MLB (baseball)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: MLB (baseball)

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2011, 16:40

po'marke je napisao/la:Kladio se da ce Cardinalsi osvojiti Nacionalnu ligu(NL) sto su uradili, i da ce osvojiti prvenstvo(Baseball World Series), to sada igraju sa Teksasom...
Aha, aha. Znaci jos nije uzao repa. Malo si onda preuranjeno napisao: "gledajte kako se pare dizu!!!"

Sinoc je sigurno **** reliveru Kardinala i od tave drzak, jer je ovaj upropastio pobjedu u zadnjem iningu. :D Tako bi Kardinali uzeli 2-0 vodstvo, i bili bi veliki favoriti za titulu. OVako, sanse su im derasticno pale.
Postovanje treba zaraditi.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 21 okt 2011, 17:22

Prvi tiket mu je prosao, dobio je 125 000 dolara, jer su Cardinalsi osvojili NL... Sada im ostaje samo ovo veliko finale, World series. Ako pobjede Teksas osvojit ce jos 250 000 zelenih novcanica... ;)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 okt 2011, 00:27

po'marke je napisao/la:Prvi tiket mu je prosao, dobio je 125 000 dolara, jer su Cardinalsi osvojili NL... Sada im ostaje samo ovo veliko finale, World series. Ako pobjede Teksas osvojit ce jos 250 000 zelenih novcanica... ;)
Pu jebote. Svaka mu cast! Pogotovo ako je kakva sirotinja, pa uplatio 250$.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2011, 03:00

razlog zasto cemo mi Epstena promovisati u prijesednika to je zato jer pravila u MLB glase da trener ili neko od organizacije dobije posao koji se smatra unapredjenim, jer je prijesednik u ovom slucaju veci nego GM u ekipi, tad on moze otici bez ikakve nadoknade... iz tog razloga to ce biti tako :)...navodno Cubsi ce iz vise postovanja dati neke igrace iz minor lige, ali to su uglavnom neprovjereni igraci, dok nece dati Jecksona ili onog pitchera kojeg oni traze.

Sabathia je zatrazio da raskine ugovor sa NYY to je nasa sansa da ga mozda mi pokupimo :)...eh kad bi nam slijedece godine bila rotacija Sabathia,Garza,Zambrano,Cashner i Wells bili bi beton :)...ima slobodan je i Oswalt , a ima i onaj Kuruda iz Dodgersa slobodni su...eh kad bi barem njih dvojicu doveli bilo bi super
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2011, 04:38

Done deal: Cubs land Theo Epstein from Red Sox

http://www.chicagotribune.com/sports/ba ... 3884.story" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Theo je dosao, ali zbog word serie nece do utorka biti sve predstavljeno javnosti...uglavnom zavrseno je i Theo u utorak dolazi u Chicago na predstavljanje ...bice to garant ludnica ispred stadiona gdje ce ga navijaci sretni docekati.
Dobro dosao, jer zaistaa Cubsi su ekipa u koju svi zele doci...necemo imati problema dovesti igrace,jer kazem vecina igraca zele igrati u ekipi koja ima vjerne navijace i koji su tu kada gube, ekipi koja ima medju najvise navijaca u ovom sportu...sam podatak da svaki igrac u Cubsima potpisuje ugovor u kojem kaze da ne zeli biti tradovan...to ima Ramirez, imao je Derrick Lee,Zambrano i mnogi drugi.

