Elvir Koljić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Elvir Koljić
Nako, da se vrti oko klupe kao i ostali. I moliti boga da od Demirovica bude sta ...
Ja sam vise puta, prateci Craiovu, govorio da je Koljic u skoro svim utakmicama nevidljiv na terenu i da ne bude tih golova dobio bi jednu nulu za predstavu...nesto slicno kako je igrao Hodzic onomad u Dinamu - imao golove a igra u polju nula.
Nisam mogao gledati 1.poluvrijeme veceras tako da ne mogu plaho reci.
U svakom slucaju, mislim da bi Djuric bio puno bolja opcija i kao starter i kao opcija s klupe.
Nisam mogao gledati 1.poluvrijeme veceras tako da ne mogu plaho reci.
U svakom slucaju, mislim da bi Djuric bio puno bolja opcija i kao starter i kao opcija s klupe.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 07 sep 2020, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Koljić nije zadovoljio ni po mom mišljenju.
Vidi se da nije spreman za viši nivo fudbala, još je već odigro nekoliko kola.
Vidi se da nije spreman za viši nivo fudbala, još je već odigro nekoliko kola.
Okretan ko doner
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ni blizu onog što se od njega očekuje, mislim da je sposoban odigrati mnogo bolje od ovoga. Vjerovatno nije navikao na duele koje je imao u prvom poluvremenu, takav intenzitet, pretpostavljam da se istrošio i da nije bilo dovoljno snage u drugom poluvremenu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Ovaj lik je anemican, upada svakih 5 minuta ko pokosen. Demirovic ispred njeg treba dobiti sansu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ASD
- Kontakt:
Mislim da svi moraju priznati kako je imao jako težak zadatak. Sav teret napada u prvom je imao na sebi jer nismo imali krila. Sve je išlo na njega i da on izbori faul.NeumjesanTip je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:32Ni blizu onog što se od njega očekuje, mislim da je sposoban odigrati mnogo bolje od ovoga. Vjerovatno nije navikao na duele koje je imao u prvom poluvremenu, takav intenzitet, pretpostavljam da se istrošio i da nije bilo dovoljno snage u drugom poluvremenu.
Protiv sebe je imao jako težak zadatak, u duelu protiv kvalitetnih štopera je bio i više nego dobar, dobio je većinu duela i izborio dobar broj faulova.
Nažalost, neke druge kvalitete nije pokazao. Ja vjerujem da ih ima puno. Ne treba biti kritičan ipak mu je prvi meč.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
To i govorim, vjerovatno nije navikao da se mora "tući" s tako jakim i kvalitetnim stoperima, pa pretpostavljam da se izmorio. Ipak su poljski stoperi miljama iznad svakog stopera koji igra u rumunskoj ligi.ASD je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:42Mislim da svi moraju priznati kako je imao jako težak zadatak. Sav teret napada u prvom je imao na sebi jer nismo imali krila. Sve je išlo na njega i da on izbori faul.NeumjesanTip je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:32Ni blizu onog što se od njega očekuje, mislim da je sposoban odigrati mnogo bolje od ovoga. Vjerovatno nije navikao na duele koje je imao u prvom poluvremenu, takav intenzitet, pretpostavljam da se istrošio i da nije bilo dovoljno snage u drugom poluvremenu.
Protiv sebe je imao jako težak zadatak, u duelu protiv kvalitetnih štopera je bio i više nego dobar, dobio je većinu duela i izborio dobar broj faulova.
Nažalost, neke druge kvalitete nije pokazao. Ja vjerujem da ih ima puno. Ne treba biti kritičan ipak mu je prvi meč.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Nije toliko los ovaj Koljic. Mislim da je losiji od Demirovica ali momak se trudi i sigurno je bolji i korisniji od dzeke.
Strijelac protiv Viitorula.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koliko je smiješan ovaj komentator, kaže prosle sezone samo 8 startova, poslije toga govori ova sezona bi mogla biti šansa za Koljića da bude prvi napadač

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sad ce zabiti iz slobodnjaka...
Edit: zabio je...nije golman vidio loptu.
Edit: zabio je...nije golman vidio loptu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ouuuuuuuu kakva golčina 

⚜️~⚜️~⚜️
a ja gledam rostov:-)
Dvostruki strijelac. Hajmo hattrick Elvireee 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da ga prati neko, da sto prije pobjegne iz ovog krompirišta.
Nešto tipa Belgija, Portugal
Nešto tipa Belgija, Portugal

⚜️~⚜️~⚜️
Iako nije imao svoj dan protiv Poljske, vrijedi imati napadaca na klupi reprezentacije koji posjeduje ovakvu sutinu. Frajer ima top u nozi koji bi mogao biti od koristi jednog dana.
A ja krkana. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bice mozdai Turska, jedan od tri velikanaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:19Nadam se da ga prati neko, da sto prije pobjegne iz ovog krompirišta.
Nešto tipa Belgija, Portugal![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, Fudbalbr1, zastitaIdentiteta i 38 gostiju.