Amar Rahmanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Denchi
Kontakt:

Re: Amar Rahmanović

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2020, 14:39

DrFilgud je napisao/la:
27 okt 2020, 14:29
Tvoj klub za 25 godina nije dao igrača koji je iznad nivoa slovenačke lige.
To je opet dokaz načina rada kluba i mentalnog sklopa navijača, koji to nazivaju ispravnim radom.
Prvo kad govoris o mom klubu ustanes

Pa mozes pregledati 74. Godine igraca datih Jugo repci i BH repci u igracima i selektorima

Najveci uspjesi tih repki su usko vezani za FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 okt 2020, 14:40

Duguro 😭
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 27 okt 2020, 14:41

Ja sam ovdje predlago barem 50 dijaporskih igrača, od kojih 45 nisu dobacili ni do regionalne lige :D

Što je još jedan pokazatelj tuge i očaja u kom se nalazi domaći fudbal. Moramo šnjuhamo po švapskim, austrijskim juniorskim ligama, da moljakamo, otimamo tuđe igrače, ne bi li sastavili ekipu da se jednom u 20 godina plasiramo na neko takmičenje.
Biće još talenata, evo jednog od neki dan ;)

https://www.transfermarkt.com/alen-omer ... ler/810959

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2020, 14:52

Harise je napisao/la:
27 okt 2020, 14:38

Hajd drugo je to gurati igraci koji imaju potencijal kao Pidro, Šerbecic, Djokanovic, Salcin, Kovacevic, Sehic, Hajdarevic, Bojo, Beganovic, Omsic, Basic, jer oni nisu još napravili transfer inostranstvo. A Rahmanovica gurati u reprezentaciji s 26 godina nema smisla i nije pojacanje za reprezentaciju samo da napravi transfer. Pa mi godinama guramo neki Kjosevski, Zakaric, Saric i ostali smece od igraca u reprezentaciji i nisu nikada daleko gurali. Todorovic je napravio transfer u RB Salzburg zahvaljuce dobre partije u ligi i poziv u reprezentaciju, Cimirot se duguro u Paok, Cavar u Frankfurt, Loncar, Menalo u Dinamo i to sve zato što mladji, jer imaju puno potencijala.
Nema nacina da ti znas unaprijed kako ce on odigrati u repci i da li ce biti tacno ono sto je falilo veznom redu

Ovo je igrac koji igra odlicno, u formi je, i najbolji igrac lige na svojoj poziciji, logicno je pozvati ga, za repku se inace zovu najbolji igraci u najboljoj formi...

Ponovo nabrajas ime kluba kao neki faktor, sto nije uopste faktor, bolje je igrati stalno u Sarajevu i biti dobar nego biti na tribinama u Realu...ne bukvalno ali razumijes, igraci samo napreduju sa utakmicama, nikako uzimajuci 36.000 funti sedmicno da treniraju sa u23 timom neke jake ekipe....

Zato je Saric igrao, i zato je bio odlican protiv sj.irske, radio pressing presjekao loptu i dao gol, a ovi iz sporova gledali s klupe, zato je duljevic trcao, radio pressing, i zabio gol a onaj iz Belgije to gledao na TV...jer im je stalo, jer igraju stalno, jer im to znaci nesto....bar dok ne odu vani...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 27 okt 2020, 15:21

Denchi je napisao/la:
27 okt 2020, 14:52
Harise je napisao/la:
27 okt 2020, 14:38

Hajd drugo je to gurati igraci koji imaju potencijal kao Pidro, Šerbecic, Djokanovic, Salcin, Kovacevic, Sehic, Hajdarevic, Bojo, Beganovic, Omsic, Basic, jer oni nisu još napravili transfer inostranstvo. A Rahmanovica gurati u reprezentaciji s 26 godina nema smisla i nije pojacanje za reprezentaciju samo da napravi transfer. Pa mi godinama guramo neki Kjosevski, Zakaric, Saric i ostali smece od igraca u reprezentaciji i nisu nikada daleko gurali. Todorovic je napravio transfer u RB Salzburg zahvaljuce dobre partije u ligi i poziv u reprezentaciju, Cimirot se duguro u Paok, Cavar u Frankfurt, Loncar, Menalo u Dinamo i to sve zato što mladji, jer imaju puno potencijala.
Nema nacina da ti znas unaprijed kako ce on odigrati u repci i da li ce biti tacno ono sto je falilo veznom redu

Ovo je igrac koji igra odlicno, u formi je, i najbolji igrac lige na svojoj poziciji, logicno je pozvati ga, za repku se inace zovu najbolji igraci u najboljoj formi...

