Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Nesto mi sumnjivo sto je onaj Jerzy Plisek u Sarajevu,mogao bi on da zamjeni Ciru.Bez obzira na sve,meni je zao sto je Ciro dao ostavku !
12.9.2009.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Kad prevedes Realan,dobijes Real...
Realno Edib Habibovic,covjek cuda radi sa trnavom,pardon trnovom
Realno Edib Habibovic,covjek cuda radi sa trnavom,pardon trnovom

NON MOLLARE MAI
- Principatus
- Kontakt:
Iz Oslobodjenja:
Nasljednici
U odsustvu Ćire, od generalnog sekretara Muniba Ušanovića tražiće se informacija da objasni otkud uopšte ideja da se Blaževiću da procenat od 20 odsto (60.000 maraka) za utakmicu protiv Njemačke, s obzirom na to da su mnogi drugi više zaslužni za ugovaranje ovog susreta, a biće zatraženi na uvid i potpisani ugovori sa agencijom SportFive, Kentaro, kao i sponzorski ugovor sa BH Telecomom.
Zbog svega navedenog, Ćiro je već bio osuđen na otkaz, a iako su pojedini tvrdili da će N/FSBiH morati platiti obeštećenje u slučaju prekida saradnje, saznajemo da to nije ni bilo istina.
Na kraju pomenimo da Predsjedništvo N/FSBiH i IO neće žuriti s izborom novog selektora, s obzirom na to da je prva prijateljska utakmica tek u martu, a prema nezvaničnim informacijama kandidati za Ćirinog nasljednika su Sergej Barbarez, Dušan Bajević i Safet Sušić.
Nasljednici
U odsustvu Ćire, od generalnog sekretara Muniba Ušanovića tražiće se informacija da objasni otkud uopšte ideja da se Blaževiću da procenat od 20 odsto (60.000 maraka) za utakmicu protiv Njemačke, s obzirom na to da su mnogi drugi više zaslužni za ugovaranje ovog susreta, a biće zatraženi na uvid i potpisani ugovori sa agencijom SportFive, Kentaro, kao i sponzorski ugovor sa BH Telecomom.
Zbog svega navedenog, Ćiro je već bio osuđen na otkaz, a iako su pojedini tvrdili da će N/FSBiH morati platiti obeštećenje u slučaju prekida saradnje, saznajemo da to nije ni bilo istina.
Na kraju pomenimo da Predsjedništvo N/FSBiH i IO neće žuriti s izborom novog selektora, s obzirom na to da je prva prijateljska utakmica tek u martu, a prema nezvaničnim informacijama kandidati za Ćirinog nasljednika su Sergej Barbarez, Dušan Bajević i Safet Sušić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- -Barcelona-
- Kontakt:
nebi taj jerzy plisek ni bio toliko los za nas..........ZEno.T. je napisao/la:Nesto mi sumnjivo sto je onaj Jerzy Plisek u Sarajevu,mogao bi on da zamjeni Ciru.Bez obzira na sve,meni je zao sto je Ciro dao ostavku !
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
LJ-igataPrincipatus je napisao/la:Iz Oslobodjenja:
Nasljednici

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eh da je samo ova informacija o Bajevicu zvanicna....Odma bi rezerviso karte za Poljsku/Ukrajinu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sigurno je jedino da sve što Ligata napiše da je NESIGURNO!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- Principatus
- Kontakt:
Ma sta je bolan ligata?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Glavni i odgovorni iz pritvorenja,pardon oslobodjenjaPrincipatus je napisao/la:Ma sta je bolan ligata?![]()
Mucenje zatvorenika,daj mu samo nase dnevne novine i on je psihicki ubijen za par dana

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ma sta ja znam, to sto vi pricate o ligata i Oslobodjenju je meni sve insidersko. 
Jedva dodjem do toga da ovdje nekad procitam "Spiegel" a kamoli druge.
Nego rece sebi, da vas malo napalim ovim "nezvanicnim".

