Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Osim13
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2020, 16:21

Bajević boravi u Atini i gleda AEK još prije nego je Vranješ bio u planu života.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 jan 2020, 16:22

to bi mu bio autogol..
ne mogu garantovati da necu biti prvi koji ce yebat mater chetniku....a bice nas dosta sigurno...mozda mahnem i turskom zastavom hihi..

uglavnom, euro sa chetnikom u ekipi ili bez eura i chetnika,biram ovo drugo!

udrite sad braco komunjare:-)

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 23 jan 2020, 16:37

odlicno, čustovic mi djeluje kao neko ko bi ga mogao naslijediti, a i spasit cemo u19 repku od Muse

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 16:38

Razliciti smo i to je okej
Ja biram euro sa 10 vranjesa i dzekom u napadu ako treba

Nema veceg ponizrnja za njega i sve one koji velicaju tog vojvodu od toga da se njegov portret nalazi uz grb nezavisne jedme i jedine Bosne i Hercegovine!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jan 2020, 16:50

Dno dna je ako vrati vranjesa :puke:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 jan 2020, 17:15

JavierBosnia je napisao/la:
23 jan 2020, 16:38
Razliciti smo i to je okej
Ja biram euro sa 10 vranjesa i dzekom u napadu ako treba

Nema veceg ponizrnja za njega i sve one koji velicaju tog vojvodu od toga da se njegov portret nalazi uz grb nezavisne jedme i jedine Bosne i Hercegovine!
Tacno tako. Jedni su naucili sta je srbin i njihovo klanje a neki i nakon agresije na BiH to nisu naucili.

I ne nisam sda simpatizer. Iste isto ne mogu podnjeti ali iz razloga sta rade od drzave nam. To samo da nebi koji ovdje poceo o sda i tim glupostima.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 23 jan 2020, 17:17

Kakav Vranjes taj je zavrsio sa reprezentacijom.
Mjau !

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 17:33

Da se razumijemo nisam ni ja za to da se on vraca, jer nije toliko znacajan igrac koji ce odluciti i donjeti prevagu hocemo li otici ili necemo.
Bez njega se itekako moze i da se ja pitam ne bih ga zvao ni pod razno, ali kazem ako to Bajevic odluci treba postovati, jer nista necemo dobiti nekim pokusajem bojkota, opstrukcije i slicno.

Sacekati press u subotu pa vidjeti.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2020, 17:36

Previše čitate Klika Bejta
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 jan 2020, 17:38

Čuj nije značajan a jedini desni bek koji zna fudbal igrati. Nećemo valjda Kvržića i slične ublehe opet gledati na desnoj strani tamo.

Vranješ će svakako dobiti poziv, svidjelo se to nekome ili ne. Treba pozvati sve najbolje što imamo. Dvije utakmice smo udaljeni od EP-a i sad bi zbog nekog inata to sve trebali baciti u vodu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jan 2020, 17:40

U ovakvoj situaciji, Vranješ može dati ruke i na poziciji stopera, da ne govorimo o poziciji desnog beka. Mada opet kažem, on je prekrižen od strane saveza, ako se vrati, to onda znači da Duško apsolutno ima odriješene ruke u svemu i da se za sve on pita, pa i ono oko pozivanja igrača što se svakom prethodniku zamjeralo da im menadžeri kroje spisak.

Isto tako, Duško i odgovara za sve posljedice, mada u principu yebe mu se, njemu je ovo win-win situacija, kao i Luliću, kao što bi bila i Vranješu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jan 2020, 17:45

BoixosNois1899 je napisao/la:
23 jan 2020, 17:38
Čuj nije značajan a jedini desni bek koji zna fudbal igrati. Nećemo valjda Kvržića i slične ublehe opet gledati na desnoj strani tamo.

Vranješ će svakako dobiti poziv, svidjelo se to nekome ili ne. Treba pozvati sve najbolje što imamo. Dvije utakmice smo udaljeni od EP-a i sad bi zbog nekog inata to sve trebali baciti u vodu.
Sad kao nepozivanje vranjesa baca sve u vodu :urnebes: :urnebes:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 17:45

Vranjes je igrac koji ti moze donijeti sve i rjesiti problem beka
A moze biti i igrac koji ce nasjesti na provokaciju, uhvatiti nekoga za vrat i napraviti belaj.

Da je bolji od svih polovnjaka na toj poziciji. Itekako i to za 2 klase najmanje.

I nadam se da nece pitanje na presici biti formulisano tipa : Racunate li na Vranjesa, a odgovor, računat cemo na najbolje sto imamo i pratimo sve igrace
Nego direktno, jeste li razgovarali sa Vranjesom i da li se kao takav nalazi u vasim kombinacijama za predstojece utakmice.

Poznavajuci nase novinare, press ce da traje 7.5 minuta od cega ce Slavica uzeti minut ipo na pozdravljanje kolega

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 23 jan 2020, 17:46

Treba i Dodika pozvati, dati mu orden sto je ljudina. O velikanima poput Karadzica i Mladica da ne pricam...

U Bosnjinom genetskom kodu je da bude glup, zato nam se i desavaju genocidi svakih 50 godina.

