HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Institut
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Institut » 22 apr 2009, 19:21

pa ... bilo je par cudnih sudackih odluka na obje strane ali prije bi to prepisao njihovom neznanju nego nekom navlacenju jer su i slobodi svirali jedan "cudan" namjerni prekrsaj i u jos nekoliko prilika neke te nicije lopte uzimali ali jesu i sirokog s*ebali malo jer ja mislim da su dole ispod kosa poklonili dvije-tri lopte slobodi i u tim guzvama ali eto... ne bi rekao da je bilo neko ofirno navlacenje :arrow:

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 22 apr 2009, 19:22

Koliko oduševljenja zbog pobjede protiv Slobode, to samo po sebi govori o vašoj kvaliteti.
U subotu sve ispod 15 poena razlike ima da slavite.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 apr 2009, 19:26

ars01 je napisao/la:Koliko oduševljenja zbog pobjede protiv Slobode, to samo po sebi govori o vašoj kvaliteti.
Uzmi si lutku na napuhavanje pa je se namiri do besvjesti.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 22 apr 2009, 19:28

ars01 je napisao/la:Koliko oduševljenja zbog pobjede protiv Slobode, to samo po sebi govori o vašoj kvaliteti.
ma u sarajevu ne možemo ništa izgubit samo možemo mnogo toga dobit tako da ćemo mi gore doći rasterećeno igrati i pa šta bude(a takve ekipe ponekad znaju biti najopasnije)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 apr 2009, 19:28

Ars, dobro te je. Jeste favoriti, osvojiti cete ligu vjerojatno, to je opce misljenje vecine ljudi, ali dobro te je bola vise i kompleksa nekakvog superiornosti, pokusaja elokvencije ili nekakvog kao ''spustanja''.
Nisi ti ta klasa, obicni si ozlojedjeni, zlocudni i iscijedjeni starac, i to ces vjecno i ostati, diskutabilne kosarkaske upucenosti ili znanja kojeg ionako vecina foruma ne tolerira, nemas se vise cemu ni radovati, osim tudjim porazima, pa tako i vlastite ekipe sto je najgore, cisto da pokazes neku vlastitu ''poantu'' svojih miljenika naspram svih ostalih, stavljajujuci sebe pojedinca ispred kolektiva. Jadno.

Široki je STOPUT dokazao u ovoj ligi da ima srca i inata, dobivao je sve i svakoga, svugdje, moze dobiti bilo koga bilo gdje, a sad, sta ce biti nek bude, ali ovaj grad moze i uvijek ce biti ponosan na HKK Široki pa taman bilo 85 razlike za vas i dozlaboga si dosadan i iritantan vise sa tim pacenickim komentarima.

Momci bravo, idemo dalje.
...Život za Široki...

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 22 apr 2009, 19:32

Ne zelim da ucestvujem u prepucavanjima... samo hocu da kazem da ce ova utakmica izmedju bosne i sirokog u subotu vjerovatno biti najbolja u posljednjih nekoliko godina. sirokom ova utakmica u tuzli moze biti teret (iscrpljenost zbog produzetaka) a s druge strane i dodatni psiholoski podsticaj. nadam se da ce i igraci bosne dokazati sebi da se pobjeda mora zaraditi a da ne dolazi sama

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 22 apr 2009, 19:36

cestitke na velikoj pobjedi.....
I feel devotion!!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 22 apr 2009, 19:47

Prije svega čestitke na pobjedi.Malo iritira potenciranje kako je Široki već izgubio utakmicu u Tuzli zahvaljujući sudačkim odlukama a da utakmica nije ni počela.Valjda je to alibi u slučaju eventualnog poraza i nedostatka vjere u ekipu.S jedne strane mi nije drago što je Široki dobio a s druge i jeste jer Bosna sada treba dobiti sve do kraja i pokazati da je zaista najkvalitetnija u ovoj ligi."Pila naopako" je da Široki nema šta izgubiti u Skenderiji.Iako sledeće kolo nije i zadnje u ligi za prvaka Široki porazom gubi prvo mjesto i eventulano NLB učešće jer teško da će Bosna kiksati dva puta do kraja uz pretpostavku da će Široki teško do pobjede u Aleksandrovcu.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 22 apr 2009, 19:55

iskreno mislim da Siroki ima vise igraca u rotaciji..opet bosna igra kuci tako vjerujem da ce tekma biti na nivou....zao mi je sto se igra u maloj dvorani...al eto sta je tu je...lijepo je citat komentare navijaca Sirokog jer se vidi da fakat volite klub, sto bi rekli i u dobru i u zlu...meni je licno drago sto tako jedan mali grad ima tako jedan veliki brend...nadam se da nece biti dodatnih prepucavanja na temu koje bolji Bosna il Siroki jer zaista mislim su nijanse u pitanju i trenutno raspolozenje pojedinaca kada je u pitanju dvoboj ova dva kluba....pojest cu se ako vas ne pobjedimo u subotu..
I feel devotion!!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 22 apr 2009, 20:02