Ponovo nabrajas ime kluba kao neki faktor, sto nije uopste faktor, bolje je igrati stalno u Sarajevu i biti dobar nego biti na tribinama u Realu...ne bukvalno ali razumijes, igraci samo napreduju sa utakmicama, nikako uzimajuci 36.000 funti sedmicno da treniraju sa u23 timom neke jake ekipe....

Zato je Saric igrao, i zato je bio odlican protiv sj.irske, radio pressing presjekao loptu i dao gol, a ovi iz sporova gledali s klupe, zato je duljevic trcao, radio pressing, i zabio gol a onaj iz Belgije to gledao na TV...jer im je stalo, jer igraju stalno, jer im to znaci nesto....bar dok ne odu vani...
Igraci napreduje u dobrim ligama, u dobrim timovima, u mladosti kada igraju za ostatni igraca. To su glavni faktori za napredak u karieri, a ne za 26 godina u našoj ligi koja je realno jedan od najgorji u Evropi bez da koga uvedim ovdje i ja pratim našu ligu redovno jer je to moja zemlja. Ja sam nazalost iskren i ja bi volio da bude naša kvalitetna. Ako neko povrijedi našu ligu i naše igrače u inostranstvu, onda se i ja osjećam pogođenim, ali to je stvarnost! Gdje danas igra Šarić u dobi od 30 godina? Koliko znam naša liga za njega ništa nije zaradila. Profitirali su samo on i njegov menadžer.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 okt 2020, 15:39

Ovo nisu istine hahahahahahahaha Ono prati fudbal :bow:

Harisa je napisao:

Crepulja je još gori odpad iz Hrvatske nego Jajalo! Pored naši talente Amer Gojak, Amir Hadziahmetovic i Stjepan Lončar koji su svi standardni u njihovoj ekipe koji su mnogo jači od Sarajevo i od cijeli BiH. Nebi priliku dao tuđima samo da bude omogućila bolja kariere za te igraće. Drugo Tatar je dobar i mlad, mada kada vidiš da na krilu igraju kod nas Milošević, Višća, Duljevic, Hajrovic abd. koji su puno kvalitetni od njega i još da ne zaboravimo Hajradinovic koji standardan u Turskoj i Osijeku (bio) još i dalje nije poziv dobio onda je to nepravda. Rahmanovic igra 10, a nam trebaju 10ke za sad osim Pjanic koji nije ćista 10ka, bilo bi to dobro da neke od naših dobivaju poziv pogotovo što su prošli svi omladinske pogone. Za Crepulja bi trebali čak oštetu platiti Hrvatskom savezu. Mujakic je dobar treba i mlad. Vidječemo šta će napravit u Belgiji. Ako je Vukotic nešto napravit iz Krupe zašto i Mujakic ne? Kjosevski je loš golman, preko mučke u reprezentacije nije ni imo mijesto za u21 pa kamo za A reprezentaciju. Više bi mene odgovoralo da Azir Muminovic iz Slobode dobi poziv. Nemože igrat više za u21 i bio bi iz domaće lige...

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 27 okt 2020, 15:44

Svako ko objektivno gleda i REDOVNO naše reprezentativce i potencijalne reprezentativce, Rahmanovic zasluzuje pozov i to ne samo da sjedi na klupi!

Ali isto tako, ako jedan Vrancic ne dobije poziv, onda ga ne treba dobit ni Rahmanovic.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 okt 2020, 15:46

forgempp je napisao/la:
27 okt 2020, 15:44
Svako ko objektivno gleda i REDOVNO naše reprezentativce i potencijalne reprezentativce, Rahmanovic zasluzuje pozov i to ne samo da sjedi na klupi!

