Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

aris
Kontakt:

Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Post Postao/la aris » 16 jun 2009, 20:36

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
aris je napisao/la:evo ljudi znam da ste jedva je cekali !

Alaim
Jakirevic Saraba Vasilic(kapiten) Aracic(ako ga Hrvatska ne uzme)
Blatnjak Jelic Kerkez Crnogorac
Skoro (talenat od 30 godina) Jolic
ako vidite Sliskovic je bio majstor! ova ekipa je sastavlje od tog Covjeka, a gledaj taj covjeka Skoro, jedini talenat koji ima 30 godina. Ma kakva ekipa ! fantasticna idemo na sp !!! sa ovom ekipom bez brige.!!

klupa Bozic, Tripic, Duro,Juric,Halilovic!
:D
dream team svijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,
samo ja mislim da bi alaim trebi biti kapiten..ipak je on najveci medju najvecim... :D :D
Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 16 jun 2009, 20:37

ZELJO DO GROBA je napisao/la:nije ni to lose...ma dobro Dzeko i Salihovic bi se mogli ugurati u ovaj tim...al tesko da bi jos neko mogo igrati od ovih trenutno u reprezntaciji, osim Bajramovica, Misketa i Spahe i Kena normalno...

al kako ces mi ba Kodru zaboraviti... :D :D :D
ja u bilo koji sastav gurma Kodru gdje god moze...hehe

a covjek je to i zasluzio...
Nema govora u Real Sociedadu je Kodro bio majstor i zauvijek ce biti u njihovoj istoriji, ali gledaj sa strane repke, da bio je covjek tu od pocetka, al' sta je uradio u tim tekmam sto je bio u prvoj postavi? ja bi njega na klupu ne sto ga mrzim, nego zbog toga sto su vise pokazali dzeko, i barba.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:39

aris je napisao/la:
aris je napisao/la:evo ljudi znam da ste jedva je cekali !

Alaim
Jakirevic Saraba Vasilic(kapiten) Aracic(ako ga Hrvatska ne uzme)
Blatnjak Jelic Kerkez Crnogorac
Skoro (talenat od 30 godina) Jolic
ako vidite Sliskovic je bio majstor! ova ekipa je sastavlje od tog Covjeka, a gledaj taj covjeka Skoro, jedini talenat koji ima 30 godina. Ma kakva ekipa ! fantasticna idemo na sp !!! sa ovom ekipom bez brige.!!

klupa Bozic, Tripic, Duro,Juric,Halilovic!
:D
dream team svijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,
samo ja mislim da bi alaim trebi biti kapiten..ipak je on najveci medju najvecim... :D :D
Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa!
a Baka je bio dobar, umjesto njega treba uletiti Tulic...mozda da budu 2 selektora kao kod Sveda cini mi se...ipak dvije glave znaju bolje od jedne.. :D :D
a jos im moramo skockati klupu i eto ga...bolje nemoze... :D :D :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:42

bosanac723 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:nije ni to lose...ma dobro Dzeko i Salihovic bi se mogli ugurati u ovaj tim...al tesko da bi jos neko mogo igrati od ovih trenutno u reprezntaciji, osim Bajramovica, Misketa i Spahe i Kena normalno...

al kako ces mi ba Kodru zaboraviti... :D :D :D
ja u bilo koji sastav gurma Kodru gdje god moze...hehe

a covjek je to i zasluzio...
Nema govora u Real Sociedadu je Kodro bio majstor i zauvijek ce biti u njihovoj istoriji, ali gledaj sa strane repke, da bio je covjek tu od pocetka, al' sta je uradio u tim tekmam sto je bio u prvoj postavi? ja bi njega na klupu ne sto ga mrzim, nego zbog toga sto su vise pokazali dzeko, i barba.
dobro to jeistina...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 16 jun 2009, 20:44

dream teamsvijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,
samo ja mislim da bi alaim trebi biti kapiten..ipak je on najveci medju najvecim... :D :D[/quote]
Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa![/quote]
a Baka je bio dobar, umjesto njega treba uletiti Tulic...mozda da budu 2 selektora kao kod Sveda cini mi se...ipak dvije glave znaju bolje od jedne.. :D :D
a jos im moramo skockati klupu i eto ga...bolje nemoze... :D :D :D[/quote]
Mozda da ja i ti platimo koji paru mozemo bar biti Selektori ovih nasih mladi nada!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:46

