Moze li mi neko reci koji to otocki mediji ne prizeljkuju BiH ili su to clanak napravili na osnovu komentara posjetilaca odredjenih natpisa, tekstova u engleskim medijima?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Može bit bidne...Ma, ok, ne bih baš ekavski, nije došlo do toga.The Game je napisao/la:napred orlovi, vako je pravilnoMinistaR je napisao/la:Ma Srbija i BiH, to su moje zemlje, neka priča ko šta hoće.
Naprijed Zmajevi, naprijed Orlovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije izmišljeno, proogooglaj malo i bit će ti jasno. Britanski mediji su vrh, ima ih mnogo, ne radi se o Mirroru, TheSunu, Goalu i onima koje vjerovatno posjećuješ.omar33 je napisao/la:Kako je fino procitat naslov 'ZLATNI LJILJANI'![]()
Moze li mi neko reci koji to otocki mediji ne prizeljkuju BiH ili su to clanak napravili na osnovu komentara posjetilaca odredjenih clanaka u engleskim medijima?
Ma bezze ja to malo,MinistaR je napisao/la:Može bit bidne...Ma, ok, ne bih baš ekavski, nije došlo do toga.The Game je napisao/la:napred orlovi, vako je pravilnoMinistaR je napisao/la:Ma Srbija i BiH, to su moje zemlje, neka priča ko šta hoće.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne,fakat, volim obje reprezentacije i ne bi moje bolesno srce izdržalo te mečeve. Dakle, očekujem BiH u jednoj, Srbiju u drugoj skupini. A, ako ćemo se već i suprostaviti, može u finalu krajem augusta 2012. godine.
Dje si ba srbijanac(da nekazem hebachh , posto vidim da satra tu trebu pa makar i virtuelno), pazi ti da tvoji orlovi u sudaru sa zmajevima ne postanu orliciThe Game je napisao/la:napred orlovi, vako je pravilnoMinistaR je napisao/la:Ma Srbija i BiH, to su moje zemlje, neka priča ko šta hoće.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedo Bog da su moji orlovi.sahbaz2509 je napisao/la:Dje si ba srbijanac(da nekazem hebachh , posto vidim da satra tu trebu pa makar i virtuelno), pazi ti da tvoji orlovi u sudaru sa zmajevima ne postanu orliciThe Game je napisao/la:napred orlovi, vako je pravilnoMinistaR je napisao/la:Ma Srbija i BiH, to su moje zemlje, neka priča ko šta hoće.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne kazem da je izmisljeno, a vec sam google-o al nisam nasao pa zato i pitamMinistaR je napisao/la:Nije izmišljeno, proogooglaj malo i bit će ti jasno. Britanski mediji su vrh, ima ih mnogo, ne radi se o Mirroru, TheSunu, Goalu i onima koje vjerovatno posjećuješ.omar33 je napisao/la:Kako je fino procitat naslov 'ZLATNI LJILJANI'![]()
Moze li mi neko reci koji to otocki mediji ne prizeljkuju BiH ili su to clanak napravili na osnovu komentara posjetilaca odredjenih clanaka u engleskim medijima?
With a population consisting of just four-and-a-half million people this is a nation that is punching above its weight in football. The Golden Lilies finished second in their World Cup qualifying group ahead of Turkey and Belgium. Safet Susic’s side were unlucky to lose both matches one-nil to Portugal in the play-offs and boast a formidable attacking trident including Wolfsburg duo Edin Dzeko and Zvjezdan Misimovic plus Hoffenheim hitman Vedad Ibisevic.omar33 je napisao/la: ne kazem da je izmisljeno, a vec sam google-o al nisam nasao pa zato i pitam![]()
ako nije neko od navedenih, a ti vec znas daj i nama da vidimo izvor tih informacija.
jer ako englezi spominju zlatne ljiljane (znaci da ljudi znaju i barataju pravim nazivom nasih reprezentativaca) a ne nekakve zmajeve kao vi sa sportsport.a, pravo bih volio vidjeti to![]()
hvala
i izvinite za off topic. a sto se tice eura 2012-e, ko god nam bude u grupi nase je lagano prvo mjesto. zivi bili pa vidjeli
Idealno, ako ovako dodje ja te dolazim licno castiti picem koje hoces od markuMaliMemo je napisao/la:1.Francuska
2.Svedska
3.BiH
4.Litvanija
5.Estonia
6.San Marino
Meni ovo nije neka skupina, doduše sve ok ali ovaj drugi šešir, što baš Švedsku, ima i lošijihEdo_Majka je napisao/la:Idealno, ako ovako dodje ja te dolazim licno castiti picem koje hoces od markuMaliMemo je napisao/la:1.Francuska
2.Svedska
3.BiH
4.Litvanija
5.Estonia
6.San Marino
harishp je napisao/la:Pa Svedska zato sto su to dvije domace utakmice,eto zasto.
A i Ibrahimson se vjerovatno oprostio od repke.Pukli bi ko guma.
Sa Francuzima se nebi zaebavao ko god im od normalnijih selektora dodje umjesto onog kloca.
To ce biti opet vrlo gadna repka.
Od prvog sesira Rusi i Hrvati,sve ostalo zijan.
Definitivno je tako,a ko se zeli branit od Dzeksona ,Vede ...Lara je napisao/la:Kako volim sto smo usli u baraz, bili ispred Belgije i Turske. Nebitno je to sto se nismo plasirali na SP. Pogledajte koliko nas sada vise cijene, i svrstavaju nas u grupu onih reprezentacija koje ne zele da vide u njihovoj grupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.