Portugal - BiH 0:2
BiH Portugal 7:0

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ukupno 9-0Dado je napisao/la:Kad je bal...
BiH je BiH...cisto sumnjam u prolaz portugala...treba dobro naoštriti bosanske kobasice i sudžuke i razbucati portugalsku mindzu.Barney Stinson je napisao/la:portugal je portugal... cisto sumnjam u prolaz bih.... treba svaku i najmanju polupriliku iskoristit za prolaz...
ma ja bih volio da ronaldo igra..kakav on..samo mu na pocetku dat jednu bosanasku dusu...i to je to....ja sam ubjeden da cemo proc..a ako i nee prodjemo nije to nista..ovo do sada je odlicno...ciri produzit mandat..TheManiacs je napisao/la:Mislim ak ne igra CristinaDa mozemo im tamo izvuc remi.. a u zenici pobjedu
miralem444 je napisao/la:ma ja bih volio da ronaldo igra..kakav on..samo mu na pocetku dat jednu bosanasku dusu...i to je to....ja sam ubjeden da cemo proc..a ako i nee prodjemo nije to nista..ovo do sada je odlicno...ciri produzit mandat..TheManiacs je napisao/la:Mislim ak ne igra CristinaDa mozemo im tamo izvuc remi.. a u zenici pobjedu
TheManiacs je napisao/la:miralem444 je napisao/la:ma ja bih volio da ronaldo igra..kakav on..samo mu na pocetku dat jednu bosanasku dusu...i to je to....ja sam ubjeden da cemo proc..a ako i nee prodjemo nije to nista..ovo do sada je odlicno...ciri produzit mandat..TheManiacs je napisao/la:Mislim ak ne igra CristinaDa mozemo im tamo izvuc remi.. a u zenici pobjedu
Bje`z ba umrijet ce na klupi
ošini se letvomDado je napisao/la:Kad je bal...
"Osto sam na raci"Kako ono ide: "Plači mala plači...
svaka cast spancima..bgm....od sad su moji prijatelji...vidis da ljudi znaju cijenit nase igrace..don Ciro je napisao/la:Evo me na spanjolskoj i citam kometare o barazu ,najitersantiniji su o Bosni i Portugalu puno je optimista citavom Spanijom,,,, http://www.marca.com neki od komnt. u prevodu...
#1jcfs: Rival najtezi je bio Bosna,Portugalu ce biti tesko.
#4xavimakina: Portugal misli da ce lako proci,nisu oni nista,oni samo pobijedjuju male ekipe,sa srednjim ekipama lose prolaze a bosna upravo spada u to,nemojmo zaboraviti samo 2 gloa koja su nama zabili a mogli su i vise,veliki igraci poput Dzeke,Ibisevica,Misimovica,,,sretno bosni i portugalu,,,,francuzi prolaze bez problema.
#5xarro_spa: Ja mislim da ce Portugal proci Bosnu.
#Sergiibiza: 4 duela vrlo ijednacana,nece nikom biti lako,daj boze da prodju Irci i Bosna!
#8aupa_Espana:Irska,Ukrajina,Bosna,Rusia,..Duel koji je najzanimljiviji i najneodlucniji Bosnia-Portugal,bice vrlo izjedanaceno al mislim da ce sudije da pomognu Portugalcima jer veliki je novac izgubiti ako.....
#14richyim:Dzeko,Ibisevic,Misimovic,Pjanic....i dalje.Pjanic je igrac od 18 godina iz O.Lyona,Buducnost velika Bosne tako i Francuske lige,Ibisevic zabio 18 golova u 17 utkmc prosle godine dok se nije povredio,niko do ovi zadnji godinu dana nije znao za Dzeku a sada svi znaju i pricaju o njemu..
#21supersanti:Oko na Bosnu.
#23yangsu:Mislim da ce Bosna proci,ako bude u Portugalu nerijeseno 1-1 o vise...
#40Vladr:Bosna nema nivo da prodje Portugal,Francusk-Irska vrlo izjednaceno.
#52gossipguy: Ako ima neko iznedjanje na kraju ce biti Bosna, mada sumnjam i u to.
#42 1920kiki1920:Sjetimo se sta je Blazevic uradio 98 sa Hrvatskom u Francuskoj zavrsli su treci,vidimo sta su uradili Belgiji i Turskoj,,,takodjer Hrvatska je preko baraza dosla na SP ,tak mislim da ce i Bosna.
#53aseseo:Bosna?Pa to je ekipa koja nista neigra,Portugalu ce biti lako prolaz,kao i Rusima,Francuska i Ukraina su moji favoriti.
#55xulkete:Bosna,Francuska,Grcka,Rusija.
#88uhprojo: Nepravedno je bilo izvlacenje,svi su trebali imati prilike da se susretnu izmedju jedni drugih, a ne vako kako je FIFA postavila,uvijek guraju vece ekipe a zalazu se za manje po njihovom,Sretno Bosna ,posle velike klafikacijeske grupe i velikih napadackih utkmica zelim ti srecu,bilo bi stvarno zao da ispadnete...
#jef_buckly: Portugal ce ostati bez Mundijala.Protiv nas su igrali sa par igraca koji su imali zute kartone i to njihovi najbolji igraci u odbrani i bili su vrlo blagi tako da se nezavaravamo da imaju tako losu odbranu,jos za mjesec dana vidim vrlo tesku situaciju u hladnoj BOSNI sa snijegom tamo ce se izgubiti,Simao,Nani,CR,nsiu navikli igrrati na tako teskom terenu a oni ce to iskorititi jer tu igracju cesto,obozavam Misimovica,van Portugal,ulozicu veliki novac na Bosnu jer vijerujem da ce biti dobar koaficjent i zaraditi nesto novca na njih jer imaju dobru ekipu.
#81Robinho17:Volio bi da prodje Bosna,ni manje ni vise nego da zacepimo ovim Argenticima usta i da im kazemo kako Bosna igra bolji nogomet od njih a bili su sa nama u grupi.
#99jesusosusa:Ja ocekujem i zelim,da prodje Bosna.Bosna neigra nista????Ko igra u Bosni onda,,,Dzeko,Ibisevic,Misimovic,Pjanic,Salihovic,Ibricic,vrlo je dobro sto je uzvratna u Zenici,nakon dobrog raz.u Portugalu,Jedini problem BOsni je odbrana,Veliki Portugal je igrao nerijeseno na 0,posjecam vas da Portugal ima slabog golmana,oni su dublikat ATL.MADRIDA i vrlo nesretni ljudi....
#116pengil:Bosna-Portugal bice to jedna velika utkmica.
#134donaateltic: Bosna je vrlo puno napredovala u svemu,i bce vrlo nezgodni i nadam se njihovim prolazu.
#152elrondo:Respekt prema Portugalu,al uzvratna utkmc u Bosni,a oni imaju DZEKU,Misiimovica,su vrlo dobri,tako da Cristiano zao mije al imaces vrlo tezak put,tako da mislim da ce Bosna jedina da izneanadi u ova 4 duela
to su neki od kometrara,,ima ih jos ,najvise ima oni Bosna,Fracuska,Grcka,Rusija prolaze.......duplih
ZANAJU SPANCI I CIJENE NAS VISE NEGO KOMSIJE![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.