Forum
Re: Forum - pristup mobitelom
Mozete li na forum stranici staviti link za povrat na glavnu stranicu portala. Moram svaki put upisivati adresu. Inace odlicno radi. Puno brze nego obicna stranica
Takodjer bi mozda trebali staviti i medijski sadrzaj kao slike i linkove na youtube isjecke.
Takodjer bi mozda trebali staviti i medijski sadrzaj kao slike i linkove na youtube isjecke.
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Forum
Preporucio bih administratorima foruma ili portala, mislim da je vise rijec o administraciji portala da linkuju pravilno link na headpage-u AKTUELNE TEME NA FORUMU - jer link redirektuje samo na generalni forum a ne na aktuelne teme.
Eto tako malo sitna digresija ali to je korekcija koja zahtijeva mozda 30 sekundi posla.
Prijatno
Eto tako malo sitna digresija ali to je korekcija koja zahtijeva mozda 30 sekundi posla.
Prijatno
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- NoName
- Kontakt:
Zahvaljujem se moderatorima na temi "Reprezentacija BiH" na selektivnoj objektivnosti.
Dopuštati stalne provokacije bez ikakvog razloga a sa druge strane, nakon što se odgovori na petu ili šestu provokaciju, slijedi ban. Niti sam kome opsovao niti sam ikog vrijeđao. Osim ako riječ krelac za nekog ne predstavlja uvredu.
Pozdrav.
Dopuštati stalne provokacije bez ikakvog razloga a sa druge strane, nakon što se odgovori na petu ili šestu provokaciju, slijedi ban. Niti sam kome opsovao niti sam ikog vrijeđao. Osim ako riječ krelac za nekog ne predstavlja uvredu.
Pozdrav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:Zahvaljujem se moderatorima na temi "Reprezentacija BiH" na selektivnoj objektivnosti.
Pozdrav.
NoName, svaki se forum na tome bazira. Evo ja nikada i nisam bio banovan i nadam se da neću. Čitajući malo tvoje postove , došao sam to zaključka da si dosta prerastao forumaša. Očigledno je da si malo stariji i da odlično poznaješ neke stvari. Pojedincima je u cilju da isprovociraju pojedine članove koji i čine ovaj forum zanimljivim. Ja mogu lično kao što bi neki rekli osobno reći da si ti po meni jedan od najboljih forumaša, te da uživam čitajući tvoje postove.
Nedaj se
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- NoName
- Kontakt:
Hvala pastuh. Eto, ti si naveo sve ono što nekako ni sam neću sebi da priznam, mislim na godine i na to da ne mogu više da istrpim gluposti, kao što sam to nekad mogao. Ali eto, ovo je jedini forum na kome sam ikad bio aktivan, izuzimajući profesionalne forume, pa mi je nekako žao da to batalim.Pastuh je napisao/la:NoName je napisao/la:Zahvaljujem se moderatorima na temi "Reprezentacija BiH" na selektivnoj objektivnosti.
Pozdrav.
NoName, svaki se forum na tome bazira. Evo ja nikada i nisam bio banovan i nadam se da neću. Čitajući malo tvoje postove , došao sam to zaključka da si dosta prerastao forumaša. Očigledno je da si malo stariji i da odlično poznaješ neke stvari. Pojedincima je u cilju da isprovociraju pojedine članove koji i čine ovaj forum zanimljivim. Ja mogu lično kao što bi neki rekli osobno reći da si ti po meni jedan od najboljih forumaša, te da uživam čitajući tvoje postove.
Nedaj se
Nekada, prije možda godinu dana, ovo je bio veoma sadržajan forum. Bili su aktivni forumaši poput virtuala, geronima, riberya, bh hrvata, kneleta, secera i slično, koji su stvarno imali šta da kažu. Sad evo, koliko vidim, slabo se i oni pojavljuju jer, vjerovatno, neće da troše svoje živce na to. Možeš ne bit na forumu 7 dana i kad uđeš možeš samo pogledati zadnju stranicu i ista je uvijek priča, uvijek se razvlače iste teme: Jel bolji Vedo ili Edin, jel onaj partiota, jel onaj treba opet da igra za reprezentaciju i slično.
