Senijad Ibričić

BlueSharks
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la BlueSharks » 14 feb 2010, 19:21

harishp je napisao/la:Statistika govori da ce Ibro itekako imati mjesta na svu radost navijaca nam ;) 8-)
Bilo bi dobro napraviti anketu, da li Ibro zaslužuje prvu postavu, baš me zanima šta ljudi misle :roll:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 19:26

BlueSharks je napisao/la:
harishp je napisao/la:Statistika govori da ce Ibro itekako imati mjesta na svu radost navijaca nam ;) 8-)
Bilo bi dobro napraviti anketu, da li Ibro zaslužuje prvu postavu, baš me zanima šta ljudi misle :roll:
Gubis garantovano,a onda bi pao u depresiju :mrgreen: ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2010, 19:29

Kakav Ibricic i prva postava. Eto gdje ce on igrat u formaciji 4-4-2? Ko ce na klupu? Misimovic? Pjanic? Ili opet na beka pa da opet radi njega primamo golove? Vec je direktno kriv za tri gola u svojoj dosta kratkoj karijeri u reprezentaciji. Nije mu vise tata Ciro selektor, i sad ga ceka klupa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 19:55

Protiv jakih ekipa je cesto odigrao daleko ispod nivou. Jeste cesto igrao na cudnim pozicijama mada to nemoze opravdati njegov slab nastup recimo protiv Turske u Istanbulu.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 feb 2010, 19:57

Cartman je napisao/la:Kakav Ibricic i prva postava. Eto gdje ce on igrat u formaciji 4-4-2? Ko ce na klupu? Misimovic? Pjanic? Ili opet na beka pa da opet radi njega primamo golove? Vec je direktno kriv za tri gola u svojoj dosta kratkoj karijeri u reprezentaciji. Nije mu vise tata Ciro selektor, i sad ga ceka klupa.
Da nisi ti mozda selektor pa odredjujes ko ce da igra a ko ne :roll: :roll: :roll:
Rotor Volgograd...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 20:06

Nemora Ibricic konstantno igrati u prvih 11 pogotovo ne u kljucnih utakmicama. Smijesno je govoriti da bi on trebao da dobije prioritet u prvih 11 umjesto Pjanica, Misimovica pa cak i Stilica. To su price za malu djecu!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 feb 2010, 20:11

Tarik14 je napisao/la:Nemora Ibricic konstantno igrati u prvih 11 pogotovo ne u kljucnih utakmicama. Smijesno je govoriti da bi on trebao da dobije prioritet u prvih 11 umjesto Pjanica, Misimovica pa cak i Stilica. To su price za malu djecu!
Pjanic i Misimovic,OK,imaju prednost nad Ibrom...Al Stilic :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mora da se salis.........................
Rotor Volgograd...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 20:17

demir44 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Nemora Ibricic konstantno igrati u prvih 11 pogotovo ne u kljucnih utakmicama. Smijesno je govoriti da bi on trebao da dobije prioritet u prvih 11 umjesto Pjanica, Misimovica pa cak i Stilica. To su price za malu djecu!
Pjanic i Misimovic,OK,imaju prednost nad Ibrom...Al Stilic :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A koliko si puta mogao do sada procitati u novinama : "Stilic asistirao za pobjedu Lecha" ili "Stilic zabio dva gola". Lik je bio izabran za najboljeg stranca u Poljskoj ligi ove sezone. On makar nesto cini sa svojom karijerom za razliku od Ibricica koji uziva u slabom Hajduku. Ne kazem da je Lech Poznan neka strasna ekipa ali ipak je bolje igrati u Poljskoj nego u Hrvatskoj ligi i to sjajno. Nije Stilic kriv sto je Ciro imao svog ljubimca u reprezentaciji! :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 20:51

@Tarik sve je to sjajno receno ali bi trebao znati da je Pjanic Spahic za Stilica u defanzivnim zadacima.
A dobro znamo koliko je Ibro bolji u defanzivi od Pjanica.
Ako je Ibro pravio u kvalifikacijam tu par gresaka ovi bi namirili to samo u jednoj tekmi.
Tako da od tih ljubavi nema nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 feb 2010, 21:03

samo da kazem par stvari pa nek ih svatko shvata kako hoce...
Svi se mi slazemo da bi za Ibru bilo najbolje da ode iz ovog jada sto je ost'o od Hajduka,imao je par ponuda,odbio je i rekao je da bi najvise volio da sljedecih 5 godina bude u Splitu...ocito da se covjeku svidja dole,premda ne vjerujem da ce ostati kad bude ljetni prelazni rok...istina je da malo previse melja loptu,da ponekad trazi kompliciranija rjesenja,ali je takodjer i istina da je to jedini igrac u Hajduku kojem publika ne zvizdi...jedini igrac koji je jedno vrijeme bez policijske zastite dolazio na treninge...jedini koji gine na svakoj utakmici,nebitno bio to dinamo ili croatia sesvete...igrac koji moze igrati vise pozicija,po meni svakako zasluzuje da igra u prvih 11 u repki...jeste da ce mi biti zao kad ode,ali samo vise da ode iz Hajduka,jer ovakav Hajduk ga ne zasluzuje...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 feb 2010, 21:04

