Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Dado
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Dado » 19 okt 2009, 21:08

Kad je bal...

Portugal - BiH 0:2
BiH Portugal 7:0

8-)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 19 okt 2009, 21:10

Dado je napisao/la:Kad je bal...

8-)
ukupno 9-0 :lol: :lol:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 okt 2009, 21:10

Mislim ak ne igra Cristina :D Da mozemo im tamo izvuc remi.. a u zenici pobjedu ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 okt 2009, 21:12

Barney Stinson je napisao/la:portugal je portugal... cisto sumnjam u prolaz bih.... treba svaku i najmanju polupriliku iskoristit za prolaz...
BiH je BiH...cisto sumnjam u prolaz portugala...treba dobro naoštriti bosanske kobasice i sudžuke i razbucati portugalsku mindzu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 okt 2009, 21:17

TheManiacs je napisao/la:Mislim ak ne igra Cristina :D Da mozemo im tamo izvuc remi.. a u zenici pobjedu ;)
ma ja bih volio da ronaldo igra..kakav on..samo mu na pocetku dat jednu bosanasku dusu...i to je to....ja sam ubjeden da cemo proc..a ako i nee prodjemo nije to nista..ovo do sada je odlicno...ciri produzit mandat..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 okt 2009, 21:36

miralem444 je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Mislim ak ne igra Cristina :D Da mozemo im tamo izvuc remi.. a u zenici pobjedu ;)
ma ja bih volio da ronaldo igra..kakav on..samo mu na pocetku dat jednu bosanasku dusu...i to je to....ja sam ubjeden da cemo proc..a ako i nee prodjemo nije to nista..ovo do sada je odlicno...ciri produzit mandat..

Bje`z ba umrijet ce na klupi :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 okt 2009, 21:47

TheManiacs je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:

Bje`z ba umrijet ce na klupi :D

ma nece..ima nas ciro 7 zovota..on ti je ko macka....ova rema ce uvjedljivo
bit najispisanija...u historiji..

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 19 okt 2009, 21:47

dres reprezentacije 40 KM. Karta za utakmicu 100 KM. Gledati Ronalda kako place-neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Edin Dzeko!!!
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 okt 2009, 21:48

Džeko će kažu, oni što vide,
Praviti budalu od onog Bosingve,
Miske lažnjak, Carvalho i Pepe se dižu,
Vedini golovi sve više me stižu.
Dalekim sad plovim morem,
Ostavite me svi na miru,
Ostaje mi naredni ciklus,
I da u julu na tv-u gledam majstora Ćiru.
Okreće Pjanić, Zlatan već bije,
Ronaldo je uz mene,al Spahić ga šije,
Od gola što dalje, Sejine bombe plove,
Mislim na Manchester, ostavljam snove...

slika

SAD OCEKUJEM MAJSTORSTVO CIRE I TO SILNO ISKUSTVO ! ! !

SAD IMA PRILIKU DA POKAZE TO NA DJELU !
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 19 okt 2009, 21:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 okt 2009, 21:48

Dado je napisao/la:Kad je bal...

8-)
ošini se letvom

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 19 okt 2009, 21:54

samo se nadam da ce CR raditi one svoje poznate finte ,poput ovih...

ili davati ovakve golove :

:lol: :lol: :lol:
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 okt 2009, 21:55

Kako ono ide: "Plači mala plači... :mrgreen:
"Osto sam na raci" :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 19 okt 2009, 21:59

Ronaldo rekao da je BiH pušiona :D :D :D
KADA ZA TO ČUJE SVA BOSANSKA RAJA BIĆE BELAJA BIĆE BELAJA HAHA
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 19 okt 2009, 21:59

Evo me na spanjolskoj i citam kometare o barazu ,najitersantiniji su o Bosni i Portugalu puno je optimista citavom Spanijom,,,, http://www.marca.com neki od komnt. u prevodu...

#1jcfs: Rival najtezi je bio Bosna,Portugalu ce biti tesko.

#4xavimakina: Portugal misli da ce lako proci,nisu oni nista,oni samo pobijedjuju male ekipe,sa srednjim ekipama lose prolaze a bosna upravo spada u to,nemojmo zaboraviti samo 2 gloa koja su nama zabili a mogli su i vise,veliki igraci poput Dzeke,Ibisevica,Misimovica,,,sretno bosni i portugalu,,,,francuzi prolaze bez problema.

#5xarro_spa: Ja mislim da ce Portugal proci Bosnu.

#Sergiibiza: 4 duela vrlo ijednacana,nece nikom biti lako,daj boze da prodju Irci i Bosna!

#8aupa_Espana:Irska,Ukrajina,Bosna,Rusia,..Duel koji je najzanimljiviji i najneodlucniji Bosnia-Portugal,bice vrlo izjedanaceno al mislim da ce sudije da pomognu Portugalcima jer veliki je novac izgubiti ako.....