aris je napisao/la:dream teamsvijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,
Joj izvini jarane! neznam **** ima puno kandidata! zaboravio sam reci da je selektor naravno Piric!! pomocnici su Sliskovic, I Usanovic, golmanski trener Dominkovic,fizioterapeut COlakovic. eto to ti je sine ekipa![/quote]
a jos im moramo skockati klupu i eto ga...bolje nemoze... :D :D :D[/quote]
Mozda da ja i ti platimo koji paru mozemo bar biti Selektori ovih nasih mladi nada!![/quote]
halo ba nemoj nas pocjenjivati :D
ne trebamo nista prihvatati ispod pomocnika Tulicu i Piricu...
ipak su ova dvojica vrh...plafon... :D :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 16 jun 2009, 20:48

pretjeravate fakat...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 16 jun 2009, 20:50

ma dobro fali im ekonoma !! znas samo neznam gdje da se obratim sa tim parama??:D :D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:54

aris je napisao/la:ma dobro fali im ekonoma !! znas samo neznam gdje da se obratim sa tim parama??:D :D
ma ekonoma cemo staviti onaj sto mu se sudi sa munjom :D :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 16 jun 2009, 20:57

aris je napisao/la:ma dobro fali im ekonoma !! znas samo neznam gdje da se obratim sa tim parama??:D :D
povrijedio nam se Jakirevic! pozivamo Covica talenata iz Tuzle!! sto sad hara drugom timu iz Domzaleja ili gdje igra!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 20:57

Mislim da i Žujo ispunjava uslove za taj vaš dream team, negdje u tandemu sa Munibom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:59

aris je napisao/la:
povrijedio nam se Jakirevic! pozivamo Covica talenata iz Tuzle!! sto sad hara drugom timu iz Domzaleja ili gdje igra!!
hahha..

evo ga prva rezerva Covic...
hajde dalje..prdlazite... :D :D
prihvataju se i prijedlozi za trenere i pomocna osoblja...
al moraju ispunjavati neke uslove...
mozete procijeniti i sami koje.. :D :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 16 jun 2009, 21:03

joj jeste tako je hajmo ljudi!! trazi te zaboravljene talente!:D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jun 2009, 22:22

a gdje je spomenko bosnjak ili kako vec,onda sinisa mulina,onda handzic zelimir terkes
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 22:28

aris je napisao/la:joj jeste tako je hajmo ljudi!! trazi te zaboravljene talente!:D
Dragan Blatnjak, Branimir Bajić, Nedim Halilović....
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 17 jun 2009, 10:39

el-fighter je napisao/la:
aris je napisao/la:joj jeste tako je hajmo ljudi!! trazi te zaboravljene talente!:D
Blatnjak igra vec tu ! Halilovic je na klupi a sad za Bajica neznam bas dali zasluzuje poziv ipak on igra u drugoj lige njemacke! :D a onaj Terkes zvuci odlicno! gol masina Terkezinho :D mozda i dobije poziv!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 10:46

aris je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:
Blatnjak igra vec tu ! Halilovic je na klupi a sad za Bajica neznam bas dali zasluzuje poziv ipak on igra u drugoj lige njemacke! :D a onaj Terkes zvuci odlicno! gol masina Terkezinho :D mozda i dobije poziv!
danijel krivic, albin pelak, samir duro...

ja mislim da ovaj krivic ima zagarantvano mjesto sa pelakom u prvoj postavi :D :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 10:50

a necemo Bajica stavljati...nije on kvalitet za ovakvu reprezntaciju...

a neojte zaboraviti Vidica...Velimira Vidica... :D :D

jos jbt moramo praviti dvije reprezntacije, da se ne bune sve zvijezde...hehe :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 17 jun 2009, 10:50

Duro je vec tu bio na sirijem spisku ! Pelak se jos trazi mislim da je bliz<u transfera da ide u Bayernu! A jel Krivic jos uvijek hara u drugoj lige Belgije??:D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 10:54

aris je napisao/la:Duro je vec tu bio na sirijem spisku ! Pelak se jos trazi mislim da je bliz<u transfera da ide u Bayernu! A jel Krivic jos uvijek hara u drugoj lige Belgije??:D
ma ja ba...kazu najjaci je tamo...

ma kako god okreners mora imati mjesto u prvoj postavi... :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: IstokZapad, J1897, kakarut, Mostarska, Zglavkar i 54 gosta.