Bice mi jako zao ako Pena ode :(...ljudi imao je 168 walk sto je najvise u ligi...u zadnje 4 godine najbolji je u toj konkurenciji...mislim volio bih Princa ili Pujolsa, ali bice mi jako zao Pene..kako stvar stoje ako Prince dodje u Cubse, Pena je vjerovatno u Brewersima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 03:33

Auuuu, pa vidi ima i MLB tema, i ovdje moj jaran Salt vedri i oblači :lol: Šteta što je kraj sezone, moraćemo ovo malo prodrmat do slijedeće, imam dojavu da se očekuje nova dominacija Yankeesa :mrgreen:

Hajmo ba malo nek pročepi k'o preksinoć, 4 inninga jedan poen, ionako mi je ovo nezanimljivo finale u najavi, imao sam predrasude :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 20:50

Stigao je spasitelj :)...jest da on ne pravi RB I HR i ne krade baze, i ne baca 19 strike outa, ali ce naci nacin da nas spasi...ne moze s eocekivati odmah prve godine, jer imamo nekoliko contracta koji nam ne valjaju sa igracima i treba se nekako njih osloboditi, pa tek onda raditi stvari koje nas trebaju dovesti na vrh...dvije godine sigurno ce biti potrebne, a nadam e da ce se vec osjetiti napredak slijedece sezone

Epstein meets staff at Wrigley; news conference set for 11 a.m. Tuesday

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 02:10

Evo počinje peta utakmica, nadam se da i večeras Bush neće biti glavna atrakcija kao sinoć. Da nije bilo onog home run-a Napolija rekao bih da tekmu nije vrijedilo ni gledati... ovo ću da gledam koliko mogu, večeras Rangersi (NY) protiv Jetsa, tako da je to prioritet... Ako baš moram birati favorita biram Rangerse radi ove publike, Cardinalsi mi ni po čemu nisu simpatični... šta ti veliš Salt :)
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 okt 2011, 02:18

Sta procjenjujete, koliko poena bi moglo biti veceras ??? Treba mi za kladionice.. Inace Texas mi je drazi tim, jos od prije 2,3 godine...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 02:20

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta procjenjujete, koliko poena bi moglo biti veceras ??? Treba mi za kladionice.. Inace Texas mi je drazi tim, jos od prije 2,3 godine...
Pet ako mene pitaš, prognoziram 3:2 za Rangerse...

Mada mi je bolje da ništa nisam govorio, Rangersi imaju šuplje ruke večeras, već 2:0 za Cardinalse i jedan na drugoj bazi, 2 outa...

Glory glory Man United!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 03:05

Moreland home run za 2:1, Cardinalsi nisu iskoristili dvojicu na prvoj i trećoj bazi...

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2011, 03:29

dobra tekma .....ne znam Cardinalse ne volim jer su najveci riveli Cubsima, a nekako sebi kazem bilo bi dobro da neko uzme iz Central divizije , a nekad ne zbog rivalstva....opet kazem nadam se da ce Texas dobiti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 03:31

SaltCityAttack je napisao/la:dobra tekma .....ne znam Cardinalse ne volim jer su najveci riveli Cubsima, a nekako sebi kazem bilo bi dobro da neko uzme iz Central divizije , a nekad ne zbog rivalstva....opet kazem nadam se da ce Texas dobiti :)
Pa zar vam nisu White Soxi najveći rivali, ipak ste iz istog grada...

Ja čekam da Napoli raspali jednu za raju :lol:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2011, 04:14

ma kakvi Soxi i rivali ba sa njima je **** zivi :)...to se igrjau dvije utakmice ebo to,,,,manina navijaca Cubsa smao ide na tu utkamicu kad se igra na njihvom stadionu...odavno bojkotuju odlazak na njihov stadion, tako kad igraju kod njih samo neki odlaze...tako isto sad kad se bude revnovirao stadion Cubsa rekli su da ne zele da Cubsi igraju na njihovom stadionu jer navijaci nece tu da idu uopste, vec da c eigrati na stadionu Brewersa.

Daj mi brate link nisma kuci sad izasao sam
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 04:20

SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi Soxi i rivali ba sa njima je **** zivi :)...to se igrjau dvije utakmice ebo to,,,,manina navijaca Cubsa smao ide na tu utkamicu kad se igra na njihvom stadionu...odavno bojkotuju odlazak na njihov stadion, tako kad igraju kod njih samo neki odlaze...tako isto sad kad se bude revnovirao stadion Cubsa rekli su da ne zele da Cubsi igraju na njihovom stadionu jer navijaci nece tu da idu uopste, vec da c eigrati na stadionu Brewersa.