Moj fidelis, toliko budaleština u toliko malo posta..... :roll:
Smiri malo emocije, nisam ti ja kriv što ti se čitav život sveo na mjesto koje možeš u 20-30minuta pješke obići. ;)
I sa ovom i bez ove pobjede imate SAMO treće mjesto , jer poslije poraza od Bosne i Igokee je to max, imaćete tri poraza koliko i Igosi s tim što će vas i Igokea pobjediti preko 15 poena i uzeti drugo mjesto, i u konačnici vas izbaciti u polufinalnoj seriji i time i od slatnog sna ,nastupa u NLB.... :lol: :lol: :lol:
Bosna će biti prva, jer imaćemo već u subotu protiv Vas spremne Ikonića i Zimića i sa njima smo za klasu jači od vas, a također i smo i nešto jači od Igokee, premda će biti napeto u finalnoj seriji sa njima.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 apr 2009, 20:06

@ars01
kako ti inace znas reci: otpepaj na forum Bosne i pisi ko je bolji i ko ima bolji roster...
ko te ****..

čestitke ekipi Širokog na pobjedi...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 apr 2009, 20:15

Institut je napisao/la:pa ... bilo je par cudnih sudackih odluka na obje strane ali prije bi to prepisao njihovom neznanju nego nekom navlacenju jer su i slobodi svirali jedan "cudan" namjerni prekrsaj i u jos nekoliko prilika neke te nicije lopte uzimali ali jesu i sirokog s*ebali malo jer ja mislim da su dole ispod kosa poklonili dvije-tri lopte slobodi i u tim guzvama ali eto... ne bi rekao da je bilo neko ofirno navlacenje :arrow:
je li igrao Grgat ikako?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 22 apr 2009, 20:16

Kevin je napisao/la:@ars01
kako ti inace znas reci: otpepaj na forum Bosne i pisi ko je bolji i ko ima bolji roster...
ko te ****..

čestitke ekipi Širokog na pobjedi...
U pravu si kevin u subotu će biti ono što si ti označio kao **** .... :lol:

Budi pozdravljen.... ;)

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 22 apr 2009, 20:26

Kao sto rece ipsa zaista tako mali grad a veliki brand.
Ova pobjeda dodatno komplikuje ligu i daleko od toga da ce siroki opusteno uci u mec protiv kkbosne, ako nista mi ce mo vas razbuditi.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 apr 2009, 20:34

Ma mi u subotu idemo na pobjedu jer nije ovo nogomet da ideš na nerješeno , ja se nadam da nakon ovako izvučene dvije pobjede (Trebinje,Tuzla) samopouzdanje mora biti na vrhu , tako da stižemo napaljeni i spremni za iznenađenje , nadam se da će biti prenos utakmice a ako ne eto me u SA.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 22 apr 2009, 20:42

kksiroki je napisao/la:Ma mi u subotu idemo na pobjedu jer nije ovo nogomet da ideš na nerješeno , ja se nadam da nakon ovako izvučene dvije pobjede (Trebinje,Tuzla) samopouzdanje mora biti na vrhu , tako da stižemo napaljeni i spremni za iznenađenje , nadam se da će biti prenos utakmice a ako ne eto me u SA.
sta mislis da tekmu pratima zajedno...? nije zajebancija.....
I feel devotion!!

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 22 apr 2009, 20:56

kksiroki je napisao/la:Ma mi u subotu idemo na pobjedu jer nije ovo nogomet da ideš na nerješeno , ja se nadam da nakon ovako izvučene dvije pobjede (Trebinje,Tuzla) samopouzdanje mora biti na vrhu , tako da stižemo napaljeni i spremni za iznenađenje , nadam se da će biti prenos utakmice a ako ne eto me u SA.
Prenosa po sada dostupnim informacijama nema... S obzirom da je termin u 19 sati mislim da ga nece ni biti (Centralni dnevnik ide u tom terminu)

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 apr 2009, 20:58

elvir.vogosca je napisao/la:
Prenosa po sada dostupnim informacijama nema... S obzirom da je termin u 19 sati mislim da ga nece ni biti (Centralni dnevnik ide u tom terminu)
a u 20:00 je Zlate mi! tako da nevjerujem ni ja da ce bit nesta od prenosa
mozda snimak oko 11 na vogosci :roll: :roll:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 apr 2009, 21:04

ipsa je napisao/la:
sta mislis da tekmu pratima zajedno...? nije zajebancija.....
Hvala za ponudu i cijenim to , ali ako sam u SA onda ću vjerojatno biti ispod koša s ostatkom ljudi iz ŠB. Jer ipak igra se u maloj i nebi bilo ugodno niti jednom širokobriježaninu biti bilo gdje drugo a i ti bi morao biti puno pristojniji hahaha. Još jednom hvala za ponudu i bit ćemo u kontaktu u svakomslučaju.

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 22 apr 2009, 21:10

grgat usao u produzecima kad thomas dobi 5 licnu i zamal da siroki izgubi utakmicu zbog njega... jedan napad pravi korake,pa onda cini mi se faul u napadu i jedan mu pas prodje kroz ruke i u aut... a imali ste srece onaj vrbanc (cini mi se,ne poznajem vam toliko sastav da mogu sa sigurnoscu reci) pogodi u drugom produzetku 2 trice jednu za drugom i eto ispostavi se da su one i bile kljucne...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.