Igokea
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
@košarkaš ,
Terry Castle, bivši B&H reprezentativac.
Terry Castle, bivši B&H reprezentativac.
Gledao sam Igokeu protiv Gruda...Mišanović ništa..MCaskill bi rekao more nesto a tamo nista..bezveze..nisu me odusevili..mislim da je Bosna jača od njh na tim pozicijama i to uvelike...i sada jedini pravi je Taylor...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
A ja gledao protiv Posušja i Širokog.... pa ljudi igraju koliko im treba za pobjedu....Kevin je napisao/la:Gledao sam Igokeu protiv Gruda...Mišanović ništa..MCaskill bi rekao more nesto a tamo nista..bezveze..nisu me odusevili..mislim da je Bosna jača od njh na tim pozicijama i to uvelike...i sada jedini pravi je Taylor...

ne govorim ekipno vec za ova dva nova igraca...ali i tako i tako mislim da nemogu protiv Bosne nista..a sad ovamo Sloboda, Široki, Zrinjski...bije ga...tu su jaci...str8 je napisao/la:A ja gledao protiv Posušja i Širokog.... pa ljudi igraju koliko im treba za pobjedu....Kevin je napisao/la:Gledao sam Igokeu protiv Gruda...Mišanović ništa..MCaskill bi rekao more nesto a tamo nista..bezveze..nisu me odusevili..mislim da je Bosna jača od njh na tim pozicijama i to uvelike...i sada jedini pravi je Taylor...jaki ste, jaki, nema šta... još ako vam dođe Terry i Božo.... Prvaci ste ladno
Al ima Bosna Vukoicica!:)str8 je napisao/la:A ja gledao protiv Posušja i Širokog.... pa ljudi igraju koliko im treba za pobjedu....Kevin je napisao/la:Gledao sam Igokeu protiv Gruda...Mišanović ništa..MCaskill bi rekao more nesto a tamo nista..bezveze..nisu me odusevili..mislim da je Bosna jača od njh na tim pozicijama i to uvelike...i sada jedini pravi je Taylor...jaki ste, jaki, nema šta... još ako vam dođe Terry i Božo.... Prvaci ste ladno
Ja sam mišljenja da je najveće pojačanje Bosne Vlada ali ako u Igokeu dođe deda Božo, mislim da im se pehar može uručiti i prije početka Lige jer bi sve drugo bilo neuspjeh i iznenađenje.... al, opet, to je moje mišljenje.bosnas_ je napisao/la:Al ima Bosna Vukoicica!:)str8 je napisao/la:A ja gledao protiv Posušja i Širokog.... pa ljudi igraju koliko im treba za pobjedu....Kevin je napisao/la:Gledao sam Igokeu protiv Gruda...Mišanović ništa..MCaskill bi rekao more nesto a tamo nista..bezveze..nisu me odusevili..mislim da je Bosna jača od njh na tim pozicijama i to uvelike...i sada jedini pravi je Taylor...jaki ste, jaki, nema šta... još ako vam dođe Terry i Božo.... Prvaci ste ladno
Umjesto Malika Dixona, koji je nakon samo jedne odigrane utakmice otišao u Izrael, ekipa iz malog mjesta pored Banje Luke potpisala je iskusnog Terryja Castlea.
Ipak Mile voli Bosance!!!!

Ipak Mile voli Bosance!!!!

da ali opet je mile nadmudrio svoje protivnike, doveo je domaceg igraca sto znaci da moze dovesti jos 2 Amera jer ima pravo na 4 tako da moze imati jos puno jaci sastav od Bosne iako mislim da su vec sada jaci od Bosne po igracima ali eto mi jednio imamo prednost u treneru sto ne znaci ih mozemo uzetiars01 je napisao/la:Umjesto Malika Dixona, koji je nakon samo jedne odigrane utakmice otišao u Izrael, ekipa iz malog mjesta pored Banje Luke potpisala je iskusnog Terryja Castlea.
