ACF Fiorentina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mont0
Kontakt:

Re: Fiorentina

Post Postao/la Mont0 » 14 jan 2011, 15:40

Sad od tebe cujem :evil:

Dobro je Mutuov zastupnik porucio braci Della Valle izgleda, ccc, pa ne mogu da vjerujem..

P.S. Zamolio bih, ukoliko neko moze od moderatora, da nam ime teme promijeni u "ACF Fiorentina", jer je tako i sluzbeni naziv kluba sada :) Hvala.
Support Velez, It's logical! ★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 jan 2011, 20:12

Izgleda niko od moderatora ne cita ovamo :mrgreen: A Fiorentina je tako super zanimljiv tim :lol:

Dobra tekma veceras, prvo poluvrijeme smo morali rijesiti pitanje pobjednika, ali eto, Napoli se bukvalno izvukao da bi u drugom u svom, ove sezone prepoznatljivom "last five minutes" jurisu zamalo dosao do pobjede.

Man of the match: De Silvestri, barem sto se mene tice.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 jan 2011, 20:28

Svaka čast na igri i bodu iz Napulja. Samo tako nastavite i protiv Milana, Intera i Lacia :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 15 jan 2011, 20:34

off topic please kupio sam fifa manager 11 (nisam odavno igrao ova sranja ,10 msrsks hheheh) i instalirao i sve ali sad kad pokusam da je upalim ekran pocrni i pise manager .exe has problem... mozel pomoc molim vas

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 jan 2011, 20:38

Mont0 je napisao/la:Izgleda niko od moderatora ne cita ovamo :mrgreen: A Fiorentina je tako super zanimljiv tim :lol:

Dobra tekma veceras, prvo poluvrijeme smo morali rijesiti pitanje pobjednika, ali eto, Napoli se bukvalno izvukao da bi u drugom u svom, ove sezone prepoznatljivom "last five minutes" jurisu zamalo dosao do pobjede.

Man of the match: De Silvestri, barem sto se mene tice.
Viola veceras bolja, Napoli slab. Sta sam rekao @Monto, potpisujem X ako dodje.
De Silvestri pokazao klasu. Comotto, komotno na klupu.
Najopasniji danas Santana i Adem.
Steta za Violu da ostane bez Evrope, a da jazavci poput Lazia i Sampe igraju.
Forza Viola, da se vrati na staze stare slave. 8-)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 jan 2011, 21:41

Sta da ti kazem prijatelju :) Moja su ocekivanja bila barem bod, kao sto sam i pisao, ali sam na kraju razocaran samo bodom, sa jedne strane, a sretan sa druge, kad skontam kako je Napoli lud u zadnjim sekundama, imali su vise ozbiljnijih ataka zadnje tri minute nego cijelu tekmu do tada.

Drago mi je da je Mihajlovic nekoga napokon napao kako Bog zapovijeda, vidjecemo da li ce se ovakav pristup ponoviti i slijedece tekme, protiv Bologne i Brescie je bilo tu i tamo..

Zadnjih je dana aktuelna prica oko dovodjenja Kenny Millera iz Rangersa, jer smo pravo deficitarni sa spicevima, Baba i Seferovic jos uvijek ne mogu dati ono najbolje, mada sam sretan sto su ikako i na klupi, ipak im je tek 17. odnosno 18. godina. Mutu je izgleda kao malo "omeksao", sada bi ostao i igrao, ali je sada pitanje koliko ga zele u klubu, Mihajlovic je rekao svoje prije par dana, gdje kategoricno odbija mogucnost da "Fenomeno" zaigra dok je on trener :( Avramov izgleda put Pescare, ovi su zagrijani da ga dovedu, a to je i vise nego izvjesno sada kada je dosao mladi Neto. Cijeli prelazni rok smaraju me price oko dolaska Behramija, ja ga nikako ne bih volio vidjeti, jer smo bas pretrpani na desnoj strani, i krilnim a i bocnim igracima. Od svih ovih "mercato nagadjanja", nekako bih najsretniji bio da se dovede Agger, ali mi je to science fiction, skeptik sam veliki :)

Frey pocinje sa laganim treninzima, prije par dana je izjavio da ne zeli nigdje ici iz kluba, ni po koju cijenu, 8-) Jovetic je u nedavnom intervjuu rekao da se osjeca mnogo bolje, zahvalio se svojim saigracima, treneru i navijacima na podrsci i zamolio navijace za strpljenje, sta god to znacilo, :) Takodjer, rekao je da u Firencu dolazi u drugom mjesecu, i pocinje sa nekim treninzima lakseg intenziteta.

Ove tri tekme u novoj godini izgledaju mi malo bolje nego vecina onih od kraja avgusta do pocetka decembra, nadam se jos boljim predstavama u buducnosti.

Malo sam smorio, vjerovatno sam trebao pisati na temi o "Seriji A", jer je mnogo posjecenija, ali hajde. :)

Zivi bili.

