Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

alan_kardec
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la alan_kardec » 27 okt 2009, 19:32

Ultra Schalke je napisao/la:Od ostalih liga, poslije liga petice, mogli bi svstati od 6 do desetog mjesta recimo, Poljsku, Češku, Škotsku, Rusku i Tursku!
čudan izbor.poljaci nisu za prvih deset.kad je njihova ekipa zadnji put igrala u LŠ?

prvih pet mjesta lige petice,6.rusija,7.holandija,8.turska,9.grčka,10.ukrajina. ima tu još par jako kvalitetnih liga (austrijska,portugalska...)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2009, 19:41

Levadia Tallin je beton.U 32 kola imaju skor 28-4-0 te gol razliku 110:19 :o
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2009, 19:46

alan_kardec je napisao/la:so what???
So what..........what????????????.Tebi jedinom nebicno :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 okt 2009, 21:40

harishp je napisao/la:Tebi jedinom nebicno :roll:

so what???
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Ultra Schalke
Kontakt:

Post Postao/la Ultra Schalke » 27 okt 2009, 21:47

Eh, kad se samo sjetim timova u LP iz Istocnog Bloka, poput, SPartak Mosccow, Lokomotiv M, Dynamo Kiev, dobro i dan danas igra, pa recimo iz Skandinavije Brondby, Rosenborg, AB i FC Kopenhagen, Lilestrom, iz Škotske Kilmanrock, Grčka Olympiakos i Panatinaikos i mnogi, mnogi drugi timovi su tada, prije jedno pet do deset godina sacinjavali uz gigante Ligu Prvaka! Nostalgija me pukla...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 27 okt 2009, 21:58

Ultra Schalke je napisao/la:Eh, kad se samo sjetim timova u LP iz Istocnog Bloka, poput, SPartak Mosccow, Lokomotiv M, Dynamo Kiev, dobro i dan danas igra, pa recimo iz Skandinavije Brondby, Rosenborg, AB i FC Kopenhagen, Lilestrom, iz Škotske Kilmanrock, Grčka Olympiakos i Panatinaikos i mnogi, mnogi drugi timovi su tada, prije jedno pet do deset godina sacinjavali uz gigante Ligu Prvaka! Nostalgija me pukla...
iduce sezone oni se vracaju na najvecu europsku scenu, LP ;)

ps: drug mi je veliki tifoso rosenborga pa je bio cak u gelsenkirchenu kad je rosenborg igrao protiv schalke-a u LP ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 okt 2009, 22:25

Ultra Schalke je napisao/la:Eh, kad se samo sjetim timova u LP iz Istocnog Bloka, poput, SPartak Mosccow, Lokomotiv M, Dynamo Kiev, dobro i dan danas igra, pa recimo iz Skandinavije Brondby, Rosenborg, AB i FC Kopenhagen, Lilestrom, iz Škotske Kilmanrock, Grčka Olympiakos i Panatinaikos i mnogi, mnogi drugi timovi su tada, prije jedno pet do deset godina sacinjavali uz gigante Ligu Prvaka! Nostalgija me pukla...
Kad si već spomenuo Dynamo K. sjetih se one njihove sjajne generacije koja je igrala polufinale L.Š.(Shevchenko,Rebrov,Maximov,Kosowsky,Kaladze,Belkievich,Katskevich,Shovkovsky...).Fantastična generacija koja je imala perfektnu igru i koju je predvodio Lobanovsky.Ispali su u polufinalu od bayerna.Sjećam se vodili su u Kijevu 3:1,završilo 3:3. :roll: Kasnije u revanšu bayern pobijedio 1:0 golom baslera.Sezonu prije toga razbili su barcu na Nou Kampu 4:0. 8-)
RIP Adis Selmanović