Ipak Mile voli Bosance!!!!![]()

u pravu si nadmudrio je..posto je Castle "domaci"..ali nisi u prav uda moze dovesti jos 2 jer ove godine limit je 3..Pasa101 je napisao/la:da ali opet je mile nadmudrio svoje protivnike, doveo je domaceg igraca sto znaci da moze dovesti jos 2 Amera jer ima pravo na 4 tako da moze imati jos puno jaci sastav od Bosne iako mislim da su vec sada jaci od Bosne po igracima ali eto mi jednio imamo prednost u treneru sto ne znaci ih mozemo uzetiars01 je napisao/la:Umjesto Malika Dixona, koji je nakon samo jedne odigrane utakmice otišao u Izrael, ekipa iz malog mjesta pored Banje Luke potpisala je iskusnog Terryja Castlea.
da limit je 3 ali cetvri moze biti na klupi koliko sam ja cuoKevin je napisao/la:u pravu si nadmudrio je..posto je Castle "domaci"..ali nisi u prav uda moze dovesti jos 2 jer ove godine limit je 3..Pasa101 je napisao/la:da ali opet je mile nadmudrio svoje protivnike, doveo je domaceg igraca sto znaci da moze dovesti jos 2 Amera jer ima pravo na 4 tako da moze imati jos puno jaci sastav od Bosne iako mislim da su vec sada jaci od Bosne po igracima ali eto mi jednio imamo prednost u treneru sto ne znaci ih mozemo uzetiars01 je napisao/la:Umjesto Malika Dixona, koji je nakon samo jedne odigrane utakmice otišao u Izrael, ekipa iz malog mjesta pored Banje Luke potpisala je iskusnog Terryja Castlea.
Ne bi se iznenadio da Mile dovede jos jednog amera,ionako ne zna sta ce od para!..
ne..limit je 3 bez obzira...nemoze se registrirat četiri amera..Pasa101 je napisao/la:Umjesto Malika Dixona, koji je nakon samo jedne odigrane utakmice otišao u Izrael, ekipa iz malog mjesta pored Banje Luke potpisala je iskusnog Terryja Castlea.
Ipak Mile voli Bosance!!!!:roll:da ali opet je mile nadmudrio svoje protivnike, doveo je domaceg igraca sto znaci da moze dovesti jos 2 Amera jer ima pravo na 4 tako da moze imati jos puno jaci sastav od Bosne iako mislim da su vec sada jaci od Bosne po igracima ali eto mi jednio imamo prednost u treneru sto ne znaci ih mozemo uzeti
u pravu si nadmudrio je..posto je Castle "domaci"..ali nisi u prav uda moze dovesti jos 2 jer ove godine limit je 3..da limit je 3 ali cetvri moze biti na klupi koliko sam ja cuo
Ovo samo pokazuje kako se doista misli dobro BiH košarci, limit 3 igrača izvan Cro ili Srbije i CG, samo se pitam kakva je razlika između npr Đerasimovića i Mišanovića, Vuksanovića, Mičića,Matića ... i drugih sa prostora Srbije i CG ili Taylora i McCaskilla Amera, obzirom da su svi oni STRANCI koji ne mogu nastupiti za BiH, ili sa druge strane Široki Ružić, Josipović,Siriščević,Planinić... ili Thomas,Smithson.Kevin je napisao/la:ne..limit je 3 bez obzira...nemoze se registrirat četiri amera..Pasa101 je napisao/la:Umjesto Malika Dixona, koji je nakon samo jedne odigrane utakmice otišao u Izrael, ekipa iz malog mjesta pored Banje Luke potpisala je iskusnog Terryja Castlea.