Kakav Vranjes, sta vam je?! Ja bih momentalno sutnuo Bajevica ako uopste i pomislja da ga pozove, a kamoli da se pregovara s njim, pa da nam taj cetnik postavlja ultimatume i trazi izvinjenja. Nek stavi golmana umjesto njega - ako nema drugog rjesenja, ali on ni slucajno.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 jan 2020, 17:49

babino je napisao/la:
23 jan 2020, 16:22
to bi mu bio autogol..
ne mogu garantovati da necu biti prvi koji ce yebat mater chetniku....a bice nas dosta sigurno...mozda mahnem i turskom zastavom hihi..

uglavnom, euro sa chetnikom u ekipi ili bez eura i chetnika,biram ovo drugo!

udrite sad braco komunjare:-)
Dođe li četalj u reprezentaciju i drugog ću smatrati četaljem.

Prosto je nevjerovatno da balijetine nemaju trun ponosa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jan 2020, 17:50

Ghuraba je napisao/la:
23 jan 2020, 17:46
Treba i Dodika pozvati, dati mu orden sto je ljudina. O velikanima poput Karadzica i Mladica da ne pricam...

U Bosnjinom genetskom kodu je da bude glup, zato nam se i desavaju genocidi svakih 50 godina.

Kakav Vranjes, sta vam je?! Ja bih momentalno sutnuo Bajevica ako uopste i pomislja da ga pozove, a kamoli da se pregovara s njim, pa da nam taj cetnik postavlja ultimatume i trazi izvinjenja. Nek stavi golmana umjesto njega - ako nema drugog rjesenja, ali on ni slucajno.
Tako je majstore ,pa poslije svega, uz emoji "umirem od smijeha" objavljuje sličicu sebe u dresu reprezentacije. To je prije 7 dana bilo
I opet glupe bosnje ga hoce nazad :damn:
On da zapali zastavu bih ,bilo bi debila koji bi ovdje rekli bravo ogi to nije nasa zastava nasa je sa ljiljanima

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 17:52

Ogi ako je to izjavio ja ga podrzavam, to je valjda ocita ironija na veoma glupa pitanja novinara koji su mu se javljali.

Vranjes po meni nikad nije ni trebao biti izbacen, vec se ono uradilo zbog pritiska javnosti.
Budala jeste, ali sjesti porazgovarati sa njim, nek nosi neku podmajicu i furaj igraj.

Nek tetovira **** ako hoce, njegova stvar, njega su nafurali iz Banja Luke na tu viziju neku njegovu, svidjelo mu se i tetovirao ga je. On veze ni nema ni ko je ni sta je taj vojvoda.
Da Besic istetovira ljiljan, bosnjo svrsava na to, a ovamo mu semeta ovo. Mislim ono... Dodik i slicni nas jebu godinama, a sutimo ko ovce, al nama smeta Ogi ko da ce nas sutra poceti klat.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 jan 2020, 17:57

23 jan 2020, 17:52
Ogi ako je to izjavio ja ga podrzavam, to je valjda ocita ironija na veoma glupa pitanja novinara koji su mu se javljali.

Vranjes po meni nikad nije ni trebao biti izbacen, vec se ono uradilo zbog pritiska javnosti.
Budala jeste, ali sjesti porazgovarati sa njim, nek nosi neku podmajicu i furaj igraj.

Nek tetovira **** ako hoce, njegova stvar, njega su nafurali iz Banja Luke na tu viziju neku njegovu, svidjelo mu se i tetovirao ga je. On veze ni nema ni ko je ni sta je taj vojvoda.
Da Besic istetovira ljiljan, bosnjo svrsava na to, a ovamo mu semeta ovo. Mislim ono... Dodik i slicni nas jebu godinama, a sutimo ko ovce, al nama smeta Ogi ko da ce nas sutra poceti klat.
Tebi je ljiljan i četnički nadvojvoda Đujić koji je klao isto?
Paša dohavizaj se malo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 jan 2020, 17:58

Mnogi u reprezentaciji bi se trebali zapitati jer igrač sa tetovažom vojvode pokazuje više borbe u dresu BiH od njih, više ima živosti u jednom startu Vranješa nego u deset Bičakčića.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 23 jan 2020, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 jan 2020, 17:58

23 jan 2020, 17:45
Vranjes je igrac koji ti moze donijeti sve i rjesiti problem beka
A moze biti i igrac koji ce nasjesti na provokaciju, uhvatiti nekoga za vrat i napraviti belaj.
Po ovome onda pola reprezentativaca ne bi trebalo zvati. Džeku prvog.

Činjenica je da od aktivnih fudbalera koje imamo na raspolaganju, Vranješ bi bio najidealnije rješenje za tu poziciju desnog beka koja nam konstantno problem. Mislim neka igra Kvržić što se mene tiče ali nemojte onda ovdje psovati mu mater kad kiksa.

Samo mi je glupo sad nekakav inat forsirati kada smo ovako blizu plasmana na Euro jer ako sad ovo zajebemo sljedeća šansa za veliko takmičenje je tek ponovo za 4 godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Brazzzoo123, denza, HariTz, kakarut, ovisnik, riki46, Sheyi i 70 gostiju.