Pa znam, govorim da su poceli igrati tad19vendetta87 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:59Kako ces ih uvoditi u kvalifikacijama za SP, kad su obojica tek ove sezone poceli igrati profesionalni fudbal?DamirT je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:54Samo luda osoba je mogla ocekivati da ce nam nedokazani igraci odmah uletiti u prvih 11. Sta fali za pocetak da budu na klupi, i ulaze na utakmicama po otprilike pola sata? Sve zavisi od rezultata na utakmici naravno. To je mozda moglo da su pozvani prosle kvalifikacije, za SP. Tad nismo imali pritiska nikakvog, drugo je sto su novinari nabili pritisak da moramo otici na SP. Da su se tad ovi momci poceli uvoditi, sad smo mogli govoriti o tome da igraju u prvih 11. Ovako trenutno tesko odmah da mogu upasti
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Uvijek je malo drugacije kad igrac dodje u reprezentaciju ili u klubu, ja sam za to da iskoristimo ovaj njegov momentum i da dobije poziv, a moguce i da upise neke minute. U prvih 11 (jos) ni govora. Steta sto nemamo prijateljsku, tu bi ga mogli isprobati od pocetka.
Juce je bilo jako lose, ali ni prvi ni zadnji mladi igrac koji je imao los start, neko je juce naveo Alabu, dobar primjer po meni. On ce sljedece sezone skoro pa sigurno na posudbu, jer jos nije za nivo Rome i njihove ambicije, treba skupljati minute na najvisem nivou, a to mu Roma jos ne moze dati. Da li ce nesto od njega biti, niko ne moze reci, potencijal je u trenutku, dalje ce se jos pokazati.
Prerano je sad jos proglasavati ga flopom, kao sto ga je vecina uzdizala u zvijede bez da pogleda i jednu utakmicu od njega.
Juce je bilo jako lose, ali ni prvi ni zadnji mladi igrac koji je imao los start, neko je juce naveo Alabu, dobar primjer po meni. On ce sljedece sezone skoro pa sigurno na posudbu, jer jos nije za nivo Rome i njihove ambicije, treba skupljati minute na najvisem nivou, a to mu Roma jos ne moze dati. Da li ce nesto od njega biti, niko ne moze reci, potencijal je u trenutku, dalje ce se jos pokazati.
Prerano je sad jos proglasavati ga flopom, kao sto ga je vecina uzdizala u zvijede bez da pogleda i jednu utakmicu od njega.
-
- Kontakt:
@vendetta
Nema kod mene ulizivanja, dodvoravanja i ono naše...haj bice bolje. Nece biti boljee s takvim stavom. Kad je neko za negativnu kritiku teba kritikovat, kada je za pohvalit treba pphvalit. Jedino tako mozemo izaci iz sranja u kojem smo opcenito kao društvo.
Nikad nisam rekao da ih treba odmah u prvi sastav i izbacit Pjanica, Krunica vec da, taman da igra truhli Gojak mjesto njega. Za Denisa daa i njega bi probao ali ne zato sto je igrač vec zato sto protivnik i nije nesto atraktivan a on zna uci iz drugog plana i zabit gol. On bar ima taj segment igre dobar a ostalo isto kanta.
Nije on samo bio loš protiv Bajerna, protiv Werdera je bio veća katastrofa ali donekle ga onaj gol markirao.
To što sam ga prizivao u prvi sastav repke je na osnovu jesenjih utakmica kada je to i licilo na nesto. Medjutim on ne da je nastavio istom tempom vec jos nazadovao.
Ok pozvat i kaparisat i onda molit Boga da išta bude od njih.
@ hurem
Dovoljno je vidjeti vracanje lopte na zadnjeg odbrambenog igraca ( i tako vise puta sinoc) u trenutku dok ti se igrac u sredini otvara i dobija puno prostora i sve ti je jasno.
Vezni igrac ne smije dovodit u nezgodnu situaciju odbranu ppsebno kada ima bolja i progresovnija rješenja....a ako zna naravno.
Nema kod mene ulizivanja, dodvoravanja i ono naše...haj bice bolje. Nece biti boljee s takvim stavom. Kad je neko za negativnu kritiku teba kritikovat, kada je za pohvalit treba pphvalit. Jedino tako mozemo izaci iz sranja u kojem smo opcenito kao društvo.
Nikad nisam rekao da ih treba odmah u prvi sastav i izbacit Pjanica, Krunica vec da, taman da igra truhli Gojak mjesto njega. Za Denisa daa i njega bi probao ali ne zato sto je igrač vec zato sto protivnik i nije nesto atraktivan a on zna uci iz drugog plana i zabit gol. On bar ima taj segment igre dobar a ostalo isto kanta.
Nije on samo bio loš protiv Bajerna, protiv Werdera je bio veća katastrofa ali donekle ga onaj gol markirao.
To što sam ga prizivao u prvi sastav repke je na osnovu jesenjih utakmica kada je to i licilo na nesto. Medjutim on ne da je nastavio istom tempom vec jos nazadovao.
Ok pozvat i kaparisat i onda molit Boga da išta bude od njih.
@ hurem
Dovoljno je vidjeti vracanje lopte na zadnjeg odbrambenog igraca ( i tako vise puta sinoc) u trenutku dok ti se igrac u sredini otvara i dobija puno prostora i sve ti je jasno.
Vezni igrac ne smije dovodit u nezgodnu situaciju odbranu ppsebno kada ima bolja i progresovnija rješenja....a ako zna naravno.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Nadam se da vunderkind ne prati drustvene mreže i ne čita komentare. To bi ga jos vise psihicki dotuklo.
Posebno bode u oci ovo "najveca Murinjova halucinacija u 25godinjoj karijeri".

Posebno bode u oci ovo "najveca Murinjova halucinacija u 25godinjoj karijeri".

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- Goalgetter
- Kontakt:
A inace, twitter strucnjaci su relevantan izvor, nema sta. 

-
- Kontakt:
Pa ne treba uopce biti relevantan to je očito ko i nema veze fudbalom.
Ko jos prati likove koji navijaju za Romu sta pisu. Imaju ocekivanja ko da svake sezone ligu osvajaju, a ne da idu u Evropsku ligu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koliko ovaj frajer naslućuje i dosađuje.
Tek se može donijeti sud nakon jedne sezone negdje na posudbi.
On je mogao i poderat u ovih par mečeva i opet propast.
Tek se može donijeti sud nakon jedne sezone negdje na posudbi.
On je mogao i poderat u ovih par mečeva i opet propast.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ako uskoro ne kaže jasno i glasno da će igrati za nas, mogao bi izgubiti mjesto u prvom timu Rome.
Huseinbašiću se klima stolica u Kelnu. Opasno je kalkulisati sa Bih.
Huseinbašiću se klima stolica u Kelnu. Opasno je kalkulisati sa Bih.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Dobro je pa su sra.nje i bez njega 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Znaci mogu na TM stavit nasu zastavu na broj 1 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Dobrodosao lafe
⚜️~⚜️~⚜️
@igrajlopte 🐦
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Igrač kakav nam je trebao u repki kao sahari voda 
Sretno u dresu jedne jedine

Sretno u dresu jedne jedine

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Svaka cast na odluci.
Nadam se da ce sada konacno pokazati nesto na seniorskom nivou i da nam bude od pomoci.

Nadam se da ce sada konacno pokazati nesto na seniorskom nivou i da nam bude od pomoci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.