Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
Dom Armije se rusi brate, a naredne godine pocinje izgradnja nove zgrade Opcinskog suda, i ta sredstva su osigurana od EU kao pomoc da imamo kvalitetnije sudstvo. Zgrada prelijepo izgleda i bice najljepsa zgrada suda u BiH, jos samo da imamo kvalitetan i objektivan kadar i bolje zakone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A sta ce sa starom zgradom suda,jbt dok sam radio u Dalmi 2011,2012 lijepog se baksisa u sudu znalo uzeti i okolo kod advokataBeduin je napisao/la:Dom Armije se rusi brate, a naredne godine pocinje izgradnja nove zgrade Opcinskog suda, i ta sredstva su osigurana od EU kao pomoc da imamo kvalitetnije sudstvo. Zgrada prelijepo izgleda i bice najljepsa zgrada suda u BiH, jos samo da imamo kvalitetan i objektivan kadar i bolje zakone.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Beduin
- Kontakt:
I ona zgrada/gradiliste preko puta zgrade Tuzilastva se nikad ne zavrsi, iako su se velike pare izdvajale iz budzeta. Rijetko ko zna zasto se nije zavesila ta zgrada iako je i ona bila namijenjena za potrebe pravosudnih institucija.solinas je napisao/la:A sta ce sa starom zgradom suda,jbt dok sam radio u Dalmi 2011,2012 lijepog se baksisa u sudu znalo uzeti i okolo kod advokataBeduin je napisao/la:Dom Armije se rusi brate, a naredne godine pocinje izgradnja nove zgrade Opcinskog suda, i ta sredstva su osigurana od EU kao pomoc da imamo kvalitetnije sudstvo. Zgrada prelijepo izgleda i bice najljepsa zgrada suda u BiH, jos samo da imamo kvalitetan i objektivan kadar i bolje zakone.
Cinjenica je da imu trenutnoj zgradi je prenatrpano i ne radi se u uslovima koji dolikuju pravosudju, sav materijal zatrpan i razbacan, nema dovoljno prostora ni za postojeci kadar, a kamoli da se dodatno zaposle novi ljudi. Tako da ce u novoj zgradi biti svi potrebni uslovi po EU standardima, pristupacnost informacijama, a sigurno ce se zaposliti i dodatnog kadra kako bi se sto bolje i efikasnije obavljao posao. Pod tim uslovima MORACE bolje raditi i pravosudje jer nece imati izgovora.
Vidicemo hoce li tako zaista i biti.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nekada lijepo gradsko setaliste, sami centar grada, a danas ....

- Beduin
- Kontakt:
Nekad je vikendom bila Korzijada u centru grada pa bio stand Tuzlanske pivare i povoljno pivo i besplatne kobasice sa grila, koliko se sjecam. Svakih par sedmica znalo to biti.
U Dubaiju je nargila zabranjena u zatvorenom prostoru, samo napolju smijes cicat. A kod nas udjes u lokal i disat ne mozes.
U Dubaiju je nargila zabranjena u zatvorenom prostoru, samo napolju smijes cicat. A kod nas udjes u lokal i disat ne mozes.

075 ❤
075 ❤
pinoglavi, naci cu te na Tusnju, pa cemo pricat' :kafa:pinoglavi je napisao/la:On cesto trola, pripazi na njegaadmin je napisao/la:O kjafirima na saff.ba ... Ovdje cete biti udaljeni ako nastavite
Mora i tebe neko podjebavatiChinaglia je napisao/la:pinoglavi, naci cu te na Tusnju, pa cemo pricat'pinoglavi je napisao/la:On cesto trola, pripazi na njegaadmin je napisao/la:O kjafirima na saff.ba ... Ovdje cete biti udaljeni ako nastavite

Nad tobom sunce najljepše sja
Mislio je da te je našao sad protiv Želje al prevario se 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nije frka, al' povjerovat' ce ti admin i eto belaja :zviz:pinoglavi je napisao/la:Mora i tebe neko podjebavati :mrgreen:
Ne vidim sta je belaj ako povjerujeChinaglia je napisao/la:nije frka, al' povjerovat' ce ti admin i eto belajapinoglavi je napisao/la:Mora i tebe neko podjebavati

Nad tobom sunce najljepše sja
vidjeti ces kada te sretnem na Tusnju, tacnije neces vidjeti :kafa:pinoglavi je napisao/la:Ne vidim sta je belaj ako povjeruje :shifty:Chinaglia je napisao/la:nije frka, al' povjerovat' ce ti admin i eto belaja :zviz:pinoglavi je napisao/la:Mora i tebe neko podjebavati :mrgreen:
na slici je Iron Mike, a kada osjetis udar na svojoj faci, znaj da je u pitanju Iron Chini :cool:

@Bagra gdjee si sinoc ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Vidio sam te, s onim ArotomDoeTz je napisao/la:@Bagra gdjee si sinoc ?

Jel ovo vas dragi šećer namjestio kcerki titulu miss
http://www.klix.ba/lifestyle/modailjepo ... /160809027
Jbt pa isto da sasa matic pobijedi u bacanju pogleda u dalj, na slici je to jos i dobro uzivo sam ja ljepsi 9 puta

Jbt pa isto da sasa matic pobijedi u bacanju pogleda u dalj, na slici je to jos i dobro uzivo sam ja ljepsi 9 puta
This time next year we'll be millionaires.
nije mu ovo kcerkaMomciluk je napisao/la:Jel ovo vas dragi šećer namjestio kcerki titulu misshttp://www.klix.ba/lifestyle/modailjepo ... /160809027

Sloboda Tuzla
od Bajage je pjesma, ne znam otkud mi Hustor, nesto mi Sejn u glavi :kafa:FrantoBauzek je napisao/la:Na koju si pjesmu mislio?
PS: mozemo i na tuzlanski chat nastavit :mrgreen:
- FrantoBauzek
Chinaglia je napisao/la:od Bajage je pjesma, ne znam otkud mi Hustor, nesto mi Sejn u glaviFrantoBauzek je napisao/la:Na koju si pjesmu mislio?
PS: mozemo i na tuzlanski chat nastavit

Izadji i bori se
u ovom gradu nema mjesta
za jednog od nas
izadji i bori se, ulica je prazna
ali s prozora motre na nas
izadji i bori se, uzecu ti zivot
ako ostanes uzimam ti cast, Sejn
Nesto kao Komunista-Solinas sinoc

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Može li mi neko preporučiti dobrog rtv mehaničara u Tuzli. Imam dvije novije plazme pokvarene, ako znate gdje ima neko dobar da me uputite. Hvala 

Forza Milan!
druze Franto, na ovu pjesmu sam mislio :kafa:
Stupine B7 ili B8, ima čovjek radnju u prolazu i između ostalog popravlja Plazme. 10km da ustanovi kvar ako se dobro sjećam. Ako ćeš nešto jeftinije (kućna radinost), ima majstor Fahro koji popravlja SVE a najjači je u popravci svih vrsta TV prijemnika. On je dole u Kreki, blizu Novog Binga i Z Compa živi u žutoj zgradi, 3 ulaz prizemlje, odmah ispod tzv kolona. Nemam broj telefona.Maestro21 je napisao/la:Može li mi neko preporučiti dobrog rtv mehaničara u Tuzli. Imam dvije novije plazme pokvarene, ako znate gdje ima neko dobar da me uputite. Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.