Administraciji ne zamjeram što me banovala, čak mi je to nekako došlo kao i olakšavajuća okolnost, jer forum večinom samo i čitam. Ali, smeta me što se dopuštaju stalne provokacije (da sam to samo ja onda bih rekao da je do mene) i gluposti jer to kvari forum i stvarno mi je žao zbog toga. Ali, ko će mene starog razumjeti
Pastuh, puno pozdrava i hvala još jednom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Vidiš, ja sam se jedno vrijeme tako divio ovom forumu i trudio se da mi dnevno ne promakne neki post (mada mi je to rijetko polazilo za rukom). Ne znam, jesam li ja 'u godinama' pa mi se čine ove diskusije pretjerano neukusne i nedorasle, ili jednostavno one i jesu takve (većina). I to patriota, Edin ili Vedo, sve bih to podnio, ali ovu djecu od 13-15 godina koja se razmašu o Realu, Barceloni, Manchesteru, pa na post "Real je najgori", obruse sa sto i ponekom psovkom/uvredom, ne mogu. Upravo pomenuti su razlog zbog čega se moj pristup forumu znatno smanjio.NoName je napisao/la:
Hvala pastuh. Eto, ti si naveo sve ono što nekako ni sam neću sebi da priznam, mislim na godine i na to da ne mogu više da istrpim gluposti, kao što sam to nekad mogao. Ali eto, ovo je jedini forum na kome sam ikad bio aktivan, izuzimajući profesionalne forume, pa mi je nekako žao da to batalim.
Nekada, prije možda godinu dana, ovo je bio veoma sadržajan forum. Bili su aktivni forumaši poput virtuala, geronima, riberya, bh hrvata, kneleta, secera i slično, koji su stvarno imali šta da kažu. Sad evo, koliko vidim, slabo se i oni pojavljuju jer, vjerovatno, neće da troše svoje živce na to. Možeš ne bit na forumu 7 dana i kad uđeš možeš samo pogledati zadnju stranicu i ista je uvijek priča, uvijek se razvlače iste teme: Jel bolji Vedo ili Edin, jel onaj partiota, jel onaj treba opet da igra za reprezentaciju i slično.
Administraciji ne zamjeram što me banovala, čak mi je to nekako došlo kao i olakšavajuća okolnost, jer forum večinom samo i čitam. Ali, smeta me što se dopuštaju stalne provokacije (da sam to samo ja onda bih rekao da je do mene) i gluposti jer to kvari forum i stvarno mi je žao zbog toga. Ali, ko će mene starog razumjeti![]()
Pastuh, puno pozdrava i hvala još jednom.
I ja se, evo, baziram na čitanju nekih "normalnih" tema, više iz dosade i neke navike, ali dobro. S vremena na vrijeme navratim na forum, pogledam par favoriziranih tema i vratim se na portal ili na neke druge strane. Sve u svemu, biće ovo Švicarska, biće forum snova....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Re: Forum - pristup mobitelom
Dado je napisao/la:Mozete li na forum stranici staviti link za povrat na glavnu stranicu portala. Moram svaki put upisivati adresu. Inace odlicno radi. Puno brze nego obicna stranica
Klikni na ovaj gore logo SportSport.ba na forumu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- reds_forever
- Kontakt:
moze li se ikako povecati broj znakova u potpisu...