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 okt 2009, 22:29

alan_kardec je napisao/la:
Kad si već spomenuo Dynamo K. sjetih se one njihove sjajne generacije koja je igrala polufinale L.Š.(Shevchenko,Rebrov,Maximov,Kosowsky,Kaladze,Belkievich,Katskevich,Shovkovsky...).Fantastična generacija koja je imala perfektnu igru i koju je predvodio Lobanovsky.Ispali su u polufinalu od Bayerna.Sjećam se vodili su u Kijevu 3:1,završilo 3:3. :roll: Kasnije u revanšu bayern pobijedio 1:0 golom baslera.Sezonu prije toga razbili su barcu na Nou Kampu 4:0. 8-)
Od koga ce drugog!!! :D :D :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 okt 2009, 00:07

bavarian_bk je napisao/la:
Kad si već spomenuo Dynamo K. sjetih se one njihove sjajne generacije koja je igrala polufinale L.Š.(Shevchenko,Rebrov,Maximov,Kosowsky,Kaladze,Belkievich,Katskevich,Shovkovsky...).Fantastična generacija koja je imala perfektnu igru i koju je predvodio Lobanovsky.Ispali su u polufinalu od Bayerna.Sjećam se vodili su u Kijevu 3:1,završilo 3:3. :roll: Kasnije u revanšu bayern pobijedio 1:0 golom baslera.Sezonu prije toga razbili su barcu na Nou Kampu 4:0. 8-)
Od koga ce drugog!!! :D :D :D

to sam baš i ja htio reć`. :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 17:35

harishp je napisao/la:Tebi jedinom nebicno :roll:

so what???
What so!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2009, 22:48

eo Young Boysi gaze u Švajcarskoj.večeras dobili Bellinzonu u gostima 7:1 i maju +9 u odnosu na drugoplasiranog Xamaxa.Bazel tek treći."skakavaca" iz ciriha nema nigdje već godinama,a nekad su bili strah i trepet.
RIP Adis Selmanović

bobIX82
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la bobIX82 » 29 okt 2009, 22:58

HEHE KAKVE STE VI **** MAJKO MOJA.. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 okt 2009, 23:12

GoRaN je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pa zar iko normalan prati te krkanske klubove.Crno beli ili crveno beli isto sranje,samo druga boja. :lol:
Daj ljudi ako nemate sta pametno ili normalno reci nemojte se dzabe sramotiti... :?
Harise, uozbilji se :mrgreen:
Ne prati ih niko ovdje ono nesto posebno, ali ako se vec osvrcemo ka ex-yu ligama, hajmo prozboriti neku razumnu 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Royal Antwerp FC

Post Postao/la RK Gradacac » 30 okt 2009, 00:50

U Antwerpenu treba da se gradi novi stadion, medjutim dosta je frke izbilo radi toga. Planirano je da se gradi jedan zajednicki stadion za oba kluba (Germinal Beerschot i Royal Antwerp) kapaciteta 40.000 mjesta, medjutim Germinal ne zeli da igra na istom stadionu sa RAFC-om i gradit ce, kako kazu, svoj vlastiti stadion koji ce imat kapacitet 25.000 mjesta.
slika
slika
010 ISN'T JUST A CODE

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 okt 2009, 16:54

Larsson završio karijeru sa suzama u očima
Legendarni napadač niza europskih velikana i švedske nogometne reprezentacije, Henrik Larsson odigrao je svoju posljednju profesionalnu utakmicu i suznih očiju proglasio mirovinu.
Foto: AP
Foto: AP
Više od 300 golova u karijeri u kojoj je igrao za Högaborgs, Helsingborg, Feyenoord, Celtic, Barcelonu i Manchester United postigao je 38-godišnji napadač koji je konačno “zbogom” rekao u 2-0 porazu Helsingborga od Djurgardena u srijedu navečer.

Larsson je bio i vitalan dio švedske izabrane vrste za koju je nastupio 106 puta (37 golova), te joj pomogao da se na Svjetskom prvenstvu 1994. godine okiti brončanom medaljom. Ipak, godine su odradile svoje, a Larsson zauvijek otišao u nogometnu povijest ispraćen ovacijama helsingborškog stadiona kojeg je promatrao suznih očiju.