#14richyim:Dzeko,Ibisevic,Misimovic,Pjanic....i dalje.Pjanic je igrac od 18 godina iz O.Lyona,Buducnost velika Bosne tako i Francuske lige,Ibisevic zabio 18 golova u 17 utkmc prosle godine dok se nije povredio,niko do ovi zadnji godinu dana nije znao za Dzeku a sada svi znaju i pricaju o njemu..

#21supersanti:Oko na Bosnu.

#23yangsu:Mislim da ce Bosna proci,ako bude u Portugalu nerijeseno 1-1 o vise...

#40Vladr:Bosna nema nivo da prodje Portugal,Francusk-Irska vrlo izjednaceno.

#52gossipguy: Ako ima neko iznedjanje na kraju ce biti Bosna, mada sumnjam i u to.

#42 1920kiki1920:Sjetimo se sta je Blazevic uradio 98 sa Hrvatskom u Francuskoj zavrsli su treci,vidimo sta su uradili Belgiji i Turskoj,,,takodjer Hrvatska je preko baraza dosla na SP ,tak mislim da ce i Bosna.

#53aseseo:Bosna?Pa to je ekipa koja nista neigra,Portugalu ce biti lako prolaz,kao i Rusima,Francuska i Ukraina su moji favoriti.

#55xulkete:Bosna,Francuska,Grcka,Rusija.

#88uhprojo: Nepravedno je bilo izvlacenje,svi su trebali imati prilike da se susretnu izmedju jedni drugih, a ne vako kako je FIFA postavila,uvijek guraju vece ekipe a zalazu se za manje po njihovom,Sretno Bosna ,posle velike klafikacijeske grupe i velikih napadackih utkmica zelim ti srecu,bilo bi stvarno zao da ispadnete...

#jef_buckly: Portugal ce ostati bez Mundijala.Protiv nas su igrali sa par igraca koji su imali zute kartone i to njihovi najbolji igraci u odbrani i bili su vrlo blagi tako da se nezavaravamo da imaju tako losu odbranu,jos za mjesec dana vidim vrlo tesku situaciju u hladnoj BOSNI sa snijegom tamo ce se izgubiti,Simao,Nani,CR,nsiu navikli igrrati na tako teskom terenu a oni ce to iskorititi jer tu igracju cesto,obozavam Misimovica,van Portugal,ulozicu veliki novac na Bosnu jer vijerujem da ce biti dobar koaficjent i zaraditi nesto novca na njih jer imaju dobru ekipu.

#81Robinho17:Volio bi da prodje Bosna,ni manje ni vise nego da zacepimo ovim Argenticima usta i da im kazemo kako Bosna igra bolji nogomet od njih a bili su sa nama u grupi.

#99jesusosusa:Ja ocekujem i zelim,da prodje Bosna.Bosna neigra nista????Ko igra u Bosni onda,,,Dzeko,Ibisevic,Misimovic,Pjanic,Salihovic,Ibricic,vrlo je dobro sto je uzvratna u Zenici,nakon dobrog raz.u Portugalu,Jedini problem BOsni je odbrana,Veliki Portugal je igrao nerijeseno na 0,posjecam vas da Portugal ima slabog golmana,oni su dublikat ATL.MADRIDA i vrlo nesretni ljudi....

#116pengil:Bosna-Portugal bice to jedna velika utkmica.

#134donaateltic: Bosna je vrlo puno napredovala u svemu,i bce vrlo nezgodni i nadam se njihovim prolazu.

#152elrondo:Respekt prema Portugalu,al uzvratna utkmc u Bosni,a oni imaju DZEKU,Misiimovica,su vrlo dobri,tako da Cristiano zao mije al imaces vrlo tezak put,tako da mislim da ce Bosna jedina da izneanadi u ova 4 duela

to su neki od kometrara,,ima ih jos ,najvise ima oni Bosna,Fracuska,Grcka,Rusija prolaze.......duplih

ZANAJU SPANCI I CIJENE NAS VISE NEGO KOMSIJE :lol: :lol: :lol:

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 19 okt 2009, 22:01

Ovako se kristina pojavljuje u Zenici :D

slika
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 19 okt 2009, 22:08

Quirez:"Jedan ekipa koja zabije 25 golova u 10 tekmi,nije grupa neznenaca"

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 okt 2009, 22:08

don Ciro je napisao/la:Evo me na spanjolskoj i citam kometare o barazu ,najitersantiniji su o Bosni i Portugalu puno je optimista citavom Spanijom,,,, http://www.marca.com neki od komnt. u prevodu...

#1jcfs: Rival najtezi je bio Bosna,Portugalu ce biti tesko.

#4xavimakina: Portugal misli da ce lako proci,nisu oni nista,oni samo pobijedjuju male ekipe,sa srednjim ekipama lose prolaze a bosna upravo spada u to,nemojmo zaboraviti samo 2 gloa koja su nama zabili a mogli su i vise,veliki igraci poput Dzeke,Ibisevica,Misimovica,,,sretno bosni i portugalu,,,,francuzi prolaze bez problema.