Daj mi brate link nisma kuci sad izasao sam
Ja na Areni gledam baseball, a streamam NY Rangerse, ali evo našao sam ti link, vidi na ovih 6 kakva je situacija:

http://www.***SPAM***.me/index.php?videoid=27928

EDIT: Evo i ovdje: http://livetv.ru/en/eventinfo/92463_texas_st_louis/

Glory glory Man United!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 25 okt 2011, 05:02

Cardinals i Rangers ocigledno imaju cilj da postave rekord za najvise igraca ostavljeno u poziciji za bodove. Da ne zaboravim dodat da je sramota da Matt Holliday dobija 20 miliona godisnje i nije nista ucinio u playoffs dok Albert Pujols-u istice ugovor i sanse njegovog povratka si male.

2-2 je trenutno....young udari "double". Ocekujem da Octavio Dotel sve usere :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 05:06

AÐ_Official je napisao/la:Cardinals i Rangers ocigledno imaju cilj da postave rekord za najvise igraca ostavljeno u poziciji za bodove. Da ne zaboravim dodat da je sramota da Matt Holliday dobija 20 miliona godisnje i nije nista ucinio u playoffs dok Albert Pujols-u istice ugovor i sanse njegovog povratka si male.

Cardinalsi su ispustili pobjedu u drugom inningu kad su imali dva runa, mogli su komotno imati najmanje četiri. Ovako su Rangersi u psihološkoj prednosti, dva home runa, Cardinalsi nisu dugo napravili run, vjerujem da će to iskoristiti. Nisam baš pozorno gledao zadnjih par runova, bilo je napeto u Winnipegu, ali sad ću da rahat odgledam ostatak. Na MNF-u totalne gluposti, bolje što nisam ni okrenuo...

Glory glory Man United!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 25 okt 2011, 05:10

Hawking je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Cardinals i Rangers ocigledno imaju cilj da postave rekord za najvise igraca ostavljeno u poziciji za bodove. Da ne zaboravim dodat da je sramota da Matt Holliday dobija 20 miliona godisnje i nije nista ucinio u playoffs dok Albert Pujols-u istice ugovor i sanse njegovog povratka si male.

Cardinalsi su ispustili pobjedu u drugom inningu kad su imali dva runa, mogli su komotno imati najmanje četiri. Ovako su Rangersi u psihološkoj prednosti, dva home runa, Cardinalsi nisu dugo napravili run, vjerujem da će to iskoristiti. Nisam baš pozorno gledao zadnjih par runova, bilo je napeto u Winnipegu, ali sad ću da rahat odgledam ostatak. Na MNF-u totalne gluposti, bolje što nisam ni okrenuo...
Smijesno je koliko puta su Cardinals imali sansu da dodaju par runs, i onda nista ne ucine. Sta je zaista smijesno i vise nego ocigledno je da svaki put kad dodje Pujols da udara odemah mu daju prvu bazu i onda lagano sa Holliday i Berkman.

A nesrece Cardinals-ima, sad je bases loaded sa 1 out. uhhh bice posla pune shake.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 05:14

Evo Napoli ih opet sredi, 4:2 i šansa za još koji, teško da će Cardinalsi moći bilo šta ovdje...

Glory glory Man United!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 25 okt 2011, 05:21

Hawking je napisao/la:Evo Napoli ih opet sredi, 4:2 i šansa za još koji, teško da će Cardinalsi moći bilo šta ovdje...
Vidjet cemo. Cardinals ce imati Craig, Pujols, Holliday da udaraju u sljedecem inningu. Ako jos par poena nabace Rangers onda Cardinals zaista nece imati sanse. 4-2 je jos uvijek gusto s obzirom koliko "power" ce cardinals imati u sljedecem inningu kad budu udarali.

Cardinals ubacili pitcher-a da "intentionally walk" onog sto udara za Rangers :D :lol: :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.