FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
Nadam se da neće forsirati borbu Ilić - Fabjan, besmislena je.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Kita bio opasan 2min i onda kraj, ipak je njemu 44... Miran nastavlja, ko je sledeci ?
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bit će odličan fight card za Beograd.
Da li imaju namjeru da se vrate u Sarajevo, sa nekim dobrim cardom, realno bi mogli i ovdje finu brojku skupiti.
Da li imaju namjeru da se vrate u Sarajevo, sa nekim dobrim cardom, realno bi mogli i ovdje finu brojku skupiti.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Mislim da je problem to sto nemamo nijednog ozbiljnijeg borca u organizaciji.
Nadam se da ce Erku dovesti u FNC.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma nema Erko protivnika kojeg moze dobit, a da bude velik hype oko tog meca. Pogledaj samo njegove protivnike, ljudi ukupno imaju jedno 50 poraza. Koliko god da je napredovao, ne moze on jos u ring sa Erslanom(nece on dugo u UFCu), Batinicem, Jotkom i ostalim vrhom FNCa u poluteskoj.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 22:41Mislim da je problem to sto nemamo nijednog ozbiljnijeg borca u organizaciji.
Nadam se da ce Erku dovesti u FNC.
Jedino mozda da ga upare sa Ilicem. To bi bio zanimljiv mec jer je ovaj u zalasku karijere otprilike, a Erko sve bolji. Iako bi i trenutno Joker bio veliki favorit. Zanimljiv mec bi bio eventualno i sa Tomom Spahovicem. To bi mozda i proslo kao main event u Sarajevu. Ubacit ovog Benju na card, Ahmeda Vilu bi pustio KSW da odradi mec u FNCu bez problema, Fabjana obavezno jer u BiH ima mozda i najveci fanbase. Uz par zanimljivih borbi, 2-3 borbe nasih boraca bi se mogla napunit dvorana bez problema.
Sto se tice marketinga, to bi FNCu bio veliki potez. Erko bi im bio najjaci eksponat na socijalnim mrezama i sigurno bi mu gradili neku finu pricu, te birali protivnike.
Ja kontam da je realnije da bude FNC, ali tipa onaj knockout, u Banjaluci, nego u Sarajevu. Likovi tipa onaj Benjo ili Spahovic definitivno nisu za main carda. Doduse, jesu za main card ako bi bio knockout event.
Beograd ce biti brutalan. Mislim da ce Negucic protiv Kraske biti top mec.
Beograd ce biti brutalan. Mislim da ce Negucic protiv Kraske biti top mec.
-
- Kontakt:
Spahovic protiv Ilića na FNC 23 u Beogradu.
Vala ni Ilić nije nekog kvaliteta, ali će rasturiti Spahovića.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Vjerovatno idu na kartu da se rijese onog koji izgubi. Spahovicu bi to bio treci poraz u FNC (u isto toliko borbi), a Ilicu drugi poraz, i to od Tome sa 0-2.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ilic je potpisao ugovor na tri borbe. Dobio je vjerovatno jedinog poznatijeg borca gdje je favorit. Dobit ce to u BG, pa ce vjerovatno Forgac forsirat revans sa Fabjanom. Makar da im se malo vrati marketinski jer je sigurno dobro placen.
Nabacali su sad mnogo boraca, a imam osjecaj da nemaju neki plan, pogotovo sto se tice teske i poluteske.
Bojkovic je tu vjerovatno jedini za kojeg se jasno krci put za UFC. Barbir je po meni jos veci potencijal, ali nije pod Forgijevom palicom.
Kako god, FNC je postao bas ozbiljna organizacija.
Nabacali su sad mnogo boraca, a imam osjecaj da nemaju neki plan, pogotovo sto se tice teske i poluteske.
Bojkovic je tu vjerovatno jedini za kojeg se jasno krci put za UFC. Barbir je po meni jos veci potencijal, ali nije pod Forgijevom palicom.
Kako god, FNC je postao bas ozbiljna organizacija.
Spahovic je na 2-2 u FNC. Pobijedio je u Banja Luci i Medulinu.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:25Vjerovatno idu na kartu da se rijese onog koji izgubi. Spahovicu bi to bio treci poraz u FNC (u isto toliko borbi), a Ilicu drugi poraz, i to od Tome sa 0-2.
Svakako mu je poraz zicer, ali ostat ce vjerovatno da se vrti barem po FNC Knockout (nazalost).
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Blage veze nisam imao da je pobijedio dva puta. Doduse, oba protivnika su neki žnj likovi, pa vjerovatno zato nisam ni upratio.Ethel je napisao/la: ↑16 apr 2025, 07:22Spahovic je na 2-2 u FNC. Pobijedio je u Banja Luci i Medulinu.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:25Vjerovatno idu na kartu da se rijese onog koji izgubi. Spahovicu bi to bio treci poraz u FNC (u isto toliko borbi), a Ilicu drugi poraz, i to od Tome sa 0-2.
Svakako mu je poraz zicer, ali ostat ce vjerovatno da se vrti barem po FNC Knockout (nazalost).
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nepotreban meč za Ilića..Lik se nakon borbe protiv "najboljeg" borca u FNCu bori protiv Spahovića koji nije mogao meda protiv Fabijana i Đanija..Po meni je morao dobiti jačeg borca pa ako i to izgubi eto mu Tomo
Doduše i FNC je takva organizacija, samo daj hype mečeve, čuj Janičić nakon povrede ide na Bojkovića koji kao treba za UFC..
Vaso opet proziva Croatu, ja ne kontam tog lika, nema ni promil šanse
Doduše i FNC je takva organizacija, samo daj hype mečeve, čuj Janičić nakon povrede ide na Bojkovića koji kao treba za UFC..
Vaso opet proziva Croatu, ja ne kontam tog lika, nema ni promil šanse
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Da, i vec tada se znalo ko su protivnici (Fabjan, Spahovic, Barbir), samo je bilo pitanje redoslijeda.
Barbir vs Cezary Oleksiejczuk je jedan od najboljih meceva sto FNC moze imati.AshburtonG je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:05
Poljak veliki favorit i vjerovatno ide u UFC uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.