i mexesu imamo strasnu odbrambenu liniju . . . naravno tu su i guberti i cicinho koji su nimalo losi igraci i sigurno mogu odigrat dostojnu ulogu u ekipi, ako nista barem mozemo ubrat fine pare prodajom ovih igraca i uz prodaju baptiste i donija mislim da mozemo skupit novac za sve ovo gore navedeno

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 jun 2010, 12:28

jos jedna glasina koja se spominje jos od europske lige i tekme s panatenaikosom, evo opet je sad aktuelna
http://www.football-italia.net/jun19f.html

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 14:59

De Rossi: "U Romi zauvijek"

Veznjak Rome Daniele de Rossi demantirao je spekulacije o prelasku u Real Madrid, rekavši kako će u redovima vučice ostati "zauvijek"...

Veznjak Rome i talijanske nogometne reprezentacije Daniele de Rossi demantirao je medijske spekulacije o ovoljetnom velikom prelasku u madridski Real.

"Moja je budućnost zapisana. Predsjednica Rosella Sensi nedavno je odbila još jednu ponudu, što znači da ću u Romi ostati zauvijek, ne samo do kraja ugovora", otkrio je.

De Rossi se s Italijom trenutačno nalazi na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, no njihov početak protiv Paragvaja nikoga nije očarao (1:1). "Nema utakmica koje će završiti 6:0. Pogledajte samo Španjolsku i Njemačku ili pak Brazil koji se mučio protiv Sjeverne Koreje. Tu je i francuski podbačaj..."

"Argentina je moj favorit, ali Italija je Italija."
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 jun 2010, 16:44

harry_90 je napisao/la:De Rossi: "U Romi zauvijek"

Veznjak Rome Daniele de Rossi demantirao je spekulacije o prelasku u Real Madrid, rekavši kako će u redovima vučice ostati "zauvijek"...

Veznjak Rome i talijanske nogometne reprezentacije Daniele de Rossi demantirao je medijske spekulacije o ovoljetnom velikom prelasku u madridski Real.

"Moja je budućnost zapisana. Predsjednica Rosella Sensi nedavno je odbila još jednu ponudu, što znači da ću u Romi ostati zauvijek, ne samo do kraja ugovora", otkrio je.

De Rossi se s Italijom trenutačno nalazi na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, no njihov početak protiv Paragvaja nikoga nije očarao (1:1). "Nema utakmica koje će završiti 6:0. Pogledajte samo Španjolsku i Njemačku ili pak Brazil koji se mučio protiv Sjeverne Koreje. Tu je i francuski podbačaj..."

"Argentina je moj favorit, ali Italija je Italija."
Ovakve igrace ja najvise cijenim

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 jun 2010, 19:01

Jedan je DDR...!!!!
--------------------
Aleandro Rosi se vraca u Romu,jos uvijek je ne zvanicno informacija...!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 22 jun 2010, 09:23

prema nezvanicnim informacijama, roma je vec potpisala mauricia islu (chile-udinese) za 6.5 miliona eura plus polovinu mottinog ugovora (koji ce sad u potpunosti bit udineseov igrac) . . ceka se samo kraj svjetskog prvenstva tj povratak isle iz reprezentacije chilea kako bi se taj transfer i ozvanicio - izvor asromalive

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 jun 2010, 02:16

izgleda da pregovori Intera i Rome oko Burdisa ne idu bas po polanu,Inter traazi previse para...Danas ili sutra bi napokon trebalo sve da se zna,il nek produzava ugovor il neka ide,dosta vise otezanja...!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2010, 02:19

Ninis nije danas ništa pokazao ako je to taj Ninis što ga žele u Romi, no dobro Grčka je slaba repka kao cjelina. Teško mu je.

De Rossi je Totti, što bi išao iz ekipe u kojoj je faca. 8-)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 jun 2010, 02:29

To je taj sto se povezuje s' Romom...Mada u Panatenaikosu ne zele da prodaju,jer kako oni smatraju da ce on bit novi najbolji igrac Grcke...!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2010, 02:35

Pa dobro, tek mu je 20 godina, ima nade . Tržišna vrijednost 7.5 miliona eura. Ne bi ga Roma tražila da ne valja.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2010, 18:56

Ninis je prejak igrac,secam ga se jos pre nekoliko godina kada je imao 15 da je povezivan sa Realom za oko 10 mil.eura.No bio im je preskup.Po meni jedan od najboljih mladih igraca evrope na svojoj poziciji.O kakvom se kvalitetu radi govori i da je sa 18.godina psotao kapiten Panathenaikosa.
Mislim da mu je ova cena od 7.5 prejeftina i da on vredi po meni bar oko 20 mil.jer kada pogledas cene nekih igraca on je za njih profesor,npr za N'Zogbiu Wiganu nude 10 mil.Pa Tosic je otisao skuplje od tih 7.5 u CSKA...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 24 jun 2010, 07:44

ma cisto sumnjam da imamo pare potrebne za dovodjenje ninisa al' u svakom slucaju ako bi kojim cudom dosao u klub bio bi odlicno pojacanje; s druge strane mexes je izgleda odbio novi ugovor od rome i navjerovatnije ide iz kluba :roll:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.