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Kvalitetne diskusije će opet početi nakon žrijeba za kvalifikacije za EP, jer se sada nema o čemu diskutovati, sve znamo i sve je jasno kao dan. Ostale diskusije su bespotrebne, ko je bolji, gdje ide Džeko, totalne gluposti koje služe za nabijanje postova. Ja sam davno prestao ulaziti u rasprave, sa rogatim' se ne možeš bosti, a vrijeme je pokazalo ko je u pravu i ko zna, tako da se više ne obazirem na gluposti. Ne mogu da vjerujem da je NoName banovan, ali o odlukama administracije se ne diskutuje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za @ljubav i ekipu do kad ćete nas ubijat i dosađivat s takvim postovima.Terorizirat s glupostima,nebulozama.
Pa pogledajte šta radite s foruma unakažen totalno.
A i raja od sad pokušajmo sve ignorirati postove i ne diskutirati jer ovo je coma ne vodi nikuda
A i raja od sad pokušajmo sve ignorirati postove i ne diskutirati jer ovo je coma ne vodi nikuda
Cescinho4 je napisao/la:Daj, @ljubav je pametan momak, jest da se ovdje malo zeza.bambina je napisao/la:Za @ljubav i ekipu do kad ćete nas ubijat i dosađivat s takvim postovima.Terorizirat s glupostima,nebulozama.
Bar ne vrijedja nikoga, sto se za neke ne bi moglo reci, a da ne govorim kakvih prostaka ovdje sve ima. Jos kad vidim da ima djece koja se predstavljaju kao 26godisnjaci...
Slušaj ti sine, znam ja Bambinu, i ne predstavlja se ona lažno. Jesu li te učili šta znači imati poštenje prema drugima ???
Malo se zeza ???
Glumi nekoga intektualca, a skriva se ispred monitora kao neki izgubljeni slučaj, misli da će sa svojom Misterijom nešto izazvati. Meni je lično drag, jer ne može me niko nasmijati kao on, plod smijeha i ismijavanja.
A za tebe posebno, vidi se da si još običan klinac, koji se još raspravlja o nekim glupostima, isto dijete kada mu uzmeš lizalo, moje je , nije nego moje, ma jok moje je....ne pričaj o drugima već gledaj sebe.
Mislio sam da na nju misliš, krivo shvatio, nema veze. Koliko čovjek gluposti pročita, pa se malo i zbuni, nema veze.
Nadam se da će administracija banovati pojedinci koji kvare pojedine teme, i da će se to desiti su skorije vrijeme. Zaista ima svakakih ljudi na ovom forumu.
Nadam se da će administracija banovati pojedinci koji kvare pojedine teme, i da će se to desiti su skorije vrijeme. Zaista ima svakakih ljudi na ovom forumu.
Da je više cura
pametnih,ovaj mi se popeo na jetru ,izvini ali tako je.
BritanacI,sland.
Reko ja dječiji vrtić najniže kategorije.
BritanacI,sland.
Reko ja dječiji vrtić najniže kategorije.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
sto mi je izbrisan tema oldham
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
imaš sve u pravilima koja si trebao pročitati prije otvaranja tema. nikad nije kasno: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=1807
ukratko: pretvarate nam forum u blog servis, a to neće proći.
a cek gosp Admine
kako postoji tema milwalla koja je raj za spamere cuj millwala pa oldham je bolji tim onda dalje tema marsej konsntan spam istog lika to se ne prise onda tema arsenala konstantni spam
kako postoji tema milwalla koja je raj za spamere cuj millwala pa oldham je bolji tim onda dalje tema marsej konsntan spam istog lika to se ne prise onda tema arsenala konstantni spam
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
mrzi te uprava.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja vam predlazem da uvedete urednike na forumu, znaci za svaki podforum (bh fudbal, ino fudbal, bh kosarka itd.) po jedan urednik koji ce biti aktivan na tom podforumu i stalno brisati spam i glupa pisanja, a ne ovako dok neki moderator ili ti konkretno kao admin dodjete tu se vec napise previse vrijedjanja i gluposti. Znaci taj bi urednik imao svrhu da tebi pomogne, tj. da ti smanji posaoadmin je napisao/la:imaš sve u pravilima koja si trebao pročitati prije otvaranja tema. nikad nije kasno: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=1807
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.