#5xarro_spa: Ja mislim da ce Portugal proci Bosnu.

#Sergiibiza: 4 duela vrlo ijednacana,nece nikom biti lako,daj boze da prodju Irci i Bosna!

#8aupa_Espana:Irska,Ukrajina,Bosna,Rusia,..Duel koji je najzanimljiviji i najneodlucniji Bosnia-Portugal,bice vrlo izjedanaceno al mislim da ce sudije da pomognu Portugalcima jer veliki je novac izgubiti ako.....

#14richyim:Dzeko,Ibisevic,Misimovic,Pjanic....i dalje.Pjanic je igrac od 18 godina iz O.Lyona,Buducnost velika Bosne tako i Francuske lige,Ibisevic zabio 18 golova u 17 utkmc prosle godine dok se nije povredio,niko do ovi zadnji godinu dana nije znao za Dzeku a sada svi znaju i pricaju o njemu..

#21supersanti:Oko na Bosnu.

#23yangsu:Mislim da ce Bosna proci,ako bude u Portugalu nerijeseno 1-1 o vise...

#52gossipguy: Ako ima neko iznedjanje na kraju ce biti Bosna, mada sumnjam i u to.

#42 1920kiki1920:Sjetimo se sta je Blazevic uradio 98 sa Hrvatskom u Francuskoj zavrsli su treci,vidimo sta su uradili Belgiji i Turskoj,,,takodjer Hrvatska je preko baraza dosla na SP ,tak mislim da ce i Bosna.

#53aseseo:Bosna?Pa to je ekipa koja nista neigra,Portugalu ce biti lako prolaz,kao i Rusima,Francuska i Ukraina su moji favoriti.

#55xulkete:Bosna,Francuska,Grcka,Rusija.

#88uhprojo: Nepravedno je bilo izvlacenje,svi su trebali imati prilike da se susretnu izmedju jedni drugih, a ne vako kako je FIFA postavila,uvijek guraju vece ekipe a zalazu se za manje po njihovom,Sretno Bosna ,posle velike klafikacijeske grupe i velikih napadackih utkmica zelim ti srecu,bilo bi stvarno zao da ispadnete...

#jef_buckly: Portugal ce ostati bez Mundijala.Protiv nas su igrali sa par igraca koji su imali zute kartone i to njihovi najbolji igraci u odbrani i bili su vrlo blagi tako da se nezavaravamo da imaju tako losu odbranu,jos za mjesec dana vidim vrlo tesku situaciju u hladnoj BOSNI sa snijegom tamo ce se izgubiti,Simao,Nani,CR,nsiu navikli igrrati na tako teskom terenu a oni ce to iskorititi jer tu igracju cesto,obozavam Misimovica,van Portugal,ulozicu veliki novac na Bosnu jer vijerujem da ce biti dobar koaficjent i zaraditi nesto novca na njih jer imaju dobru ekipu.

#81Robinho17:Volio bi da prodje Bosna,ni manje ni vise nego da zacepimo ovim Argenticima usta i da im kazemo kako Bosna igra bolji nogomet od njih a bili su sa nama u grupi.

#99jesusosusa:Ja ocekujem i zelim,da prodje Bosna.Bosna neigra nista????Ko igra u Bosni onda,,,Dzeko,Ibisevic,Misimovic,Pjanic,Salihovic,Ibricic,vrlo je dobro sto je uzvratna u Zenici,nakon dobrog raz.u Portugalu,Jedini problem BOsni je odbrana,Veliki Portugal je igrao nerijeseno na 0,posjecam vas da Portugal ima slabog golmana,oni su dublikat ATL.MADRIDA i vrlo nesretni ljudi....

#116pengil:Bosna-Portugal bice to jedna velika utkmica.

#134donaateltic: Bosna je vrlo puno napredovala u svemu,i bce vrlo nezgodni i nadam se njihovim prolazu.

#152elrondo:Respekt prema Portugalu,al uzvratna utkmc u Bosni,a oni imaju DZEKU,Misiimovica,su vrlo dobri,tako da Cristiano zao mije al imaces vrlo tezak put,tako da mislim da ce Bosna jedina da izneanadi u ova 4 duela

to su neki od kometrara,,ima ih jos ,najvise ima oni Bosna,Fracuska,Grcka,Rusija prolaze.......duplih

ZANAJU SPANCI I CIJENE NAS VISE NEGO KOMSIJE :lol: :lol: :lol:
svaka cast spancima..bgm....od sad su moji prijatelji...vidis da ljudi znaju cijenit nase igrace..

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 okt 2009, 22:09

slika
ili pak ovako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 okt 2009, 22:09

Ma brate , sad kad sjednu Ciro i Osim da spremaju taktiku , ima da padne i lisapon i citav portugal

Jos kad BHF ocita lekciju navijanja u lisabonu , o zenici da negovorim :mrgreen: :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 okt 2009, 22:12

:lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.