Ipak Mile voli Bosance!!!!:roll:da ali opet je mile nadmudrio svoje protivnike, doveo je domaceg igraca sto znaci da moze dovesti jos 2 Amera jer ima pravo na 4 tako da moze imati jos puno jaci sastav od Bosne iako mislim da su vec sada jaci od Bosne po igracima ali eto mi jednio imamo prednost u treneru sto ne znaci ih mozemo uzeti
u pravu si nadmudrio je..posto je Castle "domaci"..ali nisi u prav uda moze dovesti jos 2 jer ove godine limit je 3..da limit je 3 ali cetvri moze biti na klupi koliko sam ja cuo
Inače Igokea će imati tri košarkaša sa BiH pasošom, Kovačević, Đurica i Terry; a Široki koliko ja znam jednog, Naletinića, što je BRUKA i jasan pokazatelj brige vrha KS BiH za domaću košarku, kada i 13 godina poslije Daytona ovo dozvoljava i tolerira.
Gospoda iz HKS su to lijepo riješili:"Društvo na poziciji organizatora igre 33-godišnji Cummings će u Cedeviti činiti mladom Ramelu Bradleyju čiji se povratak na parket nakon ozljede ruke očekuje ovog petka u dvoboju protiv Dubrave. Uz njih dvojicu, Cedevita na mjestu šutera već ima Marlona Garnetta, tako da ovim potezom uprave Cedevite trener Zoran Kalpić postaje treći trener u klubovima Lige za prvaka koji će morati paziti da mu istovremeno na parketu mogu biti samo dva stranca."
Naravno, stranci su SVI koji NEMAJU CRO državljanstvo.
Sramotis se...Planinic je iz Širokog i nemože biti stranac nikako..junior Širokog..iz širokobriješkog sela..ars01 je napisao/la:Ovo samo pokazuje kako se doista misli dobro BiH košarci, limit 3 igrača izvan Cro ili Srbije i CG, samo se pitam kakva je razlika između npr Đerasimovića i Mišanovića, Vuksanovića, Mičića,Matića ... i drugih sa prostora Srbije i CG ili Taylora i McCaskilla Amera, obzirom da su svi oni STRANCI koji ne mogu nastupiti za BiH, ili sa druge strane Široki Ružić, Josipović,Siriščević,Planinić... ili Thomas,Smithson.Kevin je napisao/la:ne..limit je 3 bez obzira...nemoze se registrirat četiri amera..Pasa101 je napisao/la:Umjesto Malika Dixona, koji je nakon samo jedne odigrane utakmice otišao u Izrael, ekipa iz malog mjesta pored Banje Luke potpisala je iskusnog Terryja Castlea.
Inače Igokea će imati tri košarkaša sa BiH pasošom, Kovačević, Đurica i Terry; a Široki koliko ja znam jednog, Naletinića, što je BRUKA i jasan pokazatelj brige vrha KS BiH za domaću košarku, kada i 13 godina poslije Daytona ovo dozvoljava i tolerira.
Gospoda iz HKS su to lijepo riješili:"Društvo na poziciji organizatora igre 33-godišnji Cummings će u Cedeviti činiti mladom Ramelu Bradleyju čiji se povratak na parket nakon ozljede ruke očekuje ovog petka u dvoboju protiv Dubrave. Uz njih dvojicu, Cedevita na mjestu šutera već ima Marlona Garnetta, tako da ovim potezom uprave Cedevite trener Zoran Kalpić postaje treći trener u klubovima Lige za prvaka koji će morati paziti da mu istovremeno na parketu mogu biti samo dva stranca."
Naravno, stranci su SVI koji NEMAJU CRO državljanstvo.
@Kevin ,
za čiju repku igra Planinić, da nije za BiH, ili kao i Barač za CRO????
Prema tome pusti šuplju, samo je naletilić igrao za BiH, a i Bilinovac igra za CRO.
Zato je Terry Bosanac jer je igrao i možda još bude igrao za BiH,iako je jasno Amer.
za čiju repku igra Planinić, da nije za BiH, ili kao i Barač za CRO????
Prema tome pusti šuplju, samo je naletilić igrao za BiH, a i Bilinovac igra za CRO.
Zato je Terry Bosanac jer je igrao i možda još bude igrao za BiH,iako je jasno Amer.