Tarik14 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:
A koliko si puta mogao do sada procitati u novinama : "Stilic asistirao za pobjedu Lecha" ili "Stilic zabio dva gola". Lik je bio izabran za najboljeg stranca u Poljskoj ligi ove sezone. On makar nesto cini sa svojom karijerom za razliku od Ibricica koji uziva u slabom Hajduku. Ne kazem da je Lech Poznan neka strasna ekipa ali ipak je bolje igrati u Poljskoj nego u Hrvatskoj ligi i to sjajno. Nije Stilic kriv sto je Ciro imao svog ljubimca u reprezentaciji! :roll:
Tare,moj prijatelj Harishp ti je sve lijepo objasnio...
A evo da ti i ja malo podrobnije objasnim!!!Ono sto je Ibricic igrao u reprezentaciji,Stilic nebi mogao "iznijeti"ni protiv N.K Vis Kosova...Igrac koji puno podsjeca na Hasana Salihamidzica il Barbareza,dere dupe na svakakvim pozicijama i suti,i nadje se neki lik kao ti koji ce se na sve to pos*rati!!!E zbog takvih kao ti koji traze dlaku u jajetu sad Hasana mozemo gledati samo na TV...Ajde zamisli da stavis Dzeku,Misimovica,Pjanica,Medunjanina na poziciju desnog beka,pa da vidis sta ce se dogodit.Hajduk je toliko slab da Nikola Kalinic ode za 7-8 miliona u EPL,a Lech je toliko jak da za najboljeg stranca lige,Celtik ne moze dati 3 miliona...Kamo srece da Stilic za 30 miliona ode u Manchester,niko sretniji od mene,al realno,on trenutno nema sta traziti u prvih 11 u reprezentaciji,a apsurd je i uporedjivati ga sa Ibrom univerzalcem :oops: :oops: :oops:
Rotor Volgograd...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 feb 2010, 21:06

wade je napisao/la:samo da kazem par stvari pa nek ih svatko shvata kako hoce...
Svi se mi slazemo da bi za Ibru bilo najbolje da ode iz ovog jada sto je ost'o od Hajduka,imao je par ponuda,odbio je i rekao je da bi najvise volio da sljedecih 5 godina bude u Splitu...ocito da se covjeku svidja dole,premda ne vjerujem da ce ostati kad bude ljetni prelazni rok...istina je da malo previse melja loptu,da ponekad trazi kompliciranija rjesenja,ali je takodjer i istina da je to jedini igrac u Hajduku kojem publika ne zvizdi...jedini igrac koji je jedno vrijeme bez policijske zastite dolazio na treninge...jedini koji gine na svakoj utakmici,nebitno bio to dinamo ili croatia sesvete...igrac koji moze igrati vise pozicija,po meni svakako zasluzuje da igra u prvih 11 u repki...jeste da ce mi biti zao kad ode,ali samo vise da ode iz Hajduka,jer ovakav Hajduk ga ne zasluzuje...
POTPIS ko Washintonski neboderi...........
Rotor Volgograd...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 21:32

harishp je napisao/la:@Tarik sve je to sjajno receno ali bi trebao znati da je Pjanic Spahic za Stilica u defanzivnim zadacima.
Ako je Ibro pravio u kvalifikacijam tu par gresaka ovi bi namirili to samo u jednoj tekmi.
Pa onda treba postaviti formaciju u kojoj ce Ibricic igrati puno ofanzivnije (odnosno na prirodnoj poziciji) i treba pozvati nova imena u odbrani (naravno po uslovom da su dobri i dokazani fudbaleri).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 21:37

Tarik14 je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Tarik sve je to sjajno receno ali bi trebao znati da je Pjanic Spahic za Stilica u defanzivnim zadacima.
Pa onda treba postaviti formaciju u kojoj ce Ibricic igrati puno ofanzivnije (odnosno na prirodnoj poziciji) i treba pozvati nova imena u odbrani (naravno po uslovom da su dobri i dokazani fudbaleri).
Pozvao bi i San Marino kvalitetniji igraca,samo da mu se ukaze prilika. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 21:43

