Haris Duljevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Haris Duljevic

Post Postao/la bavarian_bk » 29 maj 2016, 21:25

Jedino što mi je čudno kod njega je onaj njegov trk , tj. ono visoko podizanje koljena kod sprinta. Možda bi bio i brži kad bi popravio tu tehniku trčanja ali ovako isto ne zaostaje puno :D

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 29 maj 2016, 21:26

Navijaci sarajeva veceras u delirijumu. Ocekujem pred iducu vazniju tekmu komentare "hebo viscu,lulica i ostale, daj nam dulju u startnu postavu najbolji je."
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 29 maj 2016, 21:42

smrsao je izgleda na prvi dojam bar po licu i guzovima ,prije je bio bucko u licu sad vise nije odmah je konkretniji

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 29 maj 2016, 21:46

Duljevic ima potencijala da bude reprezentativac ali nakon sto provede bar dvije godine u nekom stranom,normalnom klubu i da ga tamo nauce kako se pravilno shvata i igra fudbal.
U nasoj ligi igraci su sve pogresno nauceni i takvi ne mogu pomoci reprezentaciji.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 maj 2016, 21:48

Ima muda i za podjeliti Spahicu i Dzeki.

Zvijer je i ovako kilav. A da skine 7-8 kg...

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 29 maj 2016, 21:50

Samo deri Dulja,boli te krc
lezVe do bagro

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 29 maj 2016, 21:51

Sasvim solidna partija danas...Čestitke! Za Višču si Messi...
::::SAMO ČELIK::::

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 maj 2016, 21:53

bavarian_bk je napisao/la:Jedino što mi je čudno kod njega je onaj njegov trk , tj. ono visoko podizanje koljena kod sprinta. Možda bi bio i brži kad bi popravio tu tehniku trčanja ali ovako isto ne zaostaje puno :D
Evo dokaza koliko smo kilava reprezentacija, kada se pravilni sprint smatra pogresnom tehnikom. Kada greska postane pravilo...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 maj 2016, 21:53

DeeWa je napisao/la:Navijaci sarajeva veceras u delirijumu. Ocekujem pred iducu vazniju tekmu komentare "hebo viscu,lulica i ostale, daj nam dulju u startnu postavu najbolji je."
Kakvom delirijumu, ocigledno da covjek igra sa 30% za Sarajevo :rol:

High

Post Postao/la High » 29 maj 2016, 22:02

SlevinKelevra je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Navijaci sarajeva veceras u delirijumu. Ocekujem pred iducu vazniju tekmu komentare "hebo viscu,lulica i ostale, daj nam dulju u startnu postavu najbolji je."
Kakvom delirijumu, ocigledno da covjek igra sa 30% za Sarajevo :rol:
Plač bez suza teško boli. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 maj 2016, 23:06

samoposmatram je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Jedino što mi je čudno kod njega je onaj njegov trk , tj. ono visoko podizanje koljena kod sprinta. Možda bi bio i brži kad bi popravio tu tehniku trčanja ali ovako isto ne zaostaje puno :D
Evo dokaza koliko smo kilava reprezentacija, kada se pravilni sprint smatra pogresnom tehnikom. Kada greska postane pravilo...
Ne znam, možda ono i jeste pravilno, ali izgleda jako čudno, pogotovo je to kod njega izražajno u prvih par koraka :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2016, 23:12

bavarian_bk je napisao/la:Ne znam, možda ono i jeste pravilno, ali izgleda jako čudno, pogotovo je to kod njega izražajno u prvih par koraka :D
Ti bi se trebao sjećati Salihamidžićevog sprinta, veoma sličan Duljinom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 maj 2016, 23:18

Ima skolovan sprint bez lopte. Jedini zna gurnuti loptu sebi u for. Svi ostali meljaju sitno sa loptom. Tu gube i brzinu i prostor. Momak bi mogao predavati tehniku. Onaj kontroliran sut bi zavrsio na tribinama da je bio u pitanju neko drugi desnjak. Medo je naravno taraba desnom.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 maj 2016, 23:23

Virtu4l je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Ne znam, možda ono i jeste pravilno, ali izgleda jako čudno, pogotovo je to kod njega izražajno u prvih par koraka :D
Ti bi se trebao sjećati Salihamidžićevog sprinta, veoma sličan Duljinom.
A dobro, Brazzo je malo niži od Dulje pa se to manje primjećivalo. A jeste slično, imaju to karakteristično " grabljenje " nogama ka naprijed :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 maj 2016, 00:12

HZ_ilidzaa je napisao/la:Izgleda da malo tko ovdje razumije razliku izmedju dobrog igraca i potencijalno dobrog igraca.
Kao sto rekoh na 6toj stranici ove teme ,a "strucnjaci" ispod ovog posta su me ismijavali.
Kad imas onakav prvi korak sve ostalo je do igraca odnosno na marljivom i ispravnom trenaznom procesu.
Zbog dobra reprezentacije nadam se da ce napustiti nasu ligu(uz fino obestecenje) i otici makar u neki jacim tim cvajte.
Samo nek zaobidje Tursku i HNL.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 maj 2016, 00:24

HZ_ilidzaa je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Izgleda da malo tko ovdje razumije razliku izmedju dobrog igraca i potencijalno dobrog igraca.
Kao sto rekoh na 6toj stranici ove teme ,a "strucnjaci" ispod ovog posta su me ismijavali.
Kad imas onakav prvi korak sve ostalo je do igraca odnosno na marljivom i ispravnom trenaznom procesu.
Zbog dobra reprezentacije nadam se da ce napustiti nasu ligu(uz fino obestecenje) i otici makar u neki jacim tim cvajte.
Samo nek zaobidje Tursku i HNL.
Nazalost, po svemu sudeci ide u Tursku...
Znam da nasi imaju neke prijateljske veze sa Bursasporom ali se svim srcem nadam da ce to biti ipak Besiktas/Galatasaraj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2016, 09:31

Bravo za Duljevica, boga mi je jucer pokazao da se moze nositi sa igracima koji igraju na jako visokom nivou.
Odlican je bio.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 30 maj 2016, 15:42

Duljeviću nije jučer bio prvi put da pokaže kvalitet. Odličan prošle sezone (doduše s manjom minutažom) a ove je imao nesreću što se sav pritisak svalio na njega (kapitenska traka + većina akcija po njemu išla + nabijanje cijene) a i ekipa Sarajeva je bila dosta demotivirana pa tako i on sam. Pod hitno mora promjeniti sredinu pa makar to bila i Turska. Vidi se da je željan dokazivanja i u novoj sredini motivacije neće manjkati.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 30 maj 2016, 16:23

Meni je bolji igrač od Lulića, pa mi vi satima objašnjavajte kako je jedan zvijezda Lazija, a drugi igra u PL, kako Dulja mora negdje vani itd. Bolji, kompletniji, opasniji, moderniji igrač.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 maj 2016, 16:47

Ma nije bolji od Lulica. To je glupost, al' recimo meni je bolji na krilu od Visce iako je Visca na klupskom nivou daleko iznad Duljevica. Govorim o doprinosu u reprezentaciji, vise je Duljevic pokazao za ovih 60-ak minuta u reprezentaciji nego Visca. Sem ona dva gola Izraelu nista nije napravio u bruku utakmica. Jednostavno je odsjecan skroz, nema tog fakinluka da krene naprijed, fizicki dosta nejak itd. Meni je i Hajrovic opcija na krilu prije Visce.
Lulic
Hajrovic
Duljevic
Visca

to su 4 nasa najbolja krila trenutno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.