Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa!ZELJO DO GROBA je napisao/la:dream team svijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,aris je napisao/la:evo ljudi znam da ste jedva je cekali !
Alaim
Jakirevic Saraba Vasilic(kapiten) Aracic(ako ga Hrvatska ne uzme)
Blatnjak Jelic Kerkez Crnogorac
Skoro (talenat od 30 godina) Jolic
ako vidite Sliskovic je bio majstor! ova ekipa je sastavlje od tog Covjeka, a gledaj taj covjeka Skoro, jedini talenat koji ima 30 godina. Ma kakva ekipa ! fantasticna idemo na sp !!! sa ovom ekipom bez brige.!!
klupa Bozic, Tripic, Duro,Juric,Halilovic!
samo ja mislim da bi alaim trebi biti kapiten..ipak je on najveci medju najvecim...![]()
Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
- bosanac723
- Kontakt:
Nema govora u Real Sociedadu je Kodro bio majstor i zauvijek ce biti u njihovoj istoriji, ali gledaj sa strane repke, da bio je covjek tu od pocetka, al' sta je uradio u tim tekmam sto je bio u prvoj postavi? ja bi njega na klupu ne sto ga mrzim, nego zbog toga sto su vise pokazali dzeko, i barba.ZELJO DO GROBA je napisao/la:nije ni to lose...ma dobro Dzeko i Salihovic bi se mogli ugurati u ovaj tim...al tesko da bi jos neko mogo igrati od ovih trenutno u reprezntaciji, osim Bajramovica, Misketa i Spahe i Kena normalno...
al kako ces mi ba Kodru zaboraviti...![]()
![]()
![]()
ja u bilo koji sastav gurma Kodru gdje god moze...hehe
a covjek je to i zasluzio...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a Baka je bio dobar, umjesto njega treba uletiti Tulic...mozda da budu 2 selektora kao kod Sveda cini mi se...ipak dvije glave znaju bolje od jedne..aris je napisao/la:Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa!ZELJO DO GROBA je napisao/la:dream team svijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,aris je napisao/la:evo ljudi znam da ste jedva je cekali !
Alaim
Jakirevic Saraba Vasilic(kapiten) Aracic(ako ga Hrvatska ne uzme)
Blatnjak Jelic Kerkez Crnogorac
Skoro (talenat od 30 godina) Jolic
ako vidite Sliskovic je bio majstor! ova ekipa je sastavlje od tog Covjeka, a gledaj taj covjeka Skoro, jedini talenat koji ima 30 godina. Ma kakva ekipa ! fantasticna idemo na sp !!! sa ovom ekipom bez brige.!!
klupa Bozic, Tripic, Duro,Juric,Halilovic!
samo ja mislim da bi alaim trebi biti kapiten..ipak je on najveci medju najvecim...![]()

a jos im moramo skockati klupu i eto ga...bolje nemoze...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dobro to jeistina...bosanac723 je napisao/la:Nema govora u Real Sociedadu je Kodro bio majstor i zauvijek ce biti u njihovoj istoriji, ali gledaj sa strane repke, da bio je covjek tu od pocetka, al' sta je uradio u tim tekmam sto je bio u prvoj postavi? ja bi njega na klupu ne sto ga mrzim, nego zbog toga sto su vise pokazali dzeko, i barba.ZELJO DO GROBA je napisao/la:nije ni to lose...ma dobro Dzeko i Salihovic bi se mogli ugurati u ovaj tim...al tesko da bi jos neko mogo igrati od ovih trenutno u reprezntaciji, osim Bajramovica, Misketa i Spahe i Kena normalno...
al kako ces mi ba Kodru zaboraviti...![]()
![]()
![]()
ja u bilo koji sastav gurma Kodru gdje god moze...hehe
a covjek je to i zasluzio...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
dream teamsvijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,
samo ja mislim da bi alaim trebi biti kapiten..ipak je on najveci medju najvecim...
[/quote]
Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa![/quote]
a Baka je bio dobar, umjesto njega treba uletiti Tulic...mozda da budu 2 selektora kao kod Sveda cini mi se...ipak dvije glave znaju bolje od jedne..
[/quote]
Mozda da ja i ti platimo koji paru mozemo bar biti Selektori ovih nasih mladi nada!!
samo ja mislim da bi alaim trebi biti kapiten..ipak je on najveci medju najvecim...

Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa![/quote]
a Baka je bio dobar, umjesto njega treba uletiti Tulic...mozda da budu 2 selektora kao kod Sveda cini mi se...ipak dvije glave znaju bolje od jedne..