Ali isto tako, ako jedan Vrancic ne dobije poziv, onda ga ne treba dobit ni Rahmanovic.
100 % i jedno i drugo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2020, 15:46

Harise je napisao/la:
27 okt 2020, 15:21

Igraci napreduje u dobrim ligama, u dobrim timovima, u mladosti kada igraju za ostatni igraca. To su glavni faktori za napredak u karieri, a ne za 26 godina u našoj ligi koja je realno jedan od najgorji u Evropi bez da koga uvedim ovdje i ja pratim našu ligu redovno jer je to moja zemlja. Ja sam nazalost iskren i ja bi volio da bude naša kvalitetna. Ako neko povrijedi našu ligu i naše igrače u inostranstvu, onda se i ja osjećam pogođenim, ali to je stvarnost! Gdje danas igra Šarić u dobi od 30 godina? Koliko znam naša liga za njega ništa nije zaradila. Profitirali su samo on i njegov menadžer.
Igraci napreduju kad igraju, dzabe mu ako je u dobroj ligi ako ne igra u prvih 11...razvoj igraca dostize vrhunac sa 28 godina...promoviranjem domacih igraca je jedini nacin da poboljsamo kvalitet lige, da oni igraju sto vise jacih tekmi pogotovo kad su kvale nebitne kao sada...idealna prilika da se traze nova rjesenja i obogati broj izbora igraca za repku...Saric igra gdje hoce love da zaradi i nije vise opcija, poenta je da se borio i izborio za mjesto u prvih 11 i odigrao sa vise zara nego svi ovi iz stranih liga i naravno glavna razlika da smo tad pobjedili Sj.Irsku bas zbog njega i Duljevica isto iz domaceg takmicenja...

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 27 okt 2020, 15:47

kakvi cirkuzanti
Samo Sloboda | COYG

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2020, 15:54

forgempp je napisao/la:
27 okt 2020, 15:44

Ne slazem se, taj lik sjedi na klupi sa 31.g. da hoce da igra stalno uvijek bi to mogao u drugom klubu, medjutim on je gore zbog funti ko i Besic, nikakve ambicije za neke prestacije ili slicno prakticno u penziji....

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 27 okt 2020, 15:59

nek ode u doboj kakanj
Samo Sloboda | COYG

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 27 okt 2020, 16:42

Poziv Rahmanovicu je nastavak pozivanja kvalitetnih dijasporaca.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 okt 2020, 17:25

Ma ne, treba zvat stalno ove iste, nema potrebe mijenjat ekipu koji pobjedjuje. Svaku petu utakmicu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 27 okt 2020, 17:39

:bih:

Najdraži nogometaš inače?

"Barbarez mi je najdraži igrač. Kada stavi one znojnice na ruku i istrči na teren... To je bilo to vrijeme reprezentacije. Ja sam malo old school. Mlad sam, ali old school. Sada svaki start faul. Ne ograđujem ja sebe, ali mislim da je pretjerano", kaže Rahmanović.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 27 okt 2020, 18:13

Wandelanoite je napisao/la:
27 okt 2020, 16:42
Poziv Rahmanovicu je nastavak pozivanja kvalitetnih dijasporaca.
Zaboravio sam da je Rahmanovic rodjen u Njemackoj! :damn:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 okt 2020, 18:18

Pa eto nisu domaci igraci okosnica reprezentacije, nego dijaspora. Ko nas onda sramoti?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 27 okt 2020, 18:30

emir79 je napisao/la:
27 okt 2020, 18:18
Pa eto nisu domaci igraci okosnica reprezentacije, nego dijaspora. Ko nas onda sramoti?
Zar nisi shvatio da oni ne krive za neuspjeh reprezentacije samo igrače koji su trenutno članovi klubova iz Premijer lige već i one koji igraju u inostranstvu a krenuli su iz BiH. Možda su napravili karijeru i zaradili milione ali trajno su oštećeni lošim i gubitničkim mentalitetom jer nisu prošli švedske i austrijske škole. Sa ovoliko omaložavanja nisu pričali ni bijeli robovlasnici o crnim robovima kao što ovi pišu o pripadnicima svog naroda koji nisu dijaspora.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 okt 2020, 18:38

Drape je napisao/la:
27 okt 2020, 18:30
emir79 je napisao/la:
27 okt 2020, 18:18
Zar nisi shvatio da oni ne krive za neuspjeh reprezentacije samo igrače koji su trenutno članovi klubova iz Premijer lige već i one koji igraju u inostranstvu a krenuli su iz BiH. Možda su napravili karijeru i zaradili milione ali trajno su oštećeni lošim i gubitničkim mentalitetom jer nisu prošli švedske i austrijske škole. Sa ovoliko omaložavanja nisu pričali ni bijeli robovlasnici o crnim robovima kao što ovi pišu o pripadnicima svog naroda koji nisu dijaspora.
Da i to, i one koji su iz BiH krenuli i napravili karijere. Sramotno mi citati ove gadosti. Najgore sto sam i sam "dijasporaš" pa se moram, htio ili ne svrstavati u sve to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 okt 2020, 18:50

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.