Bilo bi dobro napraviti anketu, da li Ibro zaslužuje prvu postavu, baš me zanima šta ljudi misleharishp je napisao/la:Statistika govori da ce Ibro itekako imati mjesta na svu radost navijaca nam![]()

Bilo bi dobro napraviti anketu, da li Ibro zaslužuje prvu postavu, baš me zanima šta ljudi misleharishp je napisao/la:Statistika govori da ce Ibro itekako imati mjesta na svu radost navijaca nam![]()
Gubis garantovano,a onda bi pao u depresijuBlueSharks je napisao/la:Bilo bi dobro napraviti anketu, da li Ibro zaslužuje prvu postavu, baš me zanima šta ljudi misleharishp je napisao/la:Statistika govori da ce Ibro itekako imati mjesta na svu radost navijaca nam![]()
Da nisi ti mozda selektor pa odredjujes ko ce da igra a ko neCartman je napisao/la:Kakav Ibricic i prva postava. Eto gdje ce on igrat u formaciji 4-4-2? Ko ce na klupu? Misimovic? Pjanic? Ili opet na beka pa da opet radi njega primamo golove? Vec je direktno kriv za tri gola u svojoj dosta kratkoj karijeri u reprezentaciji. Nije mu vise tata Ciro selektor, i sad ga ceka klupa.
Pjanic i Misimovic,OK,imaju prednost nad Ibrom...Al StilicTarik14 je napisao/la:Nemora Ibricic konstantno igrati u prvih 11 pogotovo ne u kljucnih utakmicama. Smijesno je govoriti da bi on trebao da dobije prioritet u prvih 11 umjesto Pjanica, Misimovica pa cak i Stilica. To su price za malu djecu!
A koliko si puta mogao do sada procitati u novinama : "Stilic asistirao za pobjedu Lecha" ili "Stilic zabio dva gola". Lik je bio izabran za najboljeg stranca u Poljskoj ligi ove sezone. On makar nesto cini sa svojom karijerom za razliku od Ibricica koji uziva u slabom Hajduku. Ne kazem da je Lech Poznan neka strasna ekipa ali ipak je bolje igrati u Poljskoj nego u Hrvatskoj ligi i to sjajno. Nije Stilic kriv sto je Ciro imao svog ljubimca u reprezentaciji!demir44 je napisao/la:Pjanic i Misimovic,OK,imaju prednost nad Ibrom...Al StilicTarik14 je napisao/la:Nemora Ibricic konstantno igrati u prvih 11 pogotovo ne u kljucnih utakmicama. Smijesno je govoriti da bi on trebao da dobije prioritet u prvih 11 umjesto Pjanica, Misimovica pa cak i Stilica. To su price za malu djecu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora da se salis.........................
Tare,moj prijatelj Harishp ti je sve lijepo objasnio...Tarik14 je napisao/la:A koliko si puta mogao do sada procitati u novinama : "Stilic asistirao za pobjedu Lecha" ili "Stilic zabio dva gola". Lik je bio izabran za najboljeg stranca u Poljskoj ligi ove sezone. On makar nesto cini sa svojom karijerom za razliku od Ibricica koji uziva u slabom Hajduku. Ne kazem da je Lech Poznan neka strasna ekipa ali ipak je bolje igrati u Poljskoj nego u Hrvatskoj ligi i to sjajno. Nije Stilic kriv sto je Ciro imao svog ljubimca u reprezentaciji!demir44 je napisao/la:Pjanic i Misimovic,OK,imaju prednost nad Ibrom...Al StilicTarik14 je napisao/la:Nemora Ibricic konstantno igrati u prvih 11 pogotovo ne u kljucnih utakmicama. Smijesno je govoriti da bi on trebao da dobije prioritet u prvih 11 umjesto Pjanica, Misimovica pa cak i Stilica. To su price za malu djecu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POTPIS ko Washintonski neboderi...........wade je napisao/la:samo da kazem par stvari pa nek ih svatko shvata kako hoce...
Svi se mi slazemo da bi za Ibru bilo najbolje da ode iz ovog jada sto je ost'o od Hajduka,imao je par ponuda,odbio je i rekao je da bi najvise volio da sljedecih 5 godina bude u Splitu...ocito da se covjeku svidja dole,premda ne vjerujem da ce ostati kad bude ljetni prelazni rok...istina je da malo previse melja loptu,da ponekad trazi kompliciranija rjesenja,ali je takodjer i istina da je to jedini igrac u Hajduku kojem publika ne zvizdi...jedini igrac koji je jedno vrijeme bez policijske zastite dolazio na treninge...jedini koji gine na svakoj utakmici,nebitno bio to dinamo ili croatia sesvete...igrac koji moze igrati vise pozicija,po meni svakako zasluzuje da igra u prvih 11 u repki...jeste da ce mi biti zao kad ode,ali samo vise da ode iz Hajduka,jer ovakav Hajduk ga ne zasluzuje...
Pa onda treba postaviti formaciju u kojoj ce Ibricic igrati puno ofanzivnije (odnosno na prirodnoj poziciji) i treba pozvati nova imena u odbrani (naravno po uslovom da su dobri i dokazani fudbaleri).harishp je napisao/la:@Tarik sve je to sjajno receno ali bi trebao znati da je Pjanic Spahic za Stilica u defanzivnim zadacima.
A dobro znamo koliko je Ibro bolji u defanzivi od Pjanica.
Ako je Ibro pravio u kvalifikacijam tu par gresaka ovi bi namirili to samo u jednoj tekmi.
Tako da od tih ljubavi nema nista.
Pozvao bi i San Marino kvalitetniji igraca,samo da mu se ukaze prilika.Tarik14 je napisao/la:Pa onda treba postaviti formaciju u kojoj ce Ibricic igrati puno ofanzivnije (odnosno na prirodnoj poziciji) i treba pozvati nova imena u odbrani (naravno po uslovom da su dobri i dokazani fudbaleri).harishp je napisao/la:@Tarik sve je to sjajno receno ali bi trebao znati da je Pjanic Spahic za Stilica u defanzivnim zadacima.
A dobro znamo koliko je Ibro bolji u defanzivi od Pjanica.
Ako je Ibro pravio u kvalifikacijam tu par gresaka ovi bi namirili to samo u jednoj tekmi.
Tako da od tih ljubavi nema nista.
Sta je to Ibricic vise u karijeri napravio od Stilica? Stila je igro u Kup UEFA prosle sezone i dokazo se, isto tako igra u jacem klubu i jacoj ligi. A sad sto je nama blize Hajduk i sto nam je lakse pratit Ibru je druga stvar. Ovaj put se slazem sa tarikom, i po meni je Stilic ispred Ibricica.demir44 je napisao/la:Pjanic i Misimovic,OK,imaju prednost nad Ibrom...Al StilicTarik14 je napisao/la:Nemora Ibricic konstantno igrati u prvih 11 pogotovo ne u kljucnih utakmicama. Smijesno je govoriti da bi on trebao da dobije prioritet u prvih 11 umjesto Pjanica, Misimovica pa cak i Stilica. To su price za malu djecu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa moglo bi se rec da je Hajduk i ispod nivoa Sarajeva. Prije su ispali iz Evrope ove godine, a imali su lakseg protivnika. Eto tu su negdje sa Zeljom, a i hrvatska liga je tu negdje sa nasom osim Dinama koji malo odskace. To dokazuje jedini realni parametar, evropski turniri.felipe-s je napisao/la:ovo je za demira kojem je hnl ocigledno majka svih fudbalskih liga... prije svega hajduk mi je uvijek bio drazi od dinama i na poljudu sam bio najmanje desetak puta... medjutim sada govoriti o hajduku i sili je, kako bi ti rekao, apsurdno.... zato se mani snova i prestani kenjati po sarajevu i zelji koji su, kao i hajduk, nekada naglasavam bili giganti fudbalski... Hajduk sada kao i sarajevo uvijek zapne u nekom evropskom pretkolu nista ne radi u evropi e vec par sezona se brukaju i u hnl... zato kada kazem da je hajduk trenutno pao na niovo sarajeva i zelje to i jeste tako... giganti pali ku...u za usi... to je to i zbog toga ibricicu vise nije mjesto tamo ako misli unaprijediti svoj dzep a i karijeru bogme... i demire ziv bio mozes li napisati jedan post bez papanskih uredljivih doskocica
malo je glupo porediti dva kluba u kojima u jednom jedva spajaju kraj s krajem,a drugom imaju place od po 400 000 eura...ali hajde nebitno to,Hajduk nikad nije bio na nizim granama,sto me kao navijaca rastuzi,i sto je najgore ne vidim nikakav napredak u zadnjih nekoliko godina,a ni izlaz,ali to sad nije tema...Ibro idi,ovaj Hajduk te ne zasluzuje..Cartman je napisao/la:Pa moglo bi se rec da je Hajduk i ispod nivoa Sarajeva. Prije su ispali iz Evrope ove godine, a imali su lakseg protivnika. Eto tu su negdje sa Zeljom, a i hrvatska liga je tu negdje sa nasom osim Dinama koji malo odskace. To dokazuje jedini realni parametar, evropski turniri.felipe-s je napisao/la:ovo je za demira kojem je hnl ocigledno majka svih fudbalskih liga... prije svega hajduk mi je uvijek bio drazi od dinama i na poljudu sam bio najmanje desetak puta... medjutim sada govoriti o hajduku i sili je, kako bi ti rekao, apsurdno.... zato se mani snova i prestani kenjati po sarajevu i zelji koji su, kao i hajduk, nekada naglasavam bili giganti fudbalski... Hajduk sada kao i sarajevo uvijek zapne u nekom evropskom pretkolu nista ne radi u evropi e vec par sezona se brukaju i u hnl... zato kada kazem da je hajduk trenutno pao na niovo sarajeva i zelje to i jeste tako... giganti pali ku...u za usi... to je to i zbog toga ibricicu vise nije mjesto tamo ako misli unaprijediti svoj dzep a i karijeru bogme... i demire ziv bio mozes li napisati jedan post bez papanskih uredljivih doskocica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.