@KEVIN, MALO JE OFTOPIC..., sastav Cro na U 18 2008 godine, zauzeli 3 mjesto.
No Name Pos. Height Birth date Place of birth
4 Nikola Dosen PF 1.80 15.11.1991 Zadar (CRO)
5 Toni Prostran G 1.83 09.04.1991 Zadar (CRO)
6 Josip Bilinovac G 1.91 30.12.1990 Mostar (BIH)
7 Sven Smajlagic G 1.90 05.06.1990 Zagreb (CRO)
8 Goran Fodor G 1.95 11.04.1990 Cakovec (CRO)
9 Ivan Ramljak SF 2.03 09.08.1990 Mostar (BIH)
10 Ivan Batur G 1.97 04.07.1991 Zadar (CRO)
11 Darko Planinic C 2.11 22.11.1990 Mostar (BIH)
12 Tomislav Zubcic C 2.13 17.01.1990 Zadar (CRO)
13 Leon Radosevic C 2.10 26.02.1990 Sisak (CRO)
14 Mario Delas FC 2.07 16.01.1990 Split (CRO)
15 Robert Rikic C 2.17 29.04.1990 Mostar (BIH)
Da nisu dvojnici?

Da nisu dvojnici?

znam ja da oni igraju za Hrvatsku,ali onda sam i ja stranac ovdje..ili nisam!?ars01 je napisao/la:@KEVIN, MALO JE OFTOPIC..., sastav Cro na U 18 2008 godine, zauzeli 3 mjesto.
Da nisu dvojnici?![]()
-
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:znam ja da oni igraju za Hrvatsku,ali onda sam i ja stranac ovdje..ili nisam!?ars01 je napisao/la:@KEVIN, MALO JE OFTOPIC..., sastav Cro na U 18 2008 godine, zauzeli 3 mjesto.
Da nisu dvojnici?![]()
Kevine ovdje se govori o košarkaš�m drža�janstvu, a ne o dvojnom držav�anstvu.Prema tome ovi tvoji su po košark�kom �žavlja�tvu stranciTo smo zemlja, kakva jesmo, drzuga je priča....
e �bi ga onda...vjerojatno zato i ne racunaju se ko stranci iz Hrvatske i Srbije.. bolja mi je opcija recimo damogu 4 amera ali samo 2 na terenu...nego da mogu 3 ali sva 3 na terenu---malitraktor je napisao/la:Kevin je napisao/la:znam ja da oni igraju za Hrvatsku,ali onda sam i ja stranac ovdje..ili nisam!?ars01 je napisao/la:@KEVIN, MALO JE OFTOPIC..., sastav Cro na U 18 2008 godine, zauzeli 3 mjesto.
Da nisu dvojnici?![]()
Kevine ovdje se govori o košarkaš��ža�j�s�, a ne o dvojnom držav�ans�u.�ma tome ovi tvoji su po košark�kom �žavlj�vu s��iTo s�zemlja, kakva jesmo, drzuga je priča....,/quote]
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, kompletna prva petorka juniora KK Širokog�to su prosle godine zgazili svu konkurenciju su svi hrvatski reprezentativci, pa sta sad s tim? Upravo clanovi te generacije sto si naveo gore povise. To je stvar apsolutno nemara KS BiH, zanemarivanja ovog ''trzista'', klubova, a forsiranja pojedinih, da ne imenujem sada, ali naravno i samog odabira igraca jer njima je cast nastupati u svojoj nacionalnoj selekciji, al to su i dalje uglavnom momci koji su iz Širokog �okolice, i nisu ''stranci'', jer, zaboga, imaju ''tudje'' kosarkasko drzavljanstvo.ars01 je napisao/la:@Kevin ,
za čiju repku igra Planinić�da nije za BiH, ili kao i Barač � CRO????
Prema tome pusti šup�u, samo je naletilić ig�o za BiH, a i Bilinovac igra za CRO.
Zato je Terry Bosanac jer je igrao i možda j� bude�grao za BiH,iako je jasno Amer.a/quote]
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.