Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Houston Rockets
Brooks igra u Kini. ekipa se zove Guangdong Southern Tigers...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da se vraca u Sunse dvije sedmice prije kraja reg. sezone.BIHfan je napisao/la:Kad smo kod Brooksa, gdje je on nestao? Nije valjda ono tokom lockouta zaglavio negdje.Donnie Darko je napisao/la:Dragic u zadnjih 12 tekmi: 17.4 poena, 9.1 asistencija, 3.5 skoka, 1.9 stealova (u zadnjih 15 tekmi ima barem jednu ukradenu loptu), uz procenat suta preko 50%. Dati njega i pik za Brooksa, neprocjenjivo.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Vidjet cemo na ljeto, najbolje bi bilo zadrzat obojicu, ali ako ne mogne onda bi radije dao Lowrija jer vise vrijedi, tako da bi mogli dobiti nekog jakog igraca. Obojica su najvise underrated igraci u NBAsparsfan je napisao/la:Dragic ubija trebali ste vi lowryija u nekom tradeu
@Carlo
San Antonio ga je draftovo ali su ga dali kao i Scolu

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti draftovi su vec ranije bili ugovoreni tj. SAS su draftovali za druge,isto kao sto je IND ovo ljeto draftovala Leonarda za nas...Zeljovac_1921 je napisao/la:Vidjet cemo na ljeto, najbolje bi bilo zadrzat obojicu, ali ako ne mogne onda bi radije dao Lowrija jer vise vrijedi, tako da bi mogli dobiti nekog jakog igraca. Obojica su najvise underrated igraci u NBAsparsfan je napisao/la:Dragic ubija trebali ste vi lowryija u nekom tradeu
@Carlo
[youtube][/youtube]Pasha je napisao/la:Brooks igra u Kini. ekipa se zove Guangdong Southern Tigers...
4:47

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Zeljovac_1921 je napisao/la:Vidjet cemo na ljeto, najbolje bi bilo zadrzat obojicu, ali ako ne mogne onda bi radije dao Lowrija jer vise vrijedi, tako da bi mogli dobiti nekog jakog igraca. Obojica su najvise underrated igraci u NBAsparsfan je napisao/la:Dragic ubija trebali ste vi lowryija u nekom tradeu
@Carlo
ma vala ja bi zadrzao Dragica momak ima dara nema sta... ne kazem da je Lowry los ali vise mi se svidja nacin igre Dragica...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
I Lowry je jak jarane, samo sto se zaboravilo na njeg jer Dragic dere. Vidjet cemo sta ce biti, Dragicu istice ugovor na ljeto, tako da ce vjerovatno traziti da bude startni PG ukoliko hocemo da produzi ugovor (jer ce biti unrestricted free agent). Tradeovati Lowrija i Martina, vidjeti koga mozemo dovesti kroz free agency pa lagano. Mada imali nemali superstara nama se isto pise, David Stern nas ocima ne moze godinama.sparsfan je napisao/la:
ma vala ja bi zadrzao Dragica momak ima dara nema sta... ne kazem da je Lowry los ali vise mi se svidja nacin igre Dragica...
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
ma bracala rekoh da ja lowry uopste nije los,ali da mi se svidja nacin igre dragica uostalom videcemo sta ce biti...Zeljovac_1921 je napisao/la:I Lowry je jak jarane, samo sto se zaboravilo na njeg jer Dragic dere. Vidjet cemo sta ce biti, Dragicu istice ugovor na ljeto, tako da ce vjerovatno traziti da bude startni PG ukoliko hocemo da produzi ugovor (jer ce biti unrestricted free agent). Tradeovati Lowrija i Martina, vidjeti koga mozemo dovesti kroz free agency pa lagano. Mada imali nemali superstara nama se isto pise, David Stern nas ocima ne moze godinama.sparsfan je napisao/la:
eto mogao bi doci nama

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
BEAT LA
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Beat LA.... ROCKETS
Daj nam Lakerse u PO da se igramo
KING DRAGIC
Daj nam Lakerse u PO da se igramo
KING DRAGIC
Koje samo iznenadjenje je ova ekipa. U PO ce te biti kao Memphis prosle sezone. Jos kad se vrate Lowry i Martin. Samo naprijed, navijam za Rocketse i Memphis na zapadu u ovom PO.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
moram priznat da sam do nekog skorijeg vremena u neku ruku, da se tako izrazim, ismijavo dragica i njegovu igru, ulogu u svakoj ekipi i te stvari al nisam nikako vise mogo da pogrijesim, lik je nevjerovatno dobar plej, svaka mu cast a navijacima cestitke na pobjedi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
razvaljujete, dragić majstor pravi
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Hvala, hvala
Ma samo lagano, iz tekme u tekme sve igramo bolje, hemija radi medju igracima. Scola isto rastura, Camby, Dragic, Lee ma jedva cekam PO, ne vjerujem da nas i jedna ekipa moze pomest.
Jedina smo ekipa u NBA, koja je dobila Lakerse, Bullse i OKC na strani.

Ma samo lagano, iz tekme u tekme sve igramo bolje, hemija radi medju igracima. Scola isto rastura, Camby, Dragic, Lee ma jedva cekam PO, ne vjerujem da nas i jedna ekipa moze pomest.
Jedina smo ekipa u NBA, koja je dobila Lakerse, Bullse i OKC na strani.

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Zadnjih 10 tekmi

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Izgleda da se Lowry vraca veceras
Treba nam ova pobjeda
Go ROCKETS

Treba nam ova pobjeda
Go ROCKETS
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Jaka prva cetvrtina
32-21 za nas
Lee 17 poena, 7/8
32-21 za nas
Lee 17 poena, 7/8

- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobijete Asika dajte Leea
...i ako je taj trade trebao biti realizovan, ali mi smo ga zakocili
...ebiga treba nam suter 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nedamo Lee-ija uzmite Martina.SaltCityAttack je napisao/la:dobijete Asika dajte Leea...i ako je taj trade trebao biti realizovan, ali mi smo ga zakocili
...ebiga treba nam suter
Nek ste zakocili

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.