Mozda da ja i ti platimo koji paru mozemo bar biti Selektori ovih nasih mladi nada!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa![/quote]aris je napisao/la:dream teamsvijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,

Mozda da ja i ti platimo koji paru mozemo bar biti Selektori ovih nasih mladi nada!![/quote]
halo ba nemoj nas pocjenjivati

ne trebamo nista prihvatati ispod pomocnika Tulicu i Piricu...
ipak su ova dvojica vrh...plafon...

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- bosanac723
- Kontakt:
pretjeravate fakat...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
ma dobro fali im ekonoma !! znas samo neznam gdje da se obratim sa tim parama??:D 

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ekonoma cemo staviti onaj sto mu se sudi sa munjomaris je napisao/la:ma dobro fali im ekonoma !! znas samo neznam gdje da se obratim sa tim parama??:D

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
povrijedio nam se Jakirevic! pozivamo Covica talenata iz Tuzle!! sto sad hara drugom timu iz Domzaleja ili gdje igra!!ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ekonoma cemo staviti onaj sto mu se sudi sa munjomaris je napisao/la:ma dobro fali im ekonoma !! znas samo neznam gdje da se obratim sa tim parama??:D![]()
![]()
Mislim da i Žujo ispunjava uslove za taj vaš dream team, negdje u tandemu sa Munibom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
hahha..aris je napisao/la:povrijedio nam se Jakirevic! pozivamo Covica talenata iz Tuzle!! sto sad hara drugom timu iz Domzaleja ili gdje igra!!ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ekonoma cemo staviti onaj sto mu se sudi sa munjomaris je napisao/la:ma dobro fali im ekonoma !! znas samo neznam gdje da se obratim sa tim parama??:D![]()
![]()
evo ga prva rezerva Covic...
hajde dalje..prdlazite...

prihvataju se i prijedlozi za trenere i pomocna osoblja...
al moraju ispunjavati neke uslove...
mozete procijeniti i sami koje..

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
joj jeste tako je hajmo ljudi!! trazi te zaboravljene talente!:D
a gdje je spomenko bosnjak ili kako vec,onda sinisa mulina,onda handzic zelimir terkes
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- el-fighter
- Kontakt:
Dragan Blatnjak, Branimir Bajić, Nedim Halilović....aris je napisao/la:joj jeste tako je hajmo ljudi!! trazi te zaboravljene talente!:D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Blatnjak igra vec tu ! Halilovic je na klupi a sad za Bajica neznam bas dali zasluzuje poziv ipak on igra u drugoj lige njemacke!el-fighter je napisao/la:Dragan Blatnjak, Branimir Bajić, Nedim Halilović....aris je napisao/la:joj jeste tako je hajmo ljudi!! trazi te zaboravljene talente!:D

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
danijel krivic, albin pelak, samir duro...aris je napisao/la:Blatnjak igra vec tu ! Halilovic je na klupi a sad za Bajica neznam bas dali zasluzuje poziv ipak on igra u drugoj lige njemacke!el-fighter je napisao/la:Dragan Blatnjak, Branimir Bajić, Nedim Halilović....aris je napisao/la:joj jeste tako je hajmo ljudi!! trazi te zaboravljene talente!:Da onaj Terkes zvuci odlicno! gol masina Terkezinho
mozda i dobije poziv!
ja mislim da ovaj krivic ima zagarantvano mjesto sa pelakom u prvoj postavi

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a necemo Bajica stavljati...nije on kvalitet za ovakvu reprezntaciju...
a neojte zaboraviti Vidica...Velimira Vidica...
jos jbt moramo praviti dvije reprezntacije, da se ne bune sve zvijezde...hehe

a neojte zaboraviti Vidica...Velimira Vidica...

jos jbt moramo praviti dvije reprezntacije, da se ne bune sve zvijezde...hehe

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Duro je vec tu bio na sirijem spisku ! Pelak se jos trazi mislim da je bliz<u transfera da ide u Bayernu! A jel Krivic jos uvijek hara u drugoj lige Belgije??:D
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ja ba...kazu najjaci je tamo...aris je napisao/la:Duro je vec tu bio na sirijem spisku ! Pelak se jos trazi mislim da je bliz<u transfera da ide u Bayernu! A jel Krivic jos uvijek hara u drugoj lige Belgije??:D
ma kako god okreners mora imati mjesto u prvoj postavi...

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club