Dobro je Mutuov zastupnik porucio braci Della Valle izgleda, ccc, pa ne mogu da vjerujem..
P.S. Zamolio bih, ukoliko neko moze od moderatora, da nam ime teme promijeni u "ACF Fiorentina", jer je tako i sluzbeni naziv kluba sada

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Viola veceras bolja, Napoli slab. Sta sam rekao @Monto, potpisujem X ako dodje.Mont0 je napisao/la:Izgleda niko od moderatora ne cita ovamoA Fiorentina je tako super zanimljiv tim
![]()
Dobra tekma veceras, prvo poluvrijeme smo morali rijesiti pitanje pobjednika, ali eto, Napoli se bukvalno izvukao da bi u drugom u svom, ove sezone prepoznatljivom "last five minutes" jurisu zamalo dosao do pobjede.
Man of the match: De Silvestri, barem sto se mene tice.
Eto ga druzeMont0 je napisao/la:P.S. Zamolio bih, ukoliko neko moze od moderatora, da nam ime teme promijeni u "ACF Fiorentina", jer je tako i sluzbeni naziv kluba sadaHvala.
To ti nesto insiuniras na racun velicine Zenitaamell je napisao/la:nije valjda da ce vam zenit sp odvesti vargasa![]()
![]()
![]()
Hvala majstore. (thumbup) Nema potrebe za anketama i to, osim ako nisi loziogeronimo je napisao/la: Eto ga druze![]()
Jos nekih zelja? Anketica mozda
zenit je mali klub koji dolazi iz relativno male lige,za vargasa bi to bilo sa konja na magarca i veliki korak unazadDylan Dog je napisao/la:To ti nesto insiuniras na racun velicine Zenitaamell je napisao/la:nije valjda da ce vam zenit sp odvesti vargasa![]()
![]()
![]()
![]()
Ne postoji igrac na svijetu kojeg Zenit ne moze platiti,samo ako je on naravno raspolozen da ide u Rusiju.
Siniša Mihajlovic, odlicni odnosi sa PartizanomAlen Škoro je napisao/la:Mont0 drug,mozes li mi objasniti ono bas pretjerano dovodjenje Srbijanaca u ekipu?
Forza Viola!
Pa ne znam tacan odgovorAlen Škoro je napisao/la:Mont0 drug,mozes li mi objasniti ono bas pretjerano dovodjenje Srbijanaca u ekipu?
Forza Viola!
A Mihajlovic doveo samo Nastasica.Frutek je napisao/la:Siniša Mihajlovic, odlicni odnosi sa PartizanomAlen Škoro je napisao/la:Mont0 drug,mozes li mi objasniti ono bas pretjerano dovodjenje Srbijanaca u ekipu?
Forza Viola!
Mijatovic nije iz Srbije.Mont0 je napisao/la:Pa ne znam tacan odgovorAlen Škoro je napisao/la:Mont0 drug,mozes li mi objasniti ono bas pretjerano dovodjenje Srbijanaca u ekipu?
Forza Viola!Bilo je tu i prije Mihajlovica igraca iz Srbije, pocevsi od Mijatovica, pa Avramov, Gulan, Kuzmanovic, i Ljajic je potpisao prije njegovog dolaska ja mislim. Jedino je Nastasic potpisao u Mihinoj eri
Ljudi uvidjeli da je ovo "plodno tlo" i to je to. Za malo para dobijes igraca, nekad uspije, nekad ne uspije, ali eto..
Primavera tim je danas pobjedio Milan u polufinalu Kupa, rezultatom 2:1. Seferovic bio na klupi. U drugom mecu, Inter tukao Romu, istim rezultatom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.