- Dotakne vas sva ova ljubav. Inače sam “cool” tip, a sada osjećam kako mi suze naviru. Velika je stvar završiti karijeru na svom igralištu, a moja je upravo došla kraju - kazao je Larrson koji se među profesionalce otisnuo u dresu Högaborgsa sada već davne 1998. godine.

- Šteta je umiroviti se porazom, ali ne može sve u životu biti baš onako kako biste sami poželjeli - dodao je nogometaš čiji su dres s brojem 17 u klubu odlučili umiroviti u njegovu čast.

- Divna je to gesta kluba. Taj dres nitko nikada više neće nositi zbog čega sam počašćen.

- Preda mnom je sada praznina koju ću nekako morati upotpuniti. Imao sam tu sreću da sam kroz karijeru zaradio dovoljno novca, pa ne moram panično tražiti posao, ali nešto ću morati po tom pitanju napraviti. Ne mogu se nadalje kroz život samo prešetavati - zaključio je Larsson uz čije se ime već vežu neke ponude za preuzimanjem trenerskog posla.

Sada već bivši Larssonov klub Helsingborg sezonu će zaključiti gostovanjem kod trećeplasiranog Elfsborga. Posljednje je to kolo švedskog nogometnog prvenstva u kojem će se sve utakmice odigrati prvog dana studenoga.

sa-x
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 okt 2009, 22:46

geronimo je napisao/la:
GoRaN je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pa zar iko normalan prati te krkanske klubove.Crno beli ili crveno beli isto sranje,samo druga boja. :lol:
Daj ljudi ako nemate sta pametno ili normalno reci nemojte se dzabe sramotiti... :?
Harise, uozbilji se :mrgreen:
Ne prati ih niko ovdje ono nesto posebno, ali ako se vec osvrcemo ka ex-yu ligama, hajmo prozboriti neku razumnu 8-)
hajde prozbori gero moj :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 okt 2009, 22:57

kakav je samo to igrac bio...jedan od najboljih napadaca u svijetu...kad se sjetim onog gola glavom u letu...sretno ti Larrsone u zivotu ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Napoli
Kontakt:

Re: Leeds United

Post Postao/la Napoli » 01 nov 2009, 01:28

Leeds je vecerasnjom pobjedom nad Yeovilom 4:0 ostao na celu tabele.Sada imaju cetiri boda viska nad Charltonom.

Leeds 4 - 0 Yeovil

42' B.Johnson

69' M.Gradel

79' J.Beckford

84' T.Kandol
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Harrison
Kontakt:

Re: Leeds United

Post Postao/la Harrison » 01 nov 2009, 08:07

E nek se neko sjetio da otvori temu i o Leedsu, moj najdrazi engleski klub, kad se samo sjetim te generacije koja je harala Engleskom i Evropom i nesretnog poraza u LP i 1/4 finalu od Deportiva. U ono vrijeme imali su najbolju ekipu u Engleskoj sa prosjekom godina mozda 23-24, najbolji stoperski par u Engleskoj Voodgate-Rio Ferdinand, najbolje bekove, Deny Mills (Garry Kelly) i Jan Harte, najjbolji vezni red, Bowyer, Bakke, Dacourt, Kewell zatim napad fantastican, Alan Smith, Bridges, Viduka, R.Keane, a sve je to odlicno ukomponovao David O'Leary...
Igrac kojeg sam najvise gotivio i koji je igrao fenomelno bio je Kewell, bez njega Ledds ne bi bio ono sto je bio...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 nov 2009, 18:20

trenutno se igra mozda i najveci derbi u izraelu, hapoel tel aviv-maccabi tel aviv. trenutno hapoel vodi 1-0, bilo bi mi drago da ovdje pobjedi hapoel jer je to ljevicarski tim dok je maccabi zestoko desnicarski.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.