Ukazala mu se prilika i vise nego sto je trebalo! Sad je do njega da pokaze da moze jos bolje da igra nego sto je to bio slucaj do sada! Treba svakome dati jednaku priliku, kao i Ibricicu tako i Stilicu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2010, 22:32

demir44 je napisao/la:
Sta je to Ibricic vise u karijeri napravio od Stilica? Stila je igro u Kup UEFA prosle sezone i dokazo se, isto tako igra u jacem klubu i jacoj ligi. A sad sto je nama blize Hajduk i sto nam je lakse pratit Ibru je druga stvar. Ovaj put se slazem sa tarikom, i po meni je Stilic ispred Ibricica.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 14 feb 2010, 22:48

ovo je za demira kojem je hnl ocigledno majka svih fudbalskih liga... prije svega hajduk mi je uvijek bio drazi od dinama i na poljudu sam bio najmanje desetak puta... medjutim sada govoriti o hajduku i sili je, kako bi ti rekao, apsurdno.... zato se mani snova i prestani kenjati po sarajevu i zelji koji su, kao i hajduk, nekada naglasavam bili giganti fudbalski... Hajduk sada kao i sarajevo uvijek zapne u nekom evropskom pretkolu nista ne radi u evropi e vec par sezona se brukaju i u hnl... zato kada kazem da je hajduk trenutno pao na niovo sarajeva i zelje to i jeste tako... giganti pali ku...u za usi... to je to i zbog toga ibricicu vise nije mjesto tamo ako misli unaprijediti svoj dzep a i karijeru bogme... i demire ziv bio mozes li napisati jedan post bez papanskih uredljivih doskocica

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2010, 22:51

felipe-s je napisao/la:ovo je za demira kojem je hnl ocigledno majka svih fudbalskih liga... prije svega hajduk mi je uvijek bio drazi od dinama i na poljudu sam bio najmanje desetak puta... medjutim sada govoriti o hajduku i sili je, kako bi ti rekao, apsurdno.... zato se mani snova i prestani kenjati po sarajevu i zelji koji su, kao i hajduk, nekada naglasavam bili giganti fudbalski... Hajduk sada kao i sarajevo uvijek zapne u nekom evropskom pretkolu nista ne radi u evropi e vec par sezona se brukaju i u hnl... zato kada kazem da je hajduk trenutno pao na niovo sarajeva i zelje to i jeste tako... giganti pali ku...u za usi... to je to i zbog toga ibricicu vise nije mjesto tamo ako misli unaprijediti svoj dzep a i karijeru bogme... i demire ziv bio mozes li napisati jedan post bez papanskih uredljivih doskocica
Pa moglo bi se rec da je Hajduk i ispod nivoa Sarajeva. Prije su ispali iz Evrope ove godine, a imali su lakseg protivnika. Eto tu su negdje sa Zeljom, a i hrvatska liga je tu negdje sa nasom osim Dinama koji malo odskace. To dokazuje jedini realni parametar, evropski turniri.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 feb 2010, 23:01

Cartman je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:ovo je za demira kojem je hnl ocigledno majka svih fudbalskih liga... prije svega hajduk mi je uvijek bio drazi od dinama i na poljudu sam bio najmanje desetak puta... medjutim sada govoriti o hajduku i sili je, kako bi ti rekao, apsurdno.... zato se mani snova i prestani kenjati po sarajevu i zelji koji su, kao i hajduk, nekada naglasavam bili giganti fudbalski... Hajduk sada kao i sarajevo uvijek zapne u nekom evropskom pretkolu nista ne radi u evropi e vec par sezona se brukaju i u hnl... zato kada kazem da je hajduk trenutno pao na niovo sarajeva i zelje to i jeste tako... giganti pali ku...u za usi... to je to i zbog toga ibricicu vise nije mjesto tamo ako misli unaprijediti svoj dzep a i karijeru bogme... i demire ziv bio mozes li napisati jedan post bez papanskih uredljivih doskocica
Pa moglo bi se rec da je Hajduk i ispod nivoa Sarajeva. Prije su ispali iz Evrope ove godine, a imali su lakseg protivnika. Eto tu su negdje sa Zeljom, a i hrvatska liga je tu negdje sa nasom osim Dinama koji malo odskace. To dokazuje jedini realni parametar, evropski turniri.
malo je glupo porediti dva kluba u kojima u jednom jedva spajaju kraj s krajem,a drugom imaju place od po 400 000 eura...ali hajde nebitno to,Hajduk nikad nije bio na nizim granama,sto me kao navijaca rastuzi,i sto je najgore ne vidim nikakav napredak u zadnjih nekoliko godina,a ni izlaz,ali to sad nije tema...Ibro idi,ovaj Hajduk te ne zasluzuje..
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 14 feb 2010, 23:06

ne govorim ja o finansijskim poredjenjima... rezultati se gledaju, na kraju samo su rezultati bitni a hajduk ih uopste nema

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.