Ale' Viola!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jan 2011, 23:58

Citam danas da pored Aggera,Mihajlovic planira da dovede u paketu i Jovanovica upravo zbog tog nedostatka spiceva.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2011, 00:11

Joj leg`o bi Lane Fiorentini isto ko i Fiorentina Lanetu, ubjeđen sam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 jan 2011, 00:13

Bi vjerovatno, ali samo kao izraziti napadac, a ne neki krilni ili sta ja vec znam, ovo sta igra u Liverpool-u, kad igra. Ali, i ovdje sam veeeeeliki skeptik. Sorry :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2011, 23:52

Mont0 je napisao/la:P.S. Zamolio bih, ukoliko neko moze od moderatora, da nam ime teme promijeni u "ACF Fiorentina", jer je tako i sluzbeni naziv kluba sada :) Hvala.
Eto ga druze :)
Jos nekih zelja? Anketica mozda :?
Vom Jäger zum Gejagten

amell
Kontakt:

Re: ACF Fiorentina

Post Postao/la amell » 18 jan 2011, 16:56

nije valjda da ce vam zenit sp odvesti vargasa :o :oops: :oops: :?:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 17:00

amell je napisao/la:nije valjda da ce vam zenit sp odvesti vargasa :o :oops: :oops: :?:
To ti nesto insiuniras na racun velicine Zenita :x
Ne postoji igrac na svijetu kojeg Zenit ne moze platiti,samo ako je on naravno raspolozen da ide u Rusiju.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 jan 2011, 17:03

Nemojte molim vas ovdje :P

Ne znam koliko je tacan podatak za Vargasa, meni bi vala bilo i svejedno da ode, iako je skoro pa najveca zvijezda u ekipi. Za neku solidnu cifru se ne bih ljutio da ide, ali opet, kad pogledam kako Korvino radi zadnjih prelaznih rokova, pare nam i ne trebaju. :P
geronimo je napisao/la: Eto ga druze :)
Jos nekih zelja? Anketica mozda :?
Hvala majstore. (thumbup) Nema potrebe za anketama i to, osim ako nisi lozio :oops: Hvala jos jednom.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 jan 2011, 19:48

Dylan Dog je napisao/la:
amell je napisao/la:nije valjda da ce vam zenit sp odvesti vargasa :o :oops: :oops: :?:
To ti nesto insiuniras na racun velicine Zenita :x
Ne postoji igrac na svijetu kojeg Zenit ne moze platiti,samo ako je on naravno raspolozen da ide u Rusiju.
zenit je mali klub koji dolazi iz relativno male lige,za vargasa bi to bilo sa konja na magarca i veliki korak unazad :? :!:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 19 jan 2011, 16:57

Mont0 drug,mozes li mi objasniti ono bas pretjerano dovodjenje Srbijanaca u ekipu?

Forza Viola!
NON MOLLARE MAI

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 19 jan 2011, 19:39

Alen Škoro je napisao/la:Mont0 drug,mozes li mi objasniti ono bas pretjerano dovodjenje Srbijanaca u ekipu?

Forza Viola!
Siniša Mihajlovic, odlicni odnosi sa Partizanom
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 jan 2011, 22:47

Alen Škoro je napisao/la:Mont0 drug,mozes li mi objasniti ono bas pretjerano dovodjenje Srbijanaca u ekipu?

Forza Viola!
Pa ne znam tacan odgovor :) Bilo je tu i prije Mihajlovica igraca iz Srbije, pocevsi od Mijatovica, pa Avramov, Gulan, Kuzmanovic, i Ljajic je potpisao prije njegovog dolaska ja mislim. Jedino je Nastasic potpisao u Mihinoj eri :D Ljudi uvidjeli da je ovo "plodno tlo" i to je to. Za malo para dobijes igraca, nekad uspije, nekad ne uspije, ali eto..

Primavera tim je danas pobjedio Milan u polufinalu Kupa, rezultatom 2:1. Seferovic bio na klupi. U drugom mecu, Inter tukao Romu, istim rezultatom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2011, 22:48

Frutek je napisao/la:

Forza Viola!
Siniša Mihajlovic, odlicni odnosi sa Partizanom
A Mihajlovic doveo samo Nastasica. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jan 2011, 22:51

Mont0 je napisao/la:

Forza Viola!
Pa ne znam tacan odgovor :) Bilo je tu i prije Mihajlovica igraca iz Srbije, pocevsi od Mijatovica, pa Avramov, Gulan, Kuzmanovic, i Ljajic je potpisao prije njegovog dolaska ja mislim. Jedino je Nastasic potpisao u Mihinoj eri :D Ljudi uvidjeli da je ovo "plodno tlo" i to je to. Za malo para dobijes igraca, nekad uspije, nekad ne uspije, ali eto..

Primavera tim je danas pobjedio Milan u polufinalu Kupa, rezultatom 2:1. Seferovic bio na klupi. U drugom mecu, Inter tukao Romu, istim rezultatom.
Mijatovic nije iz Srbije.
Avramov je doveden jer je bio najbolji golman u Serie B.
Kuzmanovic je doveden dok jos nije bio u reprezentaciji Srbije, video ga Corvino u Baselu.
Ljajica su uzeli kad ga je Ferguson precrtao, nakon Joveticevog angazmana.
A Gulana i Nastasica su uzeli na blef - ako prodje, prodje.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 jan 2011, 22:54

Mah, znam ja dobro odakle je Peđa, ali isto dobro znam pod cijom je zastavom nastupao dok je igrao :)
Ako Nastasic bude "napredovao" kao Gulan, neka slobodno i ne dolazi :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.