Hocu da ti ''recem''Principatus je napisao/la:Ma sta ja znam, to sto vi pricate o ligata i Oslobodjenju je meni sve insidersko.
Raja je pocela da se pali i zari na Misketa,Ciru itd.Zato sto su to mediji trazili kontas

Zvanicno,nezvanicno gotovo je kad vec ode u etar.
Zato vjerujem oko in oko.Cak sam i u tv intervjuima skeptican.Tehnika svasta cini.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dajte nam Srećku Kataneca i pakujte kofere za Poljsku i Ukrajinu...

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
-
- Kontakt:
Stranca treba za selektora! nekog ko nece razumijeti gluposti koje pisu po medijama i sto nece birati igrace po vjeri. Neko ko ce biti tu za pare i samo za pare, jer dosta je bilo ti trenera sto su glumili patriote pa sjeebu sve na kraju. Ljudi to je tako svugdje po svijetu, pogledajte samo drzave sa Africkog kontinenta, dovode Halilhodzica, Le Guena...
Razlog? Te selektore boli briga za Cameroun Senegal ili neku trecu zemlju. Oni su tu za pare i to im je dovoljna motivacija. Hajmo i mi dovesti nekog svabu francuza ili spanca da barem jednom odemo na neko takmicenje.
Razlog? Te selektore boli briga za Cameroun Senegal ili neku trecu zemlju. Oni su tu za pare i to im je dovoljna motivacija. Hajmo i mi dovesti nekog svabu francuza ili spanca da barem jednom odemo na neko takmicenje.
Ko Makedoncirafa je napisao/la:Dajte nam Srećku Kataneca i pakujte kofere za Poljsku i Ukrajinu...![]()

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Makedonci nemaju "poker ASOVA"iz bundes lige.......harishp je napisao/la:Ko Makedoncirafa je napisao/la:Dajte nam Srećku Kataneca i pakujte kofere za Poljsku i Ukrajinu...![]()
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
- BlueSharks
- Kontakt:
Iz Ligatinih usta u Allahove uši.Samo ne bih volio Safeta, jbg čoeka koji ne pokazuje ni trunku zanimanja prema svojoj državi i klubu.Barbarez bi bio veoma dobro riješenje za selektora, zbog toga što neće biti u talu sa savezom i neće podržavati kriminalce i što će ga igrači prihvatiti nevjerovatno dobro, ma on je rođeni vođa.Ja msilim da je to novi Ivica Osim, nekako me podsjeća na njeg, ljudina velika, smiren, pametan, veliki vođa, svi igrači koje je trenirao Osim i dan danas govoreda je to najbolji trener i da ih je najviše naučio, i to će akb govoriti i Spahić, Džeko, Ibišević, Miske, Pjanić pa kasnije i Seferović, Hajrović itd.Bajević bi od ove trojice po trenutnom rejtingu bio najbolje riješenje, al nama ne treba isključivo dobar trener, već i dobar čovjek što nije bio slučaj sa Mikadom.Principatus je napisao/la:Iz Oslobodjenja:
Nasljednici
Strauss Junior
Dajte nam napokon nekoga koji je ozbiljan do bola, a ne neke dječije izjave, i psovanjem i glupiranjem motivira sve. Ćiro jeste dobar, legenda je po nekim potezima, ali ipak je otišao ne nekorektan način iz repke. Možda se i žrtvovao za Misketa, ali ko će to osim Boga znati.
Sergeja.... hocemo Sergeja...
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Mene za selektora
Ne ozbiljno mislim da bi Ivica Osim bio idealno rijesenje......
pitanje je samo dali je Ivica spreman da se uhvati u kostac sa onom mafijom iz saveza...
jer Ivica nije Ciro Derpe da mu je stalo samo do love....

Ne ozbiljno mislim da bi Ivica Osim bio idealno rijesenje......
pitanje je samo dali je Ivica spreman da se uhvati u kostac sa onom mafijom iz saveza...
jer Ivica nije Ciro Derpe da mu je